Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SmackDown 7/05/2010 - wyniki i raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

MVP pokonał Luka Gallowsa (w/ Serena & CM Punk)

Match 2

Tag Team

LayCool (Layla & Michelle) pokonały Tiffany & Kelly Kelly

Match 3

Tournament for Intercontinental Championship

Kofi Kingston pokonał Dolpha Zigglera

Match 4

Tournament for Intercontinental Championship

Christian (w/ Heath Slater) pokonał Codyego Rhodesa

Match 5

Kane pokonał Jack'a Swaggera
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• BigDickJohnson

1

• LC Edgar

1

• Artx1674325948

1

RAPORT BY Edged Scott

PART 1 - Wejscie Matta Hardego;

Na poczatek powiedzial, ze jest teraz gdzie powinien, lub nie powinien byc, a to dlatego (pokazali moment, kiedy to Drew bardzo mocno kopnal jego glowe), po czym zadal pytanie do niego, czy nie chce on go juz wiecej widziec w tej federacji, no i...

PART 2 - ...wejscie McIntyre'a;

Zaraz po jego wejsciu Matt dodal, iz nigdzie sie nie rusza i by on go zmusil do tego. Nastepnie Szkot powiedzial, ze 9 miesiecy temu, chairman powiedzial mu prosto w twarz, ze jest przyszloscia tej organizacji, co robi go wybrancem, ktory jest absolutnie nietykalnym. Wtedy Matt dodal, by ten wszedl na ring i sie obaj przekonali jak bardzo nietykalny on jest. Pozniej McIntyre zapytal sie czy zrozumial to, co do niego on mowi, na co Hardy odpowiedzial ze nie, wiec IC Champion powiedzial, ze podejdzie tam do niego i wpierdzieli mu to przeslanie na sile. Ruszyl do ringu, po czym zaczeli wymiene ciosow na stojaco i lezaco. Podbiegli sedziowie, ktorzy odciagneli Mata, lecz zapomnieli o Szkocie, ktory zaatakowal go z tylu, po czym usiadl na nim i zaczal go napastowac. Odciagneli go sedziowie, Matt sie zeslizgna za ring, lecz Drew go tam dopadl i kontytuowal natarcie. Wnet...

PART 3 - ....wszedl Tedy Long;

Gdzies tam w oddali powiedzial, zeby z niego zszedl, po czym podszedl do miejsca bojki i powiedzial, ze jest on zawieszony. Szkot sie rzucil ponownie na Matta, po czym GM! SmackDown zadecydowal zabrac mu pas IC. McIntyre znow zaatakowal Matta, wiec finalnie Long orzekl, ze Drew zostal wylany. Ten wstal, chwycil go za marynarke i uderzyl nadchodzacego Hardego, ktory padl na ziemie jak kloda. Sedziowie odciagneli Drewa stamtad.

PART 4 - Backstage, idacy Theodore Long i Josh MAtthews;

Announcer zapytal sie go jaki jest stan zdrowia Hardy'ego. Ten powiedzial, ze bedzie z nim OK, po czym Josh zapytal sie, czy jest on w stanie powiedziec cokolwiek na temat zachowania Szkota. Ten odparl, ze nie wie i ze nigdy nie tlumaczyl czegos takiegow swoim zyciu, po czym Matthews zadal ostatnie pytanie, co ma zamiar zrobic z pasem IC, na co GM odparl, ze nie wie i poszedl sobie.

PART 5 - MVP vs Luke Gallows (with the rest of Straight Edge Society);

