Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWK Episode #1 Smack!Up

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Randy Savage: Witamy na pierwszej tygodniówce Smack!Up.Nazywam się Randy Savage.

Jim Ross:A ja Jim Ross.

R.S:Na pewno zobaczymy dziś emocjonujące walki Jim.

J.R:Tak.Po raz pierwszy zgadzam się z Tobą.

R.S:Pierwszą walką, którą dziś zobaczymy będzie pojedynek pomiędzy Johnem Morrisonem i Aj Stylesem.

J.R:Pierwsza walka a myślę, że będzie bardzo emocjonująca.A więc zaczynajmy!!!

Lilian Garcia:Zaczyna walkę pomiędzy Johnem Morrisonem i Aj Stylesem.

Pierwszy na ring wchodzi, ważący 101 kg John Morrrrrisooooon!!!

http://www.youtube.com/watch?v=G4536sDCLqE

L.G: A teraz ważący 98 kg "The Phenomal" Aj Styles!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Lga-IY46lXc

J.R:Zaczęli!!!

Aj Styles odbija się od lin, ale zostaje powalony clothslinem.Morrison podnosi Phenomala i wykonuje scoop slam.Ciągnie go do rogu, aby wykonać starship pain.Aj Styles odsunął się, a John mocno przy tym ucierpiał.Aj przypina... 1..2..aj nie ma.

R.S:Jim chyba zgodzisz się ze mną że ta walka zapowiada się świetnie?

J.R:Świetnie?Ta walka już jest świetna.

Morrison szybko się podnosi irish wip i Styles otrzymuje dropkick od John'ego.Nitro pomaga wsrać Phenomalowi, lecz ten kontruje serią punchów.Teraz obaj zawodnicy leżą nie ruchomo na macie, lecz szybciej podniósł się Aj.Wchodzi na róg i wykonuje frog splah.Próba pinu, leczy tylko two count.Aj Styles maltretuje teraz Johna kilkoma kopnięciami w głowę.Phenomal podnosi Morrisona i wykonuje Belly to Belly suplex, następnie wykonuje swój finisher, czyli figure four leglock.Nitro w opałach, lecz się nie poddaje.Dotknął liny więc jego przeciwnik musiał skończyć sumbission.Morrison dostał strzału adrenaliny.1,2,3,4 punch, a ten leży już na macie.Ciągnie go do rogu i wykonuje starship pain.Próba pinu, 1..2..3..Tak Morrison wygrywa i to pierwsza jego wygrana w WWK.

J.R:Widzisz Randy, mówiłem że Morrison wygra.

R.S:Nie, obstawiałeś że wygra Aj Styles.

J.R:Głosowałem na Johna.

R.S:Aj tam... Bądź już cicho bo zaczyna się kolejna walka.

Lillian Garcia:Zapraszam na pojedynek Kane vs M.V.P

Na ring wchodzi ważący 147 kg, The Big Red Machine... Kane!!!

http://www.youtube.com/watch?v=0XCS0_PDphw

L.G:A teraz ważący 114 kg Montel Vontavious Porter, M.V.P!!!

http://www.youtube.com/watch?v=E9wUJBfvTL4

Zaczęli od klinczu, silniejszy Kane pchnął MVP na róg.Irish wip od Kane'a, a Montel wpadł po raz kolejny na róg.Red Monster podchodzi do Montela, lecz ten kontruje Big Bootem, Kane zachwiał się i upadł.MVP szykuje coś co lubią jego fani.Wchodzi na 3 linę i Fly Elbow Drop.

Wielka machina leży nieruchomo, a MVP tauntuje.Kane podnosi się a on tego nie widzi.Szykuje się do Chokeslamu.Porter odwraca się do zaczajonego Kane'a lecz robi unik.Odbija się od lin i kolejny big boot na Kane'ie.Próba pinu 1.. 2.. jednak nie Wielki potwór podnosi się.

J.R:Ej Randy na kogo głosujesz?

