Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE: RAW, SmackDown!, NXT and PPV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam, są to moje ostatnie diary... Mam zamiar prowadzić federację WWE jak najdłużej. Postaram się, dodawać gale w miarę często. Będę pisał gale RAW, SmackDown!, NXT, a z Superstars będę dawał jedynie wyniki. Oczywiście będę pisał też gale PPV. Diary prowadzę na podstawie ostatnio ściągniętego EWR. Proszę o komentarze i zapraszam do czytania moich ostatnich diary !

-----------------------------------

Tuesday, 01 June 2010

Nazywam się Jeff Barker, jestem head bookerem w najpopularniejszej federacji zapasów, tzw. wrestlingu. Znam się trochę na tym sporcie, mam uratować WWE, podobno trwa wojna z TNA. Monday Night Wars - WWE RAW vs TNA iMPACT! Jest ciekawie, w ratingach wygrywamy, ale oni robią lepsze show. Vince Kennedy McMahon zrobił dobry ruch, ponieważ zatrudnił przed moim przyjściem Jeffa Hardyego, Hardy dostanie push na WWE Title. Wszedłem w zakładkę Feuds, ukazał się napis WWE Feuds i nie było nic. Zdziwiłem się, może McMahon specjalnie to zrobił, aby zaczął od początku ? Planuję takie feudy: Edge vs Orton, Jericho vs Hardy, Swagger vs Christian, Mysterio vs Punk. Dzisiaj odbędzie się gala NXT, Daniel Bryan zawalczy z Davidem Otungą o wejście do RAW. Planuję zwycięstwo Bryana i feud z The Mizem, stawką feudu będzie pas United States. Po chwili do mojego gabinetu wszedł Jeff Hardy...

Jeff: Witaj Jeff...

Ja: Witaj Jeff... - uśmiechnąłem się, mamy takie same imiona. - W czym mogę pomóc ?

Jeff: Mam złą wiadomość, chcę podwyżki, albo title shota.

Ja: Właśnie miałem ci powiedzieć, że będziesz WWE Championem. Na Over The Limit w Ladder Matchu pokonasz Chrisa Jericho.

Jeff: A to fajnie, dzięki. Czyli mam występować na RAW, tak ?

Ja: Jasne !

Hardy odszedł... Mam plany co do NXT. W przyszłej edycji NXT wystąpi Dos Caras Jr, jego mentorem będzie Rey Mysterio, będzie tam też Kaval, jego mentorem będzie MVP który przejdzie za niedługo heel turn, bo przecież nie Kofi Kingston. Planuję także Tour po Europie, aby wypromować WWE jeszcze bardziej, pojedziemy do Polski, Czech, Niemiec, Anglii oraz Hiszpanii... Na koniec touru, w Hiszpanii na pożegnanie odbędzie się 3 godzinne show, nie wiem tylko czy ma to być RAW, czy SmackDown!, ważne, że na tej gali nie będzie podziału rosteru, wystąpią wszyscy. Za chwilę gala NXT, muszę ją zabookować.

10gl9v4.png

1. Interview with Daniel Bryan...

I Came to play...

Daniel Bryan: Ostatnio na NXT zobaczyliście ranking, w rankingu jestem na samym szczycie ! Jestem najlepszym wrestlerem brandu NXT. Dzisiaj zmierzę się z Davidem Otungą, podopiecznym R-Trutha, zamierzam pokonać Davida, ponieważ od tego zależy to czy będę wrestlerem RAW. Mam zamiar przejść na RAW i wykorzystać zdobytego title shota, jak wygram z Otungą to będę na RAW i dostanę title shota na dowolny pas federacji, na gali PPV. Zamierzam zmierzyć się z The Mizem o pas United States.

What's up !?

David Otunga: Ha, ha ! Nawet o tym nie myśl Brayan... Nie masz szans na zwycięstwo w walce z najlepszym z najlepszych ! Ja udowodnię ci, że to ja jestem numerem jeden w NXT, a potem udowodnię całej reszcie wrestlerów, ale z WWE, że jestem numerem jeden w całym WWE !

Daniel Bryan: To się okaże dzisiaj wieczorem...

Otunga rzucił się na Daniela Bryana, ten jednak podciął go, seria ciosów w parterze, w końcu na ring weszli sędziowie i odciągnęli ich od siebie. Bryan jednak pokazał charakter zwierza, prawdziwego wojownika... Uwolnił się z uchwytu sędziów po czym rzucił się na Otungę i seria ciosów w parterze.

Matt Striker wchodzi na rampie...

