Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

DWX info

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ponieważ ja i mój kolega jowisz dostajemy komentarze, że dlaczego nasz roster zwie się Moje WWE, to po długiej naradzie postanowiliśmy, że zmienimy nazwę, a oto ona DWX - Distance Wresting X - Treme, a oto logo.

dwx.png

Nadal będzie Monday Night RAW i Friday Night SmackDown i będą ci sami zawodnicy. Mam nadzieję, że wam się z podoba i będziemy od was otrzymywać pozytywne komentarze. Miłego czytania życzy zespół DWX.

Członkowie:

Prezes: Jowisz

Wice Prezes: Snicekrs1234

booker RAW: Snicekrs1234

booker SmackDown: Jowisz.

booker NxT: Brak

booker Vintage Colection : brak

Jeśli ktoś chcę dojść do naszej ekipy, prosimy o napisanie podania w tym temacie:

1) nick

2) numer GG

3) ile lat w tym siedzisz

4) przykładowa walka pomiędzy Radnym Ortonem, a Triple H

w razie pytań proszę o kontakt na GG

snickers1234: 704600

Jowisz:10191951

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kingston

5

• kakarot10

2

• Blazi

2

• Toesoss

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

Serdecznie zapraszam jak by były jakieś pytania to pisać :

-Jowisz (10191915)

-Snickers1234 (704600)

Pozdro Jowisz

1Nick E&C

2 Nie mam

3) Nie wiem

4) Tazz: Witamy państwa na walce Jeff Hardy vs Randy Orton.

Jim Ross: Tak ta walka zapowiada się bardzo ciekawie, ale nie przedłóżajmy. Bo już słyszę theme Jeffa Hardego.

Grisham: Pierwszym zawodnikiem jest ważący 116 kg i mierzący 196 cm Triple H.

Triple przy swoim theme zmierza na ring.

Grisham: Jego przeciwnikiem jest ważący 111 kg... Randy Orton!

Randy również powoli wchodzi na ring wchodzi na narożnik.

Jim Ross: Obaj zawodnicy już znają się świetnie

Tazz: Tak stoczyli ze sobą wiele walk. Ale nie przedłużajmy zaczynamy.

Gong!!!

Jim Ross: Zwarcie The Game przepycha Ortona do narożnika i zaczyna klincz. HHH okłada Ortona a sędzia jest zmuszony interweniować. Sędzia rozdziela zawodników, ale nie zdało się to ostudzić zapał The Game który teraz kopie leżącego Vipera. Sędzia znowu interweniuje. Triple wykonuje na Randym Sharpshooter. HHH przechodzi do pinu 1....2.. odklepuje.

Tazz:Było bardzo blisko, a Triple pokonałby Ortona. Orton podnosi się a Triple H znowu zaczyna go okładać... nagle jednak Orton kontruje i to on przejmuje kontrole nad walką. Przepycha The Game do narożnika i zaczyna klincz. Sędzia odciąga go od przeciwnika. Triple podnosi się i mamy Dropkick w wykonaniu Killera. Później Orton wykonuje Gutwrench elevated neckbreaker, HHH leży a Orton wykonuje Jumping knee drop. OMG!!! To musiało boleć.

Jim Ross: Dokładnie. Ale co to The Game wstaje, OMG!!! The Viper wykonuje RKO. To koniec Orton przypina HHH 1...2...3.... i po zawodach

Grisham: Zwycięscą jest Randy Orton!!!

Tazz: Ładne widowisko i zasłużone zwycięstwo Vipera.

Jim Ross: Dokładnie dziś był porostu lepszy.

bdo4kj.jpg

1932570044b9ba1121f410.jpg

1)wojtekb96

2)18779550

3)Od roku

4)

Jim Ross: Już za chwilę odbędzie się walka między Randym Ortonem a Triple H.

Michael Cole : Na pewno nie zabraknie emocji. Ja obstawiam Ortona, a ty?

JR: Triple H.

I hear voices in my head…

Lilian Garcia: Jako pierwszy w walce 1-on-1, pochodzący z St.Louis w Missouri… Randy Orton!

Time to play The Game!...

Lilian Garcia: I jego przeciwnik pochodzący Greenwich, Connecticut… Triple H!

[GONG]

Jim Ross: Zaczęli!

