Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pomyłka Miza, Gwiazdy wrestlingu aresztowane i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Poz zwolnieniach w WWE głośno komentowali to Shannoon Moore i Maria Knellis. Shannon mówił, że ma szczęście iż może należeć do rodziny TNA. Maria za to mówiła, że to straszne iż zwolnili jej najlepszą przyjaciółke z WWE Mickie i miała na ten temat pare słów do powiedzenia(na temat zwolnienia Katie też).

518781917_PSgee-S-1.jpg

:arrow: CHIKARA z przykrością informowała parę dni temu, że na King of Trios nie pojawią sie Valiente i Turbo. Federacja zakończyła także współprace z Jorgem "Skaydem" Rivierem. Wiele osób uważa, że zakończenie współpracy z Jorgem to złe posunięcie, bo był przedstawiany jako ojciec i założyciel CHIKARY.

:arrow: Christopher Daniels ma już zabookowane walki z Kevinem Steenem. Pierwszą 7 maja w Manassas Eddie Edwards, a drugi dzień później 8 maja w Nowym Jorku.

:arrow: Miz przez przypadek na swoim Twiterze umieścił swój numer telefonu ale wpis zostal bardzo szybko usunięty.

:arrow: Mark Henry zostął aresztowany w Anglii pare dni temu. Oblał on napojem fana i obraźliwie się do neigo zwracał. Podobno podburzał go do takiego zachowania Chavo Guerrero. Mark chciał bić się z kibicem ale powstrzymali go John Cena i Randy Orton.

:arrow:Spoiler z ER:

Melina na swoim twiterze najpierw pisała o tym, że bardzo się cieszy z powrotu Jeya Mercurego, który jest dla niej jak brat. Ale po tym gdy chyba zdała sobie sprawę z tego, że to miała być tajemnica zaczęła się wykręcać, że nawet nie oglądała Extreme Rules i to ktoś mówił jej i nie wie czy to prawda. Jednak chyba to może nas upewnić, że tajemniczym pomocnikiem CM Punka był Mercury.

:arrow: W Dark Matchu Extreme Rules Dolph Ziggler zmierzył się z Kofim Kingstonem ale przegrał po Trouble in Paradise.

:arrow: Batista ma podobno w tym tygodniu opuścić WWE. Federacja próbowała go zatrzymać i nawet odebrała mu rolę w filmie Killing Karma i dała ją Triple H lecz to tylko zdenerwowało Batiste i teraz jest zdeterminowany aby odejść, bo jego kontrakt kończy się już niedługo.

:arrow: Funaki powróci już niedlugo i będzie pracował dla federacij ZERO-ONE.

:arrow: Dzisiaj Kane obchodzi swoje 43 urodziny! Wszystkiego najlepszego i jakiegoś tytułu w tym roku życze. :)

:arrow: Za tydzień Guest Hostem RAW będzie Wayne Brady.

:arrow: W spoilerze zdjęcia trochę szokujące ponieważ sa to zdjęcia Tito Ortiza kiedy zostaje aresztowany! Stało się to spwoodu znęcania się nad Jenną Jameson. Jenna i Tito nie są małżeństwem ale mają razem dzieci.

2.jpg

1.jpg

HardyBoyz.jpg

:arrow: Matt Hardy na swoim twiterze napisal parę słów o Drew McIntyerze: "Nienawidzę go. Mam do tego powód ponieważ on dostał się na szczyt bez pracy, a ja całe życie narażałem swoje zdrowie aby być tu gdzie jestem."

:arrow: Za to brat Matta na swoim twiterze napisał, że ostatnie RAW było strasznie nudne.

Mało strasznie tego ale nic nie ma ciekawego. Za dwa dni dam może news jak będzie tego więcej ale no teraz jest okres po Wrestlemanii czyli nic kompletnie się nie dzieje i teraz tak pare miesięcy może zostać.

