Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Breaking News: Carlito zwolniony

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

carlito.jpg

"Gwiazda WWE Carlito (Carlos Colon) został zwolniony z umowy z World Wrestling Entertaiment dnia 21 Maja 2010 roku. Wiąże się to z pierwszym złamaniem WWE Welnness Program i brakiem chęci pójścia na odwyk."

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

2

• Brem

2

• Boogeyman1996

1

• Lil Myself

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nieprawdopodobne. Dobrze, że Tarver odpadł z NXT, bo to by było dopiero, gdyby nie miał nauczyciela. Ale przecież Colons dopiero co do siebie wrócili. Bardzo ciekawe co się stanie z Colons. Bardzo zaskakująca decyzja.

Ciekawa sytuacja,tydzień po reaktywowaniu Colons Carlito zostaje zwolniony.Primo teraz znowu spadnie do lowcardu,a mógł walczyć o pasy tag teamowe.Ciekawe czy teraz znowu stanie sie facem.

Byc może Orlando Colon stworzy Tag Team z Primo i będziemy mieli nowych mistrzów TT. Wierzę w takie rozwiązanie. Mówiąc szczerze od początku nie lubiłem Carlito. Wkurzał mnie po prostu. Jestem zadowolony, że został zwolniony.

Kolejny talent zwolniony. Jednak teraz to z winy zawodnika nastąpiło zwolnienie. Jak Carlito zwolniony to ciekawe co będzie teraz z Primo? Kolejny bedzie do odstrzału. Lubiałem tego zawodnika, ale od dawna wiedziałem, że wkrótce go zwolnią.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Nie przepadam za Carlito, ale cóż...no szkoda, wielka szkoda. Tym bardziej, że niedawno pogodził się z Primo i mogłoby wyjść z tego coś ciekawego. Może nawet pasy UTTC? No już się bynajmniej nie dowiemy. Widać, że WWE chce promować młodych, widocznie zapatrzyli się na Orlando i stwierdzili, że trzech Colonów w federacji to trochę za dużo...

Nie no, jak to przeczytałem to myślałem, że zawału dostanę... Liczyłem na kolejne dobre walki w wykonaniu Colonów, a tutaj Carlito zwolniony... Umiejętności miał większe niż połowa WWE. Może powinni go bardziej łagodnie potraktować, a nie od razu zwalniać.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Bardzo duże zaskoczenie. Dopiero co odrodził się tag team Carlito i Primo, nawet nie zdążyli zawalczyc razem jednej walki nie licząc ataku na R- Trutha. Szkoda, liczyłem że razem dostaną pusha no ale z drugiej strony sam jest sobie winien. Mysle że Priomo w takim razie też niedługo poleci albo ewentualnie stworzy tag team z Orlando ale niewiem czy to by był najlepszy pomysł. Primo jest dużo mniej wyrazistą postacią niż był Carlito. I chyba tez ma mniejsze umiejętności. No szkoda szkoda, ale może dadzą mu jeszcze szanse.

Dobrze, że Tarver odpadł z NXT, bo to by było dopiero, gdyby nie miał nauczyciela.

Właśnie dlatego Carlito został zwolniony dopiero teraz... Byłoby co najmniej głupim, gdyby go zwolnili przed odpadnięciem tarvera.

Widać, że WWE chce promować młodych, widocznie zapatrzyli się na Orlando i stwierdzili, że trzech Colonów w federacji to trochę za dużo...

Największa głupota, jaką widziałem w tym temacie... Zwolniliby Carlito, który nie jest stary, tylko po to, by wziąć do głównego rosteru jakiegoś Orlando Colona !? No tak, jest to wyjątkowo logiczne. Carlito z tego co wiem nie zaakceptował propozycji odwyku w związku z Wellness policy i po prostu został zwolniony. Ot co.

Umiejętności miał większe niż połowa WWE

Nie przesadzaj... Przecież Carlito nie był jakimś wybitnym wirtuozem ringu... Co prawda dawał często dobre walki i z reguyły prezentował się naprawdę dobrze, ale mówienie, że jest lepszy od połowy to chyba przesada. Carlito był typowym dobrym workerem, ale niestety to wszystko...

Nie no to już jest szczyt wszystkiego co Ten Vince wyprawia w tym WWE.Najpierw Shelton teraz Carlito...Ehh cóż począć.Po raz kolejny mamy przykład ,że dla Vince liczy się tylko kasa.Co prawda trochę winy jest ze strony Carlita ale żeby za to od razu zwalniać.Właśnie przechodził Heel Turn z bratem Primo,atakując na R-Truha.A tu taka niespodzianka.Nie wiem jak Wy ale uważam że byli oni najlepszymi posiadaczami pasów United Tag Team Championship.Po po prostu ten pas strasznie do nich pasował.Vince najpierw pomyśl potem czyń :| .

paparoach.png

18659.png

o prawda trochę winy jest ze strony Carlita ale żeby za to od razu zwalniać

Tak samo było ze ŚP.Umagą. Nie chciał na rehabilitacje, więc go zwolnili, a w grudniu zmarł. WWE dba o swoich wrestlerów i nie chce by stało im się coś. Tak samo jest w przypadku Carlito.. On niechce więc papa :waving:

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Lubiłem tego zawodnika. Miałem nadzieje że dostanie pusha na TT lub ITC. Najpierw Shelton, teraz Carlito. Może jeszcze Randy Orton albo John Cena? Primo pewnie znowu będzie występował w WWE Superstars a później pewnie go wywalą. Colons reaktywowane a tutaj Calrito wylatuje.

Najpierw Shelton, teraz Carlito. Może jeszcze Randy Orton albo John Cena? Primo pewnie znowu będzie występował w WWE Superstars a później pewnie go wywalą. Colons reaktywowane a tutaj Calrito wylatuje.

Randy podpisał kontrakt na 10 lat ;] A Primo zostaje jeszcze drugi brat Orlando, z którym najprawdopodobniej stworzy tag team :D A co do samego zwolnienia. Złamal warunki i do widzenia, takie są zasady. Oczywiście ubolewam nad tym bo po mimo jego gimmicku heela lubiłem go;D Podsumowując pozostaje mi dodać THAT'S NOT COOL !

14355673994c6b0adce2c5a.png

Don't make me spear you out !

Czytałem dzisiaj że przez swój finisher Carlito bardzo uszkodził sobie plecy. I w związku z tym był uzależniony od środków przeciwbólowych. Powiedział że bez tych środków nie jest w stanie funkcjonowac i woli zakończyć kariere w WWE.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...