Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 26.04.2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BACKSTAGE

Przed galą !!! Na backstage Matt spotyka Jeffa.

Jeff Hardy: Cześć Matt. Niestety mamy dzisiaj przeciwko sobie walczyć...

Matt Hardy: Niestety ? A raczej stety ! Mam zamiar ciebie rozwalić, ponieważ w WWE wszyscy zawsze ciebie woleli, a ja musiałem jobbować, a i tak dostawałem mniej kasy od ciebie !

Jeff Hardy: Matt uspokój się !

Matt Hardy: Nie !

Wow, seria ciosów od Matt'a Harydego, i irish whip na ścianę, jednak Jeff kontruje. Matt wpada na ścianę, odwraca się i otrzymuje kopnięcie w brzuch oraz Twist of Fate !

Jeff Hardy: Matt... Co ci odwaliło !?

ECW_Logo.png

26.04.2010 - Philadelphia, Pennsylvania

JR:Witamy na kolejnej gali spod znaku ECW. Przy mikrofonach na hali w Philadelphii są Jim Ross.

MT: Oraz Mike Tenay ! Na ostatnim ECW doszło do konfliktu pomiędzy Jeffem Hardym, a Mattem Hardym. Dzisiaj zobaczymy starcie tag teamowe. Matt Hardy i Suicide kontra Jeff Hardy i Rob Van Dam.

JR: Zapowiada się ciekawy wieczór, ponieważ przed galą Jeff został zaatakowany przez, uwaga... Matta Hardyego ! Jednak Jeff obronił się.

Na ring wchodzi David Hard.

It's alright we've come to life...

Daivd Hard: Witajcie, rozpoczyna się kolejna gala ECW. Przed nią Matt zaatakował Jeffa, jednak ten obronił się. Coraz goręcej co raz nimi, a najbardziej gotuje się chyba w starszym z braci - Matt'cie Hardym ! Jednak dzisiaj mamy inne plany czyli starcie tag teamowe. Jeżeli drużyna Jeff Hardy i Rob Van Dam wygrają to na następnej gali zobaczymy starcie Jeff Hardy kontra Matt Hardy ! Będzie to starcie jeden na jednego, ale nie zwykłe, będzie to "I Quit" Match ! Dziękuję za uwagę ! A, bym zapomniał... Specjalnie dla Sabu, który zawitał znowu w ECW zrobiłem pas ECW Hardcore !

MT: Przed nami jednak pierwsza walka !

JR: Ciekawe jaka, ale na pewno ciekawa.

KurtAngle002.jpg

Kurt Angle wchodzi na ring z flagą którą później oddaje fanom.

032707edge1.jpg

You think, you know me !

sabu_1.jpg

Sabu wchodzi na ring z krzesłem które obwinięte jest drutem kolczastym !

Maria: Przed nami Triple Theart Match o pas mistrzowski ECW Hardcore ! Zawalczą w nim Mistrz Olimpijski - Kurt Angle ! Rated R Superstar - Edge ! Oraz mistrz Hardcore'u - Sabu !

GONG !

