Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Fatal Four Way 2010- Oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Championship Fatal Four Way Match: John Cena© vs Randy Orton vs Edge vs Sheamus

Tutaj będzie bardzo dobry pojedynek.Możliwe że najlepszy w tym roku.Z tą sprawą Ortona...też jestem zaskoczony nawet bardzo.Obstawiam że tą walkę wygra Sheamus albo John Cena.Ale mogę się mylić.Tak czy inaczej to będzie bardzo dobry mecz.

World Heavyweight Championship Fatal Four Way Match: Jack Swagger© vs The Undertaker vs CM Punk vs Big Show

Tu też jest dobrze.Nawet Bardzo.Uważam że Swagger zbyt długo trzyma już pas i czas najwyższy go stracić.Big Show :?: Nie odpada.Zostaje nam The Undertaker i Cm Punk.Ten drugi jest bardziej prawdopodobny ale zobaczymy jak to się wszystko potoczy.

No jak na dzień dzisiejszy walki wspaniałe.Czekam na resztę.

Skład: Ultra drewno(Sheamus) + 2x zwykłe drewna (Cena i Orton) + dobry, ale ograniczany zawodnik(Edge)

Wohoho kolego troszeczkę przesadziłeś.Co do Shemusa i Ceny to masz rację ale Orton :?:Nie wiem może żeś się pomylił albo za szybko pisałeś.Radzę Ci weś to przemyśl jeszcze raz :) .

paparoach.png

18659.png

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

6

• SweetChinMusic

4

• Boogeyman1996

3

• Blazi

2

Top użytkownicy w tym temacie

Kurde ludzie to już wkurza.. Co drugie słowo jasiek to drewno, jasiek to drewno. Jakby jasiek był drewnem to walczył by tak jak Khali. Też tak kiedyś mówiłem, ale zmieniłem zdanie bo on wiele potrafi, tylko nic nie może pokazywać. Wszyscy wiemy że trwa moda na nienawidzenie jasia, ale on wcale nie jest taki słaby w ringu, tylko za bardzo promowany. A pierdolenie co dwa słowa jaki to on nie jest słaby na prawdę już jest nudne.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Mówi się,że pas WWE zdobędzie Sheamus.Chciałbym aby zdobył go ktoś z dwójki Edge, Orton wtedy ich feud byłby znacznie ciekawszy.

Jak dla mnie Big Show może zostać WHC. W końcu będzie można powiedzieć mistrz świata wagi CIĘŻKIEJ w pewnym tego słowa znaczeniu :P

Dop/ patruniu następnym razem postaraj się pisać więcej zdań :)

ksgj.png

WWE Championship Fatal Four Way Match: John Cena© vs Randy Orton vs Edge vs Sheamus

Zdaje mi się że pas potrzyma jeszcze troche Cena, przecież wcześniej dawali mu ten pas na miesiąc, a teraz jak go długo trzyma to może chcą go zrobić rekordzistą. Jak wygrałby Rudy byłbym na maksa wkurzony, nie lubie gościa i tyle. Reszta mi obojętna bo i tak prawie nie oglądam RAW.

World Heavyweight Championship Fatal Four Way Match: Jack Swagger© vs The Undertaker vs CM Punk vs Big Show

Tu nie napisze nic nowego: jestem niemal pewien że wygra CM Punk. Musieli mu coś obiecać za te włosy, albo ogromny hajs albo pas(pewnie wybrał to i to).Ewentualnie Big Show, skoro go tak push***ją to może dadzą mu pas.

Yhh kontuzji ciąg dalszy...

Spoiler WHC F4W.

Podczas walki Undertaker vs Rey Mysterio grabarz złamał nos i kośc policzkową. Moment ten można zauważyć przewijając gale do momentu troche przed rozpoczęciem krwawienia. W związku z tym nie będzie mógł wystąpić na gali i zostanie zastąpiony przez Reya. Mówi się :P

Coś pechowa jest ta gala. Ale oby to był już koniec takich przykrych niespodzianek. Gala tak czy siak zapowiada się bardzo dobrze. Moje typy to obecnie John Cena i C.M. Punk.

