Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE NXT S01E13/Download

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

9c7fa0921c.png

Na gali rozbrzmiewa theme WCE, Let it Rock autorstwa Kevina Rudolfa. Zaczynami czwarte w historii WCE –

Showtime!

Tenay: Witamy państwa, na dzisiejszym Showtime! Mike Tenay oraz…

Striker: Matt Striker. Dzisiaj w Main Evencie zawalczą John Cena oraz Luke Gallows.

Lilian Garcia: Ta walka to 1 vs. 1 Normal Match. Pierwszy wchodzący na ring pochodzący z Green Bay, Wisconsin, ważący 243 funty, WCE Champion Mrrrrrr. Kennedy!

(Kennedyyyy….)

18368.gif

Lilian Garcia: I jego przeciwnik pochodzący z New York City, New York ważący 280 funtów Shad Gaspard!

(It’s My Time, My Time)

shadgaspard.jpg

Tenay: Teraz walka Mistrza WCE z młodym gniewnym.

Striker: Nie nazwałbym tego tak, ale jak chcesz.

Gong! Na razie obaj chodzą wokół ringu i o czymś mówią, teraz groźne spojrzenia i Shad biegnie na rywala, próbuje wykonać Clothesline ale Kennedy unika Shad odbija się od lin i otrzymuje Drop Kick od Ken’a. Shad Wstaje ale Kennedy jest już na narożniku, odwraca się i Cross Body od Kennedy’ego. Ken tauntuje teraz do publiczności i nie widzi że Shad już stoi i jest wkurzony, odwraca się i Big Boot od Shada. Gaspard podnosi Ken’a i wbija go w narożnik mocnym Irish Whipem. Kennedy stoi w narożniku a Shad dobija go mocnymi uderzeniami barkiem w brzuch, teraz wchodzi na narożnik i obija swojego przeciwnika punchami. Teraz Nowojorczyk sadza swego rywala na narożniku, sam też wchodzi na narożnik i szykuje się do superplexu. Jeszcze kilka punchy i Superplex, Kennedy zwija się z bólu. Przypięcie 1...2..Kick Out.

Tenay: Blisko było. Shad jest wściekły na sędziego

Striker: Tiaaa, a moja mama nie nosi stanika.

Tenay: CO!?

Striker: Nic, oglądaj dalej.

Shad jest wściekły na sędziego że nie doliczył do trzech i zakłada slepper hold na szyi Pana Kennedy’ego. Ten jakby momentalnie się obudził i próbuje wstać, ale Shad nie umożliwia mu tego. Anderson już siedzi teraz tylko powstać. Próbuje i udaje mu się teraz odbicie od lin Shad pobiegł, odbija się od lin i otrzymuje ładne Cross Body, Kennedy wbija Shada w narożnik i obija punchami sędzia liczy 1..2..3..4, próbuje odciągnąć Ken’a od Gasparda ale ten policzkuje sędziego i mamy dyskwalifikację.

Lilian Garcia: Zwycięzca tej walki przez dyskwalifikację jest Shad Gaspard!

Tenay: A jednak Shad wygrał.

Striker: Tylko przez wybryk Kennedy’ego.

Tenay: Niby tak ale wygrał.

Striker: Zamknij się.

Kennedy kłóci się z sędzią, Shad tymczasem dochodzi do siebie, staje za Panem Kennedy’m i puka go w ramię ten się odwraca i STO!! Ken leży jakby umarł, ale Shad na tym nie poprzestaje i szykuje się do jeszcze jednego STO. I Jest STO!!

Tenay: Czemu on to robi?

Striker: Nie wiem idź go zapytaj.

Tenay: Lepiej krzyknę bo jest wściekły. CZEMU TO ROBISZ!?

Striker: Boże co za dureń.

Tenay: Co powiedziałeś?

Striker: Ze jesteś... Co to za muzyka?

(AWSOME!! I Came To Play…)

the-miz.jpg

Striker: To Miz!! Ale co on tu robi?

Tenay: Nie wiem spytaj go!

Striker: Cicho bądź!

Shad zauważa że na ring biegnie Miz dawny partner Kennedy’ego, zaprasza go do ringu gestem dłoni. Miz wbiega na ring, Shad chce wykonać Clothesline ale Miz unika odbija się od lin i Drop Kick w wykonaniu Miz’a, Shad ląduje na linach a Mike próbuje ocucić Kennedy’ego. Ken wstaje i jest wściekły na Gasparda, ale najpierw Miz i Jego Skull Crushing Finale. Teraz Kennedy podnosi Gasparda, łapie i MIC CHECK. Teraz Miz i anderson na zmianę wykonuja na leżącym Gaspardzie Leg Drop, Elbow Drop, jeden, drugi, trzeci, czwarty, piąty, szósty. Miz pokazuje coś Kenowi ten potwierdza i sadza sobie Shada na barki, Miz wchodzi na trzecią linę, Kennedy podchodzi, Miz skacze i Flying Clothesline na Gaspardzie, do tego Kennedy jescze upada na plecy co rani go bardziej. Obaj schodzą z ringu z uśmiechem, a Shad leży bez ruchu.

Striker: Wow ale młócka zobaczymy co z tego wyniknie.

Tenay: Ciekawe. A Tymczasem zapraszamy na reklamy.

Striker: Czeka nas Peoples Show, łoł, łoł!

Tenay: Tak, tak, tak. Zobaczymy kogo na dzisiejszy spektakl zaprosił The Rock.

Striker: No zobaczmy.

(Do You Smell, what the Rock is Cooking?)

300_29029.jpg

Lilian Garcia: Proszę przywtiać, wchodzącego na ring... The Rock!

The Rock: The Rock wita swoją publiczność na Peoples Show! Ostatnio mówiłem, wikipedia wie wszystko nawet to że Jericho nie jest Bogiem. Nie wie jednak tego, kto dzisiaj stanie naprzeciwko The Rocka. A wiecie kto będzie tym szczęśliwcem? Już się domyślacie, co The Rock wymyślił na dzisiejszy wieczór? Oh, tak The Rock zaprosiła Bog…a nie, Rock zapomniał że on nie jest Bogiem. Tak czy inaczej, Come On Jericho!

(Break the walls…)

jericho.jpg

The Rock: Rock wita Chrisa Jericho! Siema, co tam? U Rocka dobrze, właśnie powitał jakiegoś Jabroniego.

Chris Jericho: Nie waż się mówić do mnie Jabroni, ty bezsprzecznie najgorszy wrestlerze w świecie! Ja jestem najlepszy, jestem najlepszy w tym co robię, i żaden The Rock, nie będzie mi pozwalał w dokonywaniu rzeczy niemożliwych. Ja dokonuję rzeczy o których ty nawet nie masz pojęcia. Pamiętasz Rock? Kiedyś jeszcze razem walczyliśmy w WWF, WWE… Wtedy też byłem lepszy! I’m the best In the world, and what i do!

The Rock: Tak! Wreszcie Rock przekonał się że Chris Jericho, nie pozwoli mówić do siebie Jabroni. Przykra informacja, Rock zamierza kontynuować swoje słownictwo, i nie pozwoli na wyzywanie siebie. Wiesz Chris, The Rock to Great One, wspaniały wrestler, nie ma od niego lepszego lepszego tym świecie. Możesz spekulować że od The Rocka lepsi są Ortony czy inne śmieci, jednakże trzeba kiedyś Cię zawieść. Ludzi lepszych od Rocka, nie ma. Rock jest najlepszy w świecie, lepszy nawet od tego niby Boga, Chrisa Jericho. Rock wie, myślisz że jesteś najlepszy, jednakże Rock wiedział że prawda w końcu wyjdzie na jaw, i ujawni to że Chris jest najgorszym wrestlerem świata. Pamiętasz gdy kiedyś byłeś najbardziej niedocenianym wrestlerem? Niestety, ale nie powinieneś był nawet zostać doceniony. Cóż…

Chris Jericho: Zamknij się! Nie będziesz mi tu pieprzył, jaki to ja jestem zły, jaki to ja jestem nie dobry i najgorszy. Nie zdajesz sobie sprawy z tego jaką to postacią jesteś ty. Zaraz pokażę Ci na co mnie stać!