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

1

• Brem

1

• erykoski5

1

• gigs

1

Top użytkownicy w tym temacie

Założe się, że gdyby młodszy z Braci Hardych dalej pracował by dla WWE, chwalił by ostatnie Raw jak mało kto, ale pracuje dla konkurencji i teraz może najeżdżać ile chce :D Wszystkiego najlepszego Kane :) Batista ma opuścić WWE ? To ..

Dlaczego Na Raw dostał Tittle Shota?

Faktycznie strasznie mało tych newsów.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Matt ma racje. Drew to wielkie beztalencie i zero. Nic nie umie, nie ma warunków fizycznych, a trzeciej liny się boi jak ognia. Założę się, że Vince dał mu tytuł bo nie potrafi go skrytykować i wiecznie się podlizuje. I pomyśleć, że taki doświadczony i utalentowany zawodnik jak Matt musi jobbować na rzecz takiego nieudacznika. WWE schodzi na psy. Dają push byle komu, a tych z umiejętnościami to wyrzucają(szkoda Sheltona i Knoxa). Mam nadzieje, że Matt odbierze tytuł temu :censored: . Co do Batisty to WWE chyba go jakoś przebłagało, bo wystąpił na raw w tym tygodniu i nic nie wskazuje na to, że ma odchodzić tzn. nie wywieźli go na noszach, ani on sam nie zadeklarował, że odchodzi. Na dodatek to pewne, że pojawi się na następnym raw, bo

wygrał mecz z Sheamusem i Ortonem, a co za tym idzie został predędentem do tytułu

. Znaczy to, że będzie na następnym PPV. I jego profił wciąż jest na stronie WWE.

Zgadzam sie z pytaniem SCM w spoilerze. Sto lat dla Kane, również mam nadzieje na jakiś tytuł w tym roku bo koniec kariery sie powoli zbliża;/ A co do slow Matta to nie ma co gadać;], spalić trochę sadła i starać sie o tittle shota :D

14355673994c6b0adce2c5a.png

Don't make me spear you out !

Przyłączam się do życzeń dla Kanea. ;) A Matt ? Jeśli odejdzie nie będę teksnić . Jeśli Batista odjedzie będzie trochę pusto , ale to nic w porównaniu z odejściem Shawna.

eddiec.th.jpg

punkem.jpg

Nie no niech tylko Batista nie odchodzi z WWE. Komu będę wtedy kibicował? HBK odszedł, Batista ma odejść, Jeffa nie ma. Vince chyba robi coś nie tak.

Nie chciałbym się znaleźć na drodzę Henrego. To cud, że Cena i Orton w dwójkę go zatrzymali xD

Kane wszystkiego najlepszego. Obyś jeszcze długo pokazywał nam swoje umiejętności ;)

batista.png

Eee jak dla mnie Batista może odejść. Nigdy go nielubiłem. A Matt hmmm mógłby zostać ale szkoda ze Jeff'a nie ma. Ktoś to napisał "WWE schodzi na psy" zgadzam się w 100%. Oczywiście jeszcze najlepsze życzenia dla Kane'a ;] niedługo emeryturka. I szkoda mi troche Shawna Michaelsa, ale cóż stary już był. Niedługo odejdą gwiazdy takie jak: Undertaker czy Kane. I kto bedzie wygrywał np. Royal Rumble itp.. Swagger??

11053.jpg

61291681747486991927.png

edgei.png

Oo ciekawa ta intryga z Henry'm są jakieś zdjęcia czy coś z tego wydarzenia ? Za Batista nie będę tęskinić jeden drewniak w te czy we wte to żadna różnica.. A co do Matt'a to on ma całkowitą rację !

Hardy... Jeden drugiegu równy... Może i fakt że Drew nie zasłużenie jest tam gdzie jest teraz ale umiejętnościami sa sobie równi a Drew przynajmniej jakoś wygląda... Super jakby Hardy się obraził i sobie poszedł...

Jeśłi o Batiste chodzi to

chyba jednak go jakoś przekonali do pozostania skoro dostał tittle shota. Może własnie tak? Powiedział że jego warunkiem jest pas?

