Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Over The Limit 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszego wrestlera PPV WWE Over The Limit 2010. A oto nominowani:

Kofi Kingston

R-Truth

Rey Mysterio

The Hart Dynasty

John Cena

Ktoś Inny

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Boogeyman1996

1

• cumer1077

1

• Blazi

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wybrałem Johna Cena - dlaczego? Ponieważ dał się na tyle skatować :P Te akcję!!!! Dominacja Batisty, potem dominacja Ceny, potem znów Batisty. Piękna walka. Lepsza od "I qiut match" na Breaking Point w 2009 na którym zmierzyli się John Cena i Randy Orton. I wróćmy do Over The Limit, A ta akcja na końcu!!!!! WOW!!!!!!!, siedziałem z 5 min. z otwartą gębą!!!!! :D No coś widać że znów Cena z Sheamusem mają feud!!!!! Ciekawe...

Tak naprawdę to nie ma z czego wybierać... To może zagłosuję na Reya Mysterio, kilka fajnych akcji, ale i też tak naprawdę nic nie pokazał... Nikt nie zasłużył na miano najlepszego wrestlera tej gali. Dlatego głosuję na tego, który według mnie zrobić najlepszą walkę na Over The Limit. Niby taka dobra gala, nawet krew była (!), ale i tak ją wycierali ręcznikami ( :D ), ale takiego kto mógł zostać wyróżniony to nie ma...

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Mój głos na Reya. Po pierwsze za zrobienie najlepszej walki wieczoru, po drugie dletgo że jak napisał kolega wyżej trudny wybrac zdecydowanie jednego najlpeszgeo, nikt się specjalnie nie wyróżnił a Rey walczył na swoim jak zawsze wysokim poziomi a po trzecie i najwazniejsze za segment po walce. Za brutalność, obłęd w oczach i przede wszystkim za obcięcie Punka :D Może i w walce nie pokazał czegoś nadzwyczajnego jak na siebie ale i tak był najlepszy.

Dop. Luba Brak 3 zdań, więc musisz jeszcze coś dopisać.

Zrobione ;)

Edytowane przez Gość

Oczywiście najlepiej wypadł Rey. Pokazał, że wciąż jest świetny technicznie i gdy ma dobrego oponenta potrafi sklecić ciekawą walkę. Było dla mnie zaskoczeniem oglądać Go w aż tak "wysokiej" formie. Ale nie oszukujmy się do prawdziwie wysokiego poziomu brakowało mu duuużo, a co dopiero reszcie zawodników...

A ja was pierwszy raz zaskocze. Oczywiście na najlepszym wrestlerem powinien być Punk, ale jednak Punk zawsze ma wysoką forme dlatego ktoś inny. JOHN CENA :D Dość dobra walka, zasługująca na Main Event, ale co do Ceny. Pokazał się z bardzo dobrej strony (jak na niego) niezłe akcje wykonał, dlatego głos na Jaśka a nie na Punka, bo Jasiek mnie po prostu pozytywnie zaskoczył.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Tutaj chyba siebie samego zdziwię ale najlepszym Wrestlerem na tej Gali okazał się...John Cena.Oczywiście pojawiały się jego elementy dominacji. =)) jednak uważam że razem z Davem(tu również brawa dla tego wrestlera odwalili kawał dobrej roboty.Oczywiście zwycięzca był wiadomy.Ale postawa Ceny krew i jego akcje podobały mi się :P .Boże chwalę Jasia co ze mną nie tak :) .

paparoach.png

18659.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Zagłosowałem na Rey'a,ponieważ jego walka z CM Punkiem to było coś.Rey dokopał Punkowi za wszystkie czasy.Jeszcze zgolił mu włosy.Punk od Over the Limit walczy w masce;]:D:D:D:D he he Rey kolejny raz udowodnił swoją wyższość.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Zagłosowałem na Hartów, bo Tagi wyszły przyzwoicie. Co nie można powiedzieć o gali, bo była słabiacka. R-truth z DiBiasem przywozicie i IC przyzwoicie oprócz TT, a takto bardzo słabo. A przy Mein Evencie mimo niby Extremu prawie usnąłem. Rey i Punk no byl tak sobie, a spodziewałem się czegoś bardzo dobrego no, a wynik to już w ogóle był przesadzony. Ogólnie nie podobała mi się ta gala i żadna walka mnie nie przekonała.