Rozpoczęło się od klinczu, który wygrywa Triple H i wciska Ortona w narożnik. Hunter zaczyna go okładać po twarzy. Randy upada na matę. Po chwili wstaje. Triple H chce zaatakować Ortona, ale ten się odsuwa. Triple H odbija się od lin i nadziewa się na Elbow od Randy’ego. Viper podnosi Huntera. Kilka kopnięć i uderzeń w głowę. Triple H oszołomiony. Ledwo stoi na nogach. Orton odbija się od lin i Bulldog! HHH ponownie wstaje. Orton na niego naciera. Atakuje bez przerwy. Są przy narożniku. Hunter blokuje uderzenie. Rola się odwróciła. Teraz Triple H bez przerwy okłada swojego przeciwnika. Orton upada na matę. Triple H odbija się od lin i wykonuje Knee Drop. I Crossface na leżącym Ortonie. Jest bliski podania, ale dotyka nogą linę. Sędzia liczy: 1… 2… 3… 4… Triple H puścił. Hunter odbija się od lin, przeskakuje nad leżącym Randym. Orton szybko wstał, a HHH odbija się od lin i Powerslam od Vipera. Orton tauntuje. Szykuje się do RKO. Triple H wstaje, a Orton już prawie wykonał RKO, ale Hunter odpycha od siebie Randy’ego i wykonuje Sleeper Hold. Orton podchodzi do lin, a jego oponent puszcza go. Klincz. Wygrywa go Orton. Daje kilka kopniaków w brzuch swojemu przeciwnikowi. The Game odpłaca się tym samym i wykonuje Suplex. Orton trzyma się za plecy.

MC: Oby to nie była jakaś kontuzja.

JR: Oj… Chyba sędzia będzie musiał zakończyć pojedynek.

Sędzia pyta się Randy’ego czy jest w stanie kontynuować walkę. Ten kiwa głową, że tak. Cały obolały wstaje i jest cały czas okładany przez Triple H. Orton upada na matę. HHH wykonuje pin: 1… 2… Nie ma!

JR: Mało brakowało, a byłoby po walce.

MC: Jednak Orton zdążył się podnieść.

Triple H podnosi swojego przeciwnika i zaczyna go bić po głowie. Jedno z uderzeń blokuje i kontratakuje. Seria nie przyjemnych uderzeń w tułów. Odbija przeciwnika od lin i Standing Dropkick. Hunter leży, a Randy wykonuje na nim Body Scissoric. HHH już prawie nie przytomny. Jednak Orton go puszcza. Pozwala wstać swojemu przeciwnikowi. I mamy Inverted HeadlockBackbreaker. Randy tauntuje i szykuje się do RKO. The Game wstaje i mamy RKO! Przypięcie: 1… 2… 3…!

[GONG]

LG: Zwycięzcą pojedynku zostaje Randy Orton!

JR: Naprawdę dobra walka.

MC: Mówiłem, że wygra Orton! Triple H przegrał, ale w dobrym stylu.

Gale prowadzą:

-NXT E&C

-Superstars wojtekb96

Zostało ostatnie wolne miejsce do pisania Vintage Collection.Jak będą jakieś pytania to pisać na nr.GG 10191951

Nowe Logo:

77743859.jpg

1) Kakarot10

2)3802433

3)Od 5 lat

4)

Komentatorzy:

Jerry Lawler

Josh Matthews

[słychać Theme Ortona]

-W drodze na ring, pochodzący z St.Louiss w Missouri, ważący 111kg, RANDY ORTON!

[słychać Theme Triple H]

-W Drodze na ring, pochodzący z Greenwich w Connectitut, ważący 116 kg, TRIPLE H!

GONG!

Zawodnicy spoglądają na siebie, obchodzą ring dookoła i zaczynają się klamrować.

Oczywiście silniejszy Triple H wychodzi z tego zwycięsko i zaczyna trzymać Ortona w Headlocku.

Randy atakuję łokciem w brzuch The Game'a i udaję mu się wydostać z dzwigni, po czym wychodzi z serią UpperCutów (Podbródkowych)

Hunter odpowiada Kopnięciem w brzuch i wykonuję IrishWhip, jednak Orton wychodzi z kontrą i szykuję się do BackBody Dropu.

Triple H wykorzystuję to i Wykonuję Facebuster na kolano, po którym Viper zostaje lekko ogłuszony

Hunter wykorzystuję to i chce wykonać Closeline, jednak Orton robi unik, Obaj zawodnicy odbijają się od Lin jednak Triple H atakuję Kolanem z wyskoku.

Podnosi Ortona, jednak ten kopie The Game'a w brzuch i wykonuję typowy dla siebie BackBreaker.

Triple H upada na matę i Viper zaczyna serie Angry Stompów, Po czym wychodzi z Knee Dropem.

Legend Killer podnosi The Game'a i odbija się od lin chcąc wykonać Closeline, jednak Triple H przechodzi w Spibebuster.

Mamy PIN:

1....,2....NIE! Spinebuster to Za mało.

Triple H odbija się od lin, jednak Orton wstaje, przeczołguje się pod nogami biegnącego Huntera, gdy ten się odwraca Żmija wykonuję RKO!

PIN:

1,.....,2.....3! I Hear Voices in my head......

JL: To była świetna walka!

