Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Superstars 06/05/10 - wyniki i raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Carlito vs primo-brak rostrzygniecia

Match 2

Chris Masters pokonał Chavo Guerrero

Match 3

Beth Phoenix pokonala Rose Mendes

Match 4

Shad Gaspard pokonal JTG

RAPORT BY Edged Scott

46Untitled.png

PART 1 - Carlito vs Primo;

Po 2 zwarciach, Primo wykonal Irish whip, po czym chcial zaatakowac w biegu, lecz Carlito schylil sie i chcial wyrzucic go za liny, lecz ten oparl sie ramionami o naroznik i utrzymywal sie tak przez chwile, po czym chwycil miedzy nogi glowe rywala i powalil go, a nastepnie wykonal dropkick. Odbl sie od lin, lecz nadzial sie na kolano brata. Carlito uderzyl go 2 razy i przeszedl do duszenia. Primo po wydostaniu sie odbil sie od 2 liny i wykonal crossbody, po czym zainkasowal big boota od przeciwnika. TEn zas sie dlugo zbieral by zadac puncha, wiec Primo to wykorzystal zadajac mu kilka cisow, w tym leg dropa. Po chwili przypietego rywala do narzonika zaatakowal kilkoma ciosoami, po czym Carlito chcial odeprzec atak brata poprzez Irish whip, lecz rywal wskoczyl na top rope i chcial wykonac crossbody, aczkolwiek nie trafil, gdyz brat zrobil unik. Carlito szykowal sie do backstubber, lecz zrezygnowal, po czym wzial microphone i powiedzial czy to jest to, co naprawde chce oraz czy ci ludzie chca widziec wciaz klocacych sie braci. Pozniej zapytal sie czy ludzie go obchadza, po czym krzyknal, by zapomnial o nich, gdyz ich nie obchodzi ani on ani Carlito. Nastepnie powiedzial, ze oni sa pierwszymi Unified Tag Team Championami, po czym oznajmil, iz moze marnowac swoja kariere, lub znow walczyc razem ze swoim bratem. Po chwili Priomo podal reke bratu i go przytulil.

PART 2 - Chavo Guerrero vs Chris Masters;

Po zawarciu Chris przycisnal rywala do naroznika, po czym chcial wykonac masterlock, lecz Chavo przytrzymal sie lin i wyszedl za ring. Po powrocie Masters wykonal tak mocnego puncha, ze az rywal wylecial za ring. Wyszedl po niego, po cyzm go podniosl i wrzucil na ring. Sam chcial wrocic lecz Guerrero go kopnal w brzuch i wykonal standing dropkikck i przeciwnik wypadl za ring. Za ringiem zadal mu kilka ciosow, po czym wrzucil go spowrotem i wykonal przeskok przez rope rope, tak jak to robil jego wuj. Zadal mu kilka uderzen i zaczal dusic na 3 rozne sposoby, lecz za ostatnim razem przycisnal Chavo do naroznika, po czym uderzyl go kilka razy i wykonal backbreaker polaczony z sidewalk slamem ( ) i szykowal sie do masterlock. Chwycil go, lecz bratanek Eddie'ego wykonal DDT. Chwile pozniej szykowal sie do 3 Amigos, lecz wykonal tylko jeden z nich, po czym nbiespodziewanie zainkasowal masterlock i sie poddal. Wygral Masters.

PART 3 - ]Backstage, Kelly Kelly i LayCool;

Kamera pokazuje Kelly Kelly, po czym przychadzi Layla i Micheele. Ta pierwsza zapytala sie co to za zapach, po czym McCool powiedziala, ze to zapach smieci. Potem obie powiedzialy ze mowa o Kelly Kelly, albo Smelly Kelly. Ona odparla, ze to zapach zwyciezczyni, ktora je pokonala w zeszlym tygodniu. Po chwili na nieszczescie ogladajacych Superstars widzow prztoczyla sie ledwo co Gruba i wpierdzielila swoje "Excuse me", po czym zapytala sie kto sie dzis nie kapal. LayCool wskazaly na Kelly. Powiedziala ze jest jakas tam krolowa, od kiedy zostala oficjalna konsultantka SmackDown!, wiec sie tym zajmie. LayCool przytrzymaly Kelly Kelly, po czym Gruba wziela dezodorant i posikala ja tym. Kelly sie wkurzyla, po czym powiedziala, ze ona nie jest konsultantem SD!, tylko jest oficjalna KROWA. Gruba wpadla w szal, po czym wziela costam i zaczela tym jezdzic jej po twarzy. I nagle....

...Przyjscie Beth Phoenix i Tiffany;

Beth sie zapytala co sie tutaj dzieje i tamte zwialy....

PART 4 - Beth Phoenix vs Rosa Mendes;

Powiedziala, by przywitali Rose Mendes, ktora zostala przedraftowana do SmackDown!, po czym powiedziala cos po Hiszpansku. Nastepnie powiedziala, ze jej czas jako championki dobiega konca. Po chwili walka sie rozpoczela. Odpychaly sie nawzajem, po czym Rosa przywalila z liscia rywalce, lecz ta ja chwicila na barki i wrzucial na naroznik, po czym zadala jej kopniaka, Pozniej powalila ja kilka razy, zadala kilka ciosow i chciala zaatakowac na plenym biegu rywalke w naozniku. Ta sie odsunela, po czym sama to zrobila. Chciala powtorzyc czynnosc, lecz Glamazon sie odsunela, wykonala roll-up i wygrala.

PART 5 - JTG vs Shad Gaspard;

Na poczatek JTG zadal mu kilka punchow, po czym zainkasowal Irish whip od niego. Ten chcial zaatakowac go w narozniku, lecz ten wystawil nogi i wykonal leg drop z 2 liny. Chcial podniesc rywala, lecz ten zadal mu cis kolanem, po czym chcial zaatakowac big bootem, lecz przeciwnik zrobil unik i Shad nadzial sie na liny, po czym zainkasowal dropkick i wylecial za nie. Tam JTG wykonal suicide dive.

Po reklamach Shad dusil rywala przy linach, po czym wyszedl za ring i wykonal big boota. Po powrocie odbil go od lin, zaatakowal jego plecy i zalozyl mu submission hold. Puscil powalajac go, po czym kopnal w plecy i wykonal clothsliene na siedzacym rywalu. JTG zadal mu kilka ciosow, odbil sie od lin, lecz Shad zalozyl mu kolejna dzwignie. Przeciwnik chcial sie wydostac, lecz ten zadal mu ciso w plecy i ponownie zalozyl ten sam submission hold. Gaspard przytrzymal sie liny, co zmusilo sedziego do zakonczenia trzymania dzwigni, co szybko wykorzystal mniejszy z bylbych czlonkow Cryme Tyme powalajac go na mate. Ten wstal, chcial zaatakowac rywala, lecz ten chcial z zaskoczenia przypiac go. Shad ponownie podbiegl, chwycil rywala, odbil go od lin, lecz ten zadal mu puch, powalil kilka razy, przycisnal do naroznika i tam wykonal dropkick w plecy, po czym wskoczyl na 2 line i wykonal mug shot. GAspard wyszedl za ring, jednakze za nim jego pyly tag partner, ktory uderzyl jego glowa o ring i wrzucil go do kwadratowego pierscienia. Po powrocie chcial go zaatakowac, elcz ten odparl paroma ciosami i sam chcial cos mu zrobic, lecz niefortunne nadzial sie na kolano JTG'ego kroczem. Ten kopnal przeciwnika w brzuch, odbil sie od lin i chcial wykonac Shout Out, elcz Shad chwycil sie ich i rywal padl na mate. Gaspard finalnie wykonal STO i wygral.

ps.Prosze o jakies komenty albo cos....;)

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• T0meq

1

• pelikan

1

• LC Edgar

1

• Ulicznik Xeb

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Fajnie napisane .. Cieszy mnie powrót braci Colon .. No i nie wiem co Ci powiedzieć chociaż wiem wykazujesz się łap browca ! :t_up: Oops nie złapiesz nie da się dać szkoda :P

Prawdę mówiąc...tylko jako Tag Team Carlito i Primo mogą coś osiągnąć. Pojedynczo po prostu jobbowali (Carlito) albo w ogóle nie łapali się do tygodniówek (Primo) więc wydaje mi się, że to jedyne dobre wyjście dla ich kariery. Jako drużyna byli niczego sobie ale oddzielnie...cóż, nie każdemu wychodzi. Mam nadzieję, na jakiś fajny feud z Hart Dynasty o pasy UTTC. Reszty walk na Superstars nie będę komentował bo są po prostu nudne i tyle. Nudne czy nie nudne napracowałeś się za co dzięki Ci :D

Fajna gala,też mnie cieszy powrót braci Colon pozatym walka JTG i Shada stała na wysokim poziomie tak samo pojedynek Chava i Mastersa.Gala ogólnie na plus.Raport fajnie,starannie napisany aby tak dalej :t_up:

Super nareszcie kolejny dobry tag-team powraca - Colons. Bardzo dobra decyzja ze strony WWE, mam nadzieję, że to będzie prawdziwy powrót, a nie tylko jeden gest. Chavo Guerrero znowu pokazał, że nawet w takich walkach sobie nie poradzi i jest zwykłym jobberem. Nareszcie Rosa Mednes znowu w ringu, moja jedna z ulubionych div, szkoda że przegrała. I w końcu Shad pokazał swoją siłę nad JTG i wygrał. Słabe SuperStars, ale raport bardzo dobry, trzymaj tak dalej :t_up:

Fajnie, że wy z SCM piszecie raporty, bo na przykład nigdy nie oglądam Superstars (ale dzięki raportowi tym razem mnie zachęciło) i NXT, a tak to szczegółowo mam wszystko opisane. Raport bardzo dobry. Co do gali, to nawet dobra jak na SS i ten powrót Colonów. Prawdę mówiąc nigdy nie widziałem ich w akcji, ale z tego co inni mówią, to wyszło, że byli naprawdę dobrzy. Walka Shad z JTG też na poziomie, ale z góry było wiadomo, że Shad wygra. Kolejny raz Chavo przegrywa :( . To już chyba z 10 Superstars z rzędu, w którym występował i przegrał. Niesamowite jest to co robi WWE :|

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)