Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pozew przeciwko WWE, szalony fan, sprawa Jeffa Hardyego.....

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam, powracam do pisania newsów, to zaczynamy:

wm2451mayweather.jpg

:arrow:Anthony Dash(autor piosenek) złożył pozew przeciwko naruszeniu praw autorskich przez WWE i Floyda Mayweathera.

Chodzi o wejście Floyda na WM 24, mówione było, że: "Piosenka zawiera muzykę Tonyego Gunza + tekst." Dash żąda za to 150.000$.

Dash żąda uwzględnienia "wszystkich przychodów, zysków i korzyści wynikających z naruszenia praw autorskich". Stwierdza, że oskarżeni zbyli "miliony dolarów".

Twierdzi, że Mayweather zignorował pierwszy nakaz "zaprzestania działalności", który został do niego wysłany, natomiast drugi został zwrócony bez otwierania.

:arrow:Fan WWE, 22 latek, został zakaz przybywania na show World Wrestling Entertaiment, po tym, jak wygrażał, że zabije pracowników WWE i

wysadzi główny budynek zarządu WWE z powodu...ZWOLNIENIA MICKIE JAMES!! CTPost.com pisze, że chodzi tu o Zavra Peygumbari,

mieszkańca Brooklynu(NY). Podobno robił to wielokrotnie(chodź zwolnili ja nie dawno). Dzwonił podobno wiele razy do zarządu WWE

(około 20) z wiadomością, że wpadnie do budynku z maczetą lub bronią planom. Najprawdopodobniej zostanie mu wytoczona sprawa sądowa.

:arrow:Mimo tego, że JTG w drafcie uzupełniającym został przeniesiony na RAW to jego profil nadal widnieje w SmackDown!

wwf+bret+hart.jpg

:arrow:Bret Hart był gościem w jednej z Amerykańskich stacji radjowych, w programie "Right After Wrestling", mówił o Hart Dynasty i o DVD

"Hart and Soul": Hart Family. Wyjawił on pewnego rodzaju tajemnicę - mianowicie Bret powiedział, że jego ostatni występ będziemy

mogli zobaczyć 17 maja na bez reklamowym Raw w Toronto.

:arrow:Jak wiemy Mark Henry został aresztowany podczas touru WWE w Europie. Teraz wiadomo, że "najsilniejszy człowiek świata" wyzwał fana do walki.

Jeff-Hardy-drug-addict-arrested-2009.jpg

:arrow:Już za tydzień 10 maja rozpoczyna się proces w sprawie Jeffa Hardyego. Według raportu policji, w jego domu znaleziono midz. 555 mililitrów

sterydów anabolicznych i pozostałości kokainy w proszku i części akcesoriów związanych z narkotykami. Jeśli młodszemu z braci Hardych

zostaną udowodnione wszystkie zarzuty, Jeff może pójść do więzienia na nawet 14 lat!!

:arrow:Były zawodnik WCW, WWE i ECW "2 Cold Scorpio" był obecny za kulisami wczorajszego Impactu, znalazł tam się również Reid Flair.

AAIL207~Great-Khali-Posters.jpg

:arrow:Portal NVOnews.com zamieścił informację na temat powrotu The Greata Khaliego do Indii. Nie mogło oczywiście odbyć się bez

poszkodowanych. Fan który wylądował w szpitalu mówi, że Khali uderzył go na lotnisku w Delhii. "Oskarżony" wszystkiemu zaprzecza

i mówi, że chciał tylko "odepchnąć" od siebie fanów.

:arrow:Do gali PPV TNA Sacrifice została dodana walka Mr.Anderson(Ken Kennedy) vs. Jeff Hardy.

:arrow:Shannon Moore i Jesse Neal teraz tworzą team w TNA, ich nazwa to "Ink Inc.", nawiązuje ona do ich tatuaży. Na Sacrifince zmierzą się Oni z

Mattem Morganem i jego partnerem, który zostanie wybrany przez Hulka Hogana.

:arrow:Najprawdopodobniej powrót TNA Impact na Czwartek będzie oznaczał, że show nie będzie live.

flava-flav21.jpg

:arrow:Flava Flav będzie guest hostem przyszłotygodniowego RAW z Pittsburgha(PA).

:arrow:W dzisiejszym segmencie na RAW z Edgem wystąpił członek Creative Teamu Brian Gewirtz.

:arrow:Piosenka Crash którą śpiewa Fit for Rival to oficjalna piosenka gali PPV WWE Over The Limit.

