Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Lawrence Taylor aresztowany, Daniels powraca do TNA i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: W spoilerze znajdzie się część wideoblogu Lexa Lugera:

lawrence_taylor.jpg

:arrow: Lawrence Taylor został aresztowany w Nowym Yorku za gwałt! ESPN poinformowało, że był to gwałt na 15-letniej dziewczynce. Miało to miejsce w Holidome Hotel w Montebello w stanie Nowy York. Według TMZ oskarżycielka ma 16 lat, uciekła z Bronxu gdzie była pod opieką sutenera. Także TMZ podało informacje o tym, że adwokat Taylora mówi, że jest on niewinny. I z tego sameg źródła wiemy też, że Lawrence miał rzekomo zapłacić oskarżycielce 300 dolarów. Taylor miał wiele feudów z Bam Bam Bigelowem co doprowadziło go nawet do zwycięstwa na Wrestlemanii XI. Ta walka była Mein Eventem gali.

:arrow: WWE ujawniło Buyrate trzech pierwszych gal PPV w tym roku:

Royal Rumble - 462.000 (wzrost z 450.000 w roku 2009)

Elimination Chamber - 285.000 (wzrost z 272.000 w roku 2009)

Wrestlemania - 885.000 (spadek z 960.000 w roku 2009)

:arrow: TNA podobno myśli o zmianie pasa GLobal Championship posiadanego przez Roba Terryego na Hardcore Championship co byłoby wróceniem do lat dziewiędziesiątych.

The-Fallen-Angel-Christopher-Daniels.jpg

:arrow: Pomimo próby odejścia Danielsa z TNA ostatnimi czasy mówi się już o jego powrocie. Główną różnicą jest to, że teraz będzie występował częściej na większych eventach. Daniels był jednym z niewielu wrestlerow, którzy mieli większe wynagrodzenie od innych ale nie byl wykorzystywany jak większość głównych talentów federacji. Jednak gdy został zwolniony większość ludzi w firmie zareagowało bardzo negatywnie i stąd decyzja o próbie ściągnięcia go spowrotem. Teraz można tylko czekać czy Daniels zaakceptuje ofertę.

:arrow: Uwaga możliwy spoiler TNA Impact:

Desmond powrócił na pierwsze miejsce ankiety na pretendenta i najwyraźniej jakiś fan znalazł sposób aby głosować na niego co dwie minuty (mi też to się udało :shock: ). Jednak uwaga ankieta w tym tygodniu nie będzie brana pod uwagę, bo na Impakcie zostanie ogłoszone tak czy siak, że to Jeff Hardy jest jej zwycięzcą i będzie walcyzl o tytuł.

:arrow: Wedug rde dwie z głównych gwiazd WWE mają problem i chcą odejść.

Pierwszym jest Batista, który jest niezadowolony z tego, że WWE pozbawiło go roli w filmie Killing Kharma na rzecz Triple H. Batista ma jasne intencje i chce zostać gwiazdą Hoolywood ale najpierw skończyć z wrestlingiem. WWE jednak nie chce ryzykować zwolnienia ani przerwy głównej gwiazdy i dlatego aby był cały czas dostepny odebrali mu rolę w filmie. Podobno po Over The Limit Batista będzie mógł odejść. Ale przez ten czas może się wiele zmienić.

Drugą gwiazdą jest Rey Mysterio, który coraz głośniej domaga się podwyżki. Mysterio zaczał wyrażać swoją frustrajce latem poprzedniego roku ale teraz widać, że wbrew oczekiwanią WWE nie spełniło wymagań Reya. WWE już zaczęło promować Dos Carasa Jr, bo Rey oprócz chęci podwyżki będzie musiał niedługo przejść także operacje kolana, a WWE nie chce stracić fanów z meksyku. (jakby Chavo nie można by wypromować :( )

:arrow: Jak wcześniej informowałem Mark Henry był aresztownay w Belfaście kiedy ekipa RAW utknęła w Europie. Fan, którego rzekomo chciał zaatakować wypowiedział się o tym w lokalnej gazecie. Dla przypomnienia Mark oblał go i jego narzeczoną napojem. Mówi sie jednak, że Henry to łagodny i kulturalny człowiek i fan musiał go jakoś spowodować. Są teorie, że poprosił on gwiazde WWE o autografy aby sprzedać je na E-Bayu.

:arrow: The Great Khali na Drafcie zostal przeniesiony na RAW spowodu tego, że WWE nie chciało aby był w jednym brandzie z Big Showem, a to dlatego, że gimmick "Największy Atleta Świata" nie miał by sensu gdyby ktoś większy byłby w tym samym brandzie.

