Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Na początku chciałbym was powitać w moim nowym, niecodziennym diary - będzie ono prowadzone w EWR. Z tego, co wiem, to będzie pierwsze takie na BGZ.

Wszelkie rady, prośby dot. pushu zawodników, pochwały, nagany proszę kierować tu lub na gg(5762841) To co, zaczynamy? :)

Wtorek, 1 Czerwca 2010 roku

Stamford, Connectciut, Stany Zjednoczone

Godzina 9:30

- I zdaje pan sobie sprawę, że WWE to spora federacja i trzeba sumiennie wykonywać swe obowiązki? - spytał mnie Vince McMahon, odkładając filiżankę z kawą.

- Tak jest - odparłem bez zastanowienia.

- Wobec tego, nie będę z panem dłużej rozmawiał. Proszę podpisać ten papier - Vince podsunął mi jakiś papierek wraz z długopisem. Chwyciłem za niego i się podpisałem - witamy w firmie, panie Storm - McMahon podał mi dłoń. Uścisnąłem ją. Od teraz WWE to moja praca.

Pierwsze, co zrobiłem, to spojrzałem na roster. Stwierdziłem, że tak być nie może. Zadzwoniłem do Jeff'a Hardy'ego, który na Twitterze wyraził niezadowolenie z pracy w federacji Dixie. Spytałem, czy nie chciałby wrócić do WWE, gdzie robimy małą rewolucję. Zgodził się. Do WWE postanowił też wrócić Shawn Michaels, co przyjąłem z zadowoleniem. Usunąłem WWE Superstars i miast tego zrobiłem nowy roster - Pro Championship Wrestling. To roster dla zawodników, którzy nie mają szans na sukces w głównych rosterach.

Po drafcie, roster WWE wyglądal następująco:

RAW:

- David Hart Smith

- Edge

- Goldust

- Shawn Michaels

- John Cena

- John Morrison

- Mark Henry

- Natalya Neidhart

- R-Truth

- Santino Marella

- Triple H

- Tyson Kidd

- Batista

- Chris Jericho

- Randy Orton

- Sheamus

- Ted DiBiase

- The Miz

SmackDown!:

- Christian

- Hornswoggle

- Jeff Hardy

- Kane

- Kofi Kingston

- Matt Hardy

- MVP

- Shad Gaspard

- Slam Master J

- Great Khali

- The Undertaker

- Big Show

- Caylen Croft

- CM Punk

- Drew McIntyre

- Jack Swagger

- Luke Gallows

NXT:

- Daniel Bryan

- Darren Young

- Heath Slater

- Skip Sheffield

- David Otunga

- Justin Gabriel

- Michael Tarver

- Wade Barrett

PCW:

- Chris Masters

- Evan Bourne

- Finlay

- Jamie Noble

- Jimmy W.Y

- JTG

- Kaval

- Primo Colon

- Yoshi Tatsu

- Shelton Benjamin

- Vladimir Kozlov

- Carlito

- Chavo Guerrero

- Cody Rhodes

- Dolph Ziggler

- Exekiel Jackson

- Lance Cade

- Mike Knox

- Vance Archer

- William Regal

- Zack Ryder

Postanowiłem zmienić również pasy. Jest ich pięć:

- WWE Championship - Najważniejszy pas federacji, o ktory biją się oba czołowe rostery.

- WWE Hardcore Championship - Pas Hardkor, również między rosterowy, walki o niego będą w ekstremalnych stypulacjach.

- WWE PCW Champion - pas PCW.

- WWE Tag Team Championship - między rosterowy pas Tagów.

- WWE IC Championship - pas SD i Raw dla zawodników słabszych, którzy nie są w PCW.

Wtem do biura weszła jakaś atrakcyjna młoda dziewczyna

- Kim jesteś? - spytałem ofensywnym tonem. Nie miałem zamiaru mieć nieproszonych gości w biurze.

