Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Moje WWE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

wwf-smackdown-logo.jpg

Matt Striker -Ze studia BGZ Uzależnionych od Wrestingu witają Matt Striker

Todd Grisham - ... i Todd Grisham

Matt Striker -W tym tygodniu stała się straszna rzecz wypadkowi samochodowemu uległ WHC Jack Swagger i jest w szpitalu.Ważną info przekaże na GM Smackdown Teddy Long ,posłuchajmy go:

Słychać theme MacMilitiant

Teddy Long -Niestety wypadkowi uległ World Heavyheight Jack Swagger i muszę ogłosić że zostaje ogłoszony turniej o pas WHC i zobaczmy jakie są walki ćwierćfinałowe

Dolph Ziggler

Vs

Luke Gallows

Kane

Vs

Kofi Kingston

Undertaker

Vs

Christian

Rey Mysterio

Vs

MVP

Teddy Long -Myślę że Jack wróci do nas jak najszybciej.Do widzenia życzę miłej zabawy

*Backstage*

MVP czeka na Long na korytarzu

MVP -Czemu nie zdobyłem pas WHC ,przecież to ja miałem być pretendentem i powinienem zostać WHC !!!

Teddy Long -Uspokój się MVP zostaniesz mistrzem jak pokonasz 3 przeciwników

MVP -Ale mnie zdenerwowałeś jesteś gorszy od McMahon'a!!

MVP opluwa Long'a i odchodzi

Matt Striker -MVP się zdenerwował nie ziemsko ,a Teddy mu to chyba nie odpuści??

Todd Grisham -Na pewno i myślę że Rey dostanie wolny los na tym turnieju

Matt Striker -Dzisiejsze walki to Dolph Ziggler przeciw Luke Gallows ,Kofi Kingston kontra Kane to do turnieju WHC ,Big Show zmierzy się z Shelton'em Benajmin'em i JTG i Chavo Guerrero na przeciw nich staną Dudebuters(Caylen Croft & Trent Barreta)

Todd Grisham -Jedna walka się już odbył był Dark Match między diva'mi Layla Vs Kelly Kelly.Wygrała go Kelly Kelly po wykonaniu K2

Matt Striker -Przenosimy się do Ton'ego Chmiel'a

Tony Chmiel -Chiałbym przedstawić uczestników pierwszego pojedynku ,jest pojedynek do turnieju WHC.Pierwszym uczestnikiem jest pochodzący z Karoliny Północnej i ważący 137Kg Luke Gallows!!!!!!!!!!!

Tony Chmiel -Jego przeciwnikiem będzie pochodzący z Kaliforni i ważący 97Kg Dolph Ziggler!!!!!!!!!

GONG!!!!!!!

Walka zaczynają od ganiania Luke za Dolph'em który ucieka z ring ciągle i gdy Luke wchodzi atakuje go Basetball Slide i znów zaczyna uciekać gdy sędzia dolicza do 8 do Luke wychodzi na krawędź ringu ,a Ziggler atakuje go Apron Enzugiri i znów oszołamia Gallows'a i wrzuca go na ring .Zaczyna go dusić headlock'iem i około 2 minut go trzyma lecz Gallows się uwalnia i odbija się od lin i clousline i Dolph pada na liny ,a następnie wykonuje Second Rope Catapault.Zaczyna kopać Dolph'a i okłada go pięściami i dusi Dolph'a ,ten na szczęście wstaje i kilka mocnych punch'ów w brzuch Gallows'a i odbija się od lin i Luke chce go uderzyć lecz ten przechodzi mu między nogami ,następnie wykonuje German Suplex i na leżącym Gallows'ie wykonuje Running Neck Snap i zapina 1..2..uwalnia się Luke i odrazu wstaje Irish Whip i Big Boot na twarz Dolph'a i podnosi Dolph'a i chce wykonać Nackbreaker'a ,lecz ten go odpycha na narożnik i Drop Kick.I gdy wstaje jeden z SES to robi Leg Drop Bulldog i zapina .Luke ma nogę na linach i gdy Dolph wstaje to dostaje mocnego buta w twarz i wynosi go do Backbreaker i udaje się mu to .Gdy Ziggler się podnosi to Luke pcha nim w narożnik i wykonuje Running Body Avalnche i ponownie wynosi go do Pendulum Backbreaker i zapina tym razem 1..2.. Dolph uwalnia się i za to czeka go kara od Luke kopie go ,a następnie wynosi półprzytomniego Ziggler'a do Gutebuster'a ,ten się jednak uwalnia i kopie Luke w brzuch i wykonuje Fireman's Carry i zapina 1..2.. Luke się oswobadza i szybko wstaje i chce zaatakować Dolph'a Clousline ,lecz ten broni się Powerslam i chce zapiąć 1..2 Gallows prze rolowy wuje i 1..2.. i uwalnia się Dolph wstają i Luke aktakuje Ziggler'a kilkoma sierpami i na koniec na skrzywionym rywalu maczuga w plecy i Fireman's Carry i jest zapięcie 1..2.. .Nie wiadomo czemu Luke ,nie trzymał do końca i gdy wstają to Luke wyrzuca za liny Dolph'a i wychodzi za nim i wynosi go i będzie Backbreaker i jest Backbreaker na barierę i zaczyna się na nim wyżywać ,ale Ziggler wstaje i German suplex na cieszącym się Gallows'ie i wrzuca go na ring zapina 1..2. Luke odrywa bark od maty.Dolph szykuje się do ZigZag i w tym momencie słychać