Skoro pomocnikiem Punka

ma być Mercury to troche dziwne że zabrali Morrisona na RAW. No ale może na wszystko przyjdzie czas, nie muszą od razu się sobą zająć, pewnie będzie tagteam albo feud.

Ten kibic którego zaatakował Henry powienien Cenie i Ortonowi dziękować za uratowanie życia :P Oby Henry nie przypłacił tego karierą.

Kariery nie przepłaci ;). Dobrze, że John i Randy interweniowali bo gdyby nie Chavo to by były banie :shock::P , a tak robić z fanami nie wolno :x:x . Matt nawet dobrze mówi bo on zaczął karierę z Jeffem świetnie jako Hardy Boyz i też dużo, w to pracy włożył, ale oczywiście McIntyre spodobał się Vincowi, a do tego friend Triple H więc mamy odpowiedź. Jeżeli Jeffowi chodziło o draft to trochę z tym przesadził, że było nudne :P, ale jeżeli chodziło o Raw przed draftem tydzień temu to się raczej zgodzę xDD. No to Miz wpadł, ale się szybko uratował :P. Co do Batisty to zrobi sobie pewnie jakąś przerwę, a za parę lat powróci..Joey Mercury :thinking: mało go znam, jedyne co mogę wiedzieć to to, że prowadził kiedyś taga, a raczej stajnie z Meliną i Morrisonem. Wszystkiego najlepszego dla Kane'a :thumb: . Facet który do dziś potrafi skręcić zarąbiste walki wg mnie jobbuje...Cóż Vince to Vince i tylko money, w głowie, a nie to co obchodzi jego fanów..Newsy spoko łapać browca :t_up: .

ja także najlepsze życzenia dla keane Ale nie z Batistą mam nadzieję ze się dogadają jak nie to się wkurzę to mój ulubieniec. Bo bez niego WWE stanie sie nudne dla mnie.

Jeff Hardy też dostał title shota zanim odszedł z WWE. Cieszę się ,że Batista w końcu odejdzie ,bo bardzo chętnie widziałbym go w TNA. Może nie,którym przypomnę jak ciskaliście na Batistę i uważaliście go za drewno ,a teraz? Aż ręce same się składają... :dx:

Jasiek i Viper na szczęście powstrzymali Marka bo nie wiem co tam by się stało z tym fanem :D hehe. Wszystkiego najlepszego dla Kane'a napewno przydałby mu się tytuł bo kariera jak już moi koldzy wyżej pisali może się nie długo skończyć , czemu pas IC ma Drew , a nie Kane , Vince chyba lubi takich przydupasów. Joey Mercury wraca do WWE z czego bardzo się ciesze bo oglądałem jego walki przed odejściem z federacji , razem z Morrisonem byli WWE Tag Team Championami . Pamiętam nawet walke w , której walczyli o te pasy z Rey'em i Batista w Stel Cage Matchu , szkoda , że wrócił łysy bo lepiej było mu z włosami 8) .

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Tak ten fan ma szczęście że go Mark nie zmiażdżył :P . W sumie zgadzam się z Matem przychodzi taki Drew i prawie od razu ma IC , a Matt sie marnuje no cóż ... Batista jest mi obojętny.

I oczywiście happy-b day Kane ;)

Zwolnienie Sheltona Benjamina, to wielki błąd ze strony WWE!! Szkoda, że nie zajrzałam na Twitter w tym momencie!! Oby wiadomość o odejściu Batisty z WWE była prawdziwa, mam już dość oglądania jego osoby. Najlepszego Kane!! Jeśli Matt tak myśli naprawdę to szacun, też uważam, że nie należy mu się pas IC. SCM dobrze skomentował tą sytuację

Założe się, że gdyby młodszy z Braci Hardych dalej pracował by dla WWE, chwalił by ostatnie Raw jak mało kto, ale pracuje dla konkurencji i teraz może najeżdżać ile chce
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...