Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pietrek - galeria.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Szczerze mówiąc środek tłą mi się bardzo podoba, ogólnie całe tło, no oprócz prawej strony. Wtopienie również bardzo ciekawe, podoba mi się, ale sama postać Bryana, oczywiście chodzi mi tu o render, średnio wyszła, nie podoba mi sie. Podsumowując praca niezła.

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

86

• Ulicznik Xeb

17

• Anonymus

14

• Tuptuś

11

Top użytkownicy w tym temacie

Pracka słaba, ale nie ze względu na grafikę, tylko dlatego, że barwy nie pasują do renderu i ogólnie klimatu. Barwy są fajne, ale zamiast Miz'a mogłeś zostawić pustą przestrzen, czyli wyszło by samo tło :D

Baby you know you're judas and I'm your priest

I am perfection

Powiem, tak Miz jest bardzo ciekawy, nie widziałem na oczy jeszcze takiego przyjemnego dla oka nieładu artystycznego, który jest przyjemny dla oka, ale tylko do momentu, bo o ile render MIza z taką mimiką pasuje doskonale, to już ta taka nie wiem, czy to Twoje dzieło, ale sądzę, że to już było ta kreska na lewo od twarzy Mizanina strasznie psuje cały efekt pracy, naprawdę kompletnie ją niszczy, a już była bardzo fajna, więc bez paska zdecydowanie byłoby lepiej, a i podoba mnie się to takie przejście od góry jasno, a im niżej ciemniej, poza tym oświetlenie twarzy Miza jest bardzo fajne. Bryan, bardzo ciekawe tło, ale czy aby Daniel tutaj pasuje? Bardziej bym do tego tła widział kogoś typu Masked Kane, Abyss, po prostu wydaję mnie się, iż byłoby tak lepiej, a co do Twojej pracy to jest w sumie podobna do tej z Mizaninem też taki burdel mały, a te łatki na pięściach i części dłoni Daniela są dobre, jednak te już na bajcepsie dla mnie gorzej wyglądają, poza tym całkiem przyjemna praca, widać, że coś kombinujesz i odskakujesz od stereotypów. ;) Punk jest ładny, taki skromny, bez jakiś kolorowych szaleństw taka "zwyklejsza", jednak fajna troszkę mnie przypomina pracę z Christianem, którą kiedyś tam nosiłeś w gifowym podpisie, a w tym Punk bardzo mnie się podoba napis. ;) Chris Benoit, ładniutki avek bez szaleństw, wszystko do siebie pasuje, jest ładnie, ale jakoś tak bez szaleństw. ;) Wooo! Wooo! Również taki jakiś monotonny ten avatar, ale poprawny pokombinowałbym z jakimś kolorowym napisem, ale co ja wiem. :P No i Ron, dla mnie super praca, lubię takie prace, gdzie jest dużo postaci, a ta taka właśnie jest, jest dużo Trutha, a i w fajnych ujęciach, nie jakiś z dupy wziętych dodatkowo, napis mnie się podoba tym razem biały pasuje tutaj idealnie. ;)

Bryan wyszedł według mnie bardzo dobrze, jednak nie jestem przekonany czy chcesz utrzymywać styl w którym to render odgrywa wyraźną pierwszoplanową rolę, czy po prostu coś nie wychodzi. Patrząc na tło wygląda to bardzo dobrze, ale dodając do całokształtu postać Daniela jest on wyraźnie odstający co trochę prace psuje, ale nie wiem czy to chciałeś uzyskać. Nawiązując do Miza wyraźnie jest jakiś pomysł i kreatywność. Kolory wyglądają dobrze, ale wygląda to trochę na styl płótna artysty w jakimś kryzysie. Sama postać Miza jest chyba ponadto wtopiona przez co praca nie do końca przypadła mi do gustu.

Dobra, ocenie kilka ostatnich prac:

Avek z Benoit - Jak dla mnie bomba. Bardzo przyjemna dla oka pracka, ladna kolorystyka, napis wporzo choc nie szczegolny ale to avek wiec raczej wybujanej czcionki nie pierdynkiesz. 5,5/6

Ryder - no coz, nic wielkiego, zwykly avek, ktory nie jest ani kiepski, ani super. Poprostu OK.

R-Truth - Moim zdaniem to jest awesome. Tlo jest jebitne i nawet nie przeszkadza mi, ze glowny Trufl odrobine odstaje. Kolory mi pasuja, napis rowniez, takze ode mnie 5,5/6

Punk - no, zla pracka nie jest ale jakas taka wydaje mi sie pusta. Nalozona teksturka fajny motyw daje calosci... 4/6.

Danielson - miales pomysl, wykonanie calkiem dobre choc do swietnosci brakuje. 4/6

Miz - Nie do konca rozumiem co mialo z tego wyjsc albo co wyszlo, bo nie wiem czy to zamierzone czy poprostu cos sie wzielo i zyebalo ale nie pasuje mi kompletnie. 2/6.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• 1 miesiąc temu...

Pietrek nie chciał, ale ja muszę dodać :)

Praca zrobiona specjalnie dla "swego pupilka" czyli dla mnie. Komentujcie ;)

bylaliterowka.png

Słabo to jest skadrowane według mnie, to się rzuca od razu w oczy. Poza tym przyzwoita postać, duży napis niezły, te mniejsze już mi się nie podobają. No i dość prosto, co by nie mówić.

• 2 tygodnie później...

Wszystkie avki i sygny są piękne mógłbym patrzeć na te wszystkie prace godzinami. Ale praca z Zackiem i te wszystkie wersje z Dolphem to dla mnie 8 cud świata. Pięknie i jeszcze raz pięknie :) .

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Om ile napis jest fajny i postać prezentuje się naprawdę spoko to tło ssie niemiłosiernie... Albo inaczej... Tła nie ma bynajmniej jak dla mnie. Te kreski to jakaś porażka ale te okręgi na tle mogłby się podobać no i niezły pomysł z twarzą Delfina z tyłu... Pierwsza wersja jest taka ni jaka ale czarno biała i ta w negatywie (?) mogą się podobać jeżeli tło będzie dopracowane ;) Zapraszam na ostry hejting do mnie.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Bardzo ładna sygna. Wszystko jest wporządku ale gdybyś dodał odrobinke kontrastu byloby jeszcze lepiej. Mogę sobie wziąć tą sygnę ? Oczywiście odwdzięcze się repką .

Praca z Zackiem wydaje się być z jednej strony najlepsza, a z drugiej najbardziej zwalona. Fajna jest postać, ogólnie środek i lewa strona, ale to co zrobiłeś z prawej, te wymazane gumką tekstury... No tandeta.

Hunico ani Cody mi się nie podobają, prezentują przeciętny poziom

Z avków jedynka i ostatni najbardziej spoko.

Ziggler - każda wersja ma słabe kolory, efekty i tekstury wydają się być trochę losowo dobrane.

Kane... Tak sobie w zasadzie. Główna postać, tj ta z prawej jest niewyraźna, dodatkowo przykryta jakimiś cienkimi teksturami, a napis trochę odstaje.

• 2 miesiące temu...

169p536.jpg

Wrzucę i tu..

Dodano:

lig48.jpg