Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Over The Limit 2010 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Over The Limit 2010

overthelimit.jpg

23 maja 2010 rok

Detroit, Michigan - Joe Louis Arena

Theme song: Memphis May Fire "Ghost In The Mirror"

Oficjalna karta

WWE Championship

I Quit Match

14403404

John Cena vs. Batista

Singles Match

14367034

Randy Orton vs. Edge

World Heavyweight Championship

Singles Match

14370428

Big Show vs. Jack Swagger

S.E.S. Pledge vs. Hair Match

14384930

Rey Mysterio vs. CM Punk

Unified Tag Team Championship

Tag Team Match

14403526

The Hart Dynasty vs. The Miz & Chris Jericho

Intercontinental Championship

Singles Match

14445682

Kofi Kingston vs. Drew McIntyre

Singles Match

14478066

R-Truth vs. Ted DiBiase

Divas Championship

Singles Match

14477442

Eve Torres vs. Maryse
  • Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

5

• Brem

4

• Hacjend

2

• Ulicznik Xeb

2

Top użytkownicy w tym temacie

Narazie karta jest biedna ale myśle że po Raw troszke się karta zmieni.. no nic więc skomentuje to co jest :)

Randy Orton vs. Edge

Tutaj napewno spodziewam się walki bardzo zaciętej :) Orton i Edge dwie wielkie postacie i bardzo utalentowane.. hmmmmm :thinking: ciekawe kto wygra.

Zobaczymy pewnie SPEAR i RKO,,. Ciekawe jeszcze jaki będzie rodzaj walki, mam nadzieje że nie będzie nudno. Jednak stawiam na Egda.

tryplakbaryla.png

Lubie oglądać WWE i TNA

• Styl:  Jasny

Szefie patryniu chyba troszkę przysnąłeś (bez urazy oczywiście), ponieważ wiemy już również jakie są matche o WWE Title oraz o WHC Title. A mianowicie:

WWE Title Match - John Cena© vs Batista - obojętne mi kto wygra, ale sądząc po newsach wygra Jan, bo Batek odchodzi.

WHC Match - Jack Swagger© vs Big Show - rewelacji nie należy się spodziewac. Wygra Swagger przez jakiś kant lub DQ.

A poza tym Orton vs Edge - no tu spodziewam się bardzo dobrej wrestlingowej walki, Obu panów stac na bardzo wiele i miejmy nadzieję, że bardzo wiele pokażą.

Poza tym pewnie będzie match Punka z Reyem, pewnie jakieś Divy wepchną, match o IC title, match UTTC, no i coś jeszcze.

Tyle narazie ode mnie.

Dop/ patryniu: pacjend nie przysnąłem ponieważ nie chce dodwać walk bez obrazków... Do TNA nie dodaje bo tam obrazki trudno znaleźć, a do WWE łatwo :) z obrazkami ładniej wygląda pozdrawiam.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Poza tym pewnie będzie match Punka z Reyem

Będzie.Jak Punk przegra, traci włosy. Jak zaś Rey Przegra wstępuje do SES.

Edge vs Orton; No może wyjdzie z tego coś na prawdę porządnego.. Zobaczymy jak dalej feud się rozwinie

WWE Tittle: Bbędzie to najgorsza walka tej gali. Batista vs Cena po raz 3. Cena dostaje w dupę na tygodniówkach a Na PPV 3 raz z rzędu wygra.

WHC: tutaj wygra Szwagier.Wygrana z Big Showem bardzo uwiarygodni go jako mistrza. Jestem niemal pewny, że All American potrzyma pas do Fatal Four Way.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Dop/ patryniu: pacjend nie przysnąłem ponieważ nie chce dodwać walk bez obrazków... Do TNA nie dodaje bo tam obrazki trudno znaleźć, a do WWE łatwo :) z obrazkami ładniej wygląda pozdrawiam.

To nie ma wyglądać, tylko być.

Co do gali, może wyjść znośna. Warunków do tego jest kilka, a mianowicie. Niech Jasiu i Batek zrobią w końcu porządne widowisko tak?! Oni potrafią, wszyscy pieprzą że drewna nic nie umieją a to nie prawda. Każdy z wrestlerów począwszy od Jasia kończąc na Batku potrafi skleić dobre widowisko. Przykład? Cena vs. Edge w Last man Standing, a przykładu Batisty nie podam, bo nie widuję za często jego walk.

Koprowski ja mogę ci podac dobrą walkę Batka,a mianowicie Batek vs Trajplek Hell in a Cell na Vengeance 2005 ;) To pierwsza taka gala w historii więc muszą pokazać coś dobrego, więc na pewno nasz nie zawidoą. Sądzę, że walki mogą być na dobrym poziomie, więc:

Randy vs Edge

Dawno nie widziałem konfronatcji tych wrestlerów, a więc chętnie obejrzę tą walkę, sądzę iż będzie znośna

Big Show vs Jack Swagger

Tu też może być coś dobrego, bo Show jeszcze nie był mistrzem wagi ciężkiej i raczej nie będzie, a więc ciekawi mnie to jak Jack pokona Show.