Chris bierze rozbieg i wykonuje Clothesline, czeka aż przeciwnik się podniesie… Codebreaker! Jericho podnosi pas i staje nad Rockiem.

Jericho: I’m the best on the world, and what i Do!

(break the walls...)

Striker: Codebreaker to moja ulubiona akcja!

Tenay: W sumie, jest niezła. Ten wyskok, oh, ah…

Tenay : No za chwilę zobaczymy bardzo emocjonującą walkę, Rob Van Dam, obecny mistrz Hardcore zmierzy się z Chrisem Jericho, mistrzem Continental.

Striker : Myślę, że to będzie miła dla oka walka.

Tenay : Pierwszy raz się z tobą zgadzam Matt.

Lillian Garcia : Panie i panowie, następna walka jest to Champion vs Champion, do pierwszego upadku!

Break the walls, down!!!

jericho.jpg

Lillian Garcia : Jako pierwszy na ring wchodzi, pochodzący z Manhasset, New York, ważący 226 funtów, jest obecnym mistrzem Continental, Chris Jericho!!

Whole Fuckin Show...

display_image.jpg

Lillian Garcia : I jego przeciwnik, pochodzący z Battle Creek, Michigan ważący 245 funtów, jest obecnym mistrzem Hardcore, Rob Van Dam!

Striker : Jericho coś gada do Roba, i to chyba nie są miłe słowa.

Tenay : Czyli stu procentowy Chris Jericho, gęba mu się nie zamyka...

Obaj wrestlerzy stoją w swoich narożnikach, Jericho nadal coś mówi do Van Dama, ale on się nie przejmuje, wręcz przeciwnie, na twarzy Roba widnieje szeroki uśmiech. Zabił gong, zaczynają! Jericho biegnie w stronę przeciwnika, mamy zwarcie, Van dam jest górą, przerzuca Jericho przez bark, ten jednak szybko wstaje, Van Dam znowu go łapie i znów przerzuca przez bark. RVD biegnie w jego stronę i mamy clothsline. Jericho znowu szybko wstaje, RVD podbiega do niego ale Jericho robi unik, jest za Robem, łapie go za głowę i mamy Running Bulldog! Chris Jericho krzyczy coś do swojego przeciwnika : Common, stand up asshole!... RVD wstaje, Jericho odbija się od lin, biegnie w stronę Van Dama, ale ten wykonuje Bicycle Kick! RVD przedrzeźnia Jericho, mówi mu to samo co usłyszał od niego chwilę temu. Jericho wstaje, RVD go łapie, chce go przeciągnąć w stronę narożnika, ale Jericho kontruje i to on przeciąga RVD. Rob biegnie do narożnika, skacze o narożnik i mamy Flying Crossbody!! Ale nie trafia!! Jericho sprytnie się położył i RVD przeleciał nad nim! Chris Jericho szybko podbiega do przeciwnika i próbuje pinu, 1...kick out! RVD podnosi się, ale Jericho nie pozwala mu na to, kopie go z całej siły w plecy. Rob Van Dam leży na macie a Jericho obija go niemiłosiernie. Seria kopnięć po nogach, rękach, plecach i głowie. Van Dam jest lekko zamroczony, Jericho odbija się od lin, RVD wstaje ale otrzymuje Running Dropkick od Jericho! Teraz Chris mówi coś do publiki : Who is the best?! Odwraca się w stronę Roba, podnosi go ale Van Dam kontruje kopnięciem w brzuch, łapie Jericho, chce wykonać suplex! Ale Chris wyślizgnął się i wychodzi poza ring.. Stoi przy widowni, łapie się za brzuch, chyba dostał w splot. RVD patrzy na przeciwnika, Jericho zupełnie nie przejmuje się Van Damem, Rob podchodzi do lin, skacze i trafia piękny Slingshot Crossbody! Obaj leżą poza ringiem, RVD trafił w Jericho ale sam zetknął się z bandą. Sędzia odlicza count out : 1...., Rob wstaje pierwszy, Jericho nadal leży poza ringiem, Van Dam podnosi go i mamy Roundhouse Kick! Jericho uderza głową o metalowe schody!! 2.... RVD podchodzi do przeciwnika, wciąga go na ring. 3.... Jericho leży w ringu ale głowa wystaje mu poza matę. Rob Van Dam, wślizguje się na ring, podchodzi do lin gdzie leży Jericho, i przepiękny Guilotine Leg Drop!! Jericho miota się z bólu po ringu, trzyma się za głowę! Van Dam wchodzi znów na ring, patrzy na Chrisa, który ma ręce we krwi!! Chris Jericho ma rozciętą z tyłu głowę po uderzeniu o metalowe schody!! Van Dam mówi do Chrisa : That's why I'm Hardcore Champion!!

Tenay : Nie za dobrze wygląda to rozcięcie Chrisa...

Striker : RVD szaleje, jego drugi pojedynek w WCE i też mamy krew..

Tenay : Zobaczmy co zrobi dalej..

RVD podnosi obolałego Jericho, przeciąga go do narożnika, bierze rozbieg, ale otrzymuje kopniaka w twarz! RVD zakrywa twarz rękoma, Jericho powoli idzie w jego kierunku, łapie go za głowę i mamy Russian Leg Sweep! RVD leży na macie, trzyma się za głowę, Jericho wchodzi na narożnik i czeka aż jego przeciwnik wstanie. Rob powoli się zbiera, już stoi na nogach, odwraca się w stronę narożnika gdzie stoi Chris i otrzymuje Missile Dropkick! Rob leży na środku maty, Jericho biegnie w stronę lin, Linosault!! Trafia!! Próbuje odliczyć Van Dama, 1...2...kick out!! Niemożliwe! Jericho krzyczy na sędziego, sugeruje, że powinno być doliczone do trzech. Chris Jericho podnosi RVD, przeciąga go do narożnika, bierze rozpęd, biegnie w kierunku RVD, ale ten się odsuwa i Jericho uderza głową w metalowy słupek!! Zaczyna krwawić jeszcze bardziej!! Rob Van Dam wyciąga go z narożnika, uderza go pięścią w twarz i Jericho znowu wylądował w narożniku, RVD skacze na Jericho i mamy Monkey Flip!! Jericho przeleciał przez pół ringu!! RVD tauntuje do publiki, podchodzi do Chrisa, i Standing Moonsault!! RVD próbuje przypiąć Jericho, 1...2...kick out! Van dam wstaje, kopie Jericho w brzuch, po czym wykonuje Leg drop na twarz, i jeszcze jeden i jeszcze jeden!! Znowu próbuje przypiąć, 1...2... kick out!! RVD kiwa głową, patrzy na narożnik, pokazuje publice, że zamierza zrobić 5 Star Frog Splash!! Wchodzi na narożnik, jeszcze tauntuje do publiki, to może być koniec walki! Skacze, 5 Star Frog Splash!! Nie!!! RVD otrzymuje Codebreaker!! Jericho wstał kiedy RVD szykował się do skoku i wykonał na nim Codebreaker w powietrzu!! RVD ma złamany nos!! Bardzo mocno krwawi! Jericho próbuje go odliczyć, 1...2...Ropebreak!! Co za pięknie przemyślany ruch! Rob Van Dam kładzie nogę na linach! Walka trwa dalej!! Chris Jericho patrzy z niedowierzaniem na przeciwnika, podnosi go, RVD ledwo wstaje, nadal bardzo mocno krwawi. Rob wstał, Chris chce wykonać Step up Enziguri, ale Rob łapie nogę Jericho, i wykonuje Windmill Kick!! Jericho dostał prosto w twarz! Obaj zawodnicy leżą na macie, wszędzie jest pełno krwi!