Sabu od razu wychodzi z ringu po swoje krzesło obwinięte drutem, a na ringu dochodzi do zmowy Kurta oraz Edge'a. Sabu chce wejść na ring jednak Edge i Angle wykonują Bassebal Slide, Sabu wpadł w barierki. Teraz mamy klincz pomiędzy Kurtem, a Edgem, teraz jest już headlock ze strony Kurta, jednak Edge się uwalnia, jest za plecami Kurta i chce wykonać Edge'O'Matic jednak ten go odpycha na liny. Edge się odbija, a Kurt kontruje jego Spear'a na przepiękne DDT ! Na ring wchodzi Sabu, jednak Kurt od razu go atakuje, ale on nic z tego sobie nie zrobił i powalił go clotheslinem ! Wychodzi z ringu i wraca z krzesłem obwiniętym drutem kolczastym... OMG ! Chairshoot dla Edge'a ! Edge zaczął krwawić, a Sabu przypina, jednak Edge odkopuje przy dwóch. Sabu pomaga mu wstać, irish whip do narożnika, następnie mistrz hardcore'u atakuje Edge'a corner clothesline'm i dokłada Bulldoga. Kurt Angle chce zaatakować Sabu jednak otrzymuje dropkicka ! Sabu wychodzi z ringu, a wyjmuje spod niego stół. Wrzuca stół na ring, a po chwili próbuje wejść, jednak Edge mu nie pozwala, Sabu stoi za linami, atakuje Edge'a punchem i próbuje Suplexem wyrzucić go za ring, jednak on kontruje i to Edge suplexem wrzuca Sabu na ring. Edge wstaje, ale od razu Kurt Angle wynosi go pod Angle Slam, ale Edge się uwalnia, jest za plecami rywala i Edge'O'Matic. Edge przypina, jeden, dwa, aj ! Jak niewiele brakowało, Sabu przerywa potężnym kopnięciem. Sabu pomaga wstać Edge'owi i wyrzuca go z ringu, a następnie rozkłada w ringu stół. Kładzie na stole Kurta Angle, wchodzi na stół i próba Piledrivera, ale Kurt kontruje na Back Body Drop ! Mistrz Olimpijski wchodzi na drugą linę, Sabu wstaje, a Kurt Angle skacze na niego i atakuje Double Axe Handle (nie wiem czy dobrze napisałem). Sabu powalony, a Kurt Angle przypina ! Jeden, dwa... Sabu odkopuje. Wow... W kierunku ringu idzie Taz i Tommy Dreamer ! Sędzia nie może ogłosić dyskwalifikacji. DDT od Dreamera ! Tazmission w wykonaniu Taza. Po chwili Taz puszcza uchwyt, a Sabu zaczyna okładać w parterze swojego rywala, po chwili zakłada Chin Lock... Kurt Angle zdycha z bólu, ponieważ kolano Sabu wbija się w jego plecy. Kurt powoli wstaje, odwraca się i już uwolnił się z uchwytu. Kurt Angle atakuje Sabu serią kopnięć, irish whip na liny i clothesline od Sabu. Sabu podnosi krzesło z drutem kolczastym i okłada nim Kurta... Próba przypięcia, jeden, dwa i tr... ! OMG ! Kurt Angle odkopuje w ostatniej chwili. Sabu wkurzony nie wie co ma robić, pomaga wstać Angle'owi, ale otrzymuje serię ciosów, na koniec kopnięcie i wyniesienie i Angle Slam na stół ! Próba przypięcia, jeden, dwa i trzy ! ECW Originals wchodzą na ring, aby przerwać pin ale nie zdążyli. Wkurzeni okładają Kurta Angle... Chyba już nikt mu nie pomoże. OMG ! Jeff Hardy i Rob Van Dam wchodzą na ring... RVD od razu wchodzi na trzecią linę... Kopnięcie dla Taza i Twist of Fate od Jeffa, a następnie Frog Splash od Rob Van Dama ! Tommy rzuca się na Jeffa, ale ten zatrzymuje go kopnięciem i Gordbuster Suplex ! Jeff wchodzi na trzecią linę i Swanton Bomb ! RVD odbija się od lin, przewrót w przód i świetny skok na Dreamera ! Przepiękny Rolling Thunder... No to RVD chyba na dobre pożegnał się z ECW Originals. Wow, Edge dopiero teraz wchodzi na ring....

Jeff Hardy: Nie widzę przeszkód, aby za tydzień odbyło się następujące starcie ! Ja, Rob Van Dam i Kurt Angle vs Tommy Dreamer, Taz i Sabu...

It's alright we've come to life

David Hard: Jeff, Jeff, Jeffrey... A ja myślałem, że za tydzień zawalczysz z Mattem Hardy w I Quit Matchu... Jeff, pojedynek jaki zaproponowałeś jest fajny, ale ja go jeszcze ulepszę. Do drużyny ECW Originals dojdzie Matt Hardy ! Będzie to Handicap Match, albo nie, do drużyny Jeffa, dodam Edge'a ! Zwycięstwo będzie gdy wszyscy zawodnicy jednej drużyny odpadną... Czyli 8 Man Elimination Tag Team Match ! Za tydzień... Oczywiście bez zasad.

JR: Ohhh yeaaa ! Będzie ciekawe starcie za tydzień...

MT: Muszę się z tobą zgodzić JR, będzie ekstremalna noc. Przenieśmy się na backstage, Maria przeprowadza wywiad z Jeffem Hardym

BACKSTAGE

Maria: Jeff, co się stało ? Jeszcze tydzień temu ty i Matt byliście dobrym rodzeństwem, a teraz ?

Jeff Hardy: Nie wiem... W niego wstąpiła chęć zdobycia pasa mistrzowskiego ECW.

Maria: Czy w dzisiejszej walce wieczoru będziesz go oszczędzał, czy potraktujesz go tak samo jak każdego innego ?

Jeff Hardy: Tak samo jak każdego innego. Chciałem to naprawić, ale to on mnie przed galą zaatakował, on mnie zaatakował także tydzień temu, a więc jeżeli chce wojny to jej dostanie.

