Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mariusz Pudzianowski vs Tim Sylvia ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Po walce z Yusuke Kawaguchim , Mariusz Pudzianowski powiedział :

Za dwa tygodnie walcze z dwukrotnym mistrzem świata UFC.

Nie wiem jak to będzie ale będe walczył do końca.

Walka , odbędzie się 21 maja .

Mariusz Pudzianowski

jq0rcj.jpg

Wysokość : 186 cm

Waga : 126 kg

Tim Sylvia
25frl0h.jpg

Wysokość : 203 cm

Waga : 130 kg

Jaki waszym zdaniem będzie przebieg walki ? Kto ma większe szanse na wygraną ?

Czy Pudzianowski ma szanse na walke z Brockiem Lesnarem?

"It's all about pain and who's gonna make it."

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• robson619

2

• Dante

2

• pelikan

1

• Cinuch11

1

Top użytkownicy w tym temacie

Widać że Sylvia ma lepsze warunki,po wczorajszej walce pudziana można było zauważyć że barszo szybko się męczy i walce z Silvią by nie wyrzymał,jedyne co przemawia na strone pudziana to jego siła.Pozatym pudzian przegrał by z Lesnarem w pierwszej rundzie i nie miał by szans na zwycięstwo.

• Styl:  Jasny

Po 1 gratulacje dla Pudziana za wczoraj

Po 2 =))=))=))=))=))=))=))

Tim Sylvia czy on oszalał i to jeszcze 2 tyg po walce z Yusuke :8 Pudzian przegra to niewątpliwie :P oczywiście życzę mu jak najlepiej ale Sylvia jest doświadczonym zawodnikiem walczył z najlepszymi a Pudzian Najman xDD no i trzeba przyznać że Yusuke też nie jest jakiś pro.Przewiduję że walka zacznie się jak z japońcem czyli Pudzian się rzuci na Tima a doświadczony Tim to przeczeka no i Mariuszek się zmęczy i się zacznie obijanie StrongMana.Pudzian miał przewagę nad japońcem tych 15 czy iluś tam kilosów a tu ma przewagę Tim pod względem wagi jak i wzrostu no i oczywiście doświadczenia w ringu.Tak jak już pisałem Mariusz ma malutkie szanse no ale POWODZENIA PUDZIAN :)

To chyba jakiś żart. Przecież Pudzian nie ma żadnych szans, 2 tygodni po walce z Yusuke... W ogóle ledwo wygrał z takim Japończykiem, to co będzie jak jego przeciwnikiem będzie w miarę dobry Sylvia? Tak jak inni mówili, przecież on już po trzech minutach się męczy. Nie no, ale i tak będę mu kibicował i mam nadzieję, że jakimś cudem uda mu się wygrać.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Dla mnie, Pudzian wygra. Wierzę w niego. Nikt nie wierzył że będzie w stanie wytrzymać dwie rundy wczorajszego pojedynku, a jednak wytrzymał. Trzymam za niego kciuki. Oczywiście, Sylvia ma lepsze warunki, jest doświadczony... Ale jednak stawiam na Mariusza. Dajesz Pudzian!

Hmm..to tak Pudzian nie sadze żeby odzyskał siły po wczorajszym pojedynku. Więc to bedzie pierwsze osłabienie. Zależy tez jaka taktykę przyjmie, jesli taką jak wczoraj jest na przegranej pozycji. Wczoraj od początku rzucił się na przeciwnika i potem nie miał w ogóle sił. Jeśli rozstawi siły na wszystkie rundy to może jakoś wytrzyma. Nie wiem też jak tam z formą u Tim'a bo nie widziałem jego ostatnich walk. Ale jak chłop trochę trenował to oczywiście że Pudzian nie ma szans. Tim jest/był bardzo dobrym zawodnikiem i myślę że wytrze Mariuszem ring. Pudzian już za cwany się zrobił i myśli że w mma można walczyć co dwa tygodnie i te walki wygrywać. Jak on to się chwalił już w wielu wywiadach że jest taki wspaniały i ten teges-dno. Oczywiście Mariusz na pewno "tanio skóry nie sprzeda" ale i tak stawiam na Tima :t_up: Myśle że Pudzian przegra w pierwszej/ może drugiej rundzie przez TKO. Może wtedy zrozumie co to MMA :)

No ej, kurfa ludziska co to w ogóle jest :lol

E tam ja tam obstawiam Mariusza Pudzianowskiego.Jedyną jego wadą jest to że szybko się męczy.Reszta jest na jak najlepszym porządku.Tim Sylvia to były zawodnik Unlimate Fighting Championship.Owszem jest on bardziej doświadczony od "Pudziana" ale jestem całym sercem przy naszym zawodoniku i myślę też że Mariusz pokaże wszystkim na co go stać.