Striker : Noooo, ale mamy walkę!

Tenay : Znakomite zwroty akcji, widać, że obaj chcą wygrać za wszelką cenę!

Striker : Spójrz na RVD, jest cały blady!

Tenay : Ale Jericho też!

Sędzia podbiega do Chrisa Jericho, pyta się czy jest w stanie kontynuować walkę, otrzymuje pozytywną odpowiedź, to samo w przypadku Van Dama. Obaj próbują wstać, jednak nie mogą o własnych siłach, wstają za pomocą lin. RVD podchodzi do Jericho, podnosi go na barki, i mamy Steam Roller!! Rob ląduje na narożniku i wykonuje do tego Moonsault!!! Niesamowite!! Chyba Rob źle upadł bo trzyma się za żebra i tupie nogami z bólu o matę. Chris jest prawie nieprzytomny. Rob już wstał ale nadal doskwiera mu ból żeber, nachyla się nad przeciwnikiem, ale ten wsadza mu palce w oczy!! RVD łapie się za twarz, Jericho jakimś cudem wstał, biegnie do lin i mamy Springboard Dropkick na RVD!! Jericho próbuje pinu, 1...2... co jest? Jericho przerywa pin!! Mówi coś do RVD po czym łapie go za nogi i mamy Walls of Jericho!!! Chyba Chris jest już pewien swojej wygranej! RVD wydziera się wniebogłosy!! Próbuje doczołgać się do lin, jest już naprawdę blisko, wystarczy centymetr by złapał tę linę! Ale Jericho przeciąga Roba znów na środek ringu!! Chyba po walce!! Zaraz! Z widowni biegną Jeff Hardy i Matt Hardy!! Obaj wbiegają na ring, ale sędzia ich zatrzymuje i prosi ich o wyjście z ringu! Sędzia nie widzi jak Rob Van Dam odklepuje!! Nerwy nie wytrzymały Chrisowi idzie w stronę braci Hardych, ale Ci szybko zeszli z ringu. Jericho mówi sędziemu, że przeciwnik odklepał po Walls of Jericho, jednak sędzia mu odpowiada, że nic nie widział i walka nadal się toczy!! RVD ześlizguje się z ringu, Jericho czeka na niego. Jeff i Matt podbiegają do swojego przyjaciela, podnoszą go i pytają się czy wszystko w porządku. Rob chce wejść do czworokątnego pierścienia ale otrzymuje Baseball Slide od Jericho!! Bracia Hardy idą w stronę Chrisa, ten jednak ucieka na ring. Jeff podnosi Van Dama i mówi żeby się wziął w garść, Matt poklepał go po plecach, RVD wraca na ring. Jericho znowu chce go wypchnąć poza ring, seria punchów w stronę Roba, ale RVD kontruje i to on teraz zadaje ciosy! Jericho jest mocno zamroczony ale udało mu się wykonać Step up Enziguri!! RVD pada na matę jak kłoda!! Chris Jericho próbuje po raz kolejny przypiąć Van Dama, 1...2...znowu Ropebreak! Jericho puściły nerwy, podchodzi do sędziego i go popycha, ten mu mówi, że jeszcze raz się coś takiego zdarzy i zostanie zdyskwalifikowany. Rob Van Dam tymczasem wstaje, Jericho odwraca się w jego stronę, Van Dam go łapie i mamy Northern Lights Suplex pin! 1...2...kick out!!

Tenay : Mówiłem, obaj chcą to wygrać za wszelką cenę!

Striker : Ja już nie wiem, obaj mają takie same szanse na wygraną.

RVD podnosi powoli przeciwnika, przeciąga go do narożnika, podchodzi do niego i wykonuje Turnbuckle Thrust, salto do tyłu i jeszcze raz Turnbuckle Thrust! Jericho pada na matę, a Rob Van Dam wchodzi na narożnik, 5 Star Frog Splash!! Tak trafia!! Odlicza Jericho, 1...2...Ropebreak!! Niemożliwe!! Jericho nadal jest w grze!! RVD sam nie wieży w to co się stało, próbuje jeszcze raz pinu, 1...2...kick out!! Walka trwa dalej!! Van Dam nie wie już co robić, Matt i Jeff Hardy też nie wieżą, że Chris Jericho się nie poddał. Rob Van Dam wchodzi na narożnik, czeka aż Jericho wstanie, ten podnosi się za pomocą lin, już wstał ale ponownie upada, bo otrzymał Diving Karate Kick!! RVD jest bardzo wkurzony bierze rozbieg i wykonuje Handspring Splash!! Nie! Jericho się odsuwa, łapie go za nogi i zakłada Liontamer!! Rob chyba nie wytrzyma, już raz się poddał ale sędzia tego nie widział. Bracia Hardy podbiegają do lin, Jeff łapie za rękę Van Dama, a Matt przyciąga linę do ręki RVD! Chris musi puścić submission hold! Ale nadal trzyma Liontamer! Sędzia odlicza, 1...2...3...4... Jericho puścił.. Czeka aż RVD wstanie, szykuje się do Codebreaker, RVD wstaje, Chris skacze, Codebreaker! Nie!! RVD łapie w powietrzu Chrisa i wykonuje Powerbomb!! Świetna kontra!! Rob, ledwo wchodzi na narożnik, już nie ma siły, jest na narożniku ale Chris Jericho wstaje wskakuje na narożnik. Uderza RVD pięściami w brzuch, szykuje się do Superplex!! Ale nie, Rob Van Dam uderza Jericho w splot, ten upada na matę!! RVD skacze, i kolejny raz 5 Star Frog Splash!! Tak jest!!! Rob Van Dam przechodzi do pinu, 1...2...3!!! Rob Van Dam pokonał mistrza Continental, Chrisa Jericho!!

Jericho, jest nie przytomny, stracił naprawdę dużo krwi, RVD też leży na ringu bez ruchu. Matt i Jeff Hardy wchodzą na ring. Matt podnosi Jericho i jest Twist of Fate!! Zaraz, Jeff jest na narożniku, Swanton Bomb na Chrisa!!! Jericho jest zniszczony przez New Hardcore Evolution!! Jeff i Matt podchodzą do RVD, podnoszą go. Obaj podnoszą ręce RVD do góry!

Striker : Rob Van Dam wygrał w pięknym stylu!! No i jeszcze na dokładkę akcja Matta Hardyego i Jeffa Hardyego, wspaniale!

Tenay : New Hardcore Evolution rośnie w siłę, to jest naprawdę dobra stajnia, aż strach pomyśleć co to będzie jak zwerbują więcej zawodników do siebie.

Striker : Wtedy mają realne szansę na zdominowanie WCE, ale jak na razie mają u siebie tylko Hardcore Championa.

Tenay : Racja, tak więc zostaje nam pogratulować sukcesu RVD i obserwować dalsze losy New Hardcore Evolution...

Striker : Przenieśmy się teraz na backstage, gdzie jest Jeremy Borash z Randym Ortonem

Borash : Witam, Randy. Na New World walczyłeś w historycznej, bo pierwszej walce w WCE o jej najważniejszy pas. Co powiesz na temat tej walki no i swoich przeciwników, Sheltona Benjamina i obecnego mistrza WCE Heavyweight, Mr. Kennedyego?

Orton : Wiesz co Jeremy? Gardzę tymi osobami. Jak to możliwe, że mistrzem federacji jest kompletny debil? Kennedy wygrał poprzez wielkie szczęście, nie zadecydowały tutaj jego umiejętności, ponieważ ich nie posiada. Jednym, jedynym mistrzem WCE Heavyweight powinienem być JA i to bez dwóch zdań! Przecież dominowałem przez większość walki i....