CM wychodzi i atkuje na początek Dolph'a.Sędzia kończy pojedynek CM Punk zaczyna atakować swego ucznia Luke Gallows'a ,a z pomocą przychodzi mu Rey Mysterio i Luke uderza kilka razy w twarz CM Punk'a i wystawia go na Frankensterinera i odpycha go na liny i jest 6-1-9.Luke podnosi rękę Reya i chce coś powiedzieć

Luke Gallows -Dzięki Rey jesteś świetny i chce o coś cię prosić.

Rey Mysterio -O co?

Luke Gallows -Zostań moim Tag Team partnerem i chce odejść z Straight Edge Society .CM Punk jest aroganckim gnojem i przez niego nic w życiu nie osiągnąłem i wszyscy się ode mnie odwrócili.To jak z moją prośbą.

Rey Mysterio -Zgadzam się

Wyciąga golarkę i chce ogolić CM lecz ten ucieka

Rey i Luke schodzą z Podnisionymi rękami

Tony Chmiel -Zwycięzcą pojedynku i kwalifikującym się do następnej rundy jest Dolph Ziglerrrrrrrrrrrr!!!!!!!!

item-2341.jpg

*Backstage*

Drew McIntyre rozmawia Matt Hardy

Drew McIntyre -Matt lubie cię ,ale wziąłeś mój pas i chce go odzyskać

Matt Hardy -Sorry ale ty nie zasłużyłeś na ten pas

Drew McIntyre -Co ja nie zasłużyłem.Śmieszny jesteś.

Matt Hardy -Nie mnie to nie śmieszy ja dziś nie walczę tylko jestem gościem Grand Am.Nara

Drew McIntyre -Zobaczymy ,jeszcze się spotkamy.

Matt Striker -Teraz czas na drugą walkę dzisiejszego wieczoru między Big Show'em ,a Gold Standard'em Shelton'em Benjamin'em ,Krótko Todd kto wygra??

Todd Grisham -Jeżeli Big Show nie popełni błędu to jest zwycięzcą

Matt Striker -Przenieśmy się do Tony Chmiel'a

Tony Chmiel -Czas na następną walkę dzisiejszego wieczoru z mierzą się w niej ważący 112Kg i pochodzący z Karoliny Północnej ,jedyny Gold Standard Shelton Benjaminnnnn!!!

Tony Chmiel -Jego przeciwnikiem będzie ważący nie bagatela 220Kg ,pochodzący z Karoliny tylko tej z Południa Big Show!!!!!!!!

GONG!!!

Zaczynają od klinczu silniejszy jest w nim Big Show i Irish Whip i chce wykonać Sidewalk Slam ,lecz Shelton się umiejętnie wyślizgnął i chce kopnąć Show'a ten łapie jego nogę Benjamin'a ten umiejętnie wykonuje Dragon Whip i powala Show'a.Podnosi się Big Show i odrazu Irish whip od Benjamin'a i ten chce zaatakować Samoan Drop lecz nie jest w stanie go wynieść,a Show to wykorzystuje i atakuje Gold Standard'a Headbutt'em i na koniec powala Benjamin'a Back Elbow i wynosi go Irish Whip i Big Boot ,nie daje przewrócić i na zakończenie tej sekwencji ciosów jest ponwonie Headbutt .Big Show dusi swego przeciwnika na leżąco ,ten powoli wstaje i kilka mocnych Punch'ów i się wyrywa ,Big Show zostaje obalony przez Ovehead Belly to Belly Suplex i Leg Drop i zapięcie 1..2.. Big Show odrzuca Benjamin'a na jakieś 2 metry ,Show szybko wstaje i od razu atakuje Benjamin'a Clousline i Leg Drop i zakłada dźwignię na kręgosłup i uwalnia się Shelton po chwili ,lecz obaj są zmęczeni to Shelton Clousline wyrzuca za ring Big Show'a i szykuje się Diving Somersault Plancha i udaje się ,lecz Big Show go łapie w powietrzu i wykonuje Military Press Slam.Sędzia dolicza do 9 i obaj są na ringu i Irish Whip od Big i big boot.Podnosi i Chokeslam się szykuje i jest teraz tylko zapiąć 1..2..3 Pin-Fall

Tony Chmiel –Zwycięzcą pojedynku jest Big Show!!!!

big_show.jpg

*Backstage*

Rozmowa CM Punk’a z Luke Gallows’em

CM Punk –Ale z ciebie zdrajca Luke!!

