Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

General Manager Raw, John Cena, kontuzje w WWE i TNA i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

maryse.jpg

:arrow: W najbliższym czasie możemy spodziewać się małej zmiany stylu walki Maryse. Jej nowym trenerem będzie Kekoa the Flyin’ Hawaiian, który uczy głównie judo.

:arrow: Spoilery z Over the limit

:arrow: Randy Orton doznał kontuzji na PPV, WWE Over The Limit. Już po walce z Edgem można było zauważyć jego ból. Wstępnie przypuszcza się, że Orton złamał ramię bądź rękę.

:arrow: Podczas Over The Limit, Ted DiBiase doznał wstrząśnienia mózgu w walce przeciwko R-Truth'owi.

:arrow: Na Over The Limit ucierpiał również w walce z Johnem Ceną, Batista. Był to moment, w którym Cena wykonał FU z samochodu wcześniej słysząc od Dave'a "I Quit".

:arrow: Mistrz WWE, John Cena myśli już o wydaniu nowego albumu. Podczas wizyty w studiu nagrał już piosenkę "Bumpy Knuckles" do filmu WWE Studios, Legendary. Cena jest zdania, iż jego album powinien ukazać się we wrześniu, lecz dodał że czas pokaże.

:arrow: WWE chce stworzyć kolejny tag-team. W ich planach jest Curt Hawkins & Vance Archer. Zawodników tych można było zobaczyć razem w akcji, na WWE Superstars. Curt Hawkins był już mistrzem tag-team w czterech federacjach i za każdym razem pas posiadał z Zackiem Ryderem.

:arrow: Jeremy Buck występujący w tag-teamie Generation Me doznał wstrząsu mózgu na niedawnej tygodniówce TNA, iMPACT!. Lekarz mówi jednak, że uraz ten nie jest poważny i Jeremy'ego niebawem zobaczymy w ringu.

:arrow: Na jadnym z ostatnich iMPACT'ów wystąpił nowy tag-team ze szkoły 3D Team, Los Ben Dejos. Ich promotorem jest Simon Diamond, który zaistniał już w WWE, jako menadżer The Grand Wizarda, czyli El Grando Wizard.

ricky-steamboat.jpg

:arrow: Ricky Steamboat pragnie wprowadzić i wypromować swojego syna, Richiego w jednej z rozwojówek WWE.

:arrow: WWE wysłało ogłoszenie o pracę do VarietyMediaCareers.com. Federacja poszukuje zarządcy strategicznego oraz marketingowego.

:arrow: Na galę WWE, Over The Limit organizatorzy wyłożyli więcej podłoża dla fanów. Rekonfiguracja spowodowała również więcej miejsc siedzących w pierwszych rzędach.

:arrow: Oprócz tego, iż Chris Jericho poprowadzi Revolver Golden Gods Awards w VH-1 Classic, to ukarze się również na ogładce Revolver Magazine.

:arrow: Członkowie WWE zadecydowali, iż 5 czerwca w Kansas City, Missouri zadebiutuje nowa rozwojówka WWE. Chodzi tu o Metro Pro Wrestling, której to promotorami będą między innymi Tommy Dreamer i Trevor Murdoch. Zaś promowani będą między innymi: Michael Strider, Mark Sterling, Jeremy Wyatt, Brett Young, Steve Girthy, Steve Fender, Derek Stone, Paul Diamond, Domino Rivera, Hooligans, Nate Bash i Ben Sailer.

:arrow: John Cena jest już piąty na liście wrestlerów najdłużej trzymających pas WWE. Przekroczył on już 1000 dni i zbliża się do Pedro Moralesa (1027). Najdłużej pas ten trzymał Bruno Sammartino (4040), Hulk Hogan (2185) oraz Bob Backlund (2138).

:arrow: Na gali Over The Limit fani mogli zobaczyć dark match, w którym to MVP pokonał Chavo Guerrero.

:arrow: W spoilerze umieszczam wyniki z PPV, WWE Over The Limit:

* R-Truth pokonuje Teda DiBiase

* Eve pokonuje Maryse

* The Hart Dinasty pokonują The Miza i Chrisa Jericho

* Randy Orton vs. Edge walka No Contest (podwójne wyliczenie pozaringowe)

* Rey Mysterio pokonuje CM Punka (CM Punk traci włosy)

* Kofi Kingston pokonuje Drew McIntyre'a (nowy mistrz Interkontynentalny)

* Big Show pokonuje Jacka Swaggera (Przez DQ, Swagger nadal mistrzem)

* John Cena pokonuje Batistę

stacy-keibler-fhm-01.jpg

:arrow: W Los Angles odbyła się impreza Maxim Hot 100, na której była dawna diva WWE, Maria. Można było również zobaczyć tam Stacy Keibler.