R.S:Ciiiiiiiicho.

J.R:Dobra będę cicho jeżeli ta walka ci się tak podoba że się nawet nie odezwiesz.

R.S:Ciiiiiicho...

Kane wykonuje scoop slam.MVP leży na macie a Kane odbija się od lin leg drop na głowę Montela.Czerwona machina pomaga mu wstać, i wykonuje irish wip, a po odbiciu od lin MVP nadział się na Big Boota.Kane tauntuje i czeka na Portera aby wstał.MVP jest już na nogach.Kane ma już swoją rękę przy gardle Portera, lecz ten kopie go w brzuch i wykonuje playmaker.MVP przypina, 1..2..3..Tak jest MVP zaliczył już pierwszą swoją wygraną na Smack!Up

J.R:Ależ ta walka była emocjonująca...

R.S:Zgadza się nie wiadomo było kto wygra bo walka była bardzo wyrównana.

J.R:Tak, z Kanem nie jest łatwo wygrać choć nieraz ma gorsze dni.

R.S:Dobra, koniec tego gadanie i zapraszamy na następną walkę, tym razem tag teamową.

Lilian Garcia:Zapraszam na walkę non title pomiędzy TT.

Pierwsi wchodzą Hulk Hogan & Undertaker przy dawnej muzyce Undertakera.

L.G: a następni Randy Orton & Y2J.

http://www.youtube.com/watch?v=hMzltfJz4go&feature=related

Zaczął Hulk Hogan z Chrisem Jericho.Pierwszy zaatakował Hogan big bootem, lecz Y2J zrobił unik i przewrócił Hulka.Bez wahania zaczął wykonywać Walls of Jericho.Dobrze że Hogan był blisko lin.Mr.Hollywood leży na macie, lecz próbuje się podnieść aby znów kontynuować walkę.Podniósł się i od razu zaatakował Chrisa kilkoma Punchami w brzuch i żebra.Sprytny Y2J był blisko Ortona i właśnie się z nim zmienił.

Orton dropkickiem powalił Hogana i zaczął kopać go po głowie.Randy tauntuje i wykorzystuje to Hulk zmieniając się z Undertakerem.Zaczął od kopnięcia w brzuch.Potem irish wip, a gdy już odbił się od lin, Orton nabił się na "smacznego" big boota i upadł na matę.Jericho zaczepia Takera ten się odwraca i otrzymuje tak zwanego "liścia" od Y2J.Lecz Undertaker nie daje za wygraną i podnosi Chrisa aby wykonać last ride. Tak jest Last Ride od Takera.Jericho poza ringiem.Deadman zmienia się z Hoganem, a ten zaczyna tauntować.Dostał strzału adrenaliny, atakuje Ortona serią punchów, następnie wykonuje suplex.Orton leży, lecz Hogan pomaga mu wstać.Irish wip na róg od Hulka.Hogan podnosi Randy'ego i usadawia go na narożniku. I suuuuuperplex od Hogana.

J.R:Chyba już mamy koniec walki.

R.S:W pełności zgadzam się z tobą Jim, ale spójrzmy może jeszcz Orton da radę się podnieść.

Hogan odbija się od lin i wykonuje swój leg drop.Teraz przypina 1..2..3.. Hogan & Undertaker odnoszą pierwsze zwycięstwo w WWK.

R.S:Powiem że szkoda że to nie była walka o pas ale w pierwszym epizodzie Smack!Up nie powinno walczyć się o pasy.

J.R:Oj tak walka była by o wiele ciekawsza gdyby była to walka o pasy, ale zgadzam się z tobą że od razu w pierwszym odcinku Smack!Up nie powinno walczyć o pasy mistrzowskie.

R.S: Ale zapomnijmy o tych wszystkich bzdurach i skoncentrujmy się na walce wieczoru.

Lilian Garcia:Witam was po raz kolejny i zapraszam na walkę wieczoru o pas Intercontinental Championship.