Shelton Benjamin wszedł pomiędzy Borasha i Ortona...

Shelton Benjamin : Ho ho ho! Nie rozśmieszaj mnie Orton! Ty dominowałeś przez większość walki? Żarty sobie stroisz? Na koniec walki dostawałeś takie baty od Kennedyego, że się miło na to patrzyło!

Orton: Benjamin? Co ty tu robisz? Twoja szatnia jest w drugim korytarzu! Zejdź mi z oczu!

Benjamin : Myślisz, że mnie przestraszysz? Ja się ciebie nie boję, wręcz przeciwnie, jakbym tylko miał okazję skopałbym Ci tyłek!

Orton : I mówi to osoba, która praktycznie w walce TLC nic mi nie zrobiła... A ja oczywiście sprzedałem Ci RKO! Przypomnieć Ci jak krwawiłeś? Bo ja jestem do tego gotowy!

Benjamin : No to dawaj brudasie!

Borash : Ej! Spokojnie, chcę tylko udzielić wywiadu z Randym!

Benjamin : Zamknij się gnido!

Orton : Spływaj stąd Borash, to sprawa między mną, a tym śmieciem!

Orton rzuca się z pięściami na Sheltona, ten jednak wszystkie ciosy Ortona skontrował. Benjamin kopie go w brzuch i wykonuje Paydirt!

Benjamin : Skoro sądzisz, że w walce TLC nic Ci nie zrobiłem, to zrobię to teraz!

Shelton grzebie coś w stalowym kuble, wyciąga kij baseballowy! Okłada Ortona wszędzie gdzie się da! Na koniec popatrzył na Randyego i z całej siły uderzył go kijem prosto w nogę! Orton leży na ziemi i zwija się z bólu!

Benjamin : I kto tu jest śmieciem, Orton! No kto, brudasie?! Jesteś nikim w tej federacji, NIKIM!

Shelton Benjamin opuszcza backstage z szyderczym uśmiechem na twarzy...

Borash : Randy, wszystko w porządku? Randy? Dajcie tutaj lekarza! Szybko!

Lekarze opatrują Randyego Ortona, a kamera przenosi się na główną halę, gdzie jest Mike Tenay i Matt Striker...

Tenay: zaraz poznamy analizę lekarzy…

Striker: O nie, to najgorsze co może być. Randy doznał otwartego złamania nogi…

Lilian Garcia: Ta walka to 1 vs. 1 No Disqualification Match. Jako Pierwszy, wchodzący na ring ważący 350 funtów, Abyss!

(Na hali rozbrzmiewa theme Abyssa.)

11269-abyss_tna_large.jpg

Lillian Garcia : I jego przeciwnik ważący 324 funty „The Big Red Machine” Kane!!

(wybuch płomieni i theme Kane)

kane_00handout.jpg

Striker: No dwa potwory w ringu w jednym ringu przeciwko sobie może być ciekawie.

Tenay: Ciekawie!? Będzie bardzo ciekawie, będą się okładać aż do krwi, cos czuję że nasz stół tego nie wytrzyma.

Striker: Pożyjemy zobaczymy.

Gong. Zaczęli, obaj chodzą wokół ringu spoglądając groźnie na siebie, Abyss jakby trochę zaniepokojony. Kane unosi ręce ku górze, Abyss nie wie co się dzieje, w pewnym momencie Kane szybkim ruchem opuszcza ręce i wybuch czerwonych płomieni w narożnikach. Abyss nie wie co się dzieje. Kane wyłania się z tego czerwonego światła i ma na sobie maskę!

Striker: Kane ma maskę, Oh MY... No to Abyss może uciekać.

Tenay: No to się porobiło, będzie jeszcze ciekawiej.

Striker: oglądaj!

Abyss rusza na swojego przeciwnika a ten ma na sobie swoją koszuleczkę, maskę i rękawiczkę. Abyss już prawie przy Kane i Big Boot od The Big Red Machine. Kane teraz poprawia rękawiczkę i pokazuje że chce wykonać Chokeslam. Abyss wstaje i Chokeslam From Hell w wykonaniu Kane. 1...2..Kick Out! Kane wstaje i opiera się o narożnik, czekając aż Abyss wstanie, ten już prawie na nogach, Kane biegnie na niego i otrzymuje Big Boota ale stoi na nogach. Abyss nie może uwierzyć. Kane pokazuje że ma uderzać dalej. Abyss odbija się od lin i Clothesline ale Kane nadal stoi. Jeszcze jeden, nadal stoi. Abyss znów biegnie i tym razem Cross Body i powala tym Kane.

Striker: 350 funtowe Cross Body, to musi boleć.

Tenay: Ale To było dobre.

Kane teraz leży i nie podnosi się. Monster ląduje na Big Red Machine raz Elbowem raz leg Dropem. Taunt do publiki. A Kane leży jak trup... chociaż moment. Kane siada w swoim stylu, patrzy na Abyss’a, podchodzi do niego ten się odwraca i mocny podbródkowy w wykonaniu Kane, jeszcze jeden, i następny, kolejny, teraz Kane okłada Abyss’a w narożniku, Irish Whip do narożnika po przeciwnej stronie, skontrowany przez Abyss’a i to Kane ląduje w narożniku. Monster teraz biegnie w kierunku narożnika i nadziewa się na łokieć Big Red Machine. I znó mocne podbródkowe w wykonaniu Kane, jeden, drugi, trzeci, czwar... kontra i punch prosto w nos w wykonaniu The Monster’a. Irish Whip do narożnika i Abyss biegnie wprost na Kane i Spear do narożnika.

Tenay: Ua, ależ mocne.

Striker: zachowujesz się jak Supron.

Tenay: On był moim mentorem.

Striker: No tak...

Monster wygląda jakby czegoś szukał, schodzi z ringu zagląda pod niego i wyjmuje łańcuch, obwiązuje go wokół dłoni wyciąga Big Red Machine na środek ringu, unosi dłoń w geście zwycięstwa i uderza Kane’a prosto w twarz. Kane upada Abyss wraz z nim i mamy próbę pinu 1...2..Kick Out. Abyss nie może uwierzyć, obwija łańcuch wokół szyi swojego przeciwnika. I ciągnie za dwa odstające końce dusząc Kane’a. Ten nie reaguje. Abyss denerwuje się i idzie po krzesło. Podnosi Big Red Monstera i uderza go z całej siły krzesłem w głowę, ten pada niczym trup. Próba pinu 1...2..Kick Out.

Striker: było blisko.

Tenay: Już myślałem że będzie koniec.

Abyss schodzi z ringu i oczyszcza stół komentatorski. Wraca po Kane’a, jeszcze wchodzi na narożnik i tauntuje do publiki. Ale co to Kane podnosi się w swoim stylu, i znów spogląda groźnie na Abyss’a , ten nic nie widzi a Publika krzyczy Look Around. Abyss schodzi z narożnika i ogląda się za siebie a tam już stoi Kane z krzesłem i Chair Shot. Próba pinu 1...2..Kick Out. Kane wstaje i chyba będzie się przygotowywał do Chokeslam’u, ale zauważa stół komentatorski.

Tenay: Czemu on się tu patrzy?

Striker: Nie wiem ale lepiej zwiewać.

Irish Whip na liny w wykonaniu Kane, The Big Red Machine biegnie zaraz za Monsterem i wyrzuca go z ringu Clotheslinem. Sam też schodzi, kładzie, Abyss’s a na stole komentatorskim, naciąga rękawiczkę na dłoń wchodzi na ring, ponownie naciąga rękawiczkę, wchodzi na narożnik i skacze na Abyss’a.

Striker: LEG DROP!!!

Tenay: No i nie mamy stołu, wiedziałem że tak będzie.

