Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Extreme Rules 25/04/2010 - wyniki i raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Street Fight

Triple H vs Sheamus - nie odbył się, wzamian za to mieliśmy

Gauntlet Tag Team - która drużyna zwycięży, zawalczy o pasy na najbliższym RAW

- ShowMiz pokonali Johna Morrisona & R-Trutha via DQ

- ShowMiz pokonali MVP & Marka Henrego

- The Hart Dynasty (w/ Bret Hart & Natalya) pokonali ShowMiz

No. 1 contenders for Unified Tag Team Championship - The Hart Dynasty

Match 2

Jeśli Punk przegra, zgoli włosy

CM Punk pokonał Reya Mysterio

Match 3

Strap Match

JTG pokonał Shada Gasparda

Match 4

Extreme Rules World Heavyweight Championship

Jack Swagger © pokonał Randyego Ortona

Match 5

Street Fight

Sheamus pokonał Triple H'a

Match 6

Extreme Makeover Womans Championship

Beth Phoenix pokonała Michelle McCool ©

Nowa Woman's Champion - Beth Phoenix

Match 7

Steel Cage

Edge pokonał Chrisa Jericho

Match 8

Last Man Standing WWE Championship

John Cena © pokonal Batiste

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• BigDickJohnson

1

• Hacjend

1

• Kacpios

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

No i po (NIE)Extreme Rules. Jeśli tak zdaniem WWE wygląda extreme to porażk Przez całą galę zostały użyte raptem parę przedmiotów. Metalowa pałka, kindo stick, kosz na śmieci, stół komentatorski, dwa stoły zwykłe i tyle. Jezu przecież tyle przedmiotów używają w TNA podczas jednej hardcorowej walki!!!! dobra a teraz o walkach:

1 - Miałbyc street fight, a mamy gauntlet match - beznadzieja i tyle co mam do powiedzenia na ten temat :censored:

2 - Punk vs Rey - zwycięzca był wiadomy, ale walka mimo wszystko trzymała poziom. Sporo się działo - Ładne akcje, zwroty oraz tempo. Przyjemnie się oglądało tę walkę :t_up:

3 - Strap match - tak samo beznadzieja. nic ciekawego

4 - WHC match - spodziewałem się kupy, a tu miłe zaskoczenie. No i była to pierwsza walka w której użyto jakiejś "broni" - ładne były te uderzenia na głowę Jacka. Walka może nie powalająca, ale da się ją obejrzec

5 - Street Fight - niespodziewanie spodziewany :D zwycięzca też był wiadomy. Nieziemski wręcz poziom extreme - jeden patyk!!! :t_down:

6 - Womens championship - no byłem bardzo, ale to bardzo mile zaskoczony- walka naprawdę dobra!!!!dużo się działo, bardzo dobre używanie desek do prasowania. spodobał mi się i rozśmieszył jednocześnie moment jak Beth rzuciła wiaderko w Michelle, a od McCool wiaderko odbija do sędziego (wygladało to jak w pinballu :D ). Beth zasługuje na pas i zasłużenie wygrała. Byłoby jeszcze lepiej jakby ten GlamSlam był na deski :D

7 - Steel Cage match - najlepsza walka na tym PPV. Świetne wrestlingowe show. bardzo dobre tempo, akcja trzymająca niemal cały czas w napięciu. Sporo finisherów oraz przełamywanie ich (springboard Codebreaker z 2ej liny :shock::shock: bajeczka :t_up: ). Brawa dla obu panów :applause::applause:

8 - LMS o WWE Title - kandydat do najgorszej walki roku. Nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Nic się wielkiego nie działo - co ruch to liczenie :t_down: No może AA na stół komentatorski był niezły, a poza tym to kupa :t_down: No i jak zawsze niezniszczalny Jachu - noż ja cię :censored::censored: nie ma niby siły wstac, słyszymy już liczenie do 9, a tu nagle jasiu jak sprężynka wstaje jakby nic się nie stało!!! A końcówka to już wogóle porażka - obwiązanie nóg taśmą??? WTF??? Już lepiej by było jakby John założył STF z jakimś narzędziem np łańcuchem.

Ogólnie to było to narazie najgorsze PPV w tym roku ze strony WWE. Extreme Rules??? ta nazwa to pomyłka!!!!

Galę uratowały w sumie 4 walki - 2 dobre (WHC match oraz Divy), 1 bardzo dobra (Punk vs Rey) oraz 1 Fenomenalna (Steel Cage). Reszta to jednostajna KUPA :censored: Tyle w temacie

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gala taka średnia, były zarówno pozytywne zaskoczenia jak i negatywne zaskoczenia, no ale po kolei:

ShowMiz vs reszta

Było to bardzo przewidywalne niestety, od początku wiadomo było że jako 3 drużyna wyjdą Harty i wygrają, mam tylko nadzieje że wczoraj przegrali bo moim zdaniem nie zasługują na te pasy. Zresztą skoro to była gala Extreme Rules, walki powinny się odbywac na zasadach ER i Morrison nie powienien dostać dyskwy.

Rey vs Punk

Moim zdaniem najlepsza walka wieczoru, szybkie zwroty, kontry i sporo naprawde dobrych akcji. No innego wyniku w sumie nikt się nie spodziewał. Ale fajny pomysł na wprowadzenie nowego tajemniczego członka SES

Shad vs JTG

Tu wielki zawód jeśli chodzi o wynik. Walka bardzo słaba, praktycznie nic nie pokazali. No i spodzieaałem się i liczyłem na zwycięstwo Shada.

