Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE by snickers 1234 cz.(2)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

www.youtube.com/watch?v=RaK-KYbda-I&feature=related

Jim Ross: Witam na II RAW. Czekają nas nie lada emocję. Pokażemy materiał z wypadku Christiana z zeszłego tygodnia, odbędzie się segment pt;"The Heartbreak Hotel", gdzie gwiazdą programu będzie HBK Shawn Michaels. Zobaczymy walkę o pas WWE, w której zmierzy się MVP oraz John Cena w klatce. Odbędzie się też walka o miano 1 pretendenta do pasa US, który jest w posiadaniu Batisty. O to miano walczą: Vladmir Kozlov, Jack Swegger, najsilniejszy człowiek świata Mark Henry oraz, co nie robi zdziwienia Randy Orton. Ze studia BGZ Uzależnionych od wrestingu wita Jim Ross. Zaczynamy od segmentu "The Heartbreak Hotel".

wchodzi Shawn z pasem TT

http://www.youtube.com/watch?v=NsgvKVXlkPw&feature=related

Shawn Michaels: Witam ma moim pierwszym segmencie pt.:"The Heartbreak Hotel". Dziś pokażemy przyczynę wypadku Christiana, dlaczego Jack Swegger wściekł się na John'a Cene, gdy ten wszedł do biura Vince'a i przedstawię mojego gościa. Zaczynamy od wypadku Christiana. Na nieszczęście Marka Henrego rozmowa została zarejestrowana kamerą.

z telebimu widać przygotowującego się do walki Christiana i przychodzącego do niego Marka Henrego

Christian: Witaj Mark. Jak się masz przyjacielu?

Mark Henry: Witaj Christian, dobrze się czuje, ale widzę w tobie pewien niepokój. Możesz mi powiedzieć co cię niepokoi?

Christian: Nie nic wielkiego tylko to, że mogę przegrać z MVP. Nie boję się go, ale przegranej i satysfakcji, że mogę stracić może jedyną szansę na pas WWE.

następuję cisza, ale Mark wpada na pomysł

Mark Henry: Może, gdy będzie MVP wchodził zaatakujesz go z drabiny.

Christian: Co dalej ?

Mark Henry: Pobiegniesz na ring z nią i sięgniesz pas WWE.

Christian: O MVP wchodzi już biegnę

Christian pobiegł zaatakować MVP, a w między czasie podchodzi do niego Kofi Kingston

Kofi Kingston: I jak ?

Mark Henry: MVP ma pas w kieszeni

Mark Henry i Kofi idą na herbatę

Shawn Michaels: jak widzimy winowajcą jest Mark Henry. Teraz 2 filmik, w którym Jack Swegger kłóci się z John'em Cena.

zamiast kolejnego filmiku z kamery, widać na żywo kłótnię Ceny i Sweggera

John Cena: Twoja stara szuka igły w stogu siana

Jack Swegger: Przynajmniej umie, a twoja to chodzi po wodzie, bo po ziemi nie umie

John Cena: Fajnie, wiesz? Pytanie mam do ciebie: Czy jesteś mądry?

Jack Swegger: W porównaniu do ciebie tak.

John zaatakował Jacka Sweggera i Jack leży, potem John idzię w kierunku Shawna, a Shawn bierze krzesło do obrony, potem John bierze mikrofon i mówi

John Cena: Wybacz Shawn za zamieszanie podczas twojego segmentu.

Shawn Michaels: Wybaczam ci John, ale zadam ci pytanię: Dlaczego pokłóciłeś się z Jack'iem ?

John Cena: Bo w przeciwieństwie do niego nie jestem gejem

Shawn Michaels: Witaj w klubie John. Ja też nim nie jestem.

John Cena: Domyślam się, żę Triple H też nim nie jest

wchodzi Triple H bez muzyki, z mikrfonem i jaśkiem, mówi do John'a

Triple H: A masz jakieś wątpliwości co do tego ?

Triple H wali w głowę Jacka

John Cena: Nie, ale domyślam się, bo jak HBK nie jest to i ty też nie.

John zabiera młotek Triple H i uderza Jack'a

Triple H: Ja tak myślę

Triple H zabiera młotek John'owi i uderza w Jack'a

John Cena: To chodź do Shawna, bo tu się robi zamieszanie

John zabiera młotek Triple H i uderza Jacka, który już krwawi

Shawn Michaels: Oto byli moi goście John Cena i Triple H

http://www.youtube.com/watch?v=nDVc5Wvny5c&feature=related

John, Shawn i Triple H wychodzą w theme DX

Jim Ross: A teraz walka 4 osobowa, w której biorą udział Vladmin Kozlov, Mark Henry, pobity Jack Swegger i Randy Orton

http://www.youtube.com/watch?v=5xARMJsFjKU&feature=channel

wchodzi Kozlov

Jim Ross:Są w WWE, Amerykanie, Japończycy, obywatel Ghany, ale Rosjanin w WWE to tylko Vladmin Kozlov.

http://www.youtube.com/watch?v=kB7JyXYZhTE&feature=channel

wchodzi Randy

Jim Ross: A oto Orton, który ma 2 szansę na pas US, który jest w posiadaniu Batisty.

wchodzi Mark

http://www.youtube.com/watch?v=vCNxYhQyozc&feature=related

Jim Ross:[/i] Mark widać jest spięty, przed walką

wbiega na ring Edge i zaczyna bić Marka, ale gdy chce użyć na Marku Spear, to Mark kontruje DDT

