Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Kwietnia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

DObra ostatni dzień tego miesiąca więc wiele się nie zdarzy i możemy już głosowac.

Kandydaci:

CM Punk - Wygrana po bardzo ładnej walce z Reyem Mysterio na Extreme Rules

Edge - Wygrana po także bardzo ładnej walce na Extreme Rules z Chrisem Jericho i atak na Randy Ortona na Drafcie.

Jack Swagger - Obronił pas World Heavyweight w dobrym stylu na Extreme Rules i jeśli na Over The Limit wygra z nie powiem z kim :P to będzie to wielkie zaskoczenie, bo chyba nikt nie myślał po Wrestlemanii, że zdobędzie pas na dwa miesiące.

John Cena - Wygrał z Batistą i obronił pas na Extreme Rules.

Rob Van Dam - Wygrana ze Stromem na LockDown i dzień później na Impakcie zdobycie TNA WHC.

Kurt Angle - wygrana po wspaniałej walce z Mr.Andersonem.

Kazarian - Został nowym mistrzem X-Division TNA i prezentuje wysoki poziom walk.

Inny

Głosowanie potrwa 16 dni

Mój glos na Kurta oczywiście, bo to co zrobił na LockDown było wspaniałe i jego walka może zostać walką roku, a to on wygrał i widać było, że to on ją prowadził. Mam nadzieje na więcej jego takich walk i WHC jeszcze w tym roku.

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

2

• mateusz199670

1

• master01

1

• swiroos1674325948

1

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jak dla mnie na wrestlera miesiąca najbardziej zasługuje Kurt Angle.Czemu?? Zrobił świetną walkę na LockDown o której nie śnił.Co prawda można by było jeszcze oddać głos na RVD, jednk czy mu się naprawdę należy takie miano?? Na LockDown niema co się oszukiwać nie pokazał zbyt wiele, walka była wręcz słaba, a sposób w jaki zdobył WHC o niczym nie świadczy, ponieważ dostał go praktycznie za free.A więc jak dla mnie Kurt Angle wygrywa zdecydowanie i to na niego leci głos.

#SmartFanZone

LockDown niestety nie miałem przyjemności oglądać bo przez cały dzień nie było wrzucone, a potem mi się nie chciało. Impactów też ostatnio nie śledziłem, więc zostają mi ludzie z Dablju Dablju I. No i Kurna głos na podróbke Kurta :D Na prawdę Swagger bardzo się ostatnimi czasy rozwinął, jest coraz lepiej przy micu, w ringu jest ponad przyzwoicie. Może i nie stworzył dobrej walki z Ortonem, ale fakt że obronił pas bardzo Cieszy. Tak jak napisałeś Bugi. Jeżeli wygra na Over The Limit z ... to wtedy będzie wielkie, ale i miłe zaskoczenie :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Na wrestlera kwietnia według mnie zasługuje Kurt Angle. Jego walka na LockDown z Mr.Andersonem była nieprawdopodobna. Zaliczana do najlepszych walk tego roku(wg mnie są to walki Shawn vs Taker i Angle vs Mr.Anderson, ale jest jeszcze wiele czasu do końca roku i może jeszcze trochę walk dojść :P), w ogóle wspaniały moonsolt z klatki na leżącego na ławce Andersona. Po prostu miodzio :). Dlatego głos dla niego za tak świetną walkę ;).

John Cena - Wygrał z Batistą i obronił pas na Extreme Rules.

Stawiam na niego :) Nie tylko wygrał z Batistą ale pokazał że w takich chwilach potrafi myśleć..... Na Extreme Rules stworzyli ładne widowisko ale dopiero przy końcu, jak się łamały stoły i takie tam... Ktoś się może ze mną nie zgodzić ale właśnie stawiam na niego :D

Edit/Boogey: Patryniu on niby myślał? Nad czym? Przecież to Creative Team nie Przecena to wymyślił. Nie podważam twojego zdania no ale to zdanie było jak dla mnie nie zrozumiałe.

Ja oddałem swój głos na Kurt Anglea. Ponieważ jego walka na Lockdown była najlepszą na tej ppv. Tam pokazał swoje umiejętności i tylko czekać kiedy powróci. Zastanawiałem się też nad Swaggerem, gdyż obronił pas i nieźle się prezentował, ale jednak musiałby coś więcej pokazać i częściej występować w ME.

Edge...why?

-dobry feud z Chrisem, choc szkoda mi go strasznie, ze tak czesto przegrywa...

-dobra walka na Extreme Rules

-jesli ktos nie ogladam SD! dzisiejszego to umieszczam ta informacje w spoilerze:

najwazniejsze to jego spotkanie z .....CHRISTIANEM w 1 ringu-to bylo emocjonujace i wiadomo co z tego moze wyniknac :D OOJJ bedzie goraco...

-itd...

Choc poza tym sam Chris Jericho, Jack Swagger i Kurt Angle takze zasluguja, lecz ostatecznie Rated R...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Mój głos poleciał na Kurta Angla. Wspaniały feud z Mr Andersonem zakończony fascynującą walką na Lockdown. Wspaniale prowadził tą walkę. Niesamowity Moonsault z klatki to było coś. Mimo swojego wieku potrafi tak bardzo się poświęcać. Brawo dla niego i czekam z niecierpliwością na jego powrót ( może feud z RVD o TNA WHC? )

DEAD MAN WALKING

Ja tez swój głos oddaje Kurta Angla.Powód jest jasny dla wszystkich.To co zrobił na LockDown pokazało ,że jego stać an wiele, a TNA musi o niego dbać.Oby częściej nas tak zaskakiwał ( podnosi przez to ratingi TNA i to bardzo). :D

Głosik na RVD, jak narazie wymiata, jak widzielismy zostal championem i chyba slusznie bo walczy czesto i dobrze byc moze stanie sie twarza TNA z kilkoma innymi superstars. do tego tworzy team z JH i widac ze widowni sie to podoba. Jak dla mnie No. 1 na chwile obecna w TNA

Jak dla mnie Kurt Angle, już dawno nie przeżyłem takich wrestlingowych emocji jak podczas jego walki z Andersonem podczas LockDown. Prowadzili świetny feud a ich ostatnie starcie to była najwyższa jakość coś czego oczekuję od wrestlingu. Kurt pokazał, że mimo upływu lat jest świetni i jest tylko niewielu zawodników mogących się z nim równać.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

No wybór był trudny, albo RVD lub Kurt Angle, lecz wybrałem RVD za piekną wygraną na LockDown oraz za zdobycie pasa federacji, pokazał na co go stać. Więc głos leci na niego.

ahfo.png

luba_049.png

No właśnie Kurt Angle czy Rob Van Dam? Wszyscy z WWE odpadają... Jednak zagłosowałem na Kurta Angle. Ten świetny moonsault z rogu klatki i zwycięstwo w wspanialej walce z Mr. Andersonem.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Ja oddalem glos na Swaggera:D

GDy zdobyl pas nie rozumialem tej decyzji:D

Ale teraz wiem ze byl to strzal w 10:D

Pieknie obronil Pas na ER i stoczyl wiele dobrych walk:D

TA z Undertakerem byla swietne:D

Sadze ze na Over The Limit rowniez obroni pas...

Nie sadze zeby jego przeciwnikowi dano pas WHC:D

a przynajmiej nie na Over The Limit:D

• Urządzenie:  Android

No Big Show, kto wie :)

Może on, albo CC, bo też ma duże szanse.

Powtórka z ECW? napewno realna.

Głos na Johna, stoczył dobrą walkę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...