Chyna-The-9th-Wonder-of-the-World1.jpg

:arrow:Chodzą słuchy, że była Diva WWE Joanie "Chyna" Laurer została oskarżona o zaatakowanie znajomej w motelu w sobotę. Chodzi o Gabriele

Tagros, poszkodowana twierdzi, że Laurer zaatakował ja w motelu w Sherman Oaks w Kaliforni, mówi że nikogo do niczego nie prowokowała. Chyna oskarżona jest o bicie wieszakiem, ciągnięcie za włosy, a także groźby typu: Zabiję Cię!! Jednak nie ma wiadomości o rzekomym aresztowaniu.

:arrow:A tu taki dodatek, kilka zdjęć:

Wiem, że newsów mało, ale to mój pierwszy pack po przerwie, a więc mam nadzieje, że nie jest tak źle.

Oto zdjęcie małżonki mistrza wagi ciężkiej Jacka Swaggera:

1catalina0713fs.jpg

Tutaj pijany Viper:

drunkrandy.jpg

Cody Rhodes :D jako Moe Howard:

codymoe.jpg

Stacy Keibler ze swoją pizzą:

stacypizza.jpg

Surfująca Lilian Gracia:

lilsurf.jpg

Jeff Hardy i...taaa:

hardywords.jpg
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CMxPUNKxOLA

2

• Toesoss

1

• Rejden

1

• Brem

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dobry pack jak na powrót. Najbardziej powalają mnie te sprawy z wrestlerami Henry, Khali i Laurer, wszyscy myślą, że są koksy i nic im nie zrobią. W sumie to się nie dziwię, że fan Khali'ego został poszkodowany po tym jak Khali go "odepchnął", pewnie trochę odleciał :8 . Co do problemów z narkotykami Jeff'a to wystarczy dobrze poczytać i znajdzie się więcej jego takich wybryków, oj nie ładnie panie Hardy trzeba było z Punk'iem się trzymać =)) . Ten "fan" WWE i Mickie James to niezły hardcor. Aha na przyszłość to jak dla mnie lepiej się czyta normalny tekst, a nie wyśrodkowany, ale to moja przyczepka :t_up:

Jeff w WWE ma gwarantowane dołączenie do SES :D Orton pijany wygląda jak... nie powiem co :D Jeffrey jak pójdzie za kraty na 14 lat to sie zesra i będzie po jego karierze. Ten gościu co chce powybijać pracowników WWE maczetą jest spoko, jestem od dzisiaj jego fanem... Niech zacznie od McMahona =))

Heh czemu wszyscy się leją z wielkimi wrestlerami na ulicach :P

Ten Anthony Dash obudził się po dwóch latach że WWE użyło jego piosenki czy sprawa się ciągnieod tamtego czasu? Pewnie mu kasy potrzeba i musiał znaleść sobie jakiś "skandal" w tym stylu.

Heh też się zdenerwowałem na wiadomośc o zwolnieniu Micki James ale żeby zaraz z maczetą :P Nie ma to jak prawdziwa miłość.

Wątpie żeby Hardego posadzili. Musimy pamiętac że w US decydujący głos ma ława przysięgłych a przeciętni amerykanie raczej nie wsadzą swojego idola nawet jakby był winny. Wystarczy jeden fan wrestlingu i Jeffa i decyzja będzie niejednogłośna i sprawa będzie się dalej ciągnać.

• Styl:  Jasny

Za co te piwo to Ja nie wiem Oliz Ty tylko podałaś info które było podawane na RAW lub TNA więc to nie są raczej "niusy" słabo słabo postaraj się bardziej następnym razem jak chcesz wrzucać niusy bo takie wrzucanie to większego sensu nie ma -.-

Będę się bronić bo nie słyszałam większości newsów na Raw lub Imactcie.

:arrow:Do gali PPV TNA Sacrifice została dodana walka Mr.Anderson(Ken Kennedy) vs. Jeff Hardy.

:arrow:Shannon Moore i Jesse Neal teraz tworzą team w TNA, ich nazwa to "Ink Inc.", nawiązuje ona do ich tatuaży. Na Sacrifince zmierzą się Oni z

Mattem Morganem i jego partnerem, który zostanie wybrany przez Hulka Hogana.

Jedynie te dwie informacje, mogły być podane na show. Proszę przeczytaj najpierw treść postu, a potem krytykuj.

Jak na powrót to bardzo dobry pack , ładny , estetyczny ...

Moim zdaniem Anthony Dash ma trochę opóźniony zapłon bo jednak 2 lata to szmat czasu i wątpię :thinking: że zorientował się dopiero teraz z tą piosenką .

Co do Jeffa Hardego to szkoda jak go wsadzą do więzienia bo możemy długo go nie zobaczyć ( :waving: ) ale sądzę że może uda mu się jakoś wybrnąć z tej sytuacji .

Najbardziej rozbraja mnie zdjęcie Rhodsa z tą szminką na ustach =))=))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...