Striker: patrz teraz to może być kluczowy moment.

Kane wstaje jak gdyby nigdy nic podnosi Abyss’a, wrzuca go na ring, i próba Pinu 1...2..KICK OUT. Było blisko. Kane nie może uwierzyć. Podnosi swojego rywala wynosi go na Tombstone i tak jest Tombstone Piledriver. TO już chyba koniec 1...2...3. Kane wygrywa po pięknej walce.

Lilian Garcia: Zwycięzcą tej walki poprzez pinfall jest KANE!

Striker: No tak Kane wygrał choć wcale nie dominował w tej walce, przeważyła o tym „szybka regeneracja” czy jak to się tam nazywa.

Tenay: Wstawanie zmarłych.

Stiker: nie wymądrzaj się. Tymczasem Reklamy a My już zapraszamy na kolejną walkę.

Lilian Garcia: Teraz czeka nas głosowanie na nowego General Managera Wrestle Championship Entertainment. Oto Nominowani. Pierwszy z nich to człowiek legenda, Jedyny w swoim rodzaju wrestler, proszę przywitać Hulk’a Hogan’a!

(I’m The Real American)

hulk_hogan.jpg

Lilian Garcia: Następny nominowany to także wrestler z niesamowitą charyzmą I umiejętnościami. Proszę przywitajcie Ric’a Flair’a.

(Wooooooooo!)

RicFlair.jpg

Lilian Garcia: Kolejny pretendent na stanowisko General Managera, to wrestler który miał na swoim koncie więcej niż 150 pasów mistrzowskich i wieloletni komentator Jerry „The King” Lawler!!

(Na hali rozbrzmiewa Theme Lawlera)

king_280x390_840882a.jpg

Lilian Garcia: I ostatni nominowany, wieloletni komentator i człowiek, który wprowadził do wrestlingu wiele gwiazd Jim Ross!!

(Na hali rozbrzmiewa Theme Jim’a Ross’a)

jim-ross.jpg

Lilian Garcia: posłuchajmy co kandydaci po chwili, chcą nam powiedzieć.

Hulk: Pamiętajcie Brother’s HulkaMania Is Going Wild On WCE!!

Lilian Garcia: Ric Flair proszę.

Ric: Jaka tam HulkaMania, to Ja Ric Flair będę najlepszym GM WCE głosujcie na mnie WOOOOOO!

Lilian Garcia: Jerry Lawler proszę bardzo.

Jerry: Co tu dużo mówić głosujcie na mnie a jeszcze dziś zdarzy się coś ciekawego.

Lilian Garcia: I ostatni Jim Ross.

Jim: No cóż numerek 4 i wszystko będzie OK.

Lilian Garcia: proszę zacząć głosowanie.

Striker: Ciekawe kogo wybiorą?

Tenay: Stawiam na Hulk’a

Striker: Moim zdaniem Flair.

Lilian Garcia: Państwo już wytypowali, więc spójrzmy na titantron. Wygrywa... Jerry Lawler! gratulacje.

Jerry: A więc wybraliście, szykujcie się na coś niezwykłego, już dziś!

Jerry i kandydaci udają się do szatni.

Lilian Garcia: Ta walka to 1 vs. 1 Single Match. Wchodzący na ring z Cody Rhodesem, pochodzący z West Newbury, Massachusetts, ważący 240 funtów, John Cena!

(Chain Gang Is The Click)

John-Cena-vs-Cody-Rhodes.JPG

Lilian Garcia: I jego przeciwnik. Wchodzący na ring z Cm Punkiem, pochodzący z Purgatory, North Carolina, ważący 302 funty, Luke Gallows!

(This Fire Burns)

Luke-Gallows.jpg

Striker: No to teraz Gallows vs. Cena, kto wygra?

Tenay: No jasne że Cena.

Striker: Nie był bym taki pewien

Gong. Cena pokazuje You Can’t See Me do Luke’a i śmieje się z niego. Gallows rusza od razu na Cenę, i inkasuje mocny łokieć od Johna. Cena obija Gallows’a punchami, publika liczy...1...2...3...4...5...6...7 ósmy już zablokowany ze strony Gallowsa i kontra punchy, wyniesienie i ładny suplex w wykonaniu Gallowsa. Gallows na trzeciej linie i Leg Drop na Cenie. Cm Punk poza ringiem bije mu brawo, ale co to Rhodes próbuje go zaatakować, Kontra Cm Punka dwa punche i Irish Whip na metalowa schody. Teraz Gallows bije brawo dla Punka.

Striker: Co to jakiś spektakl że bija sobie ciągle brawo?

Tenay: Nie wiem, ale wiem jedno Cena już na nogach.

Cena już na nogach. Krzyczy do Gallowsa, odbija się od lin biegnie wprost na niego, Luke odwraca się i Sholuder Block w wykonaniu Ceny. Gallows wstaje cena odbija się od lin i drugi Shoulder Block. Coś się szykuje. You Can’t See Me, odbicie od lin I Five Knuckle Shuffle!! Cena wchodzi na nraożnik, Gallows na kolanach I Leg Drop od Ceny. John podnosi swojego przeciwnika , Irish Whip na liny, próba Clotheline ale uniknięta, Gallows odbija się od lin chce uderzyć Johna ale ten kontruje to na PROTO BOMB.

Striker: Dawno nie widziałem tej akcji

Tenay: Ona jest świetna.

Próba pinu 1...2..Kick Out. Cena nie może uwierzyć, podnosi Gallows’a Irish Whip do narożnika, skontrowany i to John ląduje na rogu ringu. Gallows wbija się w niego teraz potężnym Clotheslinem i obija puchami. Punk znów bije mu prawo ale za nim jest Rhodes z krzesłem. Chair Shot od tyłu dla Punka, ten pada niczym zestrzelonym. Rhodes teraz podchodzi do narożnika gdzie jest Cena i Gallows, Gallows pilnuje Cody’ego by ten nie wszedł na ring i zaczyna cos do niego mówić, John na tym korzysta i zmienia sytuacje wbijając Gallows’a do narożnika. Seria punchy, jeden, drugi, trzeci teraz sadza go na narożniku sam też wchodzi i znów punche, wyniesienie i Superplex w wykonaniu Ceny. Luke zwija się z bólu Cena próbuje pinu 1...2.Kick Out.

Tenay: Co Tak szybko Gallows nabiera sił

Striker: Nie wiem ale zapowiada się obiecująco.

Gallows już na kolanach, Cena na narożniku chce wykonać Leg Drop, już leci na Luke’a ale ten unika i John spada prosto na matę. Teraz czas na Gallows’a wywala Johna za ring, tam czeka Cm Punk ale nie robi nic tylko klaszcze w dłonie, Gallows schodzi za nim a sędzia odlicza 1, Luke podnosi swojego przeciwnika i mocny Irsih Whip na metalowy słupek. John pada niczym trup a Luke unosi ręce w geście zwycięstwa. Cody na razie tylko stoi i patrzy jak rozwinie się ta akcja a sędzia odlicza dalej i jest już 2, Gallows podnosi Cenę bo ten nie jestt wstanie wstać o własnych siłach. Wyniesienie i Belly To Back Suplex. John już chyba nie wie gdzie jest a sędzia liczy i jest 3. Gallows oczyszcza drugi stół komentatorski, Cena próbuje wstać ale Gallows już ma go w swoich rękach i nie daje mu samodzielnie ustać. Sędzia nadal liczy i jest 4. Luk kładzie Cene na stole a sam tauntuje do publiki.

Striker: No nie kolejny nam rozwalą?

Tenay: Na to wygląda ale chyba ktoś to naprawi co nie?

Striker: Nie wiem ale mam taką nadzieję.