Matt Hardy z zaskoczenia atakuje Jeffa Hardyego jednak ten stara się bronić, ale Matt łapie go pod Side Effect, jednak mamy kontrę na DDT ze strony Jeffa.

Maria: Uhhh... To już chyba po wywiadzie.

RING

JR: Pomiędzy tymi dwoma jest coraz goręcej !

MT: Tydzień temu byli zwykłym rodzeństwem a teraz ? Walczą ze sobą ! Atakują się...

07sd1.jpg

Crash Holly wchodzi na ring...

masked_kane.jpg

Z narożników wydobywa się ogień, Kane, jak zwykle w masce... Wchodzi na ring !

GONG !

Holly od razu odbija się od lin jednak zostaje powalony Big Bootem. Kane pomaga mu wstać, łapie go do Chokeslama i Chokeslam, aj nie ! Kontra na DDT, mielibyśmy błyskawiczne zwycięstwo Kane'a. Crash Holly szybko wstaje, wchodzi na trzecią linę i próba Splash'a, jednak Kane unosi górną część tułowia jak The Undertaker... Holly nie trafia ! Kane powoli wstaje, pomaga wstać Crash'owi, ustawia se go pod Tombstone Piledriver ! OMG... Aj nie, Holly się ześlizguje i wpycha Kane'a w narożnik, seria kopniaków przy narożniku, Holly bierze rozbieg i Corner Clothesline. Holly próbuje dołożyć jeszcze Bulldoga jednak Kane go unosi i wykonuje Side Slam. Kane wstaje, unosi rękę do góry sygnalizując, że chce zakończyć walkę Chokeslamem. Holly wstaje mi mamy ChokeHold... Wyniesienie i Chokeslam ! Czyżby koniec walki ? Kane przypina, jeden, dwa aj nie ! Crash Holly odkopuje... Kane pomaga mu wstać, irish whip na liny i Side Walk Slam. Kane od razu go podnosi, ustawia do góry nogami i Tombstone Piledriver ! Kane przypina, jeden, dwa i trzy ! Błyskawiczne zwycięstwo, ale co to ? Na hali zgasło światło...

http://www.youtube.com/watch?v=C-ni-n-qHJA&feature=related

OMG ! The Undertaker w ECW... Co za emocje ! Taker wchodzi na ring, od razu atakuje go Terry Funk który nie wiem jakim cudem znalazł się w ringu... Funk go atakuje, ale Taker sprzedaje mu Chokeslama ! Crash Holly wskakuje na niego, ale ten go odwraca i Tombstone Piledriver ! Taker podaje rękę Kane'owi i znowu mamy Brothers of Destruction.... Ludzie w kapturach i z pochodniami wnoszą dwie trumny na ring. Kane pomaga wstać Hollyemu i Chokeslam do trumny ! Taker pomaga wstać Funkowi i Tombstone do trumny ! OMG... Taker tradycyjnie odprawia swój rytuał i odbiera duszę Terry'ego Funka !

REKLAMY

MT: Witamy po reklamach na gali ECW...

JR: Przed chwilą byliśmy świadkami debiutu Undertakera w ECW.

MT: Oraz powrotu Brothers of Destruction... Przenieśmy się na backstage !

BACKSTAGE

Do biura Davida Harda wchodzi... Stone Cold !

Stone Cold: To jak, dostanę dzisiaj walkę ?

David Hard: Dzisiaj akurat nie...

Stone Cold: A to mam cie w dupie... Kiss my ass !

Stone Cold wykonuje Mr.HardyZ'owi Stunnera...

RING

JR: Ho, ho... Undertaker, Stone Cold w ECW... Kto jeszcze ?

MT: W rosterze jest jeszcze paru wrestlerów którzy nie wystąpili jeszcze. Abyss, Raven, AJ Styles.

JR: Wow, AJ Styles ? Ciekawe czy zaprezentuje się z tej dobrej strony, czy znowu będzie miał gdzieś publiczność.

MT: Nie wiem... Ale wiem, że czas na Main Event !

i784F95A4-4E8A-4566-BFBC-7A7E346B261C.jpg

Modest to the top... Modest at the top !

rvd_ss04.jpg

Rob Van Dam ! The Whole fuc*in show...

MattHardy(2).jpgIMG_8647.jpg

I can slap a tornado !

GONG !