Na poczatek MVP zadal kilka cisow rywalowi, po czym wykonal clothsliene z wyskoku. Nastepnie powtorzyl serie punchy i uwienczyl Irish whipem. Chcial zaatakowac rywala w naorzniku big bootem, lecz ten zrobil unik i MVP wyszedl za liny, po czym zainkasowal puncha i zlecia juz poza ring. Tam zebral od przeciwnika jeszcze 2 ciosy w korpus i wrocili ponownie na ring, gdzie Luke chwycil rywala tak samo, jak robi to Drew przy wykonaniu swojego finishera, zadal 2 ciosy kolanem i wtej samej pozycji wykonal suplex. Zadal lezacemu rywalowi kila ciosow w brzuch i zaczal sciaskac mu ta czesc ciala. Montel po chwili chcial sie wydostac, lecz zebral kopniaka i Irish whip. Gallows na pelnym biegu zaatakowal oponenta w narozniku i wykonal moj ulubiony punch, czyli cos podbrodkowy a la Kane ;) , po czym odbil sie od lin i wykonal splash i znow scisnal jego brzuch. Po powstaniu GAllows zadal mu 1 cios w plecy i wykonal Irish whip, lecz tym razem w narozniku MVP nie dal sie zaatakowac i wystawil lokiec, po czym zadal 2 punche rywalowi, lecz zebral kolejny Irish whip, lecz odbi sie od lin przodem przeskakujac tym razem nadbiegajacego rywala, odbil sie od lin i wykonal clothsliene ze 2 razy, po czym uderzyl glowa rywala o jego kolano i wykonal ball in, po czym szykowal sie do play makera, lecz na liny weszla Serena, ktora odciagnela uwage Portera, ktory chwile pozniej nadzial sie na clothsliene Gallowsa. Za ringiem Punka zaatakowal...Rey Misterio! Wykonal chyba na nim DDT i spieprzyl za barykade w trybuny. Zdezorientowany Luke zainkasowal od Montela 205, po czym ten go przypial i wygral. Chwile pozniej...

PART 6 - ...wejscie Bujaki;

Ten na poczatku zapytal sie szyderczo Punka co sie stalo, czy to ze wbiegl on i zaatakowal good tylu, tak samo jak ten tajemniczy koles, ktory zaskakiwal go tydzien po tygodniu. Po czym dodal, ze chcial pokazac punkowi jak smakuje jego wlasnie lekartswo na sukces. Pozniej zadal pytanie gdzie ten gosciu jest, czy jest pod ringiem, czy zeskoczy go od tylu, po czym Punk nazwal Malego tchorzem, ktory wyskoczyl zza barykady, zaatakowal go od tylu. Pozniej powiedzial, ze nie wie o jakiego tajemniczego goscia mu chodzi. Natstepnie dodal, ze chyba Rey nacpal sie, bo widzi jakies rzeczy teraz, po czym oznajmil, ze on oskarza ludzi wokol za swoje porazki, tak samo jak ludzie tam zebrani. Pozniej powiedzial, ze zna powid dlaczego Rey przybyl tutaj, poniewaz tak samo jak publika chce zobaczyc CM Punka i che zostac urarowany i dolaczyc sie do Straight Edge Society. Potem Misterio powiedzial, ze jest tu tylko jedna osoba, ktora wciaz przegrywa i jest nia Punk, po czym dodal, iz przuyszedl, by ogolic go. CM odparl, ze moze o tym zapomniec i dodal, ze pokonal go na Extreme Rules. Bujaka odparl, ze ten zanotowal porazke z nim na Wrestlemanii. Nastepnie zapytal sie dlaczego by nie mieli innego pojedynku na gali Over The Limit. Orzekl, iz jesli przegra to dolaczy on do SEs, laczkolwik jesli MAly wygra, to Punk sie ogoli. Punk powiedzial, ze widzi, iz potrzebuje on pomocy, po czym powital go "we wlasnych progach". Rey zadal pytanie dlaczego by nie mieli walczyc teraz i ze moze podniesc reke, przysiac, ze dolaczy do SES, jesli on sie teraz ogoli. Yen odparl, ze to sie nie wydarzy. Wtracil sie Rey mowiac, ze rozumie zasady SES-nie palic, nie pic, nie cpac i ze to jest dobra czesc jego przeslania, lecz Punk, jako osoba przesylajaca ta wiadomosc jest zla. Powiedzial, ze ci ludzie moga nosic jego maske oraz pochwalali jego przeslanie i jesli mowi on prawdziwie, ze jest on pomocny i uratuje tych wszystkich ludzi, to moga razem zrobic cos dobrego i dlaeczego nie mialby byc wystarczajaco odwazny i ogolil sie. Punk powiedzial, ze wszyscy musza zrozumiec, iz jego wlosy to symbol czystosci i ze nie obchodzi go, ze ludzie nie lubia tego i dodal, ze jest lepszy od wszystkich. Bujaka powiedzial, ze jest tak jak myslal, po czym zadal pytanie czym tak naprawde rozni sie od Luke'a i Sereny i ze oni zrobili i robia wszystko, co on powie, podarzaja za nim, chronia go. Dodal, ze oni wygladaja na najbardziej pracowitych w SES. Pozniej zapytal sie dlaczego oni sa ogoleni a on nie i ze jego nie obchodzi ich los tylko sam dba o siebie nazywajac siebie zbawca. Misterio dodal, ze sam siebie nie zdola uratowac przed 6...1...9!

