Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WHS #3 Hardcore

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Boston 29.04

_______________________________________________________________________________________________________

Na ringu jest GM Shawn Michaels

Shawn Michaels -Witam wszystkich na ostaniej tygodniówce przed 1 PPV ,na dzisiejszej gali będą walczyć zawodnicy którzy nie będą walczyć na Ring of Honor,dzisiejsze walki to :

-Evan Bourne Vs Goldust(Hardcore Match)

-Matt Hardy Vs Mark Henry

-Great Khali Vs Randy Orton

-Kane Vs Undertaker (Walkę wygrywa ten kto wykona pierwszy Tombstone Piledriver)

*Backstage*

Rozmowa Jeff'a i Matt'a Hardy'ch

Matt Hardy -Bracie pomóż mi z Henry'm sam mogę sobie nie dać radę z nim

Jeff Hardy -Spróbuje coś poradzić

M.H -Dzięki ,bo chcę z nim wygrać wzrosną moje szanse na jakiś pas

J.H -Ja będę miał już w piątek pas Heavyheight Champion

M.H -Życzę ci powodzenia ,jeżeli dziś wygram to pomogę ci w wygraniu

J.H -No to super

Jeff atakuje Chris Jericho Codebreaker'em ,ale Matt ratuje brata przed dalszym pastwieniem się nad nim i wykonuje na Y2J kilka chop'ów i Inverted DDT.I podnosi Jeff ,który mówi do Y2J'a że to on będzie Mistrzem wagi ciężkiej,gdy wstaje Chris to Enigma wykonuje low dropkick i odchodzi.

Tommy Dreamer -Yoyo ludzie witają was Tommy Dreamer i

Matt Striker -Matt Striker

T.D -Dziś mamy dobre widowisko ,lecz w piątek jest najważniejsza gala miesiąca czyli RING OF HONOR

M.S -Masz rację ,lecz dziś jest walka dwóch zawodników którzy tworzyli Tag Team tzw.Brothers of Destruction

T.D -Kane musi się postarać żeby pokonać umarlaka ,nie oszukujmy się jest od niego słabszy

M.S -W sporcie nie takie rzeczy się zdarzały.Co sądzisz o Braciach Hardy, wygląda na to że za sobą wskoczą w ogień .Jak za dawnych lat

T.D -Tak.Nie ma jak braterska miłość

M.S -Nie gadajmy tyle tylko przejdzmy do pierwszej walki dzisiejszego Hardcore

Na ringu Savanah

S. -Pierwszym uczestnikem walki jest ważący 82kg i mierzący 178cm Evan Bourne!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=0vm6O9lzQb0

S. -A jego przeciwnikiem jest Goldust

S. -Walka na zasadach Hardcore czyli sędzia tylko odlicza.

EVAN BOURNE Vs GOLDUST

GONG!!!!

Zaczyna Bourne od kilku niskich kick'ów.Goldust nie wytrzymał tych ciosów i padł na ring.W tym momencie Evan bierze krzesło z za ringu i chce udeżyć ,ale Dusty łapie go krzesło i wstaje zadaje kilka punch'ów w brzuch Bourne .Evan puszcza krzesło,a złoty atakuje go Clothesline'm ,musiało boleć biorąc pod uwagę że miał w krzesło w rękach.Evan wstaje ,ale w momencie łapie go Goldust i Irish whip wykończony Spinebuster od Goldust'a.Złoty zadaje kilka kick'ów w ramię Bourne ,lecz ten wstaje.Jest próba wykonania Curtain Call gdy już wynosi Bourne'a ten łapie go za szyje nogami i Frankensteiner,Goldust powalony.Air Bourne zapina 1..2.. wyrywa się Goldust.Podnosi głowę ,a Bourne kopie go prosto w twarz.Podnosi Goldust i Irish whip ,ale Dusty kontruje.Lotnik wykonuje w pełnym biegu drop kick a na koniec podnosi Dusty'go wychodzi na 2 line i jest udana Hurricanrana .I chyba szykuje się Air Bourne.Na ring wbiega Yoshi Tatsu tag team partner Goldust'a.Tatsu zrzuca Bourne'a z narożnika.Irish whip zakończony Buzzaw Kick na Bourne.Podnosi Bourne'a ,Goldust zdążył dojść do siebie.Yoshi bije Bourne'a krzesłem.Na koniec Final Cut od Goldust'a.1..2..3 PIN-FALL.

