Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Moje WWE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jim Ross: witamy na już drugim RAW. Czekają nas niepowtarzalne walki.

Michael Cole: Dzisiejszym gospodarzem RAW będzie sam Michael Jakson. Ze studia BGZ Uzależnionych od Wrestingu witają Michaels Cole oraz

Jim Ross: Jim Ross. Dzisiaj zobaczymy walkę Tag team pomiędzy:

- The Hart Dynasty, a

- Colons czyli Primo i Carlito

Następną walką będzie Last Man Stating czyli walka do stracenia przytomności. Pomiędzy Bretem „Hitmanem” Hartem, a byłym mistrzem US The Mizem.

Wchodzi Michael na ring, bierze mikrofon i zaczyna mówić

Michael Jakson: Witam was. Od zawszę chciałem tutaj być. Pozdrawiam wszystkich moich fanów oraz…

Wypowiedź Michaela przerywa Triple H

http://www.youtube.com/watch?v=sYpoY13mpu0&feature=channel

Triple H: Witaj Michael. Mam prośbę. Widzisz jest taki 1 tytuł WWE Hardcore Champions…

Michael Jakson: Dobra masz to jak w banku. Poprosimy teraz posiadacza tego pasa.

Triple H: Właśnie nie ma. Ten pas trzeba aktywować

Michael Jakson: dobrze, ale teraz zaproszę na ring 2 chętną osobę

http://www.youtube.com/watch?v=MndZvdGdCdc&feature=channel

Wchodzi Edge

Edge: Rozwiąże twój problem Triple S (Super Stiupid Student)

Triple H: Dajesz mi pas walkowerem? Nie zdziwiłem się

Fani śmieją się z Edge, a ten zaczyna bić Triple H. Rozlega się gong i zaczyna się walka.

Jim Ross: Edge wita „The Game” salwą ciosów w głowę. Teraz wykonuję Irish Wishp w kierunku lin. Edge chcę wykonać super kick w Triple H, ale TRIPLE H CHWYTA ZA GŁOWĘ EDGE’A, Bierzę prawą rękę chwyta Edge’a prawą, teraz lewą. CZY BĘDZIE PEDIGREE?

Michael Cole: NIE!!!!!! EDGE WSTAJĘ I WYRZUCA TRIPLE H, KTÓRY LEŻY JAKBY BYŁ NIEPRZYTOMNY. Edge nie odpoczywa, tylko podnosi Triple H wysyła do narożnika. CZY BĘDZIE SPEAR ? EDGE BIEGNIE, ALE TRIPLE H CHWYTA GŁOWĘ EDGE’A I MAMY PEDIGREE. PIN 1…2 Edge wstaję

Jim Ross: Wydawało by się, że to już koniec walki. Edge bardzo słaby. Teraz obydwaj zawodnicy odpoczywają na narożniku. Mija 10 min i żaden się nie rusza z narożnika. Dopiero po 15 minutach Edge idzie w stronę Triple H. Zaczyna atakować Edge „The Game’a” w głowę. Teraz Irish Wishp w narożnik, Edge wykonuję swój Taut, jakby chciał wykonać spear. Edge biegnie i MAMY SPEAR TO MUSI BYĆ KONIEC 1..2..trz Triple H kładzie nogę na linę.

Michael Cole: Było już blisko, już myślałem, że to koniec walki. Edge wykonuję serię Leg Dropów w Triple H, ale moment PUDŁO ZA 1PODEJŚCIEM I EDGE LEŻY !!!!!!!! Triple H podnosi Edge’a ustawia na narożnik, Edge się broni, ale Triple H wszedł na 2 linę I MAMY SUPLEX Z NAROŻNIKA !!!!! pin 1…2…3. PIERWSZYM MISTRZEM HARDCORE JEST „THE GAME” TRIPLE H.

Na backstage DH Smith rozmawia z Tyson’em Kidd’em

DH Smith: Musimy szybko wygrać, bo o 16:00 muszę być u mamy na obiedzie

Tyson Kid: Dobrze, że mi to powiedziałeś, bo teraz ma sens szybka walka z Colonsami

Natayla: Zapomniałeś o „wygrana” walka.

Tyson Kid: To się wie, że wygrana

Natayla: Jak się możesz tak wygłupiać ? O mało nadziei na to, że chcesz być z nami straciłam !!

Tyson Kid: Wrzuć kochana na luz. Takim hipokrytom to jest tylko Y2J

Natayla: Dlaczego tak za żartowałeś ?! To nie w porządku w stosunku do Tag teamu.

Podczas kłótni przychodzi Bret Hart. Zaczyna się martwić.

Bret Hart: To może nie odpowiednia pora, ale chyba znajdziecie wolne miejsce dla starego, doświadczonego, legendarnego Bret’a „Hitnam’a” Hart’a ?

Natayla: Nie no spoko, ale mam radę: NIE WKURZAJ TAK JAK MNIE TYSON W DNIU DZISIEJSZYM !! DOBRZE ?

Bret Hart: Ok, spokojnie da się to załatwić

Jim Ross: Czeka nas walka pomiędzy właśnie Hart Dynasty, a nowym Tag teamem Colons. Czy Hart Dynasty zdążą wygrać walkę, żeby DH Smith zdążył na obiad? Czy Hart Dynasty się rozpadnie? Czy Bret dotrzyma słowa, które dał Natayla’y? Zobaczymy.

Światła i głośniki się psują i nic nie widać. Dopiero po 30 min widać i Hart Dynasty wraz z Colonsami są na ringu.