John Cena vs Batista

Tu liczę na Batistę, wreszcie zdobędzie pas i będzie rządził jak zadawnych lat, a co do walki to jakoś to wytrzymam, lecz licze na to, że oboje skleją niezłą walkę

ahfo.png

luba_049.png

• Styl:  Jasny

Dzięki SCM za spoilera bo Smacka jeszcze nie oglądałem. Zapowiada się naprawdę świetna walka obu panów. Obaj mają coś do stracenia, więc należy spodziewac sie wielkich emocji, poza tym wg mnie zapowiada sie najlepsza walka na tym PPV jak narazie. Co do reszty to już sie wypowiedziałem.

Poza tym:

To nie ma wyglądać, tylko być.

Dzięki Koper za wsparcie i pomoc :D

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Tu liczę na Batistę, wreszcie zdobędzie pas i będzie rządził jak zadawnych lat, a co do walki to jakoś to wytrzymam, lecz licze na to, że oboje skleją niezłą walkę

k***a. 3 gala z rzędu. Za każdym razem mówiliśćie, że może wykręcą dobrą walkę.. i co? i za pierwszym razem nie najgorzej, a za drugim totalne gówno. Po tylu latach bycia drewnem nagle mieli by stoczyć znośną walkę? no nie sądze :) Obaj panowie już po prostu niczym nas nie mogą zaskoczyć. Wynik jest pewny. Koper to, że Cena miał dobrą walkę z Edgem można zawdzięczać Edgowi.

Oni potrafią

Tylko kurde co potrafią ?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

No to tak fajna walka może być Rey i Punczek on traci włosy a on do SES no no no no tak zaraz opisze to ok

Big Show vs Jack Swagger-No Biały Miś nie miał WHC ale raczej nie będzie miał ponieważ Szwiagier to też dziecko Vinca :)

Randy Orton vs Edge-No fajny feud może być i walka też ale żeby to była walka w klatce albo coś bo takto nic się nie dzieje albo pieski wskoczą i zatakują Ortona :)

John Cena vs Batista-No 3 walka to już bez sensu jasne że Cena wygra i batista ma urlop niedługo to nie weźmie pasa WWE na Honolulu czy gdzieś :)

No gala może być ładna i ciekawa ale może to zepsuć mecz jasia i batka bo to są walki krótkie i bez akcji :( .NaRa

olico.jpg

Więc tak zacznę od walki Edge vs Randy Orton , przypominają mi się czasy teamu Rated - RKO , tylko tym razem nie będą walczyć razem w teamie tylko ze sobą walka może być dobra i liczę tu na dużo emocji i stawiam na Edga.

Batista vs John Cena 3 walka z rzędu obu panów i zapewne po raz kolejny Jasiek obroni pas.

Big Show vs Jack Swagger tutaj sądze , że Swagger obroni pas tylko zastanawiam się w jaki sposób pokonam Showa , myśle , że straci pas za miesiąc na gali Fatal 4 Way.

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

A więc tak. Co do walki Ortona z Edgem spodziewam się jednego a mianowicie zaciętości. Oboje są świetnymi zapaśnikami, ale jednak myślę, że wygra Edge. Kolejna walka Big Show vs Jack Swagger. No tu już stawiałbym na Big Showa. Ostatnio dostawał duży push, przecież wkońcu był w przeciągu kilku miesięcy dwa razy mistrzem TT. Lecz na następnej gali ppv pewnie straci pas. Trzecia walka Rey vs CM Punk S.E.S. Pledge vs. Hair Match. Jokoś nie widzę Rey'a w S.E.S, ale również ciężko wyobrazić mi sobie Panka bez włosów. Więc w tej walce jest wszystko otwarte. A walka Johna Cena vs Batista skończy się kolejną wygraną Jaśka.

bdo4kj.jpg

1932570044b9ba1121f410.jpg

Randy Orton vs. Edge

Ja uważam ,że wygra Randy Orton i tego bardzo chcę.RKO

Big Show vs Jack Swagger

Mi się wydaje ,że wygra Jack Swagger i obronii pas WHC .

Rey vs CM Punk S.E.S. Pledge vs. Hair Match.

Rey Mysterio wygra .Punk nie będzie miał włosów =))

Edge vs Randy Orton

Napewno stworzą bardzo dobre widowisko. Troche szkoda że Orton nie podchwycił pomysłu Edga na reaktywacje RatedRKO no ich feud tez napewno będzie bardzo dobryi potrwa długo. Co do wyniku to mam bardzo mieszane uczucia. Ale postawie na Ortona jednak, tylko powinno się jeszcze coś między nimy wydazyć konkretnego bo zapowiada sie długi feud a w sumie nie mają za bardzo powodu ku temu, jeden spear ni z tego ni z owego, RKO w zamian. Feudy powinny mieć większe podłoże.