GOLDUST WYGRYWA Z NIEWIELKĄ POMOCĄ YOSHI'EGO TATSU

62b0cde725ad1ee16ffd9701e70e9925.png?v=124456

M.S -Walka ładna, wejście Yoshi'ego też tylko czegoś tu mi brakował ze strony Goldust'a

T.D -Był wiele wolniejszy od Bourn'e ,Gdyby nie Yoshi to przegrał by.Miał gorszy dzień widać

M.S -Evan Bourne robi furorę wygrał 2 tygodnie temu z Big Show'em,który jak się dowiedzieliśmy wziął sobie wolne,a teraz prawie wygrał z Goldust'em

T.D -Znalazł metodę na tych większych od siebie.Może być z niego mistrz w niedalekim czasie

M.S -Zgadzam się z tobą.A teraz zapraszamy na wywiad z Posiadaczem Pasa Internacional Kofi'm Kingston'em

WYWIAD Z KOFI'M KINGSTON'EM

Savanah -Hej jestem w domu Gwiazdy WHS Kofi'ego Kingsotn'a i zapraszam na wywiad z nim.Cześć Kofi

Kofi Kingston -Witam piękną kobietę

S. -Dziękuje.Zadam ci pierwsze pytanie.Nie boisz się walczyć w klatce z Animalem??

K.K -Czemu mam się go bać ,jeśli się kogoś boisz to jesteś nikim w życiu

S. -Skąd ty pochodzisz to jedne źródła podają Jamajkę ,a inne Ghane w Afryce??

K.K -Urodziłem się w Kumasi w Ghanie

S. -To skąd wzieło się informacje że jesteś z Jamajki?

K.K -Mój poprzedni pracodawca chciał żeby ludzie mnie lepiej przyjeli,bo wiadomo że człowieka z kraju Bob'a Marley'a będą lepiej postrzegać niż jakiegoś afrykanina

S. -Wracając do walki w klatce jak muślisz czy nienawiść między Rey'em Mysterio ,a Batistą może ci pomóc?

K.K -Jeżeli zaczeli by ze sobą walczyć to napewno wydaje mi się że Yoshi jest najsłabszy z tych wrestlerów z którymi muszę walczyć.

S. -Ostatnie pytanie.Dlaczego wybrałeś wrestling?

K.K -Jestem intelektualistów tak jak cała moja rodzina ,ale praca w biurze mi nie pasował ,bo brakowało mi adrenaliny .

S. -To już koniec wywiadu dzięki za udzielenie go.

K.K -Hej ludzie,nie zapomnijcie oglądać mojej walki na Ring of Honor

REKLAMA

Ring of Honor już w piątek!!

PO REKLAMIE

Savanah na ringu więc czas na następną walkę

Savanah -Zaczynamy kolejną walkę między ważącym 176kg i mierzący 188cm obecny rekordzista świata w przysiadzie ze sztangą!Mark Henry!!

http://www.youtube.com/watch?v=Pk1H5mHXn-k&feature=related

S. -A przeciwnikiem Mark'a jest mierzący 188cm i ważący 107kg Matt Hardy!!!

http://www.youtube.com/watch?v=S5mo4YClT3g

Matt wychodzi razem z Jeff'em ,lecz Enigma nie może pomóż bratu bo Matt Przegra

MATT HARDY(JEFF HARDY) Vs MARK HENRY

GONG!!!

