Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Extreme Rules 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jak już wspomniałem wcześniej to najgorsza gala w tym roku.Prawie wszystkie pojedynki były denne bez emocji zwycięscy byli łatwo przewidywalni.Głos pada na Phoenix gdyz jej wygrana była dla mnie miła niespodzianką.

paparoach.png

18659.png

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Duffy

1

• Tuptuś

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Głos na Punka. Razem z Reyem sworzyli najlepszą walke gali. A że Punk wygrał głos na niego a nie na Reya.

Ja zagłosowałem na Jack'a Swagger'a. Walka z Ortonem na bardzo dobrym poziomie. Pokazał, że ze swoim talentem potrafi utrzymać WHC z takim zawodnikiem jak Randy. Szkoda, że ta walka nie była jeszcze bliższa prawdziwego hardcore'u. Szczerze byłem zaskoczony wygraną Jack'a, ale w końcu trzymać taki pas przez miesiąc, to za mało. Myślę, że na WWE Fatal Four Way straci pas, lub w jakiejś wcześniejszej tygodniówce.

Zagłosowałem na Swagger'a.Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie swoim zwycięstwem szczególnie,że walczył z Ortonem. Pokazał tą walką na co go stać i to mi się podobało.

ksgj.png

Ja oddałem głos na Ktoś inny, a mianowicie na Chris'a Jericho. Może przegrał walkę z Edge'm, ale pokazał sie z dobrej strony i ten Codebreaker z drugiej liny był chyba najlepsza akcją tego PPV. :applause:

DEAD MAN WALKING

Zagłosowałem na Johna, ogólnie gala nie była za dobra a w mojej głowie było dwóch kandydatów do miana najlepszego. Pierwszym był Swagger, którego darze sporą sympatią a drugim właśnie Cena, głos poleciał na tego drugiego, ponieważ walka z Batistą zrobiła na mnie większe wrażenie aniżeli walka Swagger Orton.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Swój głos oddałem na Johna ponieważ w tej walce naprawdę dobrze walczył :). Ładne akcje zwłaszcza ze stołem komentatorskim :D hehe. Ogólnie jak dla mnie większość walk była na dobrym poziomie :) .

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Mój głos także idzie na Johna Cene .Naprawdę duzo pokazał w tym matchu , zakończył go w świetnym stylu.Proszę tylko bez komentarzy do tego ,że John to cienki wrestler , bo jest bardzo dobrym zawodnikem.Wszyscy mówili ,że walka będzie mizerna , a okazała się najlepsza.

Mój głos leci zdecydowanie na Johna Cene :).Gala w tym roku nie była do końca jakiej oczekiwałem na ale co moge zrobić , nie przepadam jakoś za Ceną ale musze zagłosować na niego ponieważ w innych walkach nie pokazał nikt czegoś fascynującego.Krótko mówiąc pokazał najwięcej na gali Extreme Rules :)

• Urządzenie:  Android

Głos na JTG jest bardzo fajnym wrestlerem ,pokazł że jest lepszy od swego byłego tag-team partnera choć ma gorsze warunki fizyczne!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...