PART 7 - Kelly Kelly and Tiffany vs LayCool (With GRRRUBA!);

Zaczela Michelle i Tiffany. Po zwarciu ta druga powalila rywalke na mate, podniosla i zrzucila kroczem na kolanko, niemalze jak Shawn Michaels i wykonala Irish whip. Tam stanela jej na kolanach i wyrzucila za sibie, lecz McCool wyladowala na nogach, lecz za nia czychala byla cheerleaerka, ktora wykonala to samo w srodku ringu, aczkolwiek tym razem rywalka spadla na dupsko i wyszla za ring. Tam zeszla za nia Tiffany, lecz przyblokowaly ja Pulpet i Layla. Chciala spowrotem wejsc do ringu, jednakze zainkasowala dropkick i wyladowala na ziemi. Wrocily spowrotem gdzie Michelle zadala kilka ciosow kolanem na lezacej rywalce, po czym zmienila sie z Layla, ktora chwycila przeciwniczke za glowe i powalila ja na ziemie, odbila soe od lin i chciala jak lUke Gallows wykonac splash, lecz ta wystawila kolana i rywalka spadla na nie. Tiffany wykorzystala moment i zmienila sie z Kelly Kelly, ktora wskoczyla na ring zadala 2 dropkicki i szykowala sie do zroienia 2 pol-salt i ataku lokciem rywalke w narozniku, lecz pod koniec nadziala sie na kolano, po czym Layla chciala ja zaatakowac, lecz zainkasowala neckbreaker. Kell zmienila sie z Tiffany, ktora wlazla na 2 line i wykonala crossbody, lecz przy probie przypiecia wbiegla McCool i przerwala liczenie. Na ring wlazla jeszcze partnerka bylej cheerleaderki, no i nieuwage sedziego wykorzystala Michelle uderzajac z kopa w plecy Tiffany i zaatakowala wychodzaca z ringu Kelly. Sekunde pozniej Layla wykonala swoj finisher na Tiffany i wygrala jej druzyna.

PART 8 - Backstage, ponownie Josh Matthews i Tedy Long;

Tadzik orzekl, ze wybral 4 zawodnikow, ktorzy wystapia w zawodach o pas. 2 mecze odbeda sie dzis, a zwyciezcy w nastepnym tygodniu zawalcza o owy tytul. Pierwszy pojedynek Christian vs Cody Rhodes, drugi Dolph Ziggler vs Kofi Kingston i ze ten pojedynek jest nastepny.

PART 9 - Kofi Kingston vs Dolph Ziggler;

Po zwarciu i headlocku Dolpha, Kingston zaatakowal rywala ramieniem z wyskoku. Ziggler staral sie wyrzucic rywala za liny, lecz ten sie zatrzymal i zainkasowal dropkick, po czym zostal wyrzucony za ring. Po chwili Kingston wykonal suicide dive i wrzucil rywala do ringu, lecz gdy sam chcial wlezc zarobil kopa w lebi spdl spowrotem.

Po reklamach Dolph dusil rywala, lecz ten sie wydostal powalajac na mate rywala i chcial zaatakowac go w narozniku, aczkolwiek ten sie odsunal i wykonal front suplex. Ziggler zadal mu kilka ciosow, przydusil przy linach i kontunuowal natarcie uwienczajac dropkickiem, po ktorym przeszedl do duszenia. Po puszczeniu zadal kilka punchy i znow zaczal dusic. Kofi sie wydostal i wykonal russian leg sweep, po ktorym chcial zaatakowac stojacego w narozniku Dolpha, lecz zainkasowal big boota i facefrost, no i zaraz pozniej Dolph przeszedl do kolejnego duszenia. Ghnaczyk znow sie wydostal wykonujac jawbreaker, po czym zadal kilka ciosow i wykonujac boom drop i szykowal sie do trouble in paradise, jednakze Ziggler sie odsunal, cuekl od nadbiegujacego rywala, ktory chcial wykonac crossbody, lecz po wyladowaniu to blondyn przypial i rzucial sie do wykonania sleeper hold. Czrnoskory zawodnik sie wydostal i wykonal TiP, po czym przypial i wygral.

