Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Maja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zostały dwa dni do końca miesiąca więc można zacząć głosować.

Kandydaci:

Hart Dynasty - Zdobyli pasy Tag Teamowe i obronili je na Over The Limit.

Jack Swagger - Nadal jest mistrzem po tym jak przytomnie zachowal się w walce z Big Showem na Over The Limit.

Rey Mysterio - Wygrał i ściął włosy CM Punka na Over The Limit.

Kofi Kingston - Został nowym mistrzem Interkontynentalnym po przyzwoitej walce z Drew McIntyerem.

Rob Van Dam - Broni dzielnie tytułu na każdej gali zwyciężając

The Motor City Machine Guns - Zostali pretendentami do tytułu pokonując na Sacrifice Beer Money i Team 3d.

Mr. Anderson- Niby przegrał na Sacrifice z Jeffem Hardy ale teraz wszystko kręci się już wokól niego. Anderson Asshooles!

Doug Williams - Zostął nowym X-Division Championem!

Inny

Mój głos:

Jack Swagger - świetnie spisuje się w roli mistrza i zatrzymał tytuł. Jego speeche są obecnie na bardzo wysokim poziomie i na Smacku chyba tylko wypowiedzi Punka bardziej porywają, a w całym WWE może jeszcze Jericho i Miz tak potrafią dogryźć publiczności. Przechwałki tytułami świetnie pasują do gimmicku.

Do Zakończenia Ankiety Zostało 16 Dni!

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

2

• undertaker124

1

• master01

1

• Luba

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Zagłosowałem na Rey'a Mysterio ponieważ w maju pokazał swoją wyższość nad Punkiem.Wprawdzie przegrał z Undertakerem o Fatal 4 way ,ale ten miesiąc moim zdaniem należał do niego.Świetna wygrana z CM Punkiem i jeszcze zgolenie mu włosów;D;D;D powinien też mu od razu brodę zgolić:D:D:D:D:D:D:D

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Głos idzie na andersona, ostatnio zwracam na niego wieksza uwage bo poprostu robi swietne show! uwielbiam słuchac jego wypowiedzi a w szczegolnoscie spodobala mi sie ta z sacrifice przed walka z JH no poprostu smialem sie sam do siebie. Poza tym dostaje coraz lepszych zawodnikow i utrzymuje dobry poziom walk. Podsumowujac wole Mr Andersona niz Mr Kennedy jakiego ogladalismy w WWE

Mój głos leci na Mr. Andersona. Może i przegrał na Sacrifice, ale jak dla mnie jest najciekawszą postacią z całego TNA. Jego speeche są po prostu genialne ( w szczególności ten przed walką z Hardym ). I teraz ta cała szopka z pomocą dla Jeffa. Wydaję mi się, że to jest tylko przygrywka. Niby taki dobry z niego "dupek", aż w końcu zaatakuje Jeffa i będzie po sprawie. Nie wydaje mi się, że Anderson przejdzie face turn. Rola faca po prostu do niego nie pasuje.

DEAD MAN WALKING

Mój głos poszedl na Rey'a Mysterio .Po ciekawej walce na Over the Limit wygrał i ściął Punkowi włosy( no i dobrze mu tak).Szkoda ,że nie dostał się do Fatal 4 Way, ale może to dobrze bo zaraz zaczęło by się gadanie ,że go za bardzo push***ją ,Oprócz tego miał naprawdę dobre walki na SD! .

• Styl:  Jasny

Mój głos poszedł również na Reya Misterio. Ciekawy feud z CM Punkiem, wygrana na Over the Limit i ścięcie włosów Punka było bardzo ciekawe. A to uderzenie w fotel fryzjerski było bajeczne :)

Głosik poleciał na Reya. Ponieważ tworzył fajne walki, ciekawy feud z Punkiem. Zrobili chyba najlepszą walkę na OtL :D . Szkoda, że go nie dali do Fatal 4 way, ale pewnie chce odpocząć.

Oczywiście, że Mr. Anderson, co z tego że przegrał na Sacrifice, ale i tak jest jedną z najbarwniejszych postaci TNA, tylko jedno mnie martwi... Czemu przechodzi face turn? Rolę heela odgrywał znakomicie. Nie wyobrażam sobie teraz go jako face, a szczególnie jego przemów jako face. Mimo wszystko głos na niego.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Głosik poleciał na Reya bo miał ciekawe walki z Punkiem. Na Over The Limit troche się poobijał ale i tak wygrał. Więc myślę, że głosik się należy.