JM: Tak! Orton doskonalę to rozegrał

... Kiedy zaczniecie pisać ? Jak w ogóle zaczniecie... Póki co tylko gadacie, wszystkie walki jakie tu przeczytałem są BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, słabe... Może ta od wojtkab96 jest w miarę dobra... Ten co napisał walkę przed chwilą, od 5 lat interesujesz się bookingiem ? Jeżeli taka prawda to powinieneś napisać dłuższą walkę od tych wszystkich pozostałych złączonych w jedność. Może i się tym interesujesz od 5 lat, ale wtedy byś musiał stać w miejscu i się w ogóle nie rozwijać (chodzi o booking).

Spokojnie Gale będą:

-W niedziele Raw(snickers1234) i Smckdown(Jowisz)

-We Wtorek Superstars (wojtekb96)

-W Czwartek NXT(E&C)

Co do Vintage to muszę się jeszcze dogadać z Kakarotem10

SORY PANOWIE! Nie zrozumiałem pytania, interesuje sie Wrestlingiem do 5 lat. Bookingiem nie całe 2 miesiące, sorka za wpuszczanie was w błąd.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1)JeffHardy

2)nie mam

3)około 3 lat

Matt Striker:Witam Państwa i zapraszam na Main Event tego wieczoru czyli walkę Triple H z Legend Killerem.

Jerry the king Lawler:O tak czekałem na tą walkę.Dwóch świetnych wrestlerów będą walczyć o pas WWE.

Striker:Oooo już słyszę theme Ortona

.........I hear Voices ............

Lawler:Pretendent do tytułu WWE czyli Randy Orton wchodzi na ring.

.....Time to play The Game......

Lawler:OOOOOO słychać nadchodzącego WWE championa HHH!!!!

Striker: The Game wchodzi na ring i unosi pas WWE w górę

........Gong...........

Striker:Zaczeli ale jakoś słabo.Podchodzą do siebie,patrzą sobie w oczy,Żmija oznajmia HHH że to on jest najlepszy i zasługuję na pas.Tariple H odchodzi dwa kroki do tyłu i uderza skrzyżowanymi rękoma o krocze.Następnie rzuca się na Vipera.

Lawler:Walka dopiero teraz się zaczęła.

Striker:HHH uderza parokrotnie Ortona w głowę wypycha na liny lecz Żmija kontruje wypychając HHH na liny.Orton przygotowuje się do back body brop lecz The Game wykorzystuję okazję i wykonuję facebuster o kolano.Viper pada na ring. Triple H pomaga mu wstać,wypycha go na liny i wykonuję świetnego Spinebustera.To jest chyba koniec Ortona.Po chwili Viper wstaje.Triple H chcę wykonać Pedigree lecz The Legend Killer wykonuję back body drop.Obaj wrestlerzy leżą na ringu.

Lawler:Sędzia odlicza

.......1............2..........3............4............5

Po 5 sekundach obydwaj wstają.HHH zachował więcej siły i wypycha przeciwnika na liny lecz ten wykręca rękę Triple H i robi swojego backbreakera.

Striker:Uuu to musiało boleć. The Game trzyma się za plecy a Orton pochyla się nad nim.HHH powoli wstaję. Viper łapię go za głowę chcąc wykonać RKO lecz Triple H odpycha go,uderza w krocze i mamy Pedigree!!!!!!!!!!

Lawler:O mój Boże HHH wykonuje Pedigree.Pozostała tylko formalnośc.

..............1...........2.........3

Striker:I Triple H broni pas WWE.To była bardzo emocjonująca walka.

Lawler:O tak dziś HHH był lepszy.Z hali WWE żegnają sie z panstwem.Matt Striker.

Striker:I Jerry The King Lawler

Dodano:

Oki Jowisz możemy pomyśleć nad ECW.Chętnie przyłącze się do was.;]A jak oceniacie walkę.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Walka mi się podoba.A co do ECW bo napisz mi na PW to pogadamy!!

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Sorki ale nie mogę pisać na PW bo uprawnień nie mam czy coś. Tak mi przyszło do głowy EWF- Extreme Wrestling Federation.Nie wiem czy to dobra nazwa jak masz jakieś propozycje to napisz.

Dodano:

Jowisz ja do ciebie pisze na gg a ty mi nie odpisujesz. co jest przeciez się przedstawiłem.Odpisz mi

Dodano:

12734653

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Nabór zakończony

Gale Prowadzą:

Smackdown -Jowisz

Raw -Snickers1234

Superstars -Wojtekb96

NXT -E&C

EWF -JeffHardy15

Vintage Collection -Kakarot10

Dodano:

Smackdown dodam najpóźniej w Poniedziałek ponieważ mnie nie ma w niedziele jadę do Kamienia Śląskiego na zlot!!!