Szczerze mówiąc nie mam najlepszego wrestlera tego PPV. Nikt nie pokazał czegoś dobrego, mógłbym dać Jasiowi ale bez przesady. Również mógł by to być Randall albo Edge ale ich walka tak nie zachwycała. Więc niech będzie stawiam na Punka. Po pierwsze za niezłą walkę, a po drugie za łysą łepetynkę oraz ten fajny helmet jaki teraz nosi.

ahfo.png

luba_049.png

• Styl:  Jasny

Wahałem się pomiędzy Reyem, a Ceną, ale wybrałem Johna Cene.

Otóż pozytywnie mnie zaskoczył i pokazał że potrafi sklecić dobrą walkę, oraz jak ktoś wyżej napisał przyjął na siebie dużo ciosów. AA z samochodu przyjąłem bardzo pozytywnie. Z drugiej strony to uderzenie Reya w fotel było niesamowite. Ale głos leci na Cene.

Zaglosowalbym na Batiste lub Punka , ale niestety ich niema wiec glosik leci na Mysterio. Zrobili z CM bardzo dobra walke w ktora wlozyli duzo sil ale wyszlo swietnie, moglismy zobaczyc nawet male injury punka no ale potem walka znow ruszyla z kopyta . Ogromny + dla Punka bo naprawde sie postarał a Rey jak to Rey 619 i te sprawy, ludziom sie podobało ia tak ma byc

Zagłosowałem na Johna Cena.Ponieważ na Over The Limit pokazał ,że jest jednym z najlepszych wrestlerów,robiąc F-U z samochodu.Teraz Batista na wózku jeździ.:)Stoczyli między sobą trzy pojedynki i Cena wygrał wszystkie broniąc pas WWE.

dxsygna.jpg

Powiem szczerze, że gala mimo, że nie była zła to jednak nie zachwycała. Podobała mi się walka Reya i Punka, dlatego chyba zagłosuje na tego pierwszego, chociaż robię to z wielkim trudem, bo co tu dużo mówić...WWE nie dorasta ostatnio do pięt TNA jeśli chodzi o PPV. Jeśli wybieram najlepszego wrestlera PPV na TNA to mam spory dylemat bo tam większość spisuje się świetnie kręcąc super walki, a tutaj...? No nic, głos na Reya.

Ja wybrałem "ktoś innym", a tym "ktosiem" jest CM Punk. Ogólne wahałem się miedzy nim a Rey'em bo obaj chyba sklecili najlepszą walke tego wieczoru ale ostatecznie wybrałem CM z jednej rzeczy której na długo nie zapomnę. Wszyscy wiemy, że Punk jest nie tylko "Chicago made" ale też "Indy made", tzn. właściwie rozwinął się już w federacjach Indy w tym także w ROH. Więc do miękkich zawodników nie należy. W trakcie walki z Rey'em zaczął mocno krwawić z głowy no i walkę przerwano, wiadomo polityka "4 kids" nie pozwala aby fani widzieli krew i żeby to zbyt brutalne było :8 . W trakcie opatrywania Punk widać było, że był mocno poirytowany faktem, że nie może walczyć i kontynuować walki. Widownia wszczęła chant: Boring! i wtedy w Punku coś pękło. Pamiętam jak wypruł momentalnie z rąk medyka i narzucił bardzo szybkie tempo walki, żeby tylko widownia się nie nudziła lub była poirytowana bezsensownemu zatrzymywaniu walki. Właśnie tym zaskarbił sobie mój głos, brawa dla Punk'a :applause:

beznazwyi.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  • Dodaj nową pozycję...