Pierwszy wchodzi na ring ważący 107 kg Intercontinental Champion, Matt Haaardy!!!

http://www.youtube.com/watch?v=mZETUVitLso

A teraz do ringu podchodzi ważący 110 kg, Drew McIntyre!!!

http://www.youtube.com/watch?v=_4EPWcFJh1Y

Zaczynają od klinczu, silniejszy okazuje się Matt i odpycha McIntyre'a.Drew kontruje rozbiega się i próbuje wykonać clothsline, lecz Matt okazuje się sprytniejszy.Robi unik i wykonuje na nim back drop.Matt zaczyna tauntować, lecz zauważył że Drew się podnosi.Szybki i mocny big boot od McIntyre'a i Hardy na macie.Zaatakował go teraz kilkoma kopnięciami w głowę, a Matt coraz bardziej słabnie.Drew podnosi Hardego i wykonuje na nim DDT.Zaczyna tauntować.Matt to wykorzystuje i ostatnimi siłami podniósł się.Zostało mu troche sił i wykonał dropkick prosto w twarz Drew.Matt wchodzi na 3 linę i wykonuje leg drop wprost na głowę McIntyre'a.Po raz kolejny wchodzi na 3 linę lecz tym razem wykonał Moonasault.Zaczął kopać go po głowie a potem jescze naskoczył kolanami na jego głowę.Drew osłabiony.Matt podnosi go i wykonuje irish wip a gdy już Drew odbił się od lin wykonał dropkick, lecz ten nie upadł.Skontrował big bootem, i razem z Mattem upadli na matę.Pierwszy podniósł się mniej zmęczony Matt Hardy.Pomógł wstać przeciwnikowi i wykonał na nim Twist of Fate.Szybko podniósł Drewa i wyrzucił go poza ring.Tam po raz kolejny wykonał na nim Twist of Fate, a następnie szybko wszedł na narożnik i wykonał moonasaulta.McIntyre ostatnimi siłami wstał i do ringu wziął ze sobą krzesło.

R.S:Po co mu to krzesło???

J.R:Nie wiem może chce zagrać nieczysto lecz chyba wie czym to grozi.

Kilka punchów od Drewa w twarz powaliło Matta. McIntyre zaczął maltretować mata kopnięciami w głowę.Ze zmęczenia sam upadł.Hardy po raz kolejny pierwszy się podniósł.Matt jest już na 3 linie wykonuje Leg Drop na Drewa, lecz ten robi unik i atakuje krzesłem Matta.

Zwyciężył Intercontinental Champion, Matt Hardy poprzez dyskwalifikację.McIntyre cały czas znęcał się nad Hardym atakując go krzesłem.

A gdy Matt wstał i próbował skontrować to wykonał mu Scot Drop.

J.R:Czemu on zaatakował go krzesłem?Przecież była tak ciekawa walka...

R.S:Tak Jim mógł nawet być Intercontinetal Championem, lecz chciał pokazać swoją wyższość nad nim uderzając go krzesłem.

J.R:Niestety musimy się już pożegnać.Zapraszamy państwa za 2 tygodnie na Smack!Up a za tydzień na War gdzie będą komentować dla was Vince McMahon i Jerry Lawler.

R.S:A teraz żegnają się z państwem.

J.R:Jim Ross

R.S:I Randy Savage

WWK schodzi z antenty

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Toesoss

1

• Koksik

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mam pytanie... Czemu nie ma backstage :D ?? To jest duży minus, że nic nie dzieje się za kulisami. Rozbawiło mnie trochę to, że gdy popatrzałem w temat WWK by Koksik to zauważyłem, że GM'em jest Hornswoggle :D Walki w miarę dobre, ale mogły by być trochę dłuższe. Backstage nie ocenię bo nie było... Ogólnie jakbyś dodał jeszcze jakieś przemowy na ringu, coś za kulisami i napisał trochę dłuższą walkę to będzie good