Luke Gallows –Sorry ,ale chyba ja przegrałem przez ciebie pojedynek mogłem zostać Mistrzem wagi ciężkiej. Zrobiłeś to dla temu ponieważ mogłem ci zagrozić na pozycji lidera SES.

CM Punk –Nie bluźnij ja jestem twoim zbawicielem

Luke Gallows –Akurat spadaj na drzewo buraku

CM Punk –Spotkamy się jeszcze i zobaczymy kto jest burakiem. Sam nic nie jesteś w stanie osiągnąć

Luke Gallows -A z tobą jeszcze mniej.

Matt Striker –Jest ciekawie ,rozpad SES ,nowy Tag Rey’a i Luke

Todd Grisham –Na pewno nie wiem czy to dobry pomysł żeby taki wrestler jak Rey pchał się do Team’u z Gallows’em.

Matt Striker –No może stracić swoje szanse na pas WHC. Zobaczymy. Przeniśmy się Tony’ego Chmiel’a

Tony Chmiel –Czas na walkę Tag Team’ową między Drużyną Dedubeters (Caylen Croft & Trent Barreta)

Tony Chmiel –Ich przeciwnikami są Chavo Guerrero i JTG

Tony Chmiel –Stawką walki jest bycie pretendentem na Royal Rumble do pasów Tag Team

GONG!!!

Walkę zaczynają Chavo i Croft.Zwarcie na początek które wygrywa Chavo i odbija swego przeciwnika ,ale zostaje powalony Sholder Tackle i kilka Leg Drop.Croft zakłada Arm Bar'a i jest niebezpiecznie Chavo jest już bardzo słaby ,udaje się mu chwycić lin ,sędzia każe puścić Croft,owi lecz ten nie chce i odlicza 1..2.puszcza Croft i podnosi Chavo i kopie go w żebra.Croft wykręca rękę Guerrero i ten się uwalnia następnie wykonuje Irish whip ,ale Croft kontruje i próbuje go pchnąć w narożnik ten wykonuje Rebound Crossbody i zmienia się z JTG i razem wykonują Back Suplex. JTG okłada Caylen'a kilkoma mocnymi Punch'ami i odbija go od lin ,a następnie Big Boot od Paul'a.JTG wchodzi na narożnik i chce wykonać Diving Clousline ,lecz w locie nadziewa się na Buta Croft'a i pada jak rażony piorunem i Croft zapina 1..2.. Chavo przerywa ,Trent wpada i chce wyrzucić za ring Guerrero ,lecz ten podcina go i clousline za ringiem załatwiają sprawy poza ringiem ,JTG wstaje i odbija się od lin następnie atakuje Sholder Tackle i zaraz zmienia się z Chavo i atakuje Croft'a kilkoma punch'ami i na koniec silny pod bródkowy i zapina 1..2..Croft się wyrywa i wstaje szybciej niż Chavo i Irish Whip i Superkick w twarz Chavo.Ale co Croft robi Arm Bar ,sytuacja taka jak na początku JTG wchodzi na ring i przerywa to dręczenia Chavo i szybko atakuje Trent'a Drop Kick'em i wraca do swego narożnika Trent chce wejść na ring ale sędzia mu nie pozwala ,a w tym czasie w narożniku Chavo i JTG razem atakują Croft'a .JTG robi Irish Whip ,a Chavo Drop Kick dokańcza akcje i zapina ,ale nie ma kto odliczać i podchodzi do sędziego i kazuje mu odliczać ,lecz z ringu Croft'a wyciąga za nogi Barreta i chyba obmyślają jakiś chytry plan i wtedy JTG chce zaatakować Trent'a i nadziewa się na Big Boot'a.Wraca na ring i odrazu bignie na niego Chavo ,ale ten pcha nim w narożnik i kopie go w brzuch i sędzia go bierze odrzuca ,a Bareta dusi Chavo i puszcz sędzia nie zauważył.Croft biegnie w strone Chavo ,a ten go podcina i obaj chcą się zmienić i Chavo z JTG są pierwsi ,a Croft chce się zminić ,lecz Trent'a zaatakował Tyler Reks i obija go krzesłem.JTG podnosi Caylen'a i wykręca mu rękę więc wiemy o co chodzi jest Cutthroat Backbreaker i zapina 1..2..3

Tony Chmiel -Pretendentami do pasów Tag Team na Royal Rumble są JTG i Chavo Guerrero !!!!!!!!!!