Bryan, puszczaj go albo zostaniesz zawieszony i automatycznie zostaniesz przesunięty na ostatnią pozycję w tabeli NXT. Bryan popatrzał się na rampę, po chwili dalej okładał Otunge. To moje ostatnie ostrzeżenie Danielson ! Po chwil Daniel puścił Otungę i odszedł na backstage Grzeczny piesek... Bryan od tyłu atakuje Matta Strikera ! Wykonuje mu Back Suplexa i odchodzi

2. Michael Tarver vs Darren Young

Walka bardzo krótka, Tarver na początku walki wykonał na Darrenie Spinning Neckbreaker. Później parę stompów i, gdy szykował się już do zakończenia walki akcją T-Bone Suplex, Darren Young go skontrował na Roll Up'a. Tarver przy dwóch odkopał, Young powoli wstał, pomógł wstać Tarverowi, po chwili Darren otrzymał irish whip na liny, ale wykonał Springboard Crossbody po którym uzyskał two count. Darren powoli wstał, pomógł wstać Tarverowi, wyrzucił go za ring, Tarver jednak nie dał tak łatwo się wyrzucić i wyleciał maksymalnie za liny. Stał po zewnętrznej stronie ringu, Young zaatakował go potężnym ciosem, a następnie Jawbreaker na liny. Tarver wyleciał za ring, po chwili otrzymał Slingshot Crossbody. Darren Young wrócił na ring, a Michael Tarver został odliczony.

3. Video involving Bryan, Otunga

Na titnatronie pojawiło się krótkie wideo o Bryanie, o jego historii w NXT i federacjach indy, po chwili był identyczny filmik o Otundze, aż w końcu promo dzisiejszej walki wieczoru. Daniel Bryan vs David Otunga - zwycięzca przechodzi na dowolny brand, na PPV walczy o dowolny tytuł i nie jest już żółtodziobem, ale jest Pro Wrestlerem. WWE NXT - Daniel Bryan vs David Otunga - TONIGHT !

4. Justin Gabriel vs Wade Barret

Walka taka jak Tarver vs Darren, typowy zapychacz... Wade Barret trochę czasu znęcał się nad swoim rywalem, aż w końcu Gabriel i Wade wykonali na sobie clothesline i przez jakiś czas leżeli na macie ringu. Pierwszy podniósł się Barret, pomógł wstać Gabrielowi, irish whip do narożnika ale jest kontra na Springboard Moonsault. Justin przez chwilę patrzał na publiczność aż w końcu wykonał Springboard Splash, 1...2... Wade Barret odkopuje. Gabriel powoli wstał, pomógł wstać Barretowi, kopnął go, ale ten złapał jego nogę, Gabriel wykonał świetne Enziguri, później wszedł na "tope rope" i wykonał 450 Splash po czym uzyskał pinfall i kolejne punkty do tabeli NXT.

5. David Otunga vs Daniel Bryan - Walka o wejście do rosteru RAW bądź SmackDown!

Zaczęli od klinczu, który wygrał Otunga, po chwili headlock, Bryan wypycha Otungę do narożnika i tam wykonuje Corner Dropkick. Otunga jeszcze bardziej wbija się w narożnik, Snap Marry from Bryan on Otunga, następnie niski dropkick w wykonaniu Bryana. Bryan siada na Otungę i okłada go serią ciosów, aż w końcu schodzi z niego i mamy Submisson Hold ! Bryan zakłada dźwignię na nogę Otungi, ten jednak łapie liny i Bryan przerywa. Daniel po chwili wstaje i zaczyna ponownie okładać Otunge. Bryan wstaje, pomaga wstać Otundze i świetny Jawbreaker, następnie pomaga mu wstać i Spinning Neckbreaker. 1...2... kickout by David Otunga ! Bryan pomaga mu wstać ale otrzymuje irish whip na liny i Belly-to-Belly Suplex. Otunga przypina, ale mamy tylko two count. David pomaga wstać przeciwnikowi, ale otrzymuje serię kopnięć i Bridging dragon suplex. Bryan przypina, 1...2...3... Daniel Bryan przechodzi na RAW !

6. Interview with The Miz

I came to play...

The Miz: Widzicie to !? Ja go tak wytrenowałem, ja sprawiłem, że jest najlepszy w NXT, a za tydzień na RAW oraz na gali PPV, ja sprawię, że będzie on lokalnym jobberem ! Już na gali PPV wykonam na tobie Skull-Crushing Finale i odliczę ciebie do trzech ! Because I'm The Miz and I'm... AWSOME !!!

Miz wbiega na ring, walka w parterze z Danielem Bryanem, następnie Miz pomaga mu wstać, unika clothesline i wykonuje Skull-Crushing Finale ! Tak kończy się dzisiejsze NXT, a za tydzień odbędzie się walka 3 i 4 wrestlera NXT o wejście na SmackDown...

WYNIKI CZWARTKOWEGO SUPERSTARS !!! PISAŁEM NA SAMEJ GÓRZE IŻ GAL SUPERSTARS NIE BĘDĘ PISAŁ, BĘDĘ DODAWAŁ TYLKO WYNIKI !!!

2m5f5hw.png
  • Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Toesoss

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie