Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pietrek - galeria.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ledger (nie wyszło do końca jak chciałem)

beznazwy1iu.png

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

86

• Ulicznik Xeb

17

• Anonymus

14

• Tuptuś

11

Top użytkownicy w tym temacie

Dobra, nadszed lczas kiedy skorzystam ponownie z twoich uslug. Więc jako, że sygny co widać na tej dla Ledgera robisz równie zajebiste co avki to dorób mi do kompletu sygne do tego avka :) Oczywiscie R-truth, klimaty te co na avku, jakis fajny napisik, moze byc ten co na avku, albo cos z Little Jimmy'm czy jakies cos co sie z nim wiaże. Co do pracki dla Ledgera, to ona dla mnie jest absolutną rewelacją, kosmos poprostu. Wiesz, to zdanie amatora, ale takie chyba tez sie liczą? :P Super tło, pasujący właśnie pod niego render z dobrym wtopieniem i do tego wszystkeigo dobry napis. No cud miód i orzeszki. Zrób mi cudo na takim poziomie z Truthem, a nagroda wiesz jaka. A i jakby Ci truth cholernie nie szedł, to zrób z Alberto, ale wole z tym 1 ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Sig. jest bardzo fajny, tylko czemu czarno-biały? Szkoda, że nie urozmaiciłeś jej jakimiś żółtymi syfkami, ale bez tego też jest super, no w sumie jak większość Twoich prac. ;)

Fajna ta sygna z Barettem. Ogólnie prace robisz bardzo dobre, jeszcze troszczkę prac i będziesz profesjonalistą ;)

1.jpg

Iluzja.....

Pierwsza praca jest bardzo ciekawa i w obecnej chwili klimatyczna. ;P Widać, że miałeś do niej pomysł, kolory świetnie pasują, napisy są też bardzo dobre i świetnie się komponują, a sygna z Truflem jest przezajebista, bardzo ciekawy klimat jest na niej taki dość mroczny. ;) Poza tym napis jest bardzo skromny, ale za to bardzo dobry, bez zbędnych dodatków. Naprawdę bardzo miłe dla oczka prace. ;)

Ocenie jak na razie ostatnie dwa dzieła.

Cena i Punk bardzo mi się podoba. Kolorystyka gali Money in the Bank ładnie tu wygląda. Postacie też nie są najgorsze, lecz mam parę zastrzeżeń. Punka włosy i broda wyglądają jakbyś nałożył zbyt dużo topazu, choć to może być tylko taki render, ale kto wie. :P Za to render Ceny jakoś w ogóle mi się nie podoba. Napisy są takie Pietrkowskie, mi się podobają.

Truth za to, jest twoim nie wypałem. Tło okropne, taki tam chaos, a zarazem nicość. DO tego na renderze jedno oko jest zasłonięte przez... nie wiem co to, może kupa ptaka. xD Ramka też nie potrzebna, ogólnie pracka słaba jak na twoje jak to się mówi skile. :roll:

ahfo.png

luba_049.png

Sygna z Punkiem & Ceną nie za bardzo mi się podoba. Czemu? Otóż kolor mi nie pasuje. Gdybyś nie dawał żadnego filtra to byłoby o wiele ładniej. Za to Truth jest niczego sobie. Cena & Punk 4+/6 RTruth 6-/6 ;)

