Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Extreme Rules 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Extreme Rules 2010:

1.

Gauntlet Tag Team - która drużyna zwycięży, zawalczy o pasy na najbliższym RAW

- ShowMiz vs John Morrison & R-Truth

- ShowMiz vs MVP & Mark Henry

- The Hart Dynasty (w/ Bret Hart & Natalya) vs ShowMiz

2.

Jeśli Punk przegra, zgoli włosy

CM Punk vs Rey Mysterio

3.

Strap Match

JTG vs Shada Gasparda

4.

Extreme Rules Match for World Heavyweight Championship

Jack Swagger © vs Randy Orton

5.

Street Fight

Sheamus vs Triple H

6.

Extreme Makeover Match for Womans Championship

Beth Phoenix vs Michelle McCool ©

7.

Steel Cage

Edge vs Chrisa Jericho

8.

Last Man Standing Match for WWE Championship

John Cena © vs Batista

Swój wybór uzasadnij postem, w którym sensownie uzasadnisz swój wybór. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

2

• Luba

2

• Zaq123

1

• Luks

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wybrałem walkę Last Man Standing Match ponieważ w niej było najwięcej akcji dużo emocji i chociaż ta walka nie nazywała się Extreme ani Street Fight to było w niej najwięcej użytych przedmiotów które dodawały tej walce tego czego było trzeba na Extreme Rules. Reszta była taka nudna że prawie spałem np. walka div ojciec mnie obudził pod koniec walki.

Ogólnie gala nie podobała mi się, ale mogło byc gorzej.Tak jak kolega wyżej wybrałem main event. Początek walki był bardzo nudny, lecz z czasem mecz dosyc sprawnie się rozkręcił. Złamane zostały trzy stoły, użyto kilka razy stołek i jakiś tam bajer jeszcze (ale jak na WWE to i tak dużo). Jak na całej gali w pojedynku zabrakło krwi - standard.

Reszta była taka nudna że prawie spałem np. walka div

Tylko ta walka div była o niebo lepsza niż nudne Last Man Standing. To, że użyli dużo przedmiotów to znaczy dobra walka? WTF?! W ogóle nie było to realistyczne. Cały czas tylko jedna akcja i już czeka czy wstanie. A Nieśmiertelny znów musiał pokazać moc. Końcówka już przekombinowana i jak dla mnie kandydat na najgorszą walkę roku.

A co do mojego głosu to Steel Cage, bo to było coś. Bardzo dobrze zabookowana i jeszcze obaj sę spisali. Ten Codebreaker na linach to akcja już podchodząca pod indy, a nie WWE. Edge także widać już doszedł do siebie po kontuzij. I walka roku w WWE, bo Kurta i Andersoona nie przebili. Ale mimo tego walka zasługuje na uznanie.

Kolejna ankieta, w której wszyscy głosują na walkę drewnianego Johna... Wrestlerzy sami nic nie pokazali, a to że były tam stoły i inne rzeczy nic nie znaczy. Skoro oni nic nie potrafią to jakieś stoły i krzesła nic nie zmienią! Co do tej walki div, to naprawdę była ciekawa. Nawet się tego nie spodziewałem. Mój głos na Steel Cage, między Edgem i Jericho. Świetna walka, dużo ładnych akcji. Tak jak Boogeyman1996 powiedział, walka roku w WWE. To było coś, a nie jakiś tam Last Man Standing, w którym walczyły dwa drewna. Jeszcze przewidywalny przebieg walki... Chyba każdy wiedział, że Batista będzie okładał Cenę, a potem ten w magiczny sposób wstanie i wygra. Porównajcie sobie te dwie walki to zobaczycie, która była lepsza...

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Tylko ta walka div była o niebo lepsza niż nudne Last Man Standing. To, że użyli dużo przedmiotów to znaczy dobra walka? WTF?! W ogóle nie było to realistyczne. Cały czas tylko jedna akcja i już czeka czy wstanie. A Nieśmiertelny znów musiał pokazać moc. Końcówka już przekombinowana i jak dla mnie kandydat na najgorszą walkę roku.

I tu się w 200% Zgadzam.Ta walka była tak nudna, że obejżałem ją w 3 minuty.Tą walkę oglądałem koło godziny 22 i prawie zasnąłem.Clothesline i odrazu odliczanie i tak co chwilę. Żadnych emocji.Walka do dupy..

Porównajcie sobie te dwie walki to zobaczycie, która była lepsza...

Artx oni i tak wybiorą walkę Dżona, mówiąc, że był najlepszym wrestlerem na Extreme Rules bo się nie poddał =))

A najlepsza to oczywiście Steel Cage Match. Od początku gali wiedziałem że ta walka będzie najlepsza.Tak jak napisał Bugi Ten CodeBracker był wspaniały.Obaj dostali po Finisherach i się podnosili, to mi się podobało. Jedyne czego mi brakowało w tej walce to krew, no ale na to raczej liczyć nie mogliśmy. Dużo zwrotów akcji. Jericho ma już wyjść jest już z drugiej strony, ale Edge jednak wstał. Last Man Standing najgorszą walką roku, zaś Steel Cage jak narazie najlepszą.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Prawie wszystkie walki na Extreme Rules były do dupy. Już rok temu były ciekawsze walki, no ale trzeba najlepszą wybrać, a więc niech będzie Steel Cage match pomiędzy Chrisem Jericho, a Edge'm. To chyba była jedna z przyzwoitych walk, bo reszta to była kompletna chała. Może jeszcze z dwa pojedynki nie były aż takie do dupy ale ten chyba najlepszy. Więc głos na Steel Cage Match.

ahfo.png

luba_049.png

Napisze to jeszcze raz. ,,Pewnie dostane bana,ale SweetChinMusic Zamknij się już!!!!!!