Walkę zaczął Matt wieloma uderzeniami w brzuch Henry'ego ,ale ten jakby nic nie czuł.Jeden mocny cios od Mark'a Henre'go powala Matt'a.I zaczął kopać Matt'a i przechodzić po nim ,a 176kg to ogromne obciążenie dla Matt'a.Jeff widząc co się dzieje na ringu udaje że próbuje wejść na ring ,sędzia nie pozwala na to w tym czasie Matt kopie Henry'go w genitalia ,a ten zrobił się czerwony jak burak i przewrócił się.Matt zapina ,ale nie ma kto odliczyć .Matt podchodzi do sędziego i przypomina że tu trwa walka.Ponownie zapina 1..Henry odrzuca Matt chyba na jakieś 2 metry.Matt wstaje również na nogi wraca Mark.Matt pcha Henrym w narożnik i kopie kilka razy aż ten opada i słania się na narożnik,Hardy kopie go kilka razy sędzia odciąga i coś mu mówi w tym czasie Jeff uderzył Mark'a krzesłem w twarz ,ciekawe gdzie sędzia miał oczy.Matt Hardy wraca i szykuje Moonsault,lecz przed musi być znak Hardy'ch,udaje moonsault ,podnosi Mark'a i wykonuje Twist of Fate ,lecz ciężko takie cielsko jak ma Henry rzucić ,Matt'owi się to nie udało uderza od matę z wielkim impetem. Jakoś Hardy wstaje wtedy Henry wykonuje na nim Powerslam i podnosi Matt'a i zapina Beer hug ,Matt zaczyna robić się ,aż fioletowy ,gdy już udaje się mu wydostać,to najsilnieszy człowiek świat wykonuje Gorilla press slam i na koniec gniecie Matt Body avalanche'm.Sędzia nakazuje zajść Mark'owi z Matt bo ten trzyma się lin,lecz ten odmawia sędzia zaczyna liczyć 1..2..3..4.. w ostatniej chwili schodzi z Matt sędzia sprawdza czy Matt może walczyć ,a w tym czasie Jeff stoi na narożniku atakuje w tym czasie .Henry się odwraca i Whisper in the Wind dla Mark'a.Obaj zawodnicy czyli Matt i Mark leżą nie przytomni ,lecz w pewnym momencie Matt przeturlał się i położył rękę na na Mark'u 1..2..3 PIN-FALL

WYGRYWA MATT HARDY(JEFF HARDY)

Jeff-and-Matt.jpg

M.S -Braci współpracowali niesamowicie ,ale w tej walce miał walczyć sam Matt

T.D -Ale widać że są zgrani

M.S -To dobrze...chyba

T.D -Na pewno jestem pewien że Matt zrobi wszystko ,aby jego brat został mistrzem wagi ciężkiej

M.S -W walkach w klatkach nie ma dyskwalifikacji więc wszystko możliwe

Biuro Prezesa

Do Shawna wpadają Yoshi Tatsu i Goldust

Goldust -Mamy do ciebie sprawę Shawn.

Shawn Michael -Słucham

Yoshi Tatsu -Chcemy walki o pasy World Tag Champions

S.M -Da się zrobić,ale pod jednym warunkiem

G. -Jakim??

S.M -Był dziś już ktoś u mnie i chciał tego samego.Sorry chcieli ,jeżli z nimi wygracie to będziecie mogli walczyć od pas.Co wy na to??

Y.T -Zgadzam się ,a tym Dusty??

G. -Ja też.Więc kto będzie naszymi przeciwnikami i kiedy?

S.M -Będzie walką wieczoru za tydzień ,a waszymi przeciwnikami będą Evan Bourne i Rey Mysterio!

G. -Kto ten drugi??

S.M -R-E-Y M-Y-S-T-E-R-I-O

Y.T -Pokonamy ich!

S.M -Takie nastawienie to lubię!

M.S -Więc dowiedzieliśmy się że przeciwnikami Goldtsu będą Evan Bourne i Rey Mysterio

T.D -Fajna walka nam się szykuje,bardzo techniczna

M.S -Musimy się przenieść na ring

Savanah -Walka na zasadch zwykłych między mierzącym nie bagatela 222cm Great'em Khalim

http://www.youtube.com/watch?v=kS1HyseiC7g

Khali wychodzi razem ze swoim managerem Ranjim Singh'em

S. -A jego przeciwnikem będzie mierzący 196cm Randym "żmija"Orton

http://www.youtube.com/watch?v=6ISjS9jDncw&feature=related

RANDY ORTON Vs GRAT KHALI

GONG!!

Walka zaczyna cwanie Orton podcina Khali'ego kopie go w co popadnie.I dusi Khali'ego ,ten dobrze robi bo wstaje i uderza go w brzuch.Żmija zgina się w pół.Wstaje Orton ,a Khali wykonuje Irih Whip i Big Boot.Zapina 1..2 Orton łapie się lin ,sędzia jest zmuszony przerwać liczenie.Indyjczyk podnosi żmiję i Headbutt.Jednak ten wstaje odrazu i irish whip i drop kick,kładzie na deski Great.Zapina Bodyscissors i trzyma widać jak Khali cierpi ,gdy się uwalnia wstaje i wykonuje clousline ,a Orton wypada za ring sędzia liczy

1..

2..

3..

4..

5..

6..