:arrow: Podczas tegorocznego WWC Aniversario w Portoryko pojawić się mają Scott Steiner, Carlito, Primo Colon, Orlando Colon, Shelton Benjamin, Tommy Dreamer, Judas Mesias i Tony Atlas.

:arrow: Na wczorajszym Raw w Dark Matchu, Goldust pokonał Don Carasa Jr.

:arrow: Informacja na temat nowego General Managera Raw w spoilerze:

Bret "Hitman" Hart jest nowym General Managerem na Raw. Podjął się tego zadania po odejściu ze stanowiska Vickie Guerrero. Bret oddał również pas USA do walki, w której R-Truth pokonał The Miza zostając tym samym nowym USA Championem.

:arrow: WWE Studios myśli już nad wydaniem kolejnego filmu. Jednym z aktorów ma być Triple H, a wstępna nazwa tej komedii to "The Chaperone".

895010-dustyrhodes005_large.jpg

:arrow: Ojciec Goldusta i Cody'iego Rhodesa, Dusty Rhodes ma zamiar pojawić się na Raw. Może się to wiązać z między innymi promocją książki Goldusta, której to premiera zapowiada się na grudzień bierzącego roku.

:arrow: Mimo, iż Daniel Bryan odpadł z programu WWE, NXT to jego przygoda z wrestlingiem się oczywiście nie skończy. Bryan będzie pokazywał się regularnie w rozwojówce WWE, FCW.

:arrow: Rozpoczęła się już przedsprzedaż biletów na powrót Brocka Lesnara do UFC. Bilety można nabyć między innymi na Ticketmaster. Sama impreza odbędzie się 3 lipca w Las Vegas

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

3

• SweetChinMusic

2

• Zaqu7

2

• Zaq123

1

Top użytkownicy w tym temacie

Yhhh i znowu tyle kontuzji...

A więc jednak Orton doznał kontuzji naprawde, w sumie dziwne by było gdyby się okazało że było inaczej. Trzeba przyznac że Orton i Edge całkiem sobie poradzili z improwizacją. DiBiase wstrząs mózgu, raczej nic powaznego.

Curt Howkins i Vance Archer pokazali się już tez na smackdown i trzeba przyznać że zrobili wrażenie. Co prawda walczyli z jakimiś chłopcami ale i tak sposób ich walki jest imponujący. Mam nadzieje że jeszcze długo będziemy ich razem oglądać tyle że w powazniejszych walkach. Widze ich jako TT Champions.

Cena ma przed soba jeszcze wiele lat kariery i z obecnym pushem a nie zapowiada się żeby miał być mniejszy ma szanse stanąc na podium.

Czemu wyniki z Over the limit umieściłeś w spoilerze a późniejsze inforamcje o Hitmanie i pasie US nie?! To chyba zdecydowanie powinno być w spoilerze bo ja np jeszcze raw nie widziałem i myśle że wielu innych też nie... A sama informacja bardzo fajna. Raw potrzebowało GM a Hitman jak najbardziej się do tej roli nadaje. I bardzo dobrze że zrzekł się pasa, nic innego zrobić nie mógł. No i mega fajnie że Truth go zdobył ale wolałbym się tego nie dowiadywac tak.

Już się bałem że Daniel Bryan mimo odpadnięcia będzie w głównych galach. W rozwojówkach sobie może siedzieć.

W rozwojówkach to sobie może siedzieć HHH i pozostałe drewna federacji (ech marzenia...) a nie Daniel Bryan. Brem sprawdź sobie najpierw co gość robił w swojej karierze a później się w ten sposób wypowiadaj, jeśli Ci jeszcze przez gardło coś takiego przejdzie! Bryan ma 100 razy więcej techniki niż większość zawodników WWE!!! :evil:

A co do kontuzji to najważniejsze by Jeremy Buck jak najszybciej wydobrzał. Oczywiście mówię tak ze względu na to co sobą reprezentuję( reprezentowana federacja ma mniejsze znaczenie).

Niech Dusty wpadnie na Raw, lepiej mieć segmenty z nim niż Wrestling =))

Już się bałem że Daniel Bryan mimo odpadnięcia będzie w głównych galach. W rozwojówkach sobie może siedzieć.

Że k***a co ? Najlepszy wrestler na świecie ma siedzieć w rozwojówce ? No bez jaj. Mi się wydaje, że skoro nie ma nic dla Miza, to może rozpoczęli by program tyle że bez pasa. No nie wierze, że Dragon miałby gnić w rozwojówce :(

W rozwojówkach to sobie może siedzieć HHH i pozostałe drewna federacji (ech marzenia...

Jakby tak było, to federacja przestała by istnieć. Nie było by kasy, a Triple H zrobił dla tego biznesu bardzo dużo, więc jego to bym na tej liście nie wymieniał.