PART 10 - Christian vs Cody Rhodes;

Po zwarciu i probie przypiecia przez oby dwoch Christian wyrzucil z ringu rywala, po czym wykonal na nim dropkick i szykowal sie dowyskoku z 2 liny za ring, lecz rywal uciekl, po czym nie dal sie zaskoczyc, kopnal nadchodzacego przeciwnika i rzucil go na schody, po czym wrzucil spowrotem na ring. Tam zaczal go uderzac nogami i piesciami. Przycisnietego rywala w narozniku chcial ponownie zaatakowac, lecz ten odparl, wskoczyl na 2 line i w swoim stylu wykonal roll up. Pozniej przywalil rywalowi (i to mocno) z liscia, lecz pozniej zainkasowal Irish whip i dropkick w plecy. Po reklamach Rhodes powalil rywala i naskoczyl na jego glowe kolankiem, po czym zalozyl submission hold. Carisma szybko sie wydostal, lecz znow oberwal od Cody'ego kilka ciosow, lecz szyko odzyskal inicjatywe, wszedl na 2 line, aczkolwiek znow zostal zaatakowany. Po wszystkim byly czlonek Legacy wyszykowal sobie pozycje do superplexu, co finalnie uczynil, po ktorym zadal kilka ciosow, lecz zarobil kolejnego liscia od rywala i obaj wylecieli za ring. Obaj wstali rowno, lecz Cody odbil sie od schodkow i zaatakowal rywala kopem w twarz. Gdy wrocili na ring Rhodes wszedl na 2 line, po czym chcial zaatkowac, lecz Carisma zadal mu puncha w brzuch, powalil na mate, wszedl na 2 line i wykonal missle dropkick, po ktorym szykowal sie do killswitch, jednakze przeciwnik sie odsunal, lecz zostal powalony na liny, gdzie Christian go przydusil, wyskoczyl za ring i przywalil kolejny raz z mlaskacza. Wszedl na top rope, skoczyl crossbodym, aczkolwiek nie trafil. Po powstaniu Cody niespodziewalnie zainkasowal cios i padl na mate. Chcial ponownie wykonac roll up z 2 liny, lecz mlody Rhodes chwycil go za nogi i powalil na brzuch, po czym wszedl na tope rope i wykonal MOONSAULT. Gdy wstal Carisma wykorzystal nieuwage rywala, wrzucil go w stalowy slupek w narozniku i wykonal killswitch, po ktorym przypial i wygral.

PART 11 - Jack Swagger na ringu;

Zaczal na nowo przypominal co to on dokonal (nie warto tlumaczyc). Ponziejzadal pytanie gdzie byl Big Show, kiedy on zdobywal wszystko. Sam odpowiedzial mowiac, ze on chodzil wtedy do klasy specjalnej. Dodal takze, ze wie, co sie stanie na gali Over The Limit, ze wysle spowrotem najwiekszego w swiecie atlete do szkoly. Nagle...

PART 12 - ...wejscie Kane'a, no i jego walka z Szwagierem;