Batista vs Cena

Yhhh... Ciekaw jestem jaką Cena wybierze stypulacje. Ostatnio na stronie WWE wyskoczyło takie jakby przypomnienie historycznych walk ironman niewiadomo apropo czego. Obawiam się i abrzdo się boje żeby na zakończenie feudu nie dali im ironmana... Pasowałoby do nazwy gali. W kńcu liczy się też czas. Ale to by była masakra kompletna. Wolałbym żeby wygrał Bastek. Jak już pisałem kiedyś może po aferze z odebraniem roli w filmie Dave się wkurzył i powiedzał że albo odchodzi albo odzyskuje pas. Ale pewnie to tylko moja teoria spiskowa i wygra Jasiek.

Swagger vs. Big Show

Tutał jakiejś świetnej walki się nie spodziewam. Aczkolwiek ciekawi mnie zakończenie. Nie sądze żeby Show tak od razu dostał pas, może później więc wygra pewnie Swagger tylko kwestia jak? Mam nadzieje że sposób zakończenia walki będzie efektowny i zaskakujący. Zwycięstwo z olbrzymem jeszcze bardziej umocni pozycje Swaggera jako WHC.

Rey vs Punk

Na tą walke czekam nabardziej. Już dwa razy zrobili jedną z najlepszych albo nawet najlepsza walke ppv i to zrobili to gdy w obu przypadkach wynik był bardzo do przewidzenia. A teraz nie jest. Można tylko gdybać. Z jednej strony naprawa szkód bo ogoleniu Punka trwałaby bardzo długo a Rey mógłby po jakimś czasie opuścić SE. A może Rey dołączy do SE i dzięki niemu Punk przejdzie faceturn tak jak mówił Rey na wczorajszym SD. Albo punk zostanie ogolony, straci Selene i Gallowsa, rozpije się, pozostanie heelem tylko już bez swojej filozofii? I jaką role odegra tajemniczy facet spod ringu? Oj ta walka będzie ciekawe i jakkolwiek się skończy będzie to duży zwrot.

Edge vs Randy Orton

Najlepszy pojedynek na tym PPV.Na pewno nie zabraknie tutaj nieczystych zagrań Edge żeby znowu powrócić do roli Heela.Chciałbym żeby wygrał Orton.Myślę że ten feud potrwa do Fatal four Way gdzie obaj panowie stoczą pojedynek o pas WWE Championship.Myślę też że po tym konflikcie znów zostaliby Rated RKO.Pasy United Tag Team Champion w rękach The Hart Dynsaty to zły pomysł.

Batista vs Cena

Tu z kolei najgorszy pojedynek oraz Wiadomy zwycięzca.Batista powiedział że to jego ostatnie PPV i odchodzi.Tak więc niczego od tego pojedynku nie oczekuję.

Swagger vs. Big Show

Pojedynke będzie dobry i na poziomie.Chciałbym żeby wygrał Big Show.Bardziej mi pasuję jako Face a nie Heel.Jednak myślę że Swagger utrzyma pas do gali Fatal 4 Way :| .Chociaż może Vince zaskoczy mnie pozytwynie :) .

Rey vs Punk

Eee ta walka jakoś mnie nie ciągnie.Chciałbym żeby Rey Mysterio dołączył fo SES.Punk bez włosów to nie Cm Punk.No i może Rey Mysterio przejdze Heel turn?Bo w roli Baby face...Just no comment :D .

Ogólnie gala będzie dobra.Mam jednak jedno pytanie:Wiadomo w jakich stypulacjach zawodnicy będą się w ogólne mierzycz?Jeżeli będą to tylko Singles Match..to gala okaże się klapą.

paparoach.png

18659.png

Ogólnie gala będzie dobra.Mam jednak jedno pytanie:Wiadomo w jakich stypulacjach zawodnicy będą się w ogólne mierzycz?Jeżeli będą to tylko Singles Match..to gala okaże się klapą.

No właśnie nie wiadomo. Stypulacje walki o WC maił ogłosic Cena ale dostał bigboota od Rudego.

I tu ja mam pytanie. Czy gala Over the Limit charakteryzuje się tym że wybór wszystkich stypulacji odbywa się w taki sposób jak zrobili to Cena i Batista? I w ogóle co ta gala ma w sobie charakterystycznego?

A jeszcze apropo tego bigboota od Sheamusa. Myśle że na wwe.com nie pojawiło się jeszcze oficjalne info o walce Ceny z Bastkiem bo Cena zdecyduje się na tripletreath i dołączy do nich Rudy. I to by była nawet nie zła opcja. Napewno lepsza od godzinnego ironmana Bastek vs Cena :P