Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Over The Limit 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy Najlepszą walkę PPV WWE Over The Limit 2010.

1.

Intercontinental Championship

Kofi Kingston vs Drew McIntyre

2.

R-Truth vs Ted Dibiase

3.

S.E.S. Pledge vs. Hair Match

Rey Mysterio vs CM Punk

4.

Unified WWE Tag Team Championship

The Hart Dynasty vs Chris Jericho & The Miz

5.

Randy Orton vs Edge

6.

World Heavyweight Championship

The Big Show vs Jack Swagger

7.

Divas Championship

Maryse vs Eve

8.

I Quit Match

WWE Championship

Batista vs John Cena

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• SweetChinMusic

1

• Kacpios

1

• Oscar Gutierrez

1

Top użytkownicy w tym temacie

Glosuję na walkę Reya i CM Punka, pierwszy raz od dłuuuuuższego czasu widziałem krew na gali WWE, choć na początku wycierali ją ręcznikami to i tak przy goleniu włosów był cały we krwi. Cieszy mnie rezultat walki, bo zobaczyć Punka łysego to jest bezcenne :D . Dziwi mnie to, że cały czas nie odkryli tożsamości Joeyego. Liczyłem, że na tej gali wreszcie to się stanie, ale niestety nie.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Głos zdecydowanie na Punk vs Rey. Na dwóch poprzednich ppv robili jedne z najlepszych albo i najlepsze walki, tutaj mieli więcej czasu i pokazali moim zdaniem jeszcze więcej dobrych i efektownych akcji, dużo zwrotów akcji no i była krew no i jest łysy Punk. Przeboeg walki bardzo szybki i dynamiczny, sporo akcji wysokiego ryzyka. Punk we krwi jeszcze dodał tej walce efektywności, ciekawe czy było to zamierzone. Scena po walce moim zdaniem rewelacyjny tylkop ciekawe jak ma się do ery 4kids. Przeciez to wyglądało jak scena z horroru. Punk miotający się przypięty kajdankami cała twarz w krwi, włosy sklejone krwią, Rey z obłędem w oczach szarpiący Punka za włosy i wykonujący wyrok. To było coś czego w WWE dawno nie było. Tak trzymać! :t_up:

Jedyne czego mi zabrakło a czego się spodziewałem to odkrycie tożsamości Mercurego(?), na końcu jak pomagał Serenie odprowadzac Punka to myslałem że wyleci Rey albo Kane albo razem i go zdemaskują. No ale może z drugiej strony nie wszystko na raz. Łysy Punk to wystarczające zaskoczenie:P

No chyba wiadomo. Rey vs Punk. Pod względem wrestlingu najlepsza walka tego roku. Uśmiałem się jak Punk wyrzucił Mysterio z Ringu i ten wbił się w glową w te krzesło i przewrócił je =)) Krwawi punk, przychodzą z ręcznikami a ten ich olewa i rzuca się na reya. Cudowna walka. Mógłbym ją oglądać i oglądać. Fajna końcówka i zaje... wyglądający Punk. Caly pokrwawiony, że wogóle nie widać twarzy, a w dodatku obcięte włosy. Wiele akcji wysokiego ryzyka, a tego w WWE w obecnych czasach mało.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ja zrobię coś innego niż wy. Napisałem w temacie pt WWE Over The Limit 2010 - Oficjalna Dyskusja, że tym razem Jaś i Batek stworzą dobrą walkę i powiem szczerze, spełniło się to. Ich walka była dobra, do tego krew Ceny oraz rozwalenie podłogi Batistą. Nie lubię obu wrestlerów ale pokazali się z bardzo dobrej strony, więc uważam, że to właśnie jest walka tego PPV.

ahfo.png

luba_049.png

Najlepsza walka na Over The Limit to oczywiście walka Rey'a z CM Punkiem , poprostu znakomity pojedynek i co najważniejsze stawka była wysoka , dla Punka i dla Rey'a. Oczywiście Punk przegrał i stracił swoje włosy to teraz będziemy mieć prawdziwe SES wszyscy bez włosów. Liczę , że niedługo ujawnią Mercurego , ale wiadomo , że stanie się to w jakieś znakomitej sytuacji , jestem ciekaw czy feud będzie dalej kontynuowny , sądze , że Punk jeszcze będzie walczył z Rey'em chcąc się zemścić za swoje włosy.

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Moim zdaniem najlepszym pojedynkiem okazał się John Cena vs Batista For The WWE Championship.Walka ta była na poziomie były elementy Hardcoru :D dużo udanych akcji...Krew i ręczniki.Ogólnie mówiąc walka była zacięta i ciekawa.Cieszyło mnie to że mecz ten nie był taki jaki być powinien.Mianowicie Cena nie dostawał od Dave'a przez 3/4 walki,bowiem walka była równa.No i to wszystko o tej walce :P .

paparoach.png

18659.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Ooooo to jest łatwe,oczywiście Rey vs Punk.Była krew,zacięta walka i emocje.Szczególnie na końcu mi się podobało gdy Rey zgolił głowę punka. Już myślałem że tego nie będzie gdy weszli Gallows z Sereną i Joeyem ale Kane był pomocny dla Reya i sądze że też Punk mu przeszkadzał.

Najśmieszniejsze w tym było to gdy Rey pokazał lusterko Punkowi.Ta jego mina bezcenna:)

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Walka między Reyem, a CM Punkiem była najlepszą walką tego PPV. Ciekawa stypulacja, niezły poziom całego pojedynku i obcięcie włosów Punkowi. To było coś. Jedyne co mi się nie podobało w tej walce to przerwa z racji krwawienia Punka. Wiem, że ta cała polityka 4Kids itd, ale kurde nic by się nie stało, gdyby żaden popierdzielony lekarz nie interweniował. I tak do końca nie zatamował tego krwawienia, wiec jaki sens było robienie przerwy w meczu? Godną uwagi walką był też "I Quit" Match. Pragnę dodać, że to już druga w miarę udana walka tych zawodników ( wcześniej na ER ich Last Man Standing był najciekawszym pojedynkiem całej gali )

DEAD MAN WALKING
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...