Rozpoczynają Matt i Jeff... Jeff mówi coś do brata, ale ten sprzedaje mu "liścia" ! Jeff wkurzony nadstawia drugi policzek, Matt chce go zaatakować, ale Jeff blokuje cios, kopnięcie w brzuch i potężny cios w twarz. Irish whip na liny i Running Neckbreaker od Jeffa dla Matta... Jeff szybko wstaje, pomaga wstać Mattowi, wysyła go do swojego narożnika. Tam seria kopnięć, Matt opada i siedzi przy narożniku, Jeff częstuje go Turnbuckle Dropkickiem ! Zmiana Jeffa z RVD... Rob wchodzi do ringu, pomaga wstać Mattowi i Suplex ! Świetny, dynamiczny przerzut... RVD przypina, jeden ! To za mało dla World Heavyweight Championa... RVD wchodzi na trzecią linę i próba Frog Splash, ale Matt Hardy się odsuwa i doskakuje do swojego narożnika i zmiana z Suicide. Suicide pomaga wstać Robowi, szybki Suplex... Suicide pomaga wstać RVD'emu, odbija się od lin i clothesline... Ponownie się odbija i Leg Drop z wyskoku ! Suicide pomaga wstać Robowi, wysyła go na liny i częstuje Back Body Dropem, ale RVD ląduje na nogi i wykonuje School Boy... Jeden, dwa i aj, nie ! RVD szybko wstaje, pomaga wstać Suicide, irish whip do narożnika, aj skontrowany, ale RVD wskakuje na narożnik i Springboard Crossobdy ! RVD przypina, jeden, dwa ! Suicide odkopuje... RVD szybko wstaje, Suicide także i Spinnig Wheel Kick od Rob Van Dama. RVD zmienia się z Jeffem Hardym który wchodzi na drugą linę, tauntuje i Leg Drop ! Jeff powoli wstaje, pomaga wstać swojemu rywalowi, kopnięcie w brzuch i uchwyt i Gordbuster Suplex ! Jeff Hardy wychodzi z ringu, wyjmuje spod niego drabinę, ho ho ! Jeff wchodzi na ring z drabiną i kładzie ją na ziemię. Pomaga wstać swojemu przeciwnikowi, kopnięcie w brzuch i Twist of Fate na drabinę ! Jeff powoli się podnosi, jest już zmęczony... Pomaga wstać Suicide, irish whip na liny, ale Matt szybko klepie Suicide. Wchodzi na ring powala clotheslinem Jeffa... Pomaga mu wstać, łapie go i Side Effect ! Matt pomaga wstać Jeffowi, kopnięcie w brzuch i próba Twist of Fate, ale Jeff się nie daje... Kopie w brzuch Matta i wykonuje mu Twist of Fate ! Ho, ho ! Co za walka, Jeff łapie za nogi Matta i Extreme Leg Drop... Jeff wychodzi z ringu, wyjmuje drut kolczasty i razem z drutem wraca na ring. RVD w tym czasie wchodzi na ring z krzesłem... Jeff zmienia się z Robem. Rob rozkłada drut kolczasty, na nim kładzie krzesło, a na to wszystko wrzuca Matta Hardyego. Suicide wbiega na ring, ale otrzymuje Powerslama na Matta i leży na nim nieprzytomny... RVD rozkłada jeszcze drabinę, zmienia się z Jeffem. RVD wchodzi na trzecią linę i Frog Splash ! Jeff jest już na drabinie i Swanton Bomb... Jeden, dwa i trzy !

Maria: Here is your winner... Jeff Hardy and Rob Van Dam !

JR: Świetny main event...

MT: Masz rację JR, nasz czas jednak dobiegł końca. Żegnają się Mike Tenay !

JR: Oraz JR... Do widzenia !

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Toesoss

3

• Kingston

1

• HBK1674304325

1

• Luba

1

Top użytkownicy w tym temacie

Podoba mi się, są niedociągnięcia, ale naprawdę podoba mi się 8/10.

No teraz już ci fajnie wyszło, walka dobre, można powiedzieć przyzwoite. Przebieg akcji ciekawy ale mógłbyś dać cztery walki i może trochę większą rozbudowę feudów. Np. przez backstage, więcej walk tam. Jak już zrobiłeś pas Hardcore to niech jego walki będą najpierw zaczynały się na ringu, a następnie będzie akcja przechodzić na backstage, a potem poza cały stadion czy co to tam jest. Urozmaici to pojedynek. Poza tym liczę na powrót Brothers of Destruction. :)

ahfo.png

luba_049.png

W spoilerze plany dotyczące BoD na następne ECW

Zawalczą z Funkiem i tym drugim na następnym ecw :D

• Urządzenie:  Android

Świetne to masz!! Oby tak dalej

Luba, wątpię że będę pisał cztery walki... Przyzwyczaiłem się jakoś do trzech :D