Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWK Episode #2 War

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Backstage

Przed galą spotykają się partnerzy z Tag Teamu Stone Cold i Goldberg:

Goldberg: Siema Steve, wiesz że będziemy dzisiaj ze sobą walczyć?

S.Cold:No pewnie i życzę Ci powodzenia.

Goldberg:Ja też życzę Ci powodzenia.

Stone Cold zaatakował Billa serią punchów lecz ten nie dał za wygraną i uciekł od Steve'a, potem się rozbiegł i powalił clothslinem Austina.

Goldberg:Czemu mnie zaatakowałeś?

S.Cold:Bo chciałem z tobą wygrać i Cię osłabić przed naszą walką.

Goldberg:No to Ci się nie udało!

WAR

Vince McMahon:Witamy a zarazem zapraszamy na dzisiejszy odcinek WWK War.

Jerry Lawler:Nazywam się Jerry Lawler.

V.M: A ja Vince McMahon.

J.L: Myślę że będzie dziś bardzo ciekawie.

V.M: Zgadzam się z Tobą Jerry, ale przejdźmy już do pierwszej walki.

Lilian Garcia:Witam w dzisiejszym odcinku War.W pierwszej walce wystąpi Rob Van Dam i Big Show.Ten Kto wygra będzie pretendentem do tytułu United States Championa.

L.G; Pierwszy na ring wchodzi ważący 220 kg "The Giant" Big Show!!!

http://www.youtube.com/watch?v=gt9HwHaeedM&feature=related

L.G: A teraz ważący 108 kg RVD, Rob Van Dam!!!

http://www.youtube.com/watch?v=_IIwBNBLTHw&feature=related

Zaczynają od klinczu, oczywiście silniejszy Big Show podnosi Roba i wykonuje scoop slam.RVD od razu się podniósł.Uciekł z ringu jakby chciał wziąć jakiś przedmiot, ale zostałby zdyskwalifikowany, lecz powrócił do ringu.Van Dam odbił się od lin i Big Show otrzymał Dropkick.RVD wchodzi na 3 linę i wykonuje frog splash na Gigancie.Obaj leżą nie ruchomo na macie, lecz o dziwo pierwszy podniósł się Big Show.Pomógł wstać Van Dam'owi.Irish wip od Big show'a a Rob nabił się na Big Boota.Show wchodzi na 3 linę.AAAA Big Show wypadł poza ring.

Vince:Big Show musiał się zachwiać i spaść z trzeciej liny poza ring!!

Jerry:Było to bardzo śmieszne, ale przecież jak czuje się teraz Big Show!!?

RVD wchodzi na narożnik i wykonuje frog splash.Pomaga mu wstać i wpycha go do ringu.Rob próbuje przypiąć 1..2.. Nie Big Show nie dał za wygraną.Ale co to? Na arenie rozbrzmiewa theme US Championa Jeffa Hardego!!!

http://www.youtube.com/watch?v=7EgFLny2g4s

Jeff atakuje Roba Van Dama!!!A więc RVD zwyciężył poprzez dyskwalifikację i to on jest pretendentem do tytułu United States Championship.

Vince:Szkoda, gdyby Jeff nie zaatakował Roba ta ciekawa walka toczyłaby się dalej.

Jerry:No, mówi się trudno.

Backstage

Prezes WWK spotyka się z The Rockiem

The Rock: The Rock ma walczyć dzisiaj w walce wieczoru!!!!Bo jak nie to....

Hornswoggle:To co?

The Rock: Gówno karzełku!

Hornswoggle: Dobra, będziesz walczył dzisiaj w walce wieczoru z Reyem Mysterio

The Rock: Dobrze.The Rock wygra z tym Ryjem!!!

Gdy The Rock odwrócił się i zmierzał w stronę swojej szatni, nie widział że Hornswoggle pokazuje mu środkowe palce.

Reklamy

Jerry: Wracamy na War po reklamach.

Vince: Za chwilę odbędzie się walka Triple Trheat Match.W której walczyć będą.

Jerry: Cm Punk, John Cena i Batista.

Lilian Garcia:Za chwilę odbędzie się walka Triple Threat Match.

Pierwszy na ring wchodzi ważący 132 kg "The Animal" Batista!!!

http://www.youtube.com/watch?v=PKA40XzA0tY

L.G: A teraz ważący 101 kg "Mr.Money in The Bank" CM Punk!!!