Przybija jeszcze piątkę z Cm Punkiem, wchodzi na stół, wyniesienie I POWER BOMB na Cenie, stół łamie się na drobne części a Cena krzyczy wniebogłosy z bólu. Gallows znów podnosi ręce w geście zwycięstwa ale to jeszcze nie zwycięstwo, sędzia liczy i jest 7. Luke wchodzi do ringu ale nie sam tylko z Johnem. Próba pinu 1...2..Kick Out w ostatniej chwili. Gallows nie może uwierzyć jak to się stało. Łapie Cenę za nogi i zakłada Sharpshooter. John znów krzyczy jakby obdzierali go ze skóry ale nie klepie a Gallows zaciska coraz mocniej. Punk znów klaszcze w dłonie by publika biła brawo jego partnerowi, lecz oni odpowiadają jednym głośnym BUUUU i Krzyczą Let’s Go Cena! Ten chyba nie da rady się podnieść a jego partner nie wie co zrobić.

Striker: Powiem Ci że Gallows mnie zadziwia.

Tenay: Mnie też to naprawdę dobra walka.

Gallows zaciska coraz mocniej i mocniej sędzia pyta Johna czy ten chce się poddać ale ten mówi że nie. Punk pokazuje że to jest potęga Straight Edge Society. Cena jest gotowy odklepać...Ale Cody podnosi krzesło, które trzyma w ręce i chyba ma zamiar udeżyć nim Gallows’a. Tak jest Cody wbiega na ring a Gallows otrzymuje potężnego Chair Shot’a i puszcza Cenę. Sędzia pokazuje żeby zakończyć pojedynek i tak się właśnie dzieje. Cody kopie teraz leżącego Gallows’a ale na ring wbiega Cm Punk i załatwia młodego Rhodes’a Clotheslinem. Pomaga wstać swemu przyjacielowi i razem okładają leżącego Rhodes’a. Punk wynosi Rhodes’a na GTS i wykonuje tę akcję. Gallows dokłada od siebie jeszcze Chokeslam. Punk bierze mikrofon unosi rękę swojego przyjaciela w górę i mówi proszę państwa, zwycięzcą tej walki poprzez dyskwalifikację jest Luke Gallo...Cena atakuje Punka od tyłu i okłada go Punchami, Gallows próbuje bronić swego kompana ale John kontruje jego ciosy i jego też okłada. Luke stoi zamroczony, a Cena wynosi Punka na AA i tak też się dzieje Attitude Adjustment w wykonaniu Johna Ceny. Teraz pora na Gallows’a. Jego też podnosi i wykonuje Attitude Adjustment zrzucając Wielkiego Luke’a na Cm Punka a następnie wyrzuca ich z ringu. Podnosi Rhodes’a biorą pasy a Cena mikrofon i mówi. Zwycięzcami tej walki poprzez niezdolność przeciwników do walki są CHAIN GANG!!! Cena i Rhodes schodzą z ringu

Striker: Łał to było mocne.

Tenay: Chętnie bym to powtórzył co ty na to?

Striker: Chętnie.

Striker : Bardzo dobra walka, gratuluję Johnowi Cenie, a teraz, żegnamy się z państwem...

Tenay : Dziękujemy za państwa obecność. Do widzenia.

Striker: Do widzenia państwu.

WCE schodzi z anteny…ale kamera pojawia się niespodziewanie na Backstage...

Kamera przenosi się do biura Jerrego Lawera...

Lawler : Matt, nie mogę Ci dać tej walki, Rob walczył już z Jericho i odniósł kontuzję!

Hardy : Nie ma takiej mowy, King. Dzisiejszego wieczoru miała być walka o pas Hardcore, nie odpuszczę dopóki jej oficjalnie nie ogłosisz! Co z tego, czy złamany nos to taka wielka porażka, założy bandaż i może walczyć.

Lawler : Jak ty to sobie wyobrażasz? Showtime miało zejść z anteny, a ty chcesz żeby odbyła się jeszcze jedna walka?

Hardy : Dokładnie, miała być w karcie na dzisiaj, tak więc czekam aż ją ogłosisz publice. Chyba nie chcesz złego startu na nowej posadzie? Co powiedzą fani? Oooo, przyszedłem tutaj by zobaczyć pierwszą obronę pasa w federacji, a tutaj General Manager zrobił kawał i walka się nie odbyła.... Chcesz żeby publika cię znienawidziła?

Lawler: Nie chcę, ale wiesz… chodź ze mną...

Matt Hardy i Jerry Lawer idą w stronę sceny....

Hardy: Proszę, Jerry

Striker : Czyżby walka jednak się odbyła?

Tenay : Nie słyszałeś, King się zgodził! O! Już są!

Lawer : Panie i panowie, ogłaszam, że za moment staniecie się świadkami obrony pasa Hardcore, a w walce uczestniczyć będą Matt Hardy i oczywiście mistrz Hardcore, Rob Van Dam..

Tenay : Tak jest!!!

(Ooooo Yeah!!!!)

matt-hardy.jpg

Lillian Garcia : Panie i panowie, przed wami walka NO DQ, o pas Hardcore! Jako pierwszy na ring wchodzi, pochodzący z Cameron, North Carolina, ważący 236 funtów, Maaatt Haaardyyy!!

(Whole Fucking Show...)

display_image.jpg

Lillian Garcia : I jego przeciwnik, pochodzący z Battle Creek, Michigan ważący 245 funtów, jest obecnym mistrzem Hardcore, Rob Van Dam!

Striker : No to zaczynamy!

Tenay : Rob wygląda na bardzo obolałego...

RVD stoi w ringu, ledwo trzyma się na nogach, sędzia chce zabrać mu pas, ten jednak go nie oddaje. Hardy jest lekko zdezorientowany. Van Dam biegnie do Matta i uderza go pasem prosto w głowę! Matt Hardy wypada z ringu! Sędzia zabiera pas Robowi, czeka aż Hardy wejdzie na ring. Matt podnosi się, chyba nie odczuł tego uderzenia aż tak mocno. Matt Hardy wszedł już na ring, zabił gong, zaczynają!! RVD znowu podchodzi do Matta, chce go kopnąć ale Hardy łapie jego nogę i kontruje w Clothsline. RVD zaczął znowu krwawić. Bardzo odczuł tego Codebreakera od Jericho dzisiejszego wieczoru. Hardy wychodzi z ringu i szuka pod nim jakiejś rzeczy, Van Dam leży nieruchomo w ringu i trzyma się za nos. Hardy wyciąga spod ringu kubeł i krzesełko. Wchodzi do pierścienia, kładzie krzesełko na Robie, Matt wchodzi na narożnik i mamy Extreme Leg Drop!! Matt próbuje odliczyć RVD, 1...2...kick out! Matt Hardy nadal nie wierzy, że Rob nadal chce walczyć! Hardy zaczyna kopać Van Dama po brzuchu, bierze krzesełko do ręki, rozkłada je, po czym odbija się z krzesełka i kolejny Leg Drop na RVD. Hardy sygnalizuje Twist of Fate, podnosi Van Dama, łapie go i Twist of Fate!! Nie!! RVD odpycha Matta, ten nie wie co się stało. Rob biegnie w stronę Matta, Clothsline! Nie!! Hardy łapie rękę Van Dama i kontruje to w Side Effect!! Próba pinu, 1...2...kick out!! Na twarzy Matta widać lekki uśmiech, on zna RVD, wie, że tak łatwo się nie podda. Hardy czeka aż przeciwnik wstanie, Rob podnosi się za pomocą lin. Matt skacze, Dropkick! Nie trafia! Rob Van Dam sprytnie się odsunął i korzysta z sytuacji! Uderza Matta pięścią w tył głowy, jeden, drugi, trzeci, czwarty, piąty raz!! RVD bierze krzesełko do ręki i z całej siły uderza Hardyego w plecy, a później w głowę! Przewraca przeciwnika na plecy, wchodzi na narożnik, szykuje się do zakończenia walki. RVD skacze, 5 Star Frog Splash!! Chwila!! Hardy przeturlał się, a RVD uderza twarzą o matę!! Rob, jest na kolanach i dostaje potężnego Chair Shota w głowę!! Matt Hardy rozkłada krzesełko, stawia niedaleko narożnika, podnosi Van Dama i Twist of Fate na krzesełko!! Twarz Roba jest cała we krwi!! Matt chce odliczyć, chwila moment, Matt kiwa palcem, to jeszcze nie koniec! Matt bierze z narożnika metalowy kubeł który przyniósł. Wkłada Roba w kubeł i wchodzi na narożnik. Matt Hardy wykonuje Moonsault na metalowy kubeł w którym znajdował się RVD!! Teraz Matt dopiero przechodzi do pinu. 1...2...3! Matt Hardy wygrywa z Robem Van Damem!