Matt Striker -Dziś nie będzie Grand Am z powodu choroby Chris'a Masters'a więc oglądniemy skrót walki sprzed lat

Todd Grisham -Jest walka między Undertaker'em a Hulk'iem Hogan'em bez komentarza ,a za to świetna muza.Zapraszamy po krótkiej przerwie

Reklama

Po reklamie

Tony Chmiel -Czas na Main Event dzisiejszego wieczoru pojedynek do turnieju o pas WHC ,a pierwszym uczestnikiem jest pochodzący z Ghany ważący 99Kg Kofi Kingston!!!!!!!!!

Tony Chmiel -Jego przeciwnikiem jest pochodzący z Madrytu i ważący 147 Kane!!!!!!!!!

GONG!!

Zaczyna się jak każdy pojedynek o zwarcia ,a tu Kane ma przewage wagi i siły i pcha Kofi'm w narożnik i rozpędza się i chce zrobić Corner Clousline ,Kofi broni się High Kick'em i odrazu się rozpędza i chce wykonać Hurricanrane ,Kane go rzuca z ringi i wychodzi za nim i jest wymiana prawy na prawy i Kane kończy Uppercut i wynosi Kingston'a i rzuca nim w barierki i szybko wpycha go na ring bo sędzia doliczył już 6.Czyż by już Diving Clousline wychodzi na narożnik ,w locie kingston wykonuje Drop Kick'a i kilka Leg Drop'ów i gdy Kane wstaje atakuje go Flaying Clousline i podnosi Kane i pcha nim w narożnik i Koronco Buster i wykańcza Monkey Flip'em .Kofi wychodzi na i chce zaatakować Kick'em z narożnika lecz ten go łapie przed skokiem i wychodzi na drugą line DDT z narożnika i zapina 1..2..noga Kingston'a jest na linach.Kane jest zdenerwowany i zmierza w kierunku narożnika ,lecz Kingston na niego wskakuje i dusi zza pleców Kane pada i zaczyna bić Kingstona pięściami w głowę i na koniec cios łokciem w głowę i wstaje chce wykonać już Chokeslam'a Kingston sprytnie ucieka za ring i gdy Kane wychodzi za nim to go kopie w twarz i wchodzi na ring .Kofi czeka ,aż Kane wstanie i wykonuje Slingshot Crossbody .Wchodzi na ring i czeka aż Kane zostanie wyliczony lecz ten w ostatniej chwili wchodzi na krawędź ringu ,a Kingston bierze rozbieg i chce skoczyć na Kane ,a ten naciąga w dół liny i tak Kofi znajduje się poza ringiem.Wchodzi szybko na ring i zaczyna się istna rozróba wymiana ciosów trwa około 2 minuty i Kofi po tym ma całą twarz w krwi i pada jak rażony ,a Kane zaczyna go bić w pozycji leżącej i dusi na koniec ,ale Kofi wstaje i uderza Kane w brzuch punch'ami i gdy się wyrywa już jest Drop Kick i wychodzi na krawędź ringu i atakuje Kane'a Sprinboard Clousline i wydać że jest przypływ adrenaliny u Kofi'ego i jeszcze Kane wstaje ale odrazu dostaje się mu od Kofi'ego Russian Legsweep ,a jak wiemy powalić takiego olbrzyma jest trudno.Kofi zaczyna biegać wokół Kane i odbija się od lin Boom!!Boom!! i jest Boom Drop i zapina teraz to formalność 1..2..3

Tony Chmiel -Zwycięzcą walki jest Kofi Kingston!!!!!!!!!

49kofi_kingston.jpg

Matt Striker -Wiele się dziś działo ta ostatnia walka to coś niesamowitego.Co o tym sądzisz Todd??

Todd Grisham -Kofi umie stworzyć widowisko ,a Kane też trochę pokazał.

Matt Striker -Na ile oceniasz naszą dzisiejszą gale w skali od 1 do 10??

Todd Grisham -11 był świetnie jeszcze ta publika.

Matt Striker -Czas kończyć żegnają się z państwem Todd Grisham i..

Todd Grisham -Matt Striker. Dobranoc.Zapraszmy serdecznie na nasze kolejne gale.

Matt Striker -Dobranoc

Smackdown schodzi z anten!

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Toesoss

1

• Kingston

1

• mickel619

1

• Kacpios

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nie jest źle, nie jest dobrze... Jest średnio... Postaraj się bardziej.

ps. ile zobaczę jeszcze tutaj tematów o nazwie "Moje WWE" ? Nie możecie jakoś tych gali nazwać ?

Dobrze jest były elementy backstage i walki ciekawe ocena 9/10

Popieram HardyZ nie można wymyślić swojej nazwy gali tylko ciągle Moje Moje i Moje WWE.Trochę pomyślcie a nazwa sama przyjdzie. :t_up:

paparoach.png

18659.png