Michael Cole: Mamy gong DH Smith zaczyna i Primo. Mamy zwarcie, które wygrywa DH Smith. Szybki Irish Whip w narożnik, ale Primo kontruję i DH Smith jest w narożniku Colonsów, gdzie Carlito go atakuję, a w tym czasie Primo odwraca uwagę sędzi.

Jim Ross: Michael, co ty myślałeś ? Colonsi to rasowe heel’e. Muszą to robić, na nieszczęście Hart Dynasty. Primo próbuję wbić się w narożnik, ale DH SMITH ODSKAKUJĘ I MAMY ZMIANĘ. Carlito wchodzi na ring, ale DH Smith zrobił to samo z Tysonem Kidd’em. Tyson zaczyna od 3 naprawdę mocnych ciosów w głowę Carlito, aż upuścił jabłko !! masakra

Michael Cole: No, no, no brawo dla Tysona, ale teraz podnosi Carlito, ale chyba jest za świeży. NIE MAMY POWERBOMB NA JABŁKO, KTÓRE WZIĄŁ CARLITO

Komentatorzy i kibice śmieją się w niebo głosy. Po chwili

Jim Ross: Mamy przypięcie 1…2.. Carlito dotyka lin. Teraz Tyson robi Irish Whip i mamy big boot. Teraz może być koniec 1…2…trz nie Carlito znów dotyka lin. Tyson robi zmianę z DH Smithem. Co chcą zrobić ? HART ATAK, ALE NIE AKCJA, TYLKO BRET ZACZYNA ATAKOWAĆ CARLITO . Chwila, teraz serio MAMY HART ATAK i pin 1….2….3 THE HARY DYNASTY WYGRYWAJĄ .

Hart Dynasty z Bretem wychodzą i przenosimy się na backstage.

Michael Jakson: Witaj Zack, wiesz odkąd zagościłeś w RAW jestem twoim wielki fanem.

Zack Ryder: Wiesz co Michael? Wcześniej byłeś tylko wielki, ale po tym co zakomunikowałeś jesteś Super Gwiazdą

Michael Jakson: Może zamiast walki Bret Hart Vs Miz zrobię walkę o 1# pretendenta o pas US pomiędzy Miz’em a tobą, bo moim zdaniem Bret jest za stary

Bret Hart: Za stary na CO ?

Michael Jakson: to zrobimy tak: Ty Vs Zack o miano 1# pretendenta do walki o 1# pretendenta

Bret Hart: Pogubiłem się ale ok.

Zack Ryder: Zgadzam się na to. Słuchaj Bret jesteś stary, daj mi szansę na ten pas. Pewnie R Thuth, gdyby wiedział, że będzie o ten pas walczył z tobą to by się uśmiał ze śmiechu.

Bret Hart: Zack czy oglądałeś filmy z Jack’im Chan’em?

Zack Ryder: Tak, a co?

Bret Hart: A jak myślisz ile miał lat jego mentor

Zack Ryder: z 50 góra 55, a co

Bret Hart: A czy go pokonał Jack Chan swojego mentora?

Zack Ryder: Nie, a co?

Bret Hart: Już znasz wynik walki o pas US.

Bret rozgrzewa się przed walką idąc do szatni.

Jim Ross: Czeka nas Main Event pomiędzy Bret’em Hart’em, a Zack’iem Ryder’em.

http://www.youtube.com/watch?v=1pzqt5cWD-I

Jim Ross: A oto Zack Ryder. Zawsze mnie wnerwiała ta muzyka wejściowa. Chciałbym, aby jakaś nadprzyrodzona moc sprawiła, żeby ktoś go sieknął.

Marzenie Jim’a spełnia Miz.

Michael Cole: MAMY FULL NELSON FACEBUSTER. WOW OCH MY GOD.

http://www.youtube.com/watch?v=CR85qA3Oiw4

Jim Ross: Bret widać, że chcę to szybko wygrać i ma Zack’a na „srebrnej tacy” od Miz’a. Gong mamy zwarcie, które wygrywa Bret, szybki Irish Wisp w liny. Bret szykuję się do closeline, ALE ZACK ROBI DROPKICK NA BRET’CIE.

Michael Cole: Zack atakuję Bret’a jak chory. Pytanie na co? Może wścieklizna? Nie wiem, ale teraz Zack szykuję się do DDT, ale BRET PODNOSI ZACK’A I MAMY REVELSE CZYLI SZYBKĄ KONTRĘ. ZACK ZA LINAMI, ALE W RINGU.

Jim Ross: Bret wrzuca Zack’a na ring, ustawia na środek i BĘDZIE SHARPSHOOTER? NIE TO PRIMO I CARLITO ATAKUJĘ BRET’A O F**C, O MAN,

Teraz komentatorzy przeklinają, ale, żeby nie obniżać poziomu forum nie napiszę jak, bo była by strata czasu. Wracając do walki.

Michael Cole: To koniec Zack pin’uje 1…2. Gong ??????? Chwila, co jest.

Vince McMahon: Z powodu interwencji Colonsów zwycięzcom i 1# pretendentem zostaje BRET „HITMAN” HART

Michael Cole: To koniec. Warto było oglądać tę gale. Dużo akcji i śmiechu. Ze studia BGZ Uzależnieni od wrestingu żegnają Michael Cole

Jim Ross: i Jim Ross. Do zobaczenia na najbliższej gali.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kingston

1

• pelikan

1

• mickel619

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

Dobry Backstage ,walki z komentem i jest świetnie daje 9/10 :applause:

Bardzo fajna gala,tylko co tu robi Jackson?