Jim Ross: Edge jest wzorem prawdziwej przyjaźni. Christian powinien to docenić, co dla niego zrobił Edge, ale 1 DDT i już Edge krwawi. Monent, gdzie Jack Swegger ? nie widzę go, żadna kamera go nie znalazła

http://www.youtube.com/watch?v=UlXSFgNXszI&feature=related

wchodzi Jack Swegger, ale widać bliznę po ataku Triple H i Ceny

Jim Ross: TO JACK SWEGGER JAKIMŚ CUDEM UCIEKŁ I TERAZ MOŻE WALCZYĆ. OCH MY GOD !!!!!!!! Przechodząc do walki. Jack zaczyna od ataku na Marku, ale Marku popycha Jack'a i w końcu on upada. Randy wchodzi na głowę Marka i mamy head lock. Mark robi się coraz słabszy, a Vladmir zaczyna atakować Jacka. Vladmir odbija od lin Jack'a no i tak jego słynne zagranie barkiem, po którym Jack jest pół przytomny. W między czasie Randy prawie wyeliminował Marka za pomocą head locka, ale Mark chwyta lin i Randy puszcza go. Mark zaczyna atakować głowę Randego i Randy jest zamroczony. Mark odbija się od lin i będzie skakać, ale moment Radny czeka i MAMY CUDEM RKO !!!!!!!!!!!!!!!!! PROSZĘ PAŃSTWA TO CHYBA CUD. PONAD 120KG UNIESIONE PRZED NIEGO. przykłada Marka Randy do rimgu 1...2. Mark uwalnia się z pinu, ale Vladmir zostawia Jacka i zaczyna współpracę z Randym. Seria powalających ciosów i Mark nieprzytomny. Vladmir pinuje 1..2...3 i Mark odpada. Kozlov prosi Randego, żeby dał mu szansę. Co zrobi Randy. Położył się. Teraz jest pin 1...2.....3 Randy schodzi, ale czuję szacunek ze strony Vladmira. Znów nie ma Jack'a. To powinno już stać na porządku dziennym, że go nie ma. Skaczę będzie Cross Body, ale VLADMIR KOZLOV UDERZA BARKIEM W GŁOWĘ JACKA SWEGGERA. To już koniec teraz formalność czyli pin 1..2..3. Wygrywa Vladmir Kozlov.

Vladmir bierze mikrofon i mówi

Vladmor Kozlov: Chcę ci podziękować Randy, że dałeś mi tę szansę. Jak chcesz to możemy zostać przyjaciółmi.

Randy podaję rękę Vladmirowi, co oznacza: tak i wychodzą

Jim Ross: Czas na main event dzisiejszej gali czyli walka John Cena Vs MVP o pas WWE.

http://www.youtube.com/watch?v=1g1hQG6vKhE&feature=related

wchodzi MVP

Jim Ross: Widać MVP już nie chcę stracić szansy na pas WWE i nie ma efektów pyro.

http://www.youtube.com/watch?v=QTMdOLIYd-A&feature=related

Jim Ross: A oto John Cena !!!! Fani dają owacje na stojąco jemu. Trudno się dziwić, jak jest lubiany przez miliony fanów i DX.

klatka zostaje opuszczona na dół

Jim Ross: John wykonuję swój taunt w stronę MVP, a ten biegnie jak wściekły w stronę John'a. Już wbija się w narożnik, ale John odskakuję w prawo i MVP wbija się w narożnik. Znowu Cena wykonuję swój taunt i się ta akcja powtarza MVP wbiega w narożnik, Cena odskakuje, ale MVP amortyzuję plecami popchnięcie. MVP zaczyna atakować serią ciosów w John'a, aż w końcu Cena upada na ziemię. MVP kładzie kolano na głowę Cenę, chwyta za rękę i będzie playmarker ? NIE CENA CHWYTA DRUGĄ RĘKA RĘKĘ MVP I WYRZUCA GO PONAD SIEBIE. John wysuwa MVP na środek. Mamy You Can't See Me, odbija się od lin i czy będzie 5 knuckles shuffle ? TAK MVP ZACZYNA KRWAWIĆ. Cena pinuję 1..2 MVP odskakuję. MVP wstaję bierze Cene, popycha go na liny, odbija się, Cena gotów do Spine Buster'a, ale MVP CHWYTA GŁOWĘ CENY I UDERZA O ZIEMIĘ. Będzie pin 1..2..trz EDGE ATAKUJĘ MVP, POPYCHA NA NAROŻNIK I MAMY SPEAR !!!!!!!, Edge bierze Cene i kładzie na MVP 1..2..3 NOWYM MISTRZEM WWE JEST JOHN CENA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Tym akcentem kończymy RAW. Ze studia BGZ Uzależnionych od Wrestingu żegna Jim Ross

______________________________________________________________________________________________________________________________________

wiem walki są za krótkie, ale były interwencję : D

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mickel619

2

• Kingston

1

• Hero

1

• EampC

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

Walki troszkę z krótkie i tylko jeden komentator ,tylko 2 walki!!jest segment to na pewno plus.Musisz się jeszcze wiele nauczyć jak będziesz potrzebował pomocy to napisz na NR.GG 10191951.Widzę że moje wcześniejsze uwagi na temat wideo skorygowałeś.

Gala lepsza od poprzedniej ale musisz jeszcze się wiele nauczyć. Fajnie że dałeś wejścia z SvR no i dlaczego tylko 1 komentator

? walki krótkie ale kto wie może będzie z ciebie dobry booker.

Gala słaba, ale lepsza od poprzedniej. Ćwicz bo coraz lepiej. :D

bdo4kj.jpg

1932570044b9ba1121f410.jpg