36760196.jpg

Zagłosowałem na Reya.Jego zwycięstwo na Over The Limit 2010 z CM Punkiem uradowało pół świata :D Wreszcie koniec z jego cwaniactwem.

qaczek44 ;P

Głos zdecydowanie na Reya. Cały miesiąc toczył i rozwijał feud z Punkiem który z odcinka na odcinek był ciekawszy. Podsumował mieiśiąć robiąć najlepsza walke OtL no i obcinając Punka. Miał sporo świetnych akcji, na czele z widowiskowym uderzeniem w fotel. Może i przegrał z Takerem eliminacje do F4W ale w sumie może zasłużył już sobie na odpoczynek zwłąszcza biorąc pod uwage problemy z kolanem. W końcu toczy swoj feud z [Punkiem już jakieś 3 miesiące, prawie co tydzień robiąc dobre walki. Zresztą z Takerem też zrobił najlepszą walke wieczoru.

A ja zagłosowałem na Andersona, face turn, dobre walki na Impactach, niezła na Sacrifice, no i mi się teraz bardziej podoba. Zastanawiałem się też nad Reyem Mysterio i gdyby nie face turn Andersona to wybrałbym jego.

Wybrałem Reya Mysterio. Ponieważ podobał mi się jego feud z CM Punkiem. Stoczył parę dobrych walk z Punkiem najbardziej podobała mi się walka na Over The Limit kiedy Rey obciął mu włosy. Podobała mi się też walka na ER. Więc za ten feud i ogolonego Punka głos na Reya.

Głos na Mr.Anderson'a. Jakimś cudem przegrywa walki, no cóż ktoś musi. Za to pokazuje bardzo dużo w swojej gadce. Jego gadka jest wypasiona Asshooles!

ahfo.png

luba_049.png

Również zagłosowałem na Mr.Andersona.Obecnie walki przegrywa,aczkolwiek zawsze wie co powiedzieć.Nikt z nim nie wygra na walkę słów.Dlatego głos leci na niego.W tym miesiącu się wykazał.

Artx napisał:

...ale i tak jest jedną z najbarwniejszych postaci TNA, tylko jedno mnie martwi... Czemu przechodzi face turn? Rolę heela odgrywał znakomicie.

Zgadzam się z Tobą.Jest to jeden z najlepszych heeli w całym rosterze TNA jak i w WWE.Nie mam pojęcia dlaczego przechodzi face turn.Może ma już dość roli heela.Chce spróbować coś nowego :?: No nie wiem nie wiem.Jeżeli tak by się stało byłbym zawiedziony.Tak czy inaczej głos na Andersona.

paparoach.png

18659.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland TJPW zawitała do Shin-Kiba 1st RING na galę Prelude to Grand Princess, zaledwie kilka tygodni przed samym wielkim wydarzeniem. W głównym starciu Yuki Arai wysłała jasny sygnał ostrzegawczy do Miu Watanabe przed ich walką o Princess of Princess Title, zmuszając mistrzynię do poddania się. Na poprzedniej gali TJPW First Sparkle Watanabe zmusiła Arai do poddania się za pomocą backbreaker submission. Tym razem w Shin-Kiba 1st RING obie zawodniczki ponownie stanęły naprzeciw
    • Grok
      TNA Wrestling nagrało w piątek walki na nadchodzące odcinki Impactu. Po czwartkowym odcinku live Impact z Gateway Center Arena w College Park w Georgii TNA Wrestling tapowało serię walk telewizyjnych – zaraz po show i ponownie w piątek wieczorem. Spoilery z 5 marca znajdziecie tutaj. Poniżej te z 6 marca. Sprawdzone dzięki PWInsider, WrestlingHeadlines.com i raportom fanów. Spoilery z tapingów TNA Impact TV z 6 marca 2026 r.: The Hardys (Matt Hardy i Jeff Hardy) pokonali Sinner i Saint
    • VictorV2
      Nie zgodze się z tym że winę ponosi booking.  I nawet nie musimy szukać daleko przykładu, zostajemy w rodzinie. Jak bardzo over był Goldust, tylko dlatego że Dustin znalazł sposób żeby to działało? Jeśli dobrze pamiętam, historia była taka że pomysł Goldusta wymyślił Vince żeby wkurzyć Dusty'ego, upokarzając jego syna. W tej sytuacji booking chciał żeby pomysł flopnął a pomysł stał się dość ikoniczny.  Są zawodnicy którzy dostawali głupie, beznadziejne pomysły które nie miały racji byt
    • Bastian
      Zgodnie z przewidywaniami złoto wróciło do Cody' ego Rhodesa. Niestety, ale title reign Drew był tylko zmyłką, aby droga do WM42 nie wydawała się aż tak oczywista. Mnie takie decyzje nigdy się nie podobają. Mógł już Rhodes trzymać ten pas od udanego rewanżu z Ceną aż do WMki, wygrać na RR z Zaynem, tak jak to zrobił McIntyre. No ale trzeba nabić licznik Cody' emu, żeby nie wyglądało to tak marnie na tle Ceny, Ortona czy Lesnara. Rhodes - Orton to dream match, będę czekał na to bardziej niż
    • Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
  • Dodaj nową pozycję...