- Pańską asystentką, Sophie - odpowiedziała cichutkim głosem. Chcę tylko powiedzieć, że Pan McMahon jest zadowolony z rewolucji, jaką pan wprowadził.

- Świetnie. Słuchaj, Sophie, mam jedno pytanie. Kiedy będzie najbliższe show?

- Za osiem godzin.

- Za osiem... Dziękuje, możesz wyjść - kiedy tylko Sophie wyszła, usiadłem do komputera i zacząłem rozsyłać maile. Miałem nadzieję, że robota się opłaci.

Nowy Jork, tuż przed rozpoczęciem NXT.

Byłem na backstage, za chwilę miało rozpocząć się NXT. Chodziłem dookoła, sprawdzając wszystko. Zawodnicy byli rozluźnieni, ale nie ja - to miał być debiut. Wtedy usłyszałem głos " musimy zaczynać!" i muzykę wprowadzającą NXT. Musi pójść dobrze.

21f031z.png

1. Straight Edge Society, razem z Darren'em Young'iem źle wypowiadają się o Danielu Bryan'ie

CM Punk: Daniel Bryan... Kto to jest? Czy to ten, o którym myślę? Bryan, walczyliśmy ze sobą nie raz, w RoH. A to jest w WWE, i spójrz, ty jesteś uczniem, a ja mentorem... Tak zawsze było, jest i będzie. A on będzie taki, jak ja.

2. Zwykłe spotkanie. Wygrywa Tarver po Spinning Side Slamie. Po walce znęcał się jeszcze nad Sheffield'em i wziął mikrofon.

Tarver: Skończyła się era Tarvera, który wszystko przegrywał... Teraz jest era zwycięzcy. Ja, Michael Tarver, przysięgam wam, że dojdę do głównego rosteru WWE i zniszczę wszystko, co stanie mi na drodze.

3. Justin Gabriel idzie na swój pojedynek, ale w drodze na ring zostaje zaatakowany krzesłem przez Jericho.

4. Walka Gabriela w/M.Hardy i Barretta w/C.Jericho. Podczas walki Jericho zrobił Codebreaker'a na Hardy'm i wszedł na apron, zwracając uwagę sędziego. Wade wykorzystał to i zrobił rywalowi Low Blow, po którym odliczył rywala do 3.

5. Matt Striker zapowiada walkę na następne NXT. Będzie to Tag Team match, M. Hardy i J. Gabriel kontra C. Jericho i W. Barrett

6. Main Event, którego zwycięzca wystąpi na tygodniówce rosteru, w jakim jest jego mentor. Jako pierwszy został wyeliminowany Slater przez Otungę po Spinebusterze. Następnie to uczeń R-Trutha odpadł z gry po Running Powerslamie od Young'a. ten sam wrestler po tym samym ruchu i pomocy Luke'a Gallowsa odliczył Bryan'a i zapewnił sobie udział w najbliższym Smackdown!

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yanki

3

• CMxPUNKxOLA

2

• Toesoss

2

• Wrestling Fan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Muszę Ci powiedzieć, że ten pomysł jest niezły. Taki pamiętnik("diary" :D) gwiazdy. Naprawdę pochwalam pomysł. Co do wykonania, to jest jeszcze kilka rzeczy do poprawienia. Głównie chodzi o to, żebyś trochę się rozpisał. Musisz po prostu trochę dłużej nad tym posiedział. To tyle ode mnie.

Ehh no dobra :D. "Diary" fajne. Popieram Oliz ;), trza trochę dłużej posiedzieć, żeby to nie wyglądało na "odwal się" choć przyznam, że tak nie wygląda. Pomysł ciekawy, podoba mi się. Dobry pomysł na wykorzystanie EWR. Po prostu git :t_up: . Czekam na następne i jestem ciekawy co dalej wymyślisz :P.

