Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsze przeniesienie na WWE Draft 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zapraszam do wybrania najlepszego przeniesienia podczas WWE Draft 2010.

Możliwe opcje to:

Kelly Kelly -> SmackDown

Big Show -> SmackDown

John Morrison -> Raw

R-Truth -> Raw

Edge -> Raw

Kofi Kingston -> SmackDown

Christian -> SmackDown

Chris Jericho -> Raw

MVP -> SmackDown

Cody Rhodes -> SmackDown

Ezekiel Jackson -> Raw

JTG -> Raw

The Hart Dinasty -> Raw

Dodano:

The Great Khali -> Raw

Rosa Mendes -> SmackDown

Hornswoggle -> SmackDown

Goldust -> Raw

Chris Masters -> SmackDown

Natalya -> Raw

Oczywiście prosiłbym też o uzasadnienie wyboru.

Mój głos idzie na Edge'a i jego draft do Raw. Już w pierwszej walce na Raw pokazał do czego jest zdolny wykonując spear na Randy'm Orton'ie. Mam nadzieję, że na Raw zrobi się porządna zadyma. Zauważyłem także, iż Jericho został przeniesiony na Raw, więc ich feud może trwać nadal. Teraz Edge będzie chciał małego odwetu za Wrestlemanie XXV, kiedy to John Cena odebrał mu WHC, teraz może skusić się na WWE Championship.

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mateusz199670

1

• Zaq123

1

• Brem

1

• erykoski5

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jedna odpowiedz... słabo, ja bym wybrał obu panów, a chodzi mi tu o Edge'a i Chris Jericho. Choć Jericho w tamtym roku się przeniósł z Raw na Smaka, więc wybieram Edge'a, bo już dawno nie był na Raw. Teraz może mieć feud z Randym Ortonem wiec szykuje się kolejny niezły feudzik. Ciekawe jak dalej się rozwinie, Edge na Raw to było dobre posunięcie.

ahfo.png

luba_049.png

zdecydowanie Edge na Raw jest dobrym posunięciem ale właściwie to ogółem widzę że niezłe zamieszanie zrobili w tym Drafcie.. RAW teraz jest o wiele silniejszym brandem czołowe postacie Jericho,Edge,Batista,Jasiek,Randy i Triplak ;p niezła zadyma tam będzie coś mi się zdaje ;p i w sumie dobry ruch zrobili bo teraz jeśli wszystko pójdzie tak jak sądzę to bedą starali się zapewne spushować w SD midcarderów z czego się cieszę jak np. Kofiego czy Już nawet widzę Title shot dla Christiana co mnie cieszy:) ciekawe jeszcze czy coś się zmieni po Suplemental Drafcie;p no i zapowiada się dobry feudzik na Rawie Randy'ego z Edgem ale jeśli chodzi o dwóch panów to już sam nie wiem który jest Heelem a który Facem bo w sumie Edge zalatuje teraz Heelem po tej zagrywce a Randy od paru tygodni raczej Face ;p no mam nadzieję że w obu brandach to wszystko się jakoś ciekawie rozwinie oby :) czekam na SD w tym tygodniu :) no i tak jak mówię głosiwo na Edge'a przeprowadzkę na RAW!

Chris_Jericho_Banner_by_Cre5po.jpg

Edge -> Raw Głosuje na niego, tak jak napisał Luba ledwo był draft to już wykonał SPEAR..... Szkoda że Kelly Kelly znikneła z Raw :(

No ale nic straconego, Edge na RAW oj będzie się działo :)

Mój głos leci na Christiana. To było dobre posunięcie. w raw za bardoz nie miał co robić. Na pas nie miał szans bo kręcą się wokół niego Jasio,Batek itd.

Plus dla niego jest taki że Edge i Jericho odeszli na raw bo głównie to oni kręcili się wokół pasa.Moim zdaniem Christian ma duże szanse na WHC 8)

ksgj.png

Ja oddałem swój głos na Edge'a przeniesienie na raw było dobrym pomysłem jego feud z Chris'em Jericho może być nadal ''ciągnięty'' ale tak jak pisali przedmowcy moze tez bedzie feud Randy Orton -> Edge to byłoby piękne... :D

Mój głos powędrował na Edge ponieważ teraz ma feud z Y2J i by było fajnie jagby do nich dołączył Orton feud w 3 łoo by była jazda na RAW :shock:

olico.jpg

Głos leci na Edge do RAW.Tak jak kolega wyżej fajnie by było jakby miał feud z Ortonem Jaśkiem i Batistą.I tak do Fatal 4 Way i pas WWE Championship.Wtedy byłoby fajnie.Ale zobaczymy jak to się potoczy.

paparoach.png

18659.png

Edge-->Raw. Świetnie, po prostu świetnie. Zalatuje mi tu Edgem Heelem po końcówce Raw, z czego się niezmiernie ciesze :) Jericho też przenieśli na Raw i myśle że jak już na Over The Limit Janek obroni swój pas, wtedy zobaczymy Fatal Four Way for WWE Championship. Janek vs Edge vs Jericho vs Orton ... To było by coś :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Zagłosowałbym na Edga bo bardzo chciałem żeby go przenieśli na Raw ale nie zrobie tego. Chciałem żeby go przeniesli na Raw głównie z jednego powodu- żeby zakończyć jego feud z Jericho który mnie już potwornie nudzi... No ale coż... Jak zobaczyłem że Jericho też idzie na Raw kompletna załamka. Ale na szczęśnie zapowiada się że Edge pofeuduje z Ortonem wiec Jericho może się zajmie czymś innym. Christian na SD też mi się bardzo nie podoba bo to zapowiada jego push na pas a tego bardzo nie chce.

Mój głos leci na Big Showa. Mam nadzieje że to koniec jego tag teamów z cwaniaczkami i początek drogi po pas WHC.

Głosuję na przeniesienie Edga na raw. Mam nadzieję, że dzięki temu dostanie title shot na pas WWE. Może nawet będzie feudować z Jasiem lub Animalem. Liczę na to :)

batista.png

Chris Jericho -> RAW , pewnie znowu Chris będzie wciągniety w walke o WWE Champion i pokona Cene , pamietam ich ostatnią walkę na RAW była jedną z najlepszy w tamtym roku

Y2J, pewnie dlatego ze go poprostu lubie i przyda sie troche arogancji z jego strony dla czerwonego show. Stracił pas WHC wiec moze No1 Contender Match? nastepnie walka o WWE Champ...pozyjemy zobaczymy.

A ja was zaskoczę. Postawiłem Christian -> Smackdown. Po końcu ECW, kiedy przeniósł się na RAW stał się takim zwykłym zawodnikiem, a z jego umiejętnościami może spokojnie powalczyć o WHC. Teraz, kiedy przeszedł na SD! może ponownie rozwinąć skrzydła ( jak było w ECW ) i stać się Main Eventerem niebieskiej gali. Jeśli patrzeć na zawodników Smackdown to realne szansę na World Heavyweight Championship mają: Undertaker ( aktualnie nie walczący ), Jack Swagger, CM Punk i właśnie Christian ( no i może przy dużym szczęściu Big Show i Rey Mysterio ).

Co do przeniesienia na RAW Edga to może jest dobry pomysł ( ten feud z Ortonem zapowiada się bardzo ciekawie ), ale jak dla mnie Rated-R-Superstar utożsamiał się z niebieskim brandem i dla mnie szkoda, że jak na razie tam nie będzie walczył.

DEAD MAN WALKING