Brem to nie jest spoiler. Cisza spoilerowa po smackdown się z skończyła. Chyba że tak po prostu dałes w spoiler. Undertakera ma zastąpić albo Rey. albo gdyby się nie udało z Reyem To Kane. Tak czy siak obaj nie mają szanse zwyciężyć a nieobecność Undertakera tylko zwiększa szanse Punka. Ortona zastąpi pewnie Triple H, albo po prostu Orton będzie walczył, tylko połowe czasu spędzi poza ringiem.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

WWE Championship

Fatal Four Way Match

John Cena© vs Randy Orton vs Edge vs Sheamus

Jaś ma tym razem 4 osoby do pokonania czyli: Mr. RKO Orton, E-Spear Edge oraz Celtycki rudzielec Sheamus. Ciekawe kto wygra? Może Jasiek, bo go Vince lubi i będzie go promować, ponieważ Cena daję mu dużo pieniędzy. Dlaczego tak myślę? Odpowiedź jest prosta. Cena to nie tylko nasz Jasiek, ale ceną jest np. 1,20 zł za chleb, czy 3300$ za SvR 2010 :D. Czyli pieniądze. Gdyby WWE powiedziało:

Dobra nie ma scenariusza, możecie się porozwalać, to pierwszą osobę, którą widzę w szpitalu to Mr. RKO i szajbus. Co co Edge'a to nie widzę powodów, dlaczego powinien wylądować w szpitalu, a Jasiek to po walce odwiedzi Undertaker'a (czyt. władca trumien i śmierci), albo Kane (czyt. władca ognia i gazów xD). Gdyby walczył Triple H to on by wygrał. Może Shawn powróci i wygra ten pas. Byłoby to ogromne zaskoczenie i mój idol wróciłby na arenę WWE Czyli podsumujmy:

:arrow: Walkę prawdopodobnie wygra Jasiek

:arrow: szajbus nie ma szans

:arrow: Edge może zrobi Spear wbrew scenariuszowi i wygra pas WWE

:arrow: Orton co najwyżej poda inicjały szajbusowi (dla niewtajemniczonych RKO to nie Randy's KO, tylko Randal Kelith Orton jego inicjały)

World Heavyweight Championship

Fatal Four Way Match

Jack Swagger© vs Rey Mysterio vs CM Punk vs Big Show

O to jest walka dosyć ciekawa. 2 panów w maskach Vs Mrs. Money In The Bank Vs Big Show ! O mam swój typ to Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Thi's is BIG SHOW =)) Teraz poważnie. Co my tu mamy Create Mask Punk'a, wtajemniczonego Rey'a :D, wszystkich amreykańskich amerykanów (przetłumoaczone - The All Americans American) - dżeka słegera i dużą imprezę Big Show'a. Walkę wygra, albo CM punk, albo Big Show i w osteczności Mr. 6 - 1 - 9, . Dlaczego Rey? Rozda wszystkim 6 - 1 - 9 i pinuje kogoś. Dlaczego Big Show? Tytuł pasuję go niego World Heavyweught Champion - czyli pas wagi CIĘŻKIEJ. Wykona po Chockslam'ie Jack'owi i Mysterio, a Punk pójdzie za Rey'em i zostaną wyliczeni. Proste, więc podsumujmy

:arrow: Po tej gali Jack Swegger może straci pas (oby :D)

:arrow: Big Show ma duże szanse na ten pas, ze względu na jego masę i siłę

:arrow: Rey może wykona 6 - 1 - 9 na Big Shoh'le i może tak wygoni z ringu CM punk'a i wygra.

:arrow: Jeśli CM punk nie będzie atakował serią ciosów w Rey'a to ma prawie 100% szansę na pas

O loool =))

Nie no ta wypowiedź nademną mnie rozwaliła całkowicie =))

Odpowiedź jest prosta. Cena to nie tylko nasz Jasiek, ale ceną jest np. 1,20 zł za chleb, czy 3300$ za SvR 2010 .

Yyyy ale o co chodzi? :thinking:

Gdyby WWE powiedziało:

Dobra nie ma scenariusza, możecie się porozwalać, to pierwszą osobę, którą widzę w szpitalu to Mr. RKO i szajbus. Co co Edge'a to nie widzę powodów, dlaczego powinien wylądować w szpitalu, a Jasiek to po walce odwiedzi Undertaker'a (czyt. władca trumien i śmierci), albo Kane (czyt. władca ognia i gazów xD).

=))=))=))

Może Shawn powróci i wygra ten pas.

Nie Shawn nie powróci.

Edge może zrobi Spear wbrew scenariuszowi i wygra pas WWE

Tak, uważam że to jest najbardziej prawdopodobna opcja.