Na forum konkurencyjnym takie diary to jest już codzienność i tylko to jest tam aktywne w dziale o bookingu, natomiast tutaj jest to nowość. Proponuję posiedzieć dwa dni dłużej i napisać całą galę, nie koniecznie z komentatorami itd. Bo takie dwu zdaniowe opisanie to zbyt fajne wg. mnie nie jest. Ogólnie dobrze to wychodzi... Kolejny roster w WWE :D Ciekawy pomysł

Ja wiem, że na Atti jest tego dużo. A tu nie, dlatego tu zacząłem pisać.

Świetna robota ;).Fajnie się to czyta i nie nudzi. Mógłbyś się bardziej rozpisać ale jest dobrze. Fajny pomysł i dobre wykonanie. :) Co do treści to jest wszystko czytelne i w ogóle ;) . Spodobał mi się pomysł z powrotem J.Hardyego .

eddiec.th.jpg

punkem.jpg

Środa, 2 Czerwca, moje biuro.

Do drzwi zapukała Sophie.

- Wejść! - krzyknąłem - gdy weszła, zadałem jej kilka pytań - Jakieś wieści?

- Tak jest, szefie. Rating NXT to 2,63. Matt Hardy tryska radością z powodu zatrudnienia Jeff'a, zadowolenie wyrażają również na przykład Chris Jericho, Rey Mysterio czy Christian

- Świetnie. A te złe?

- Według fanów Justin Gabriel i Jericho zbyt często występowali na wczorajszym NXT. To znaczy, było ich za dużo

- Rozumiem. Możesz iść - odprawiłem ją i zajrzałem do laptopa. Jakieś wieści w świecie wrestlingu? Nie. Sprawdźmy, co o NXT sądzą fani

Wrestlingu.

http://www.wrestling.pl

Użytkownik John-Cena pisze: Kcie byl Jon Cena?? Słabjutko!

Taak... Ekspert.

User Nobody' pisze: NXT generalnie było dobre. Tarver potworem? nie wierzę. Dajcie mu walkę z Barrettem, to padnie.

Już lepiej... Ale i tak za dużo. Jutro PCW, czas zacząć się przygotowywać.

3 Czerwca, St. Louis, Missouri, tuż przed PCW.

Debiut tego rosteru, zawodnicy, z tego co zauważyłem, byli bardzo zdenerwowani. Jednak nie wszyscy. Bourne siedział spokojnie na ławce. Kaval grał w pokera z Sheltonem Benjaminem. Carlito za to, chodził dookoła, zacierając dłońmi. Ja sam lekko się stresowałem, acz teraz wiem, że to nie pomoże.

- Wchodzimy za chwilę! - usłyszałem czyiś głos.

- Panowie, kończymy grać, za chwilę wasz debiut - powiedziałem uśmiechnięty do tych, którzy tu byli. Czas na PCW.

9bapv8.png

1. Cody Rhodes vs Lance Cade, zwykły zapychacz. Zaczęło się standardowo od klinczu, po którym Cade wykonał stiffowego backdropa na Rhode'sie. Rhodes odkopał jednak po dwóch klepnięciach w matę przez pasiastego. Walkę przeważał Cade, lecz pod koniec Rhodes się wyłamał i wykonał na rywalu CrossRhodes! Wtedy rozbrzmiała muzyka Vance Archer'a, który zaatakował byłego członka Legacy, pomógł wstać Lance'owi, uderzył go krzesłem, a Cade dobił go lariatem. Po walce Archer dalej znęcał się nad Cody'm.

2. Wywiad z Zigglerem.

Ziggler: Hi! I'm Dolph Ziggler, and i'm perfection! Skończmy z tym. Jak wiecie, lub nie, gwiazda WWE, Dolph Ziggler, dołączył do PCW. I widzi tu ludzi, których tu być NIE POWINNO!. Kto? Dajmy na to Shelton Benjamin! Za kogo ty się uważasz, czarnuchu? Udowodnię ci, co znaczy Dolph Ziggler. Wyzywam cię na nadchodzące spotkanie. Na tym PCW. Odważysz się?

