Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Koniec poniedziałkowego TNA iMPACT!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

tna-impact-logo.jpg

Jak podaje m.in. wrestleview.com TNA iMPACT nie będzie już emitowane w poniedziałek. Program TNA wraca na swój czwartkowy termin. Powrót nastąpi 13 maja. Cóż takiej decyzji można było się spodziewać po tragicznych wręcz ratingach (0.5). Myślę, że w czwartek TNA ma o wiele większe szanse na podniesienie swojej oglądalności. Pytanie tylko czy IMPACT będzie nadawany na żywo?

Jeśli chcesz odpowiedzieć w tym temacie pamiętaj o wymogu 3 uzasadnionych zdań...

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• okno123

1

• undertaker124

1

• Zaq123

1

• swiroos1674325948

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Moim zdaniem przeniesienie emisji jedynej tygodniówki TNA na poniedziałek i rywalizacja z RAW to była zła decyzja skoro , na czwartkowych emisjach ratingi były często ponad . Czyli to było do przewidzenia , że będzie im ciężko odbić fanów . Okazuje się , że czasem to nawet RAW na tym korzystało nie dużo , ale zawsze coś było , ciesze się , że TNA przenosi emisje spowrotem na czwartek gdzie jak sądze nie będę musieli się bać o rating Superstars .

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Ta decyzja według mnie jest jak najbardziej dobra. W poniedziałki najczęściej uzyskiwali przeciętne ratingi, a przecież w czwartki szło im dość przyzwoicie. To jest przykre, że syf przedstawiany na tygodniówkach WWE osiąga dużo lepsze wyniki od Total Nonstop Action serwowanego na Impactach. Miejmy nadzieje, że gdy TNA w przyszłości znów przystąpi do Monday Night War to będzie to już ostatnie podejście 8)

Zgadzam się, że decyzja o emitowaniu Impactu w poniedziałki w porze Raw była zbyt pochopna i nie zbyt przemyślana, moim skromnym zdaniem TNA nie było gotowe na otwartą wojnę z WWE i już w pierwszym starciu poniosło porażkę. W tej chwili to Vince prowadzi, ale Impact na takim poziomie jak obecnie emitowany w czwartki może podnieść swoją oglądalność w znaczący sposób. W czwartek nie bedzia miał praktycznie konkurencji, więc powrót do tego dnia emisji to według mnie dobra decyzja.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Prędzej czy później musiało do tego dojść, bo rating Impacta zamiast rosnąć, malał. Ogólnie wg mnie to myślę, że za wcześnie było na przenosiny na poniedziałek. TNA zrobiło to nierozważnie, bo powinno najpierw wypromować się trochę, zyskać trochę fanów, którzy regularnie co tydzień zasiadają przed telewizorem i dopiero wtedy spróbować sił i przenieść Impact! na poniedziałek. Ale to tylko wydaje się proste gdy mówi się o tym po fakcie, bo z drugiej strony przeniesienie Imactu na poniedziałek, mogło okazać się świetnym pomysłem, ale tak się nie stało i to był wyraźny błąd TNA. I chyba to nawet lepiej bo teraz Hogan nie będzie się rzucał na głęboką wodę, tylko lepiej przemyśli swoje decyzje.

TNA porwało się z motyką na słońce zaczynając emitowanie Impactu! w poniedziałki. Dopiero co Hogan i Bischoff przyszli do federacji, dopiero zaczęły się zmiany na lepsze, a oni już chcieli rywalizować z najbardziej popularną federacją wrestlingu na świecie, która dobrze wie jak radzić sobie w konkurencyjnymi federacjami ( WCW ). Dobrze wiemy, że Hulkster i Eric chcą prześcignąć WWE, chcą odpłacić się za porażkę WCW, ale nie tak pochopnie. Zarząd TNA podjął oczywiście bardzo rozważną i właściwą decyzję na powrót tygodniówki na czwartek. Teraz niech z dobry rok tam pobędzie i można ponownie spróbować ( pod warunkiem, że będą osiągali rating ok. 2.2 ). W tym czasie przybędzie wiele nowych widzów ( w końcu ludzie będą mogli porównać te dwie federację, a nie wybierać między nimi.) Niech TNA idzie cały czas w tą stronę co idzie, i niech ściąga do siebie prawdziwych fanów wrestlingu, którzy chcą widzieć przyzwoite walki, przyzwoite feudy i przyzwoite segmenty, bo jak wiemy WWE głównie oglądają ( jak to powiedział w ostatnim wywiadzie Kane ) całe rodziny, które uważają wrestling za jakiś serial.

DEAD MAN WALKING

Nie jest to najgorsza decyzja, ale nawet WWE Superstars ma (chyba) lepszy rating od iMPACT'u. Według mnie TNA najlepiej by zrobiło przenosząc tę tygodniówkę na środę, gdyż jest to środek tygodnia, ale przede wszystkim WWE nie ma tygodniówki. Decyzja przeniesienia bardzo dobra, bo może to podnieść poziom, ale jak już wspomniałem wybrałbym środę. Tak jak już wspomniał undertaker124 Hogan i Bischoff zaczynając w TNA robią to dobrze. Mam nadzieję, że teraz ta federacja będzie jeszcze lepsza i iMPACT! będzie miał lepszy rating. Jednak i tak wole WWE, ale Vince ssie... :lol

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...