PS.Szkoda że nie ma już tej piosenki na wejściu Mariusza Pudzianowskiego :t_down:

paparoach.png

18659.png

Szczerze mówiąc to uważam iż Pudzian może wygrać tą walke , ale napewno nie przyjdzie to mu z łatwością. Silva jest wyższy od Mariusza o 17 cm i cięższy o 4 kg , a także ma ze sobą bagaż doświadczeń związanych z dużą liczbą walk . Za Pudzianem przemawia jego siła , ale jeszcze musi dużo trenować , żeby mógł przetrzymywać dłużej w ringu bez żadnej zadyszki jak to miało miejsce podczas walki z japończykiem.

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Napisałem taki sam temat ale to już ch***j. Pudzian przegra z Sylvią i to niewątpliwie. To poprostu 10 lat doświadczenia kontra 2 walki. A tak poza tym to Sylvia pokonał Arlovskiego i inne gwiazdy a Pudzian nie. Lecz też nie wiadomo co by się stało gdyby Pudzian miał walczyć z Arlovskim. Co do walki z Lesnarem to Dominator nie miałby szans żadnych, nigdy. Ta walka skończyła by sięw pierwszej rundzie, myśle że w pierwszych 50 sekundach.

canadiandestroyerani.gifth_ththswanton1vz0.gif

9178.png

24669.png

8806.gif

8791.png

Pudzian przegra z Sylvią i to niewątpliwie. To poprostu 10 lat doświadczenia kontra 2 walki. A tak poza tym to Sylvia pokonał Arlovskiego i inne gwiazdy a Pudzian nie.

A co kogo obchodzi że pokonał kiedyś Arlovskiego? Rekordem walki nie wygrasz, tu liczy się forma. Nie widziałem ostatnich walk Tim'a ale jak z forma u niego nisko tak jak w paru pojedynkach które widziałem z jego udziałem to będzie kiepsko. Wtedy to Pudzian będzie górą ;)

Sylwia po prostu rozniesie Pudziana. Stawiam że w pierwszej rundzie. Spójrzmy prawdzie w oczy, Pudzian nie ma żadnego doświadczenia i praktycznie żadnej techniki. Po prostu ma siłe, wali i kopie bez większego zastanowienia. Yusuke był o 20kg lżejszy a i tak Pudzian ledwo sobie poradził, w drugiej rundzie już tylko łapał japońca, trzymał i czekał na gong. Rzucił nim pare razy jak workiem, sprowadził do parteru ale w tym parterze już nic nie umiał zrobić tylko trzymał. O Nejmanie nie wspominam. A tu ma się mierzyć z zawodnikiem który nie dość że ma ogromne doświadczenie to na dodatek jest wyższy i cięższy. Tutaj Pudzian nie zawalczy masą a samej siły wystarczy mu na wyprowadzenie paru ciosów. Zwłaszcza dwa tygodnie po takim wysiłku jakim była dla niego walka z Yusuke. Pudziań porządnie oberwie i może nabierze troche pokory.

Jako słaby znawca MMA, który oglądał tylko dwa ostatnie KSW oczywiście postawię na Pudziana. Jedyne co mnie martwi ( co zauważyłem w walce Yusuke Kawaguchim ) to bardzo słaba kondycja. Przez pierwsze trzy minuty gonił za tym Japońcem jak oszalały, a później do końca walki walczył o przetrwanie. Drugim minusem Dominatora jest dużo mniejsze doświadczenie od Tima. Sylvia może spokojnie przeczekać te trzy pierwsze minuty, a potem rzucić się na Pudzianowskiego. Jedynie to jest możliwość na pokonanie naszego rodaka. W innym wypadku Mariusz powinien dać radę. Pragnę dodać, że czekam jeszcze na jedną walkę z tej gali, a mianowicie na walkę Łukasza "Jurasa" Jurkowskiego z jakimś Koreańczykiem. Specjalnie dla tych dwóch walk ściągnę całą galę.

DEAD MAN WALKING
  • 2 tygodnie później...

I co racje miałem ! Sylvia rozwalił Pudziana. Gdybym był chamski kazał bym się po rękach całować.

canadiandestroyerani.gifth_ththswanton1vz0.gif

9178.png

24669.png

8806.gif

8791.png