[

Orton co najwyżej poda inicjały szajbusowi (dla niewtajemniczonych RKO to nie Randy's KO, tylko Randal Kelith Orton jego inicjały)

Fajnie że Ty jesteś wtajemniczony :t_up:

Walkę wygra, albo CM punk, albo Big Show i w osteczności Mr. 6 - 1 - 9, . Dlaczego Rey? Rozda wszystkim 6 - 1 - 9 i pinuje kogoś. Dlaczego Big Show? Tytuł pasuję go niego World Heavyweught Champion - czyli pas wagi CIĘŻKIEJ. Wykona po Chockslam'ie Jack'owi i Mysterio, a Punk pójdzie za Rey'em i zostaną wyliczeni. Proste

Proste! Ja też nie widze innego rozwiązania! Wygra albo Punk albo Show albo Rey albo Swagger! Proste!

Bosh... Przepraszam za nic nie wnoszący post no ale... no nie mogłem się powstrzymać :P To powinno być umieszczone w jakimś honorowym miejscu :P

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

WWE Championship

Tutaj to zależy kto będzie za Ortona walczył.Tak to stawiam na Cene.Jeśli zastępcą Ortona miał by być HHH to stawiam na niego.

Chciałbym aby tutaj wygrał Rey :D .Rey ma takie szanse na zdobycie tytulu jak Swagger na obrone pasa.Moim zdaniem pas zdobędzie CM Punk lub Show.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Dla World Wrestling Entertainment byłoby błędem, jeśli w pierwszej walce John Cena nie wygrałby, aczkolwiek jeśli wygrałby to jednak Randy Orton, konflikt jest przewidziany który z miłą chęcią bym zobaczył. Ale też Sheamus bądź Edge mogą mieć w tym jakiś konkretny udział, cokolwiek wyjdzie musi to sprzyjać pozytywnie fanom. Kogo typuję? jako że John Cena to mój faworyt względem przesłania do fanów i Randy Orton (także faworyt) względem odgrywanego przez niego charakteru, niech wygra najlepszy :applause: .

Co do drugiej walki, IMO (In My Opinion) byłoby ciekawie gdyby wygrał Rey Mysterio bądź Big Show, w końcu coś nowego i niezłego. Chociaż do tej walki typuję Reya Mysterio.

No to tak...

WWE Championship

John Cena vs Sheamus vs Randy Orton vs Edge.

Moim zdaniem pas powędruje do Rudego... dlaczego? zaraz po stracie pasa sie wyciszył jakby i zaczął się ten feud z Triple H. Teraz Hunter jest "kontuzjowany", a szejbus sie odgraża że zdobędzie ten pas. Osobiście niemam nic przeciwko temu bo lubie Rudego :) Szanse na pas ma również Edge gdyż jest heelem, a wszyscy wiedzą do czego Edge jest zdolny gdy jest heelem. Ogólnie moim zdaniem ta walka zapowiada sie na wyjątkowo dobrą walkę o pas WWE w ostatnim czasie.

World Havyweight Championship

Jack Swegger vs Big Show vs CM Punk vs Ryj Mysterio.

Cóż ta walka też sie zapowiada na nienajgorszą. Z początku byłem wściekły jak sie dowiedziałem, że mysterio zastąpi Takera, bo milion razy bardziej wolałem, żeby Kane zastąpił brata i go pomścił, ale wyszło jak wyszło... Z drugiej strony jestem zadowolony bo byłyby wielkie szanse, że Undertaker obroniłby pas a mimo że go lubie to mógłby troche odpocząć :) Co do walki moim zdaniem szanse na pas ma... Big Show. Do kogo ta nazwa pasuje bardziej niż do Big Show? Idealnie pasuje jako mistrz wagi ciężkiej. Jako face jest świetny, zdecydowanie lepszy niż heel. Taki misiaczek dla publiczności. Szanse ma też Punk, ale boje sie, że ta walka to będą dwie osobne jakby walki- CM Punk bedzie walczył w reyem, a Show zajmie sie Sweggerem. Mam nadzieje, że tak nie będzie a pas jednak dostanie Punk :)

Oooo widze ze po ostatnim Raw doszły new walki. W sprawie WWE Championship stawiam na Cene lub Edge'a.WHC najprawdopodobniej obroni Swagger, bo ma trzymać ten pas do Summerslamu.