Lillian Garcia : Panie i panowie, oto wasz zwycięzca i nowy mistrz Hardcore, Maaatt Haaardy!!

Striker : Mike, mamy nowego mistrza Hardcore! To niesamowite!

Tenay : Dokładnie! Matt Hardy nie dał szans zmęczonemu już RVD!

Striker : Teraz wypada tylko powiedzieć, Matt Hardy, wielkie gratulacje!

Tenay : Nie zapomnij też o RVD, mimo, że stoczył dziś bardzo dobrą walkę z Chrisem Jericho, to nie poddał się tak łatwo w walce o pas.

Striker : Coż za wieczór pełen emocji! Aż szkoda, że to już koniec..

Tenay : No niestety Matt, szkoda.. Na dzisiaj to już koniec, żegna się z państwem Mike Tenay.

Striker : I Matt Striker, życzymy dobrej nocy!

Showtime schodzi z anteny....

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• BigDickJohnson

2

• LC Edgar

1

• Luba

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo fajna gala,starannie wykonana i bardzo fajne opisy walk

Więc tak...jeśli chodzi o walki oceniam na 8.5/10 (pierwszej nie liczę, bo to po prostu szok). Co do pierwszej walki...po to prowadzę Kennedy'ego w taki sposób żeby przegrywać przez głupią dyskwalifikację...? Nie czaje tego. Zaraz posypią się komentarze typu "Nie umiesz przegrywać/Masz pas i jeszcze Ci źle?!" ale mniejsza o mnie. Akcja Benjamina i Ortona...szczególnie chodzi mi o postać Scotta...O Benjaminie na bs można powiedzieć, że wyróżnia się nawet lekkim spokojem (nie licząc kilku wypadków, ale postać jest prowadzona głównie w ten sposób). Scott nie jeździ słowami gościa z ghetta, a tutaj...? Ta "rozmowa" z Ortonem mnie rozwaliła. Całkowite naruszenie gimmicku jaki kreuje Scott. Po to prowadzimy postaci na backstage w taki sposób jaki nam odpowiada, żeby na Showtime bookerzy ustawili nową wizje prowadzonego przez nas wrestlera (nie mówię tu o wszystkich, bo do innych nie mam zastrzeżeń, ale jak można zlekceważyć to co on robi na bs?)? Może inni się nie zgodzą ze mną, ale ja poczułem zajebisty niedosyt po tej akcji. Walki na tej gali były naprawdę w porządku, People's Show też, ale te dwa elementy, które wypisałem...moim zdaniem porażka. Walki już oceniłem, ale reasumując...cała gala...7/10.

Fakt, wywiad z Ortonem i interwencją Benjamina zawaliliśmy, a konkretnie to Ja, przepraszam jeżeli to pokrzyżowało plany Edged Scottowi. Pierwsza walka, hmmm T0meq rozumiem Cię, piszesz najlepiej ze wszystkich na backu, wiadomo lepiej niż prowadzący Shada, ale patrz, czy w WWE czy TNA ktoś kto ma największe umiejętności i wkład cały czas wygrywa? Mamy pewne plany co do Ciebie i reszty i tak to się zakończyło. Dalej, piszcie co sądzicie o gali (ocena) i które walki wam się najbardziej podobały itp. Jak tak patrzę, Showtime 2 miało 11 odpowiedzi i to na poziomie, a już Showtime 3 miało tylko 3 odpowiedzi..... Jak mamy napisać dobre walki skoro nie wiemy co wam się podobało a co nie? Ludzie, pomyślcie trochę, wysilcie się, napiszcie co jest ok, a co jest shit, a my takich błędów już nie popełnimy... Np, dajecie ocene gali 7/10, napiszcie dlaczego taka, które walki zaniżyły ocenę a które ją podtrzymały..

Tomeq. Rozumiem, że jesteś wściekły. Niestety, spójrz taki głupi przykład. Jesteś AJ Stylesem, masz TNA Heavyweight Championship. Na PPV wygrywasz w walce o niego, a na tygodniówce przegrywasz w non-tittle matchu. Taka jest kolej rzeczy w dzisiejszym wrestlingu, a nam chodzi o realne odwzorowanie. Ten wywiad z Ortonem i Sheltonem, faktycznie nie wyszedł najlepiej, ale przecież nigdy nie może wszystko wyjść idealnie.

1. Poziom walk jest OK, nie mam wiekszych zastrzezen...

2. To samo sie tyczy konwersacji komentatorow-przyzwyczailiscie nas do jednego stylu i tego sie trzymajcie...

3. Wynik pojedynku pomiedzy Kenem a Shadem zdeczka mnie zaskoczyl...Gosc pisze na backstage-fajnie...tylko szkoda, ze mi sie obrywa...Mecze sie piszac takie posty i jest niedosyt jesli nie dostane walki na uwienczenie...

4. Matt Hardy zdobyl pas-ciekawe do czego to doprowadzi :thinking:

5. The Rock to Great One ?...Czy nie chodzilo wam o The Rock is THE Great One...moze innych to nie kluje w oczy, ale mnie tak. Skoro nie jestescie pewni pisania po angielsku to zminimalizujcie uzywanie tego jezyka...

6. Ogolnie czytalo sie dosyc przyjemnie i ocena to jest 7/10.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

No i jest TOmeq jak dla mnie na porażkę nie zasłużył ! T=Edged też może być zaskoczony wydarzeniami z tego showtime.. Ale i ja jestem trochę zły pojawiam się na Bs piszę a walki nie dostaję :shock: A Chris dostaje choć go w ogóle nie ma .. A RVD dwie ... Co do reszty Wszystko Ok 7/10

Gala dobra, mogę dać 8/10. Do tego straciłem pas, szkoda ale ostatnio nie miałem wystarczająco czasu aby napisać na backu. Trudno, gratulacje dla zwycięzcy. Kiedyś się jeszcze zdobędzie tego pasa. Co do mojej pierwszej walki to się nawet zdziwiłem z kim walczę ale przynajmniej wygrana była. Za to walki zrobiliście dłuższe co jest dużym plusem. GM według mnie trafnie wybrany, przynajmniej cieszę się, że GM nie został Hulk, bo tego bym nie zniósł. Zapowiadaliście, że na tym ShowTime będzie sporo Backstage'ów, lecz nie zauważyłem, że tego jest dużo. Chyba z dwie rozmowy na backu oraz jedno show. Trochę tego szkoda, bo ciekawiej by było gdybyście dali tego więcej. Lecz nie jest źle.

ahfo.png

luba_049.png

WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB

Filename:......: WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB
   Release.Date...: 05.19.2010
   Air.Date.......: 05.18.2010
   Genre..........: Wrestling/Sport/Entertainment
   Size...........: 350MB
   Source.........: SyFy HD
   Container......: mkv
   Frame.Rate.....: 29.97 FPS
   Resolution.....: 624 x 352
   Aspect.Ratio...: 16:9
   Video.Codec....: XviD
   Video.bitrate..: 900 kbps
   Audio.Codec....: MP3
   Audio.bitrate..: 128 kbps
   Runtime........: 45 Mins