Niech Dusty wpadnie na Raw, lepiej mieć segmenty z nim niż Wrestling

Na RAW wrestlingu jest mniej, niż włosów na głowie Cm Punka =))

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Z Wrestlingiem na Raw faktycznie trochę przesadziłem :D :d . Gdyby zmieniła się polityka WWE to HHH nie byłby potrzebny. I zgadzam się zrobił bardzo dużo dla Wrestlingu, ale to co robi obecnie jest żałosne. Zaprzecza temu co sobą reprezentował, dlatego Go na tej liście wymieniłem.

W rozwojówkach to sobie może siedzieć HHH i pozostałe drewna federacji (ech marzenia...) a nie Daniel Bryan. Brem sprawdź sobie najpierw co gość robił w swojej karierze a później się w ten sposób wypowiadaj, jeśli Ci jeszcze przez gardło coś takiego przejdzie! Bryan ma 100 razy więcej techniki niż większość zawodników WWE!!! :evil:

Ojeny wypowiadałem się na ten temat na tym forum już z miliard razy ale niech będzie że wypowiem się ejszcze raz :P Nie przecze że Danielson ma technike umiejętności itd jak mało kto ale... Dla mnie osobiście i moim własnym zdaniem w wrestlingu na równi liczą się umiejętności i technika oraz wyrazistośc, charyzma, osobowość postaci. A Danielson jest tak potwornie nijaki że nawet swoją techniką tego nie nadrobi. Dlatego ja go nie lubie i się bardzo ucieszyłem gdy wyleciał ale oczywiście nie odbieram mu nic z jego osiągnięć. Zresztą jeśli chodzi o tą technike to w NXT wcale nic nadzwyczajnego nie pokazał, już Gabriel się bardziej wykazuje. Ale nie mówie, może nie dali mu rozwinąć skrzydeł. A co do Twojej wypowiedzi apropo HHH... Może nie wykonuje już akcji wysokiego ryzyka za wiele, nie skacze z 3ciej liny, nie robi salt itd ale nie każdy wrestler musi to robić. Ma już swoje lata i jest innego typu zawodnikiem. Moim zdaniem dalej jest King of the kings i jedny mz najlepszych w WWE.

Ojeny wypowiadałem się na ten temat na tym forum już z miliard razy ale niech będzie że wypowiem się ejszcze raz :P Nie przecze że Danielson ma technike umiejętności itd jak mało kto ale... Dla mnie osobiście i moim własnym zdaniem w wrestlingu na równi liczą się umiejętności i technika oraz wyrazistośc, charyzma, osobowość postaci. A Danielson jest tak potwornie nijaki że nawet swoją techniką tego nie nadrobi. Dlatego ja go nie lubie i się bardzo ucieszyłem gdy wyleciał ale oczywiście nie odbieram mu nic z jego osiągnięć.

A widziałes może ostatnie NXT? i powiedz mi że Danielson nie ma charyzmy.. a i został Mic.. przy Mikrofonie był fatalny, dwa miesiące po wstąpieniu do WWE odpierdzielił takiego spicza, że szok.

Zresztą jeśli chodzi o tą technike to w NXT wcale nic nadzwyczajnego nie pokazał

Jak mógł pokazać swoją technike skoro to wwe :D Przecież on nawet z Khaliego potrafił coś wycisnąć. To jest zawodnik geniusz. Jedyna jego wada to warunki, ale mysterio też nie ma warunków a jest liczącą się postacią.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

A widziałes może ostatnie NXT? i powiedz mi że Danielson nie ma charyzmy.. a i został Mic.. przy Mikrofonie był fatalny, dwa miesiące po wstąpieniu do WWE odpierdzielił takiego spicza, że szok.

Tak widziałem :P Pierwszy raz od paru miesięcy trwania NXT wykazał jakąkolwiek osobowość. Ale jak dla mnie bo tych miesiącach nijakościi pierdołowatości ten występ był mało przekonujący a nawet jakśby by go uznac za udany to jeden speach jeszcze osobowości nie czyni. Pozatym w roli w jakiej występpował był nijaki i nudny a niestety do roli wściekłego typka atakującego komentatorów nie pasował. Tak więc jako face jest nudny a jako heel moim zdaniem by był beznajdziejny. Tak więc jeszcze raz. Brakuje mu tego czegoś żeby móc się wyróżnić i nawet technika tego nie zrekompensuje. Moim zdaniem :P

Szczerze to średnio obchodzi mnie styl walki Maryse ; D, diva po pierwsze ma wyglądać xD.Dobrze ,że to nie koniec przygody Danielsona z WWE.Mam nadzieję że zdobędzie jakiś pas .; ) Dobry wwybór Hitmana na GM ^^. Ogólnie dobre newsy.

eddiec.th.jpg

punkem.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...