3. Evan Bourne vs Carlito vs JTG vs Yoshi Tatsu. Fatal 4 Way elimination match o miano No#1 contendera do PCW Championship na Over the Limit.

Początek zaczął się od backdropa na Carlito od JTG. Bourne chcial dołożyć Elbow Dropa, ale nie trafił. Po chwili Portorykańczyk zemścił się na byłym członku Cryme Tyme wykonując na nim cios podobny do Stunnera, po któym JTG leżał długi czas. Yoshi wykorzystał to i położył się na rywalu, lecz przed rozpoczęciem liczenie Carlito podniósł go i wykonał na nim Backstabber, po którym odliczył Japończyka do 3. Wtedy Bourne wskakuje na narożnik i robi na JTG Shootin' Star Press, po czym wstaje i daje Carlito możliwość odliczenia rywala. W czasie, gdy JTG był pinowany przez rywala, czy też, kiedy Carlito próbował zwrócić uwagę sędziego wpatrującego się w jakąś cycatą babkę, Bourne wylazł z ringu i wyciągnął coś z pod niego. Kiedy wszedł, Carlito właśnie wstawał po odliczeniu rapera. Wtedy Bourne krzyknął do sędziego i wskazał na ową lalunię, która zaczęła się ślinić do arbitra. Wtedy, Evan przyłożył Portorykańczykowi wyjętym wcześniej kastetem , wskoczył na narożnik, zrobił SSP i spinował rywala. Sędzia zareagował, gdyż babka wskazywała palcem na ring. Po walce Bourne ze złośliwym uśmieszkiem wracając na bs pomachał kobiecie, która mu pomogła.

4. Dolph Ziggler vs Shelton Benjamin. Krótka, acz ostra walka. Zawodnicy od razu wyszli z ringu, i tam zaczęli się bić. Kiedy sędzia doliczył do 10, Benjamin wyciągnął krzesło i uderzył nim Zigglera, a po chwili podniósł Dolpha i wykonał Paydirt na owe krzesło. Wtedy też interweniowała ochrona.

5. Cody Rhodes wchodzi do szatni Regala, a po chwili wychodzi z niej z groźnym uśmieszkiem.

6. William Regal n' Zeke vs Vance Archer/Kaval. Większość czasu na ringu spędzał Archer i Jackson, a przewagę posiadał team Łucznika. Kiedy Kaval wykonał Warrior's WAy na Jacksonie, rozbrzmiała muzyka... Cody'ego Rhodes'a! Cody zaatakował Archera i spojrzał wymownie na Kavala. Ten, po chwili zrozumiał i zmienił się z Vance'm. Regal wykonał na nim Regal Stretch, po którym odliczył go do trzech. Kaval niewzruszony odszedł na bs, a Jackson, Cody i Regal znęcali się nad Archer'em do przybycia ochrony.

• Urządzenie:  Android

Fajny diar lepszy od wielu na attiude gdzie tego jest w brud.Jesteś promotorem diar'ów na wrestlingforum.pl.Uwielbiam diary pisz dalej.

Jest długo, konkretnie, ciekawe 5-. Np.segment nr.5 mógł by być trochę bardziej rozwinięty.

Użytkownik John-Cena pisze: Kcie byl Jon Cena?? Słabjutko!

Taak... Ekspert.

To było dobre.

Najważniejsze, że powstają jakieś frakcje, feudy itp. Oby tak dalej!!

bardzo fajne pomysły szczególnie podoba mi się pomysł feudu Zigglera z Benjaminem

O ! Od razu lepsza gala... Brawo Yanki ! Postarałeś się i zaowocowało to, teraz będziesz zbierał same pochwały, chyba, że następną galę zawalisz. Też zacznę pisać diary :D

I je to jest boski i jeszcze biście to piszesz ! Kolego Yanki wymiatasz , też zacznę to pisać :) Strasznie mi przypadło do gustu ! A ty to bosko prowadzisz !