• RAPiDSHARE.COM
http://rapidshare.com/files/389041369/W ... .part1.rar
http://rapidshare.com/files/389041253/W ... .part2.rar

MEGAUPLOAD.COM
http://www.megaupload.com/?d=WOTOEWAW
http://www.megaupload.com/?d=MOV9HOGR

HOTFiLE.COM
http://hotfile.com/dl/43616289/6ee5f5d/ ... 1.rar.html
http://hotfile.com/dl/43616566/ac5c690/ ... 2.rar.html

ZSHARE.NET
http://www.zshare.net/download/762600831881f330/
http://www.zshare.net/download/7626007117edd7d4/

FiLEFACTORY.COM
http://www.filefactory.com/file/b1c077h ... .part1.rar
http://www.filefactory.com/file/b1c07b1 ... .part2.rar

MEGASHARES.COM
http://d01.megashares.com/dl/PhJDNNx/WW ... .part1.rar
http://d01.megashares.com/dl/4Dye5Zw/WW ... .part2.rar

LOAD.TO
http://www.load.to/F9cHkbeWB/WWE.NXT.S0 ... .part1.rar
http://www.load.to/9MTY2aEqG/WWE.NXT.S0 ... .part2.rar

X7.TO
http://x7.to/ophe5s
http://x7.to/uq4qhc

UPLOADED.TO
http://ul.to/b0oqbr/WWE.NXT.S01E13.HDTV ... .part1.rar
http://ul.to/2u5mse/WWE.NXT.S01E13.HDTV ... .part2.rar

EGOSHARE.COM
http://www.egoshare.com/download.php?id=71VMJ2D89
http://www.egoshare.com/download.php?id=42KXQ0J74

SHARE-ONLiNE.BiZ
http://www.share-online.biz/download.php?id=MRDWKN2LKOG
http://www.share-online.biz/download.ph ... LYKN2L33J3

SPEEDSHARE.ORG
http://speedshare.org/download.php?id=1D3CBF4611
http://speedshare.org/download.php?id=E831612711

UPLOADSTUBE.DE
http://www.uploadstube.de/download.php?file=87133
http://www.uploadstube.de/download.php?file=907355

MEGAFiLEUPLOAD.COM
http://megafileupload.com/en/file/23176 ... 1-rar.html
http://megafileupload.com/en/file/23176 ... 2-rar.html

NETLOAD.iN
http://netload.in/dateilk28U9Fep4/WWE.N ... t1.rar.htm
http://netload.in/dateidB4ncTeSpO/WWE.N ... t2.rar.htm

BIGANDFREE.COM
http://www.BigAndFree.com/12316755/WWE. ... 1.rar.html
http://www.BigAndFree.com/12316756/WWE. ... t2.rar.htm

-=ONE CLiCK DOWNLOAD=-

STORAGE.TO
http://www.storage.to/get/JxhqeCkn/WWE. ... viD-WB.avi

SHAREFlARE.NET
http://shareflare.net/download/4909.4be ... B.avi.html

FiLEBASE.TO
http://filebase.to/files/1603936/WWE.NX ... viD-WB.avi

DATAUP.TO
http://dataup.to/2340277/WWE.NXT.S01E13 ... viD-WB.avi

SHRAGLE.COM
http://www.shragle.com/files/614ab220/W ... viD-WB.avi

ViP-FiLE.COM
http://vip-file.com/download/2608.20916 ... B.avi.html

UP-FILE.COM
http://up-file.com/download/9124.964b7a ... d378cb2d27

BITROAD.NET
http://bitroad.net/download/3a227b9319c ... B.avi.html

SHARiNGMATRiX.COM
http://www.sharingmatrix.com/file/53451 ... viD-WB.avi

SMS4FiLE.COM
http://sms4file.com/downloadvip/2608.20 ... B.avi.html
RAPiDSHARE.COM
http://rapidshare.com/files/389041369/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB.part1.rar
http://rapidshare.com/files/389041253/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB.part2.rar

MEGAUPLOAD.COM
http://www.megaupload.com/?d=WOTOEWAW
http://www.megaupload.com/?d=MOV9HOGR

HOTFiLE.COM
http://hotfile.com/dl/43616289/6ee5f5d/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/43616566/ac5c690/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB.part2.rar.html

ZSHARE.NET
http://www.zshare.net/download/762600831881f330/
http://www.zshare.net/download/7626007117edd7d4/

FiLEFACTORY.COM
http://www.filefactory.com/file/b1c077h/n/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB.part1.rar
http://www.filefactory.com/file/b1c07b1/n/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB.part2.rar

MEGASHARES.COM
http://d01.megashares.com/dl/PhJDNNx/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB.part1.rar
http://d01.megashares.com/dl/4Dye5Zw/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB.part2.rar

LOAD.TO
http://www.load.to/F9cHkbeWB/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB.part1.rar
http://www.load.to/9MTY2aEqG/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB.part2.rar

X7.TO
http://x7.to/ophe5s
http://x7.to/uq4qhc

UPLOADED.TO
http://ul.to/b0oqbr/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB.part1.rar
http://ul.to/2u5mse/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB.part2.rar

EGOSHARE.COM
http://www.egoshare.com/download.php?id=71VMJ2D89
http://www.egoshare.com/download.php?id=42KXQ0J74

SHARE-ONLiNE.BiZ
http://www.share-online.biz/download.php?id=MRDWKN2LKOG
http://www.share-online.biz/download.php?id=IELYKN2L33J3

SPEEDSHARE.ORG
http://speedshare.org/download.php?id=1D3CBF4611
http://speedshare.org/download.php?id=E831612711

UPLOADSTUBE.DE
http://www.uploadstube.de/download.php?file=87133
http://www.uploadstube.de/download.php?file=907355

MEGAFiLEUPLOAD.COM
http://megafileupload.com/en/file/231764/WWE-NXT-S01E13-HDTV-XviD-WB-part1-rar.html
http://megafileupload.com/en/file/231763/WWE-NXT-S01E13-HDTV-XviD-WB-part2-rar.html

NETLOAD.iN
http://netload.in/dateilk28U9Fep4/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB.part1.rar.htm
http://netload.in/dateidB4ncTeSpO/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB.part2.rar.htm

BIGANDFREE.COM
http://www.BigAndFree.com/12316755/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB.part1.rar.html
http://www.BigAndFree.com/12316756/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB.part2.rar.htm

-=ONE CLiCK DOWNLOAD=-

STORAGE.TO
http://www.storage.to/get/JxhqeCkn/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB.avi

SHAREFlARE.NET
http://shareflare.net/download/4909.4becb19b65aec6c074597dd8bc373bbb/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD_WB.avi.html

FiLEBASE.TO
http://filebase.to/files/1603936/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB.avi

DATAUP.TO
http://dataup.to/2340277/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB.avi

SHRAGLE.COM
http://www.shragle.com/files/614ab220/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB.avi

ViP-FiLE.COM
http://vip-file.com/download/2608.20916becf85a6e849ba2c92385d43341/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD_WB.avi.html

UP-FILE.COM
http://up-file.com/download/9124.964b7ab53cb7e584867af4d378cb2d27

BITROAD.NET
http://bitroad.net/download/3a227b9319ca6cc47ced210dc1f8f4c49/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB.avi.html

SHARiNGMATRiX.COM
http://www.sharingmatrix.com/file/5345171/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD-WB.avi

SMS4FiLE.COM
http://sms4file.com/downloadvip/2608.20916becf85a6e849ba2c92385d43341/WWE.NXT.S01E13.HDTV.XviD_WB.avi.html
c22d92b51b15be3eefb4a2a7d4886b28-d35uq5g.png