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Pietrek , mógł bym mieć jeszcze jedną prośbe ? :) Zrobił byś mi zestaw z Punkiem? Chciałbym żeby gdzieś na boku był mój nick i , żeby Punk był w krótkich włosach. Render czy stock obojętne , wymiary to takie jak ma moja obecna sygna i to chyba tyle :P Z góry dzięki :)

cmpunk2.png

Jadąc od najświeższej to praca z Bryan'em bardzo mnie się podoba i chociaż nie przypadają i do gustu prace bez napisu to ta jest bardzo fajna, prosta, a i wszystko ładnie do siebie pasuje. Plakat Smalca też jest ciekawy, a jak się dłużej przyglądam to troszkę, jak anime wygląda, ale to chyba wina niektórych filtrów. Poza tym szkoda, że nie wepchałeś tam nigdzie daty, a i że jest tylko jeden fajter, bo na plakatach SS, jest zazwyczaj tłoczno, ale plakat sam w sobie super. Avek z CM Punkiem, jak mówiłem Sebu jest super, cholernie mnie się podoba sam pomysł tło, ładny napis i wszystko świetnie dobrane. Uncharteda oceniałem gdzie indziej, a Marella? Znowu bez napisu? :P Jakieś takie kolory wschodnie i na ręce zdaje się być jakiś pasek? Czy co innego? Jakieś takie paski, ma jakby tygrys go podrapał. ;D A dupy od Żao w każdej wersji spoko. :D

Wo, wo, wo, wo! Ta sygna z Bryanem wymiata po całości! Tło super pasuje do rendera i jest jakoś tak zajebiście wtopione we wszystko, że napis tu nie jest potrzebny. Teraz czas na poprzednie prace. Pierwsza do mnie jakoś nie przemawia, nie wiem czemu, ale w ogóle nie podchodzi mi. Santino fajny, render też fajny, tło mi trochę nie pasuje do całokształtu. Można by tu dać jakiś napis, ale to tylko szczegół. Uncharted - Wooow! To jest zajebiste! Napis świetnie umiejscowiony i ogólnie cała sygna prezentuje się naprawdę ładnie. Avek tak samo jak sygna, jednak tu chyba przesadziłeś z kontrastem i jest trochę za jasny. W avatarku z DDP podoba mi się tylko napis. Reszta jakoś nie przemawia do mnie. Kolejny avek, teraz z Ariesem. No i coś takiego mi się podoba, napisu tu nie potrzeba, bo po co tylko psuć pracę. Cała reszta trzyma się kupy i to mi się podoba. Punk bardzo mi się podoba, a w szczególności napis. Tło też niczego sobie i render tak samo. Wow! Plakat - świetny. Wg mnie oficjalny plakat przy Twoim jest niczym. Bardzo fajny.

• Styl:  Jasny

To skomciam :) zacznę od avatarów, które mi się nie podobają jakoś mi żaden z nich nie przypadł do gustu robiłeś o wiele lepsze avatary :(

Pseudo plakat SummerSlam całkiem fajnie wygląda podoba mi się strasznie ten render i też chce coś z niego zrobić no i topaz na Reyu nie ma go za dużo wygląda dobrze ogólnie jest klimacik i o to chodzi ;)

Sygnatura z Momoyt była by zajebista gdyby nie była jedno kolorowa. IMO lepsza była by mając swoje naturalne kolory i je ładnie podkreślić oświetlić itp. coś takiego jak bardzo często robi Daimon, ale rozumiem chcesz mieć swój własny styl ogólnie ładna praca tylko te kolorki mi średnio pasują.

Santino bardzo w twoim stylu, tło ma fajne, a wtopienie takie sobie ogólnie to przeciętna praca niczym się nie wyróżnia.

Sygnatura z tym gostkiem wygrała SotW i chyba zasłużenie, bo wygląda fajnie chociaż lewa strona troszkę pusta, ale raczej praca na plus.

No i najlepsze zostawiłem na koniec Daniel Bryan jak dla mnie zajebioza jedyne co mi brakuje to jakiś ładny nie duży napis, ale tak to jest zajebiście i jak mówiłem biorę w podpis :D Dziękuje dobranoc :)

Siema, widzę, że często robisz jakieś prace na zamówienie, więc może i na moją znajdziesz czas. Chodzi mi konkretnie o sygnaturę, na której znajdzie się Aj Styles. Obojętnie jaki, ale najlepiej jakby był w posiadaniu pasa.