Dop. Luba OK sam chciałeś nie kasuje tego -.- ale następnym razem pisz na temat. Więc ban gotowy

Napisze to jeszcze raz. ,,Pewnie dostane bana,ale SweetChinMusic Zamknij się już!!!!!!

Zbijesz mnie ? Albo nie zadzwoń do Dżona, a on mnie załatwi. Zrobi mi attitude adżastment i połamie mi kręgosłup :( Nie no dobra, nie zniżam się juz do twojego poziomu.

Dop. Luba Zniżyłeś się do jego poziomu, napisałeś nie na temat i jeszcze go obraziłeś. Klapa, ty masz dawać przykład, a nie się kłócić, przecież jesteś pomocnikiem, mógłbyś mu tą wiadomość wysłać na PW. Powiem tyle nie rób tego więcej. Zawiodłem się na tobie :(

Wiem,wiem. Tylko denerwuje mnie takie coś. Mam swoje zdanie, Wyrażam je, a za chwilę ktoś mnie wyzywa bo mu się nie podoba że nie lubie Jaśka.

Dop. Luba Spokojnie ja też nie lubię Jaśka ^^ Poza tym następnym razem załatw sprawę na PW

Edytowane przez Gość
Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Styl:  Jasny

Ja miałem dwie kandydatki to walki tego PPV. A mianowicie Rey vs Punk oraz Edge vs Y2J. Ale wybieram walkę steel cage. Najlepsza walka tego PPV. Dobre tempo, masa emocji, dużo finisherów, no i wogóle świetne widowisko :t_up: No springboard Codebreaker z drugiej liny niemal powalił na kolana :shock::applause: Głos na Steel Cage match.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Oczywisty głos na Steel Cage Edge vs. Chris Jericho. Wspaniała walka, która mam nadzieję jeszcze troche podrasuje feud tych wrestlerów. Ta walka to jedna z niewielu udanych na tej gali. Oprócz tego niezła była też walka Rey Mysterio vs. CM Punk oraz walka div. No poziom też trzymał Street Fight. Ale ogółem to jak narazie najgorsze PPV w tym roku i chyba jedno z najgorszych w historii Extreme Rules.

Mój głos leci na Steel Cage. Zdecydowanie najlepsza walka tego PPV.Dużo fajnych akcji,finisherów(znakomity był ten codebreaker z drugiej liny :t_up: )

Co do walk to może dwie były niezłe a reszta walk daremna.Całe Extreme Rules wypadło bardzo słabo :(

ksgj.png

A mój głos oddaje na Cena vs Batista w Last Man Standing.Najciekawszy moment gdy Cena go do narożnika przywiązał :) Stawiam na walke gdyz była najciekawsza :D

Zdecydowanie głos na Last Man Standing, bo o dziwo Cena odegrał dobry match, chyba najlepszy w tym roku. Było dużo akcji, finisherów. Walka praktycznie toczyła się na około ringu, nie tak jak Triple H - Orton, ale można śmiało nazwać ją dobrą walką. No i końcu motyw z taśmą był przemyślany.

johncenanexusk.jpg

Hustle Loyalty Respect

Never Give Up

Mój głos może wydawać się dziwny, ale wybrałem walkę Last Man Standing. Sina i Batista dużo nie pokazali, ale w końcu ta gala nazywa się Extreme Rules, więc postawiłem na "najbardziej ekstremalna walkę tego PPV". Steel Cage też był ciekawy, ale jak dla mnie czegoś tam zabrakło. A końcówka LMS było trochę przekombinowana z tą taśmą no, ale trudno.

DEAD MAN WALKING
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• VictorV2
      Nie zgodze się z tym że winę ponosi booking.  I nawet nie musimy szukać daleko przykładu, zostajemy w rodzinie. Jak bardzo over był Goldust, tylko dlatego że Dustin znalazł sposób żeby to działało? Jeśli dobrze pamiętam, historia była taka że pomysł Goldusta wymyślił Vince żeby wkurzyć Dusty'ego, upokarzając jego syna. W tej sytuacji booking chciał żeby pomysł flopnął a pomysł stał się dość ikoniczny.  Są zawodnicy którzy dostawali głupie, beznadziejne pomysły które nie miały racji byt
    • Bastian
      Zgodnie z przewidywaniami złoto wróciło do Cody' ego Rhodesa. Niestety, ale title reign Drew był tylko zmyłką, aby droga do WM42 nie wydawała się aż tak oczywista. Mnie takie decyzje nigdy się nie podobają. Mógł już Rhodes trzymać ten pas od udanego rewanżu z Ceną aż do WMki, wygrać na RR z Zaynem, tak jak to zrobił McIntyre. No ale trzeba nabić licznik Cody' emu, żeby nie wyglądało to tak marnie na tle Ceny, Ortona czy Lesnara. Rhodes - Orton to dream match, będę czekał na to bardziej niż
    • Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
  • Dodaj nową pozycję...