Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Extreme Rules 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszego wrestlera PPV WWE Extreme Rules 2010. A oto nominowani:

CM Punk

JTG

Jack Swagger

Sheamus

Beth Phoenix

Edge

John Cena

Ktoś Inny

Swój wybór uzasadnij postem, w którym sensownie uzasadnisz swój wybór. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Duffy

1

• Tuptuś

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

wybrałem John Cena Wygrał w dobrym stylu

Dop. Luba Może coś jeszcze byś powiedział na ten temat?

olico.jpg

Głos poszedł na Johna bo moim zdaniem odegrał chyba najlepszy match w tym roku. Walka była na prawdę dobra, AA na stół komentatorski, SB na stół, i parę innych. Zdecydowanie najlepszym wrestlerem z ER jest Cena.

johncenanexusk.jpg

Hustle Loyalty Respect

Never Give Up

To samo co kolega wyżej.. :)

Głosik na Jaśka, walka nie była najlepsza, ale mi się podobała może początek był taki siaki ale później to był odjazd :8

John wykonal na Batistie to samo co na Ortonie bylo to na Bragging Rights...... :) Heh potem te nogi zaklejone taśmą, przemyślane

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Głos poleciał na Ktoś Inny. Dlaczego? Już tłumaczę, a dlatego że ten głos leci na Randego Ortona który skleił z Swaggerem bardzo dobrą walkę i szczerze powiem że długo takiej nie widziałem no może oprócz HBK vs. Taker na WM 25. Głos na Ortona i tyle na ten temat.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Mój głos poleciał na John'a Cene najlepsza walka na Extreme Rules (niewiele lepsza od Swagger vs Orton) akcje wyskokiego ryzyka stoły krzesełka to to co chyba każdy fan wrestlingu chciałby obejrzeć i dlatego taka jest moja decyzja :)

ja dałem głos na ktoś inny, a mianowicie na Chrisa Jericho. Bardzo ładna walka z Edgem, mógł wygrać ale przebajerzył. No i to springboard codebreaker kiedy Edge był na linach - przepiękne :)

Głos poszedł na Johna bo moim zdaniem odegrał chyba najlepszy match w tym roku.

Wypada mi to tylko tak skomentować- =))=))

Najlepszy Wrestler?Hmm..Jack Swagger. Pokazał się z bardzo bardzo, ale to bardzo dobrej strony w walce z Ortonem, a co najważniejsze obronił tytuł. Walka była by słaba, ale Jack ją uratował.Wiele różnych suplexów i tych innych dupereli.Świetnie przyją te uderzenia koszem. Myślałem też na Punkiem, ale jednak Swagger.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Wybrałem Johna Cene to była najlepsza walka ER i podziwiam jego siłę po 2 stołach i batista bomb podniósł się. I wygrał w zajebistym stylu z taśmą.

więc tak swoje walki wygrali John Cena i Batista :D wiec najlepszym wrestlerem John Cena :D

Dop. Luba Dopisz coś jeszcze.

Uśmieje się dzięki wam. O boże John jest wspaniały, bo znowu pokazał, że WWE to nie wrestling tylko cyrk. No bez jaj po połowie tych akcij powinen leżeć i kwiczeć ale fatalny booking sprawił, że to kandydat do najgorszej walki. Ale booking nie tylko tych walk ssał, bo nie wierze, że na trzeźwo ktoś wymyślił taki TT Gauntlet czy Strap. Także Extreme Rules i Street nie były niesamowite ale aż takiej tragedii tu nie było. Gale podratowały lekko divy, które były warte uwagi, walka o włosy i ten wskakujący na koniec Mercury to poprostu przerosło gale. Rey pokazał trochę więcej niż na WM-ce więc ta walka dobrze. No i Steel Cage czyli walka roku WWE jak do tej pory, a ten Codebreaker na linach zasłużył na miano wrestlera ER i dlatego mój głos na Y2J.

Jak można dawać głosy na Cenę? Zupełnie nic nie pokazał... Jeszcze ktoś napisał, że przemyślane było, że związał mu nogi... Zastanawiałem się na kogo zagłosować. Kandydatów miałem dwóch - Jack Swagger i Chris Jericho. Tyle, że tego drugiego nie ma w ankiecie. W takim razie mój głos na kogoś innego. Jego walka z Edgem była najlepsza na gali i pokazuje, że bez żadnych przedmiotów można stoczyć dobrą walkę, nie tak jak w Main Evencie. Jeszcze ten piękny Codebreaker z lin.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

moim zdaniem najlepszą z walk była z Johnem ceną to chyba jest jasne . John jest zajebisty i mega przystojny a na dodatek jest najbardziej uzdolniontm wrestlerem w wwe .A jak ktoś ma z tym jakis problem to już jego sprawa :D

wg mnie jednym z najlepszych jest Randy Orton , chodziaż przegrał to i tak jest najlepszt nooooooo i najlepiej robi RKO :t_up:8):)

Dop. Luba O Boże...nie przesadzaj z emotikonami :roll: Poprawione

klaudusia1536

O Boże John Cena wygrywa w ankiecie, chyba ją skasuje i zrobię nową xD. Joke. A więc ja wybrałem ktoś Inny, a jest nim Jericho. Pokazał więcej w tym pojedynku niż Edge i miał szanse na wygrane ale jego zarozumiałość go zniszczyła. No trudno się mówi, ważne, że stworzyli dobra walkę.

ahfo.png

luba_049.png

• Styl:  Jasny

Głos idzie na kogoś innego, a mianowicie na Chrisa Jericho. Z Edgem stworzyli 2ugą póki co walkę roku w WWE (1sza to Taker vs HBK z WMXXVI g mnie oczywiście). Tylko z tą różnicą, że Chris pokazał dużo więcej niż Edge. Ten Springboard Codebreaker po prostu niesamowity :shock: Najlepszy match na PPV. Noi najlepszy zawodnik PPV - Chris Jericho.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...