L.G: I ostatni zawodnik Triple Threat Matchu ważący 113 kg John Cena!!!

http://www.youtube.com/watch?v=TpLjj2Ajq74&feature=related

CM Punk wychodzi z ring i zmierza w stronę stołu.W tym samym czasie Batista powalił potęrznym punchem Cene.Cm Punk jest już w ringu i ustawia na środku 4-kątnego pierścienia stół.Batista i Punk kopią Johna jakby mieli ze sobą jakiś układ.Batista wychodzi z ringu.Cm Punk wchodzi na 3 linę i wykonuje leg drop na Cene.Animal wrzucił 2 krzesła do ringu.CM błyskawicznie podniósł jedno z nich i zaatakował Batistę.

John Cena leży w ringu, Batista za ringiem, Punk tauntuje.Cena podnosi się i od razu uderza Punka serią punchów i kopnięć.Teraz idzie po Batiste i wpycha go do ringu.John wykonuje na nim suplex, ale gdzie?Na stół!!!

Jerry: To była akcja!!!

Vince: Tak, chyba najlepsza w tym pojedynku!?

John przypina Animala, 1..2.. Aj nie ma tak nie wiele brakowało.Cm Punk podnosi się jest ze plecami Ceny, wynosi go w górę i back drop!Ale teraz Batista się podniósł i kopię w brzuch Punka i wykonuje na nim Batista Bomb.Zwierzak znęca się nad swoimi rywalami, kopiąc ich po głowach.Teraz tauntuje.Mr.Prototype podnosi się i ma już Batistę na plecach.I John Cena wykonuje swój finisher czyli FU.Cena przypina Batistę, lecz zauważył to CM Punk i kopnął Cenę, a sędzia przestał odliczać.Punk poszedł po drabinę.Jest już z nią w ringu i ją ustawia.Podnosi Cene i wykonuje na nim GTS.A teraz podnosi Batistę i wchodzi z nim na drabinę.Są już na jej szczycie, Punk wykonuje Pepsi Plunge z drabiny na Zwierzaku.CM przypina Batistę... 1..2..3..

Tak jest CM Punk zostaje zwycięzcą tej niesamowitej walki.

Vince:Ależ Cm Punk miał pomysł na wykonanie Pepsi Plunge!!!

Jerry: Tak, wykonał to super extra!!

Backstage

Na Backstage spotyka się Stone Cold, Goldberg, The Rock, Hornswoggle i Rey.

Stone Cold: Bill przygotuj się na walkę wieczoru ze mną.

The Rock:Walkę wieczoru?Przecież to ja walczę z Reyem w walce wieczoru!!!

Hornswoggle:Dobra, to zrobimy że Wy wszyscy zawalczycie w walce wieczoru, ale w Tag Teamach.Stone Cold & Goldberg vs The Rock & Rey

Goldberg: To nici z mojego pojedynku ze Stevem?

Hornswoggle:Tak.

The Rock: I mojego z tym cieniasem!?

Rey Mysterio:Zamknij się!

Reklamy

Jerry: Witamy na War po kolejnych reklamach.

Vince: Zaraz zobaczymy walkę wieczoru, a będzie to walka Tag Teamowa.

Jerry: A więc oglądajmy, a nie gadajmy!

Lilian Garcia:Zapraszam na walkę wieczoru War Stone Cold & Goldberg vs Rock & Rey Mysterio

L.G: Pierwsi na ring wchodzą The Rock i Rey Mysterio!!!

L.G: A teraz na ring udają się Stone Cold Steve Austin i Goldberg

Zaczyna Rey Mysterio z Goldbergiem.Rey pierwszy zaatakował, dropkickiem, lecz Goldberg to ustał.Szybko skontrował kilkoma punchami i Mysterio upadł na matę.Goldberg zmienił się z Austinem.Stone Cold pomógł wstać Reyowi i wykonał na nim Belly To Belly Suplex.Rey leży na macie nieruchomo a Stone Cold cały czas się nad nim znęca kopiąc go.Steve pomaga wstać Reyowi.Irish wip, a potem colthsline od Austina.Stone Cold tauntuje.Rey wykorystał nieuwagę Steve'a.Był blisko The Rock więc się z nim zmienił.Teraz gdy wszedł do ringu The Rock sytuacja się zmieniła.Rocky w swoimi punchami powalił Stone'a Colda.Rock zaczyna tauntować, a Stone Cold zmienił się z Goldbergiem, gdy nie widział tego Rock.Bill rozbiegł się i wykonał na nim Spear.Rock leży nieruchomo na macie i wykrzywia się z bólu.The Rock zalicza kilka elbow dropów od Goldberga.Goldberg wychodzi z ringu i przynosi krzesełko.Zaczyna atakować nim Rockiego.Bill po raz kolejny zszedł z ringu, a