Po chwili zwarc nagle wszedl na hale...Big Show! Nieuwage Kane'a wykorzystal Jack napastujac go piesciami, po czym sedzia go odsunal. Chcial znow podejsc do BRM, lecz zainkasowal fantastyczny podbrodkowy. Przycisnal go do naroznika i zadal mu kilka ciosow, po ktorych wykonal swoj dropkick. Nastepnie wykonal Irish whip i chcial zaatakowac na pelnym biegu, lecz nadzial sie na lokiec rywala, ktory zaczal dusic brata Undertakera. Ten zas wykorzystal swoja sile, podniosl Swaggera i posadzil go na naroznik, gdzie znow zadal piekny podbrodkowy, lecz odparl natarcie przeciwnika wciaz siedzac na narozniku. Wstal i chcial skoczyc na Kane'a, aczkolwiek zarobil z piesci w korpus. Po powstaniu, zdjal na szybko ochraniacz z naroznika i zarobil kilka ciosow oraz sidewalk slam. Kane wszedl na tope rope i wykonal clothsliene, po ktorym szykowal sie do chokeslam, ale Jack sie nie dal, zaatakowal lokciem, po czym chwycil rywala i obijal nim o naroznik, gdzie owczesnie zjal oslone. Zrobil tak kilka razy i mimo upomnien sedziego kontynuowal, wiec w rezultacie sedzia zakonczyl pojedynek. zaraz po calym zajsciu wykonal big boot na wyzszym rywalu, po czym wyszedl za ring po pas, ktory uniosl w gore. Szykowal sie do wyjscia, lecz zatrzymal sie, odwrocil, spojrzal na Big Showa i znow podniosl pas, lecz gdy znow sie odwrocil zarobil big boota od Kane'a, ktory sciagnal rzeczy ze stolu, szedl po Swaggera, lecz zarobil od niego z kolana i zostal popchniety w stalowy slupek. Nagle podszedl do niego Show i wykonal chokeslam na stol. Wzial pas i wszedl na ring...

Komenty musza byc... :P

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Co do gali. Najlepsza tygodniówka WWE w tym roku(oczywiście jest to tylko moje zdanie) Walka Kofiego i Zigglera była bardzo dobra.. Christian i Cody trochę gorzej, ale oczywiście też dobrze.. Dziwi mnie jedno.. Nie mogli zabrać pasa Drew'owi w zwykły sposób? Musiał Zainterweniować Long mówią ju Fajred !? Ale ten segment bardzo mi się podobał. Dobrze że Bujaka zawalczy jeszcze raz z Punkiem.. Teraz nie wiem kto wygra.. Mam nadzieję, że Punk i Mysteriusz będzie musiał się słuchać swojego pana :D Co do Raportu: Wszystko pięknie, ładnie i wogóle zajebiście :) Na prawdę dobry, a nawet bardzo dobry raport.. Ty mi postawiłeś bronka to i ja Ci postawie ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

No chyba to była najlepsza gala WWE w tym tygodniu, pierwszy raz zdecydowałem się ściągnąć Smackdown, zamiast oglądać w sobotę na DSF. Chyba tylko raz czy dwa przewinąłem. Wnerwia mnie już finisher Christiana, bo zawsze jest tak, że jak się szykuje do Killswitcha to nigdy go nie zrobi, za to potem nagle, ni z tego, ni z owego... W dodatku na Codym :( . Myślałem, że wreszcie Rhodes otrzyma jakiś push, a tu nic. Ale i tak myślę, że pas zdobędzie Kofi Kingston, który nawet dobrą walkę pokazał. Zdziwił mnie to Chokeslam na stół komentatorski, już myślałem, że z powodu ery 4kids, będą unikać i takich rzeczy, na szczęście się myliłem. Tak jak mówiłem gala była bardzo dobra i oceniam ją na 8/10. Przejdźmy teraz do raportu, jak zwykle, świetnie wykonany, jak na Ciebie przystało. Szkoda tylko, że nie ma polskich znaków, ale bardzo fajnie się to czyta.. :t_up:

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Uważam, że SmackDown! prezentuje się dużo lepiej niż naprawdę przeciętne Raw. Jako, że to drugie show zawsze, ale to zawsze przewijam to SmackDown potrafi naprawdę wciągnąć. Tak było i z piątkową galą. Pierwszy segment Matta i Drewa, który mi się spodobał. Serio. Z tym zwolnieniem McIntyre'a może być niezły storyline, ale to już było pewne od jakiegoś czasu, że straci pas IC. Sam "mini-turniej" o pas Intercontinental okazał się myślę, że dobrym pomysłem ze strony Teddy'ego. Jedyne co mi się nie podobało w tej gali to zwycięstwo Kofiego. Było to pewne od samego początku, że wygra, ale cóż...no nie kupuje go jako mistrza IC, dlatego mam nadzieję, że pas zdobędzie Captain Charisma (potem feud z Drew), który też w ładnym stylu pokonał Rhodesa, który zaprezentował się nieźle. Ten Moonsault...świetny. Coś czuję, że Cody dopiero teraz rozwinie skrzydła, zresztą mam taką nadzieje. Szkoda, żeby tak utalentowany gość się marnował. Jack Swagger vs Kane...nie przepadam za Swaggerem, dlatego nie oglądałem tej walki z jakimś zapartym tchem. Jedyny moment jaki mi się podobał to interwencja Big Showa :D. Widać, Scott, że się postarałeś, zresztą nie ma to tamto, sprawdzasz się w pisaniu raportów ;) łap browara, i dzięki.