USA Championem ponownie zostanie R-Truth. W meczu div najprawdopodobniej tytuł obroni Eve.

qaczek44 ;P

WWE Championship

Wydaje mi się, że Jasiu pasu już nie obroni, chodź jestem za nim. Ale myślę że zarząd widzi, że Jasia zaczynają nienawidzić i odbiorą mu pas. Jeżeli odbiorą mu pas to możemy spodziewać się nowego ubioru dla Johna. Pasy już tak dobrze schodzić nie będą to koszuleczka i czapeczka pójdą. A co do zwycięscy to obstawiam na Edga. Bo Randy na pewno nie, ponieważ zaczął się pojawiać w gazetkach dla dzieci i wątpię, aby miał znów prowadzić feud z Jasiem. Edge vs Sheamus. To byłby feud. A Cena z Ortonem w TagTeamie? Ciekawie byłoby...

Tu na 100% wygra Jack Swagger. Ale myślę, że się feud z Big Showem skończy i z kimś nowym. Czyżby Rey Mysterio heelem? Nie na pewno nie... Może z CM Punkiem? Możliwe. Albo jakaś osoba "trzecia". Zobaczymy.

Divas Championship

Eve Torres© vs Gail Kim vs Maryse vs Alicia Fox

Są dwa wyjścia w tej walce. Gail Kim i Alicia Fox są tylko uzupełnieniem walki alby była ona typu Fatal Four Way. Albo obroni pas Eve albo wygra Maryse. Wolałbym aby pas obroniła Eve, ponieważ Maryse zbyt długo go trzyma. I mam nadzieję na trochę dłuższą walkę niż tylko 2 minuty...

United States Championship

The Miz © vs. R-Truth

Pas Wygra R- Truth. The Miz za długo go ma i miał. A może być tak, że The Miz znów obroni pas i wda się w feud z kim innym... Czyżby Evan Bourn.... No może wkońcu WWE zauważyło w nim wielki talent i da mu push.... Oby tak było...

WWE Championship

Tu szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak się to skońćzy. Wszystko jest mozliwe. No i w końcu co z tą ręką Ortona? Przecież chyba gdyby była złamana nie mółby walczyć co tydzień. Zakladając że Orton jest już w stanie walczyć stawiam na Edga. Jeśeli Orton po F4W ma sobie zrobić przerwe i naprawić rękę stawiam na Cene.

WHC

Wczesniej stawiałem na Showa albo Punka ale z racji tego że jutro jest dzień ojca stawiam na Swaggera :P No i jeszcze niewiadomo jaką role tu odegra Kane. A odegra jakąś napewno. Spodziewam się też zdjęcia maski Punka albo chociaż zdemaskowania typa spod ringu. Chociaz jeśli to rzeczywiście jest Mercury to myśle że mogą poczekać z tym na Meline.

Diva

Ogólnie divy z Raw sa bardzo nudne więc mało mnie interesuje kto tu wygra. Raczej wszystko rozegr się między Eve a Maryse, no chyba że chcą dać niespodziewanego pusha np Alici Fox ale wątpie. Stawiam na Maryse.

USC

No to chyba niestety R- Truth zakończył swoje mistrzowanie. Wydaja mi się że nie mieli pomysłu ani na Trutha w roli Champa ani na Miza bez pasa. A jako że Bourna jest coraz bardziej pushowany myśle że rozpocznie feud z Mizem. Z Truthem nie mógłby bo obaj są facami więc niestety walke raczej wygra Miz.

IC

Walka ogólnie głupia. Ile razy można oglądac to samo zwłaszcza że ich walki nie było jakiś super. Jeżeli Drew odzyska pas to będzie kompletna załamka. Mam nadzieje że Kofi obroni pas. W ogóle to powinna być Fatal4... Mają dużo zawodników na SD którzy mogliby dołączyć. Hardy, Ziggler Guerrero, Christian, Rhodes np.

Myśle też że dojdzie jakaś walka bo co to za gala na której jest 5 walk? To na wczorajszym SD było chyba więcej. No chyba że segment z Kanem zajmie bardzo dużo czasu. Nie spodziewam się po tej gali żadnych rewelacji.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Divas Championship

Eve Torres© vs Gail Kim vs Maryse vs Alicia Fox

Albo wygra Eve albo Maryse.Stawiam na tą drugą.Następne dwie są tylko dopełnieniem walki.

United States Championship

The Miz © vs. R-Truth

Kolejny raz pas ma Miz.Tutaj będzie wyrównana walka.Po namyśle stawiam na R-Truth'a.

Intercontinental Championship

Kofi Kingston © vs Drew McIntyre

Kolejny raz spotykają się na ringu w walce o pas IC.Ile to można :) .Sądzę że kolejny raz wygra Kofi.Po wygranej Kofi'ego chciałbym zobaczyć minę Vince.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)