Rock to wykorzystał i zmienił się z Reyem.Goldberg już w ringu.Są w klinczu, słabszy Rey zostaje odepchnięty, ale odbił się od lin i wykonał na Billu hurricanranę.Goldberg ma już głowę między 2 a 3 liną.Rey odbija się od lin i wykonuje 619.Goldberg leży już na macie.Mysterio wchodzi na 3 linę i wykonuje moonasault lecz Bill odsunął się i Rey nie trafił, a Goldberg nie myśląc zmienił się szybko z Austinem.Stone cold pomaga mu wstać idzie z nim do narożnika.Zakłada jego nogi na 3 linie ,a głowę ma blisko ziemii.I Stone Cold w swoim stylu kopie go kilkanaście razy w głowę.Zdjął Mysteria z narożnika.Seria punchów od Austina.Teraz szykuje się stunner.Steve pokazuje Reyowi środkowe palce i mamy Stunner.Stone Cold przypina. 1..2..3..Mamy zwyciezców a są nimi Goldberg & Stone Cold Steve Austin!!!

Vince:Ależ to była wyśmienita walka.

Jerry: Tak w tym roku mało widziałem walk takich jak teraz!!

Backstage

Po przegranej dochodzi do rozmowy Rey z The Rockiem.

The Rock:Ty kutasie przez ciebie przegraliśmy!

Rey:Zamknij się nie przeze mnie tylko przez ciebie!!

The Rock: Chce z tobą walczyć na następnym War!

The Rock wykonuje rock bottom na Reyu.

Vince:Musimy żegnać się już z wami.Następna gala za tydzień lub za 2 tygodnie.

Jerry:A komentowali dla państwa.

Vince:Vince McMahon.

Jerry: I Jerry Lawler.

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koksik

4

• Toesoss

2

• Kingston

1

• koksu21

1

Top użytkownicy w tym temacie

Z backstage od razu lepiej to wyszło i walki nawet są nieco dłuższe :D Dużo lepsza ta gala od pozostałej... Feud Rocka z Mysterio ? Czekam na kolejną galę

The Rock:Ty kutasie przez ciebie przegraliśmy!Rey:Zamknij się nie przeze mnie tylko przez ciebie!!The Rock: Chce z tobą walczyć na następnym War!

Zacznijmy od Tego, że The Rock mówi o sobie w trzeciej osobie.Czyli The Rock to, The Rock Tamto. Backstage jest, ale walki są strasznie, strasznie krótkie. Jedynie ostatnia walka jako tako, ale i tak jest krótka. Narazie słabo. Ćwicz, ćwicz

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Dzięki za poradę :) Myślałem że walki są już wystarczająco długie, ale za tydzień je trochę wydłużę :)

Fajne to, nie przyczepię się do niczego, ponieważ fajnie to wygląda itd. Mam jedno pytanie, czy mogę też pisać jakieś gale czy to tylko jakieś specjalne osoby czy coś ?

Każdy może pisać własne gale w kąciku bookera

E tam mi się podoba.Dobrze napisane walki ,pojawiły się elementy Backstage.Ogólnie gdybym miał oceniać dostałbyś 9/10.Brawo Koksik :applause: .Oby tak dalej. :t_up:

paparoach.png

18659.png

Dla mnie sie wszystko podoba ale w nastepnej gali chcialbym miec wiecej walk. Już nie moge doczekac sie feudu Rocka z Reyem Misterio

• Urządzenie:  Android

Fajne daje 8/10.Oby tak dalej.Tak jak mój przedmówca nie mogę się doczekać feuda Rey'a z Rock'iem

Bardzo fajnie to napisałeś :) Spodobała mi się ta 2 walka i oczywiście tak jak większość nie mogę doczekać się feudu Reya i Rocka.

Naprawdę dziękuję za te wszystkie rady.Widzę że wam się to bardzo podoba, więc postaram się aby następny epizod był dłuższy i ciekawszy.

Na następnym Smack!Up można będzie zobaczyć już pewną walkę:

Undertaker vs Chris Jericho

A na następnym War będą już dwie pewne walki.

The Rock vs. Rey Mysterio

Jeff Hardy U.S Champion vs RVD o pas U.S

Undertaker vs Jericho... walka wyjdzie ci naprawdę długa, bo jak będziesz ją pisał i użyjesz większości ciosów tych wrestlerów to sama się długa zrobi. Obaj mają dużo ciosów które łatwo się wykorzystuje w pisaniu walki, a więc jak wszystkie wykorzystasz to będzie długa, do tego jeszcze możesz dodać jakieś chamskie zachowanie Jericho itd. Będzie ciekawie...

ps. skąd u ciebie takie zainteresowanie :D u mnie to luba gale oceni i może jeszcze ktoś tam i koniec :D

• 5 miesięcy temu...