:arrow: Bret Hart doradza podobno bardzo dużo Hart Dynasty i nawet gdy nie jest z nimi na gali to ogląda nagrania z walki i potem wysyła im sprawozdanie.

:arrow: W spoilerze film, w którym Ric Flair rozmawia ze zwolnionym niedawno z TNA Jayem Lethalem:

:arrow: Były TNA World Tag Team Champion Adam "Pacman" Jones powraca do NFL. Wczoraj zostalo ogloszone, że podpisal dwuletni kontrakt z Cinncinati Bengals.

:arrow: Były dyrektor ds. Produksji NA Randy Ricci wypowiedział sie ostatnio o TNA i Madison Rayne. Cały czas obrażał Madison mówiąc, że u niej wystarczy 250 dolarów na noc i tym podobnymi zdaniami. Mówił także o Dixie Carter jednak te wypowiedzi byly bardziej żenujące niż ciekawe.

:arrow: Byly Diva WWE Maria Knellis założyła konto na Facebooku. Oto link: http://www.facebook.com/OfficialMariaKanellis. Potwierdziła ona konto na swoim Twitterze.

:arrow: Oto Karta na RoH Supercard of Honor V, które odbylo się już wczoraj ale linki jak znam życie ujrzymy za miesiąc:

* ROH Champion Tyler Black vs Roderick Strong

* ROH Tag Team Champions Kings of Wrestling vs Motor City Machine Guns

* Eddie Edwards vs Christopher Daniels

* Amazing Kong vs Sara del Rey

* Briscoes vs Kenny King & Rhett Titus

* Colt Cabana vs Kevin Steen - NO DQ, Death Match

* Erick Stevens vs Mystery Opponent

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• Boogeyman1996

1

• Łajt

1

• DirtDevil1674325924

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Ric Flair rozmawia ze zwolnionym niedawno z TNA Jayem Lethalem.

Lethal zwolniony? Od kiedy? Przynajmniej ja nic takiego nie słyszałem. Znów dostaje czas na tygodniówkach, więc coś mi się tu nie zgadza z tym zwolnieniem.

PS. Czekamy Daniels!

Lethal zwolniony? Od kiedy? Przynajmniej ja nic takiego nie słyszałem. Znów dostaje czas na tygodniówkach, więc coś mi się tu nie zgadza z tym zwolnieniem.

Tu chyba Boogeyman pomylił Lethala z Creedem.

A co do zmiany Global Champ'a na Hardcore... To już by było 2 przemianowanie tego pasa. Najpierw Legends Title, potem Global, a teraz Hardcore. Jeśli do tego dojdzie, to pas będzie musiał zmienić wygląd i... posiadacza, bynajmniej nie na Orlando Jordana, bo pierwszy w historii Hardcore Champion TNA nie powinien mieć gimmick geja/biseksualisty :D

Ja to bym widział Monster Ball triple threat o ten pas: Rob Terry vs. Abyss vs. Raven, taka powtórka niejako z Victory Road 2004...

Jeśli do tego dojdzie, to pas będzie musiał zmienić wygląd i... posiadacza, bynajmniej nie na Orlando Jordana, bo pierwszy w historii Hardcore Champion TNA nie powinien mieć gimmick geja/biseksualisty :D

Ja to bym widział Monster Ball triple threat o ten pas: Rob Terry vs. Abyss vs. Raven, taka powtórka niejako z Victory Road 2004...

Ponoć Tommy Dreamer ma dołączyć do TNA, chętnie jego bym zobaczył jako mistrza Hardcore'u :D

Skoro mowa już o hardcore. Gdzie do cholery jest Raven, nie rozumiem dlaczego TNA nie wykorzystuje go na swoich tygodniówkach i PPV :|

beznazwyi.png

Daniels wraca do TNA ? :thinking: hmm... widać , że TNA zależy na niemu. Batista to już było wiadomo , że może odejdzie z WWE , ale o Rey'u nic nie słyszałem widać , że Vincowi nie zależy na Rey'u . Co do Bret Harta to bardzo dobrze , że tak pomaga THD i mam nadzieje , że Vince zaproponuje mu jeszcze kontrakt zresztą on sam wyraża chęci na rozmowy o nowym kontrakcie.

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Cieszę sie bardzo z powrotu Danielsa do TNA. Jest on wartościowym zawodnikiem. To iż Batista odejdzie jest już prawie pewne, ale Rey. Nie spodziewałem się tego. Zaczynałem go lubić gdy zaczął feud z SeS. Czyli jeśli Rey odejdzie to wiem kto wygra na następnej gali ppv w WWE. Newsy dobre. Dzięki.

bdo4kj.jpg

1932570044b9ba1121f410.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...