Świetna gala. MVp i Gallows całkiem się postarali no i zapowiedź wali na OtL. Coś czuje że będzie to najlepsza walka gali, znowu. No i wreszcie robią to na zasadach na jakich od razu powinni walczyć, teraz niewiem kto wygra. Stawiam na... niewiem kurcze...

Segment z Drew i Mattem. No raczej na bank Drew jeszcze wróci, chociaż zniknął na wwe.com z roosteru. Może Teddi się zbuntuje że nie chce Drewna i Vince wsadzi go na Raw? Od razu z pushem na pas US? No zobaczymy jak się sytacja rozwinie. Ale mimo że nie przepadam za McIntyrem to wolałbym żeby ten feud się zakończył odejściem Matta na którego już nie moge patrzeć...

Pomysł z turniejem o IC bardzo fajny chociaż fajniej by było gdyby był bardziej rozbudowany. 8 zawodników, 2 walki teraz, dwa za tydzień potem półfinały i na OtL finał. Obie walki bardzo fajne tylko zestawienie wolałbym odrotnie. Z tej czwórki najbardziej by mi się podobał finał Kofi vs Ziggler. Jednak jest jak jest i stawiam na Kofiego zdecydowanie. A i drazni mnie push Rhodesa, najpierw wygrana z Morrisonem ni z tego ni z owego, teraz szansa na pas... Niby z jakiej racji? Moim zdaniem Rhodes bez legacy nie istnieje.

Walka wieczoru w sumie najsłabsza ze wszystkich. Fajny chokeslam na stół :P Chociaż gdy Kane zaczął sprzątać stół spodziewałem się że Jack wykona swoją power bomb Kanem na ten stół.

Bardzo Dobra gala. Widać, że WWE się stara przynajmniej SD. Podoba mi się pomysł turnieju o pas interkontynentalny. Moim faworytem jest Kofi Kingston. Jego walka z Zigglerem podobała mi się. Chciałbym jednak, aby Dolph dostał porządny push. Zasługuje na to prezentuje bardzo dobry styl i jest bardzo utalentowany.

bdo4kj.jpg

1932570044b9ba1121f410.jpg

• Styl:  Jasny

Bez wątpienia najlepsza tygodniówka w wykonaniu WWE w tym roku. Tą edycję Smackdown'a oglądało się wręcz super - wszystkie matche były bardzo dobre, a segmenty po prostu były fenomenalne!! ale po kolei:

Segment Matta z Drew'em bardzo dobry. niezła rozwałka hardego przez Szkota, no i interwencja Teddy'ego na duży plus. Odebranie tytułu i późniejsze zwolnienie - bardzo ciekawy pomysł - zobaczymy jak to się skończy za tydzień.

MVP i Luke dobrze podgrzali wieczór, choc denerwuje mnie trochę jobbowanie Gallowsa. Natomiast segment po walce to naprawdę perełka :applause: świetnie zrobiona scena i zapowiedź walki na OTL.

Divy nie najgorzej, a można by powiedziec, że całkiem dobrze.

Kofi i Ziggler - najlepsza walka tego wieczoru. Świetnie się oglądało - dużo się działo dobre akcje zwroty - po prostu super

Christian i Cody - słabiej od wyżej wymienionych panów, ale naprawdę bardzo niewiele. Cody chyba rozwinie skrzydła na SD!

Jack i Kane - wrestlingowo było nieźle, ale walka nie powaliła na kolana - taki średniak. A na koniec chokeslam na stół komentatorski - nieźle wyglądał, ale lepszy wg mnie byłby double chokeslam.

Smackdown super. Oceniam na 5+.Tyle w temacie.

Aha noi brawa dla Scotta za raporta!! :applause: browar ode mnie.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg