Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE NXT 4/05/2010 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Michael Traver pokonał Daniela Bryana

Match 2

R-Truth pokonał Davida Otunge

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Droopi

1

• T0meq

1

• LC Edgar

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

WWE-NXT.jpg

Na początku gali, obok ringu stał Matt Striker razem z 8 rookie.Bryan miał na brzuchu bandarze. Striker powiedział, że dziś w walce wieczoru zwycięzca zeszłotygodniowej konkurencji David Otunga zmierzy się ze swoim Mentorem R-Truth'em. W Dzisjejszej konkurencji chodzi o to, aby ze schodów znajdujących się na rampie wskoczyć na sczebelki i wspinać się po nich. Następnie wejść po drabince i uderzyć w dzwonek...Pójść na Backstage by napić się czegoś(kij wi czego

:D) Następnie trzeba wrócić na ring i żąglować 2 piłkami, aż Striker nie policzy do 5.Pod koniec trzeba było kręcić się wokół kija, a następnie popchnąć skrzynkę pod mete. Zwycięzca tej konkurencji, nawet gdyby za tydzień był ostatni to nie odpadnie z programu.(Za tydzień pierwsza osoba wypada)

Zaczął Daniel Bryan i uzyskał czas 2 Min. i 45. sek.

Bryan już zmierzał do wyjścia, jednak pojawił się The Miz przezywając Bryana.US champion powiedział, że każdy zawodnik zrobił by to lepiej. Miz powiedział,że Bryan za chwilę zmierzy się z Tarverem, który także ani razu nie wygrał. Dodał, że jak Bryan przegra to Miz będzie pewny, że za tydzień Bryan zostanie wyeliminowany.

Daniel Bryan vs Michael Tarver.

Tarver uderzał przez cały czas bryana, a gdy ten uklęknął Tarver kopną go w brzuch.Byran na chwilę uwolnił się i zablokował Tarverowi jego ręce i nogi, lecz po chwili ten się uwolnił i znowu okładał Bryana( No mniejszy Move-Set od Ceny :) ) Michael wbił Daniela w narożnik. Irish whip do drugiego narożnika, ale gdy Tarver biegną na Bryana ten kopną go w twarz i dołożył running forearm..Obaj wstali jednak Tarver kopną Bryana, dołożył uderzenie łokiciem, oraz Scoop Slam. Próba pinu, ale nic z tego. Po przerwie Reklamowej Tarver nadal znęcał się nad swoim przeciwnikiem. Gdy Michael podnosił daniela, ten kopną go. Nastepnie kopną Tarvera parę razy w plecy, nastęnie kilka kicków w klatkę piersiową. Po chwili mamy suplex od Daniela i próbę pinu, ale nic z tego.Daniel załozył przeciwnikowi Armbar, jednak ten szybko się uwolnił i rzucił przeciwnikiem o mate. Po chwili dołożył swój Finisher, podobny do zwykłego PowerSlamu i odliczył Bryana do trzech.. Po walce Carlito wszedł na ring i Bryan załapał się jeszcze na Backstabber, a Miz tylko się przyglądał. Swoją drogą, to może Danielson pff...Bryan za niedługo wyrówna Streak Goldberga tyle, że w przegranych.

Jesteśmy na Backstage gdzie Straight-Edge society razem z Darrenem Youngiem oglądali segment, w którym to Darren Young podczas rozdawania gazet, powiedział jeśli wygra, to zmierzy się z samym Punkiem.Punk spytał go co o tym myśłi. Young powiedział, że chciał po prostu zwrócić na siebie uwagę. Punk postarszył Younga, że jak ten nie wygra w wyścigu wtedy pokaże mu z czym ma doczynienia.

Czas Heatha Slatera : 1 mim. 36. sek.

Darren Young: 2 min 08 sek.

Justin Gabriel: 1 Min 29. sek

David Otunga 1 min 36 sek.

R-Truth vs David Otunga.

R-Truth podszedł do Otungi i podał mu ręke jednak po chwili spoliczkował go. Otunga kopną Trutha, i popchną w metalowy słupek. R-Truth szybko wróćił do ringu, ale mamy Shoulder Block od Otungi. Próba przypięcia, ale oczywiście nic z tego. Po reklamach, Otunga trzymał swojego pro w submission, a następnie kopną go w brzuch. Próba pinu, lecz tylko 2. Otunga założył abdominal stretch, jednak po chwili Truth uwolnił się i zrobił to samo.Następnie kopną Davida w brzuch.Irish whip do narożńika, jednak R-Turh wyskoczył ze swojego narożnika i zaczą swój taniec. Próba Clotheslinu od Otungi jednak Truth wykonał szpagat i ten nie trafił. Leg Lariat od Trutha, a następnie Lie Detector i Otunga odliczony.

Wade Barret nie potrafił się wspinać i odpuścił sobie Konkurencję po tym jak dwa razy spadł.

Czas Skipa Sheffielda: 1 Min. 31. Sek.

Tarver nie potrafił wypić tego czegoś, co było w kubku i gdy wiedział, że nie wygra po prostu odpuśił sobie.

TAK WIĘC ZWYCIĘZCĄ JUSTIN GABRIEL, KTÓRY MOŻE CZUĆ SIĘ BEZPIECZNY.

Striker, po raz kolejny stał z "żółtodziubami" obok ringu. Gabriel powiedział, że jest szczęśliwy bo Otunga nie wygrał. Dodał, że nie lubi Otungi, który nie ma wogóle talentu( no i wpełni się zgadzam ;) ) Matt spytał Otungę, czemu miałbyś za tydzień nie wylecieć.. Otunga powiedział, że dzięki nie mu Ratingi są wyższe =)) Tarver powiedział, żeby lepiej on wyleciał. Dodał, że będzie to lepsze dla ich zdrowia. Slater także powiedział, że wyeliminowany zostanie Tarver. Sheffield powiedział, że wyrzucony powinien zostać właśnie Tarver.Barret również wytypował jego. Daniel Bryan zachował się po fejsowsku i powiedział, że to jemu należy się odpadnięcie, bo jako jedyny z wszystkich nigdy nie wygrał. Podopieczny Cm Punka, podchodził do każdego mówiąc, że chce więcej niż każdy inny. Gdy podeszedł do Barreta, ten go odepchnął i rozpoczęła się pomiędzy nimi bójka, a NXT zeszło z anteny

W moim odczuciu gala wypadła słabo. 2 krótkie walki, więcej segmentów. Bryan ani Truth nie mogli za dużo wyciągnąć od swoich przeciwników(dwa największe drewna w NXT). Galę oceniam 3/10 ...

Proszę o komentarze, oceny raportu oraz gali NXT :)
Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Już od dłuższego czasu nie mogę się zebrać na oglądanie tego pseudo wrestlingu, także dobrze, że piszesz te raporty ;) NXT to śmiech na sali, ale dobrze być w temacie, dlatego thx. World Wrestling Enteramina jest zajebiście przewidywalne, a szczególnie to NXT. Nędza, nędza i jeszcze raz nędza. Wszyscy wiemy kto wygra ten "reality show". Samo usunięcie ECW mi się nie podobało, a co dopiero wrzucenie na ekrany tego badziewnego show. Czy Vince jest aż tak zdesperowany, żeby robić jakieś głupie "zawody" w tachaniu beczki czy coś? Wielka szkoda, że WWE tak się zeszmaciło w ciągu ostatnich lat, po prostu wielka szkoda. Liczy się tylko kasa i zawodnicy na, których można tą kase trzepać. Rozgadałem się znowu. Raport fajny, wszystko w porządku, nie za krótko, nie za długo, za to na temat. Oprócz kilku mniejszych błędów jak np. Daniel z małej, nie dostrzegłem się większych uchybień. Fajny raport, i dzięki jeszcze raz. Pozdro.

Edytowane przez Gość

Entertainment to podstawa dzisiejszego WWE, a wszczególności NXT. Efektem tego są dwie krótkie walki, a reszta to konkursy i reklamy. Ludzie którzy wymyślają te wszystkie konkursy mogliby się chociaż trochę postarac, a nie serwowac nam jakieś beznadziejne sprzedawanie gazetek czy jak dzisiaj żonglowanie dwoma piłeczkami oraz trzy okrążenia wokół patyka :t_down: .

No i mamy kolejną przegraną, która wskakuje na konto Bryana. Nie wiem co WWE ma na myśli, nie wiem co chce osiągnąc. Pewnie Daniel pewnego razu wygra swoją walkę i tak będzie wygrywał nie wiadomo ile... heh jakbym nie znał WWE. Co można powiedziec walka nudna, a kolejna taka sama. Nic wielkiego NXT nam nie pokazuje. Za tydzień zawodnicy będą poddani eliminacji. Ta edycja jest naprawdę bardzo przewidywalna więc nie pozostaje nic innego jak czekac na kolejną, choc pewnie niewiele się zmieni :( .

SCM teraz kilka słów skieruję do Ciebie, ale nie myśl sobie, że chcę się w jakiś sposób podlizac. Bardzo dobrze, że piszesz tak według mnie dobre i obszerne raporty z gal. Jest to dla mnie bardzo przydatne bo jak normalnie oglądam galę to nie wszystko z niej rozumiem np. z tego względu, że od podstawówki leciałem tylko na języku francuskim, a dopiero w tym roku zacząłem przygodę z angielskim. Dla przykładu dodam, że nie wiedziałem po co odbył się wczoraj Beat The Clock oraz o co walczyli Rookies w konkursie. Jestem pod wrażeniem tego, iż znajdujesz na to czas bo przecież napisanie takiego czegoś pewnie zajmuje Ci z 2-3 a może i więcej godzin. Szczerze powiedziawszy chętnie też wziął bym się za pisanie takich właśnie raporcików lecz właśnie bariera językowa ma tu jednak znaczenie, a poza tym nie wiem czy poradziłbym sobie. Powiem krótko pisz dalej raporty bo myślę, że nie tylko mi są one potrzebne :D .

Kurde, co tu duzo mowic...NXT to jest calkowity niewypal, gdyz te cale konkurencje to jak dla mnie smiech na sali. TOmeq w sumie napisal to co ja chcialem napisac, wiec nie bede go powtarzal, co wiecej nie bede opisywal gali, bo nie moze pasc zadne dobre slowo o niej...Co do raportu to sa swietne, widac, ze sie starasz i jak najbardziej zaslugujesz na jakies tam wynagrodzenia :roll: . Widac, ze niezle sie natrudziles, choc nie byla to dluga gala i za to ode mnie zimny Leszek polecial...Dobrze mowiles, ze nasze raporty sie przyjely, bo jest jeszcze kilka osob, ktore sa nam za to wdzieczne ;) ...Oby tak dalej.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png