Orton wchodzi na ring odrazy szykuje się od Khalego Big boot'a ,ale Żmija się uchyla wykonuje clousline .Khali pada jak 5 groszy na matę.zapina 1..2.. Khali odrzuca Ortona ,a gdy wstaje to on wykonuje clousline i wyrzuca go za liny.Sędzia niechce puścić za ring.Sędzia odlicza

1..

2..

3..

4..

5..

6..

Sędzia znów musi trzymać Khali'ego ,a w tym czasie manager Great'a okłada Randy'ego krzesłem sędzia się odwraca i pokazuj Dyskwalifikację

POJEDYNEK PRZEZ DQ WYGRYWA RANDY ORTON

Randy_Orton.jpg

*Backstage*

Shawn rozmawia z Ted'em DiBiase

Ted DiBiase -Shawn powiem prosto z mostu chcę walki z Escorią na Ring of Honor

Shawn Michaels -Z mojej strony nic nie stoi na przeszkodzie,ale nie wiem jak Escoria

Wchodzi Escoria na wezwanie

Escoria -Podsłuchałem waszą rozmowę i zgadzam się

T.D -To mi się podoba

E. -Ale mam jeden warunek

T.D -Jaki

E. -Walka na zasadch Hardcore

T.D -Jeszcze lepiej

S.M -To mamy następną walkę na Ring of HOnor na zasadch Hardcore

M.S -Wygrana ,lecz Orton nic dla niej nie zrobił,więcej manager Great Khalie'ego

T.D -Zgadzam się

M.S -Walka Ted DiBiase z Escorią rozpocznie Ring of Honor

T.D -Fajna walka dwóch utalentowanych wrestlerów

M.S -Teraz czas na walkę wieczoru czyli Undertaker przeciw Kane'owi

Savanah -Walka wieczoru przed nami wystąpią w niej Big Red Machine. Kane

http://www.youtube.com/watch?v=0XCS0_PDphw

S.- A jego przeciwnikiem będzie umarlak Undertaker

http://www.youtube.com/watch?v=M0Dhh2n6Kes&feature=related

Ah to spojrzenie

UNDERTAKER VS KANE(Walkę wygrywa ten kto wykona pierwszy Tombstone Piledriver)

GONG!!

Walka zaczyna się od na przemienych chop'ów.W pewnym momencie Undertaker wyszedł z serią mocnych punch'ów po brzuchu.I wykonuje irish whip i Big boot,lecz kane w swoim stylu wstaje i bignie w kierunku Undertaker'a i wykonuje clousline i na koniec próbuje chokeslam ,ale Taker się wyrywa i wykonuje Fujiwara armbar ,która kładzie go na deski.

Hell's Gate jest zapięte ,Kane odklepuje ale zapomniał że tą walkę może przerwać tylko Tombstone Piledriver.Umarlak puszcza.Podnosi go szykuje Tombstone Pildriver ,Red Machine wyrwał się i wykonuje Powerslam.Wstaje Taker i Kane odbija go od lin i wykonuje Tilt-a-whirl slam ,ale Deadman wstaje ponownie.Kane odbija się od lin ,lecz Taker łapie za szyje Kane'a i Chokeslam ,ale Kane też chwyta go i po krótkim siłowaniu to Kane jest silniejszy.I wykonuje tego chokeslam'a.Wychodzi na narożnik i próbuje wykonać diving clothesline ,ale nadziewa się na Big Boot'a od Umarlaka.Ten go łapie nim zdążył upaść i wykonuje Chokeslam.Podnosi Kane'a i jest Tombsone Pildriver!!!!!!!!!!!!!!

UNDERTAKER WYGRYWA POJEDYNEK Z KANE'M

the-undertaker-on-smackdown.jpg

M.S -Fajne dziś pojedynki były bo niekonwencjonalne

T.D -Mi też się takie podobają

M.S -Tobie to wiadomo ty przez całe życie walczyłęś w Extremalnych federacjach

T.D -Nie całe ,ale większość

M.S -Trzeba się powoli żegnać.Dowidzenia.Dziś dla państwa komentowali Matt Striker i

T.D -Tommy Dreamer.Dobranoc

Hardcore schodzi z anten!!

Dodano:

ZAWIESZAM WHS NA CZAS NIEKREŚLONY.POWODEM JEST BRAK WENY W PISANIU

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• radetrko

1

• Kingston

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jeżeli już za takie coś się bierzesz , rób to porządnie , cała twoja gala to piwnny być max.2 walki , plus back.Zamiast pisać wszystko na odwal się, posiedz nad tym dłużej.