Orton vs Swagger

Bardzo dobra walka. Jeszcze bardziej się utwierdziłem w przekonaniu że Jack zasługuje na pas i oby go jeszcze długo nie stracił. Co prawda musiałem sobie 2 razy cofnąc żeby zauważyc co się wydarzyło na końcu jak Orton robił RKO na krzesło ale w sumie fajny pomysł i ładne wykonanie.

Sheamus vs HHH

Tu z kolei spory zawód. Spodziewałem się więcej po tej walce. Głupi motyw z atakiem na początku gali. HHH od początku do końca walki ledwo stał na nogach. Bardzo słabo. No i gdzie był młot!?!?! Ale może to zapowiedź kontyzji The Game'a i jego przerwy w wrestlingu.

Beth vs McCool

Jak na divy całkiem dobra walka no i bardzo się ciesze ze zwycięstwa Beth. Oby długo pasa nie straciła.

Jericho vs Edge

Zdecydowanie nie nazwałbym tego najlepszą walką wieczoru. Co prawda mile zaskoczyło mnie że nie było prawie motywu z kostką Edga czego byłem prawie pewien, co prawda było sporo bardzo fajnych akcji na linach ale głupie momenty przyćmiły fajne. Motyw z wyjściem i powrotem Jericho? Bez sensu. Pozatym miał on canajmniej pięć momentów kiedy był o sekundy od wyjścia z klatki ale czynności które normalnie powinien robić pare sekund robił tak długo że wyglądało to potwornie nie naturalnie, raz siedział już na klatce a Edge jeszcze leżał na ziemii a i tak nie zdąrzył zejść. No i może były fajne akcje z lin ale gdzie były akcje z klatki? Nie było nawet jednego upadku z wysokości. To co zrobili jak obaj siedzieli na klatce to w ogóle było mega żałosne... Walka średniawa.

Batista vs Cena

No tu bez zaskoczeń. Chociaż pod koniec miałem jednak nadzieje na zwycięstwo Bastka. Tak jak napisał pacjend, beznadziejne momenty kiedy cena leży bez ruchu do 9 po czym podnosi się bez najmniejszego problemu w sekunde. Obwiązanie nóg taśmą całkiem pomysłowe.

Gala fatalna :( .Zawiodłem się na całej linii.

:arrow:Rey vs Punk- Boże co za nudy :( .Wiadomy zwycięzca (Przecież Punk bez włosów to nie Punk)W Ogóle Na arenie tłumy przedszkolaków:619!619!

Walkę oceniam na 3/10 :(

:arrow:Beth vs McCool-nie będę się tu rozpisywał.Powiem tylko jedna z najlepszych walk na tej gali.Tak to nie żart.

Ocena 5/10

:arrow: Jericho vs Edge- no tu trochę lepiej.Walka z emocjami trochę naciągana ale nie aż tak jak inne walki.Fajny CodeBreaker w wykonaniu Jericho.Tutaj się postarali.Jedyna walka która mi się podobała...chociaż nie tylko>

Ocena 8/10

:arrow: Sheamus vs HHH-Street Fight...o ile można tak to nazwać.Fatalny początek.Zastąpienie Tego meczu United Tag Team Championship :t_down: .Porażka.Kiedy zobaczyłem jak Triple H wychodzi myślałem że coś się zmieni.Jednakże nie :( .Walka nudna.Tylko jeden patyczek użyty.Najgorsza walka.

Ocena 2/10!

:arrow: Batista vs Cena-Zwycięzca wiadomy.Walka była Ok trzeba przyznać.Ale końcówka :?::!: OMG gorszego Vince nie mógł wymyślić.

Ocena 6/10

:arrow: Shad vs JTG-Walka byłaby ok tylko że dla mnie trochę za krótka.Ale poziom był dobry.Fajnie że JTG wygrał.Nie mogę do tej walki nić zarzucić

Ocena 8/10

:arrow: Orton vs Swagger-Pojedynek może być.Ale jak to był Extreme Rules to ja jestem Książę Artur(Ale suchar :D ).Sory ale jestem zaszokowany tą galą.Szkoda że Swagger wygrał ,ale końcówka mi się podobała.

Ocena 7/10

Ogółem śr. gali wynosi...4.5/10 :!:.Tragedia :!::( .Jak tak dalej pójdzie Vince będzie miał o jednego fana mniej.Najgorsza Gala w tym roku.Tyle.

paparoach.png

18659.png

RAPORT BY EdgedScott

PART 1 - Backstage, starcie Triple H'a z Sheamusem;

Sheamus okladal Trypiaka piesciami, po czym ten go wrzuil na stol i sam zaczal to robic. Po chwili Irlandczyk uderzyl przeciwnika a razy metalowa palka.

PART 2 - ShowMiz na ringu;

Na poczatek pwoedzial, ze mysli, iz owe show nie zaczelo tak jak wszyscy mysleli. Dodal, ze chce zaczac to show z dawka ekscytacji rozpoczynajac od najlepszego w historii tag-teamu. Nastepnie przypomnial, ze Bret Hart zawarl z nimi umowe, ze jesli wygralby z Davidem Hart Smith'em co dokonal, to musi powiedziec, ze sa oni najlepsi, po czym zwrocil sie do publicznosci by to oni powtorzyli razem z nimi. Pozniej powiedzial ze cierpia na brak rywalizacji, p oczym dodal, iz blaga o to by dali im kogokolwiek by z nimi walczyl. Dodal ze ma giganta jako partnera z tag-teamu. Zaraz pozniej rozebrzmial theme...

PART 3 - Tedy Long wchodzi...;

Powiedzial, ze ma pelne rece roboty z nimi i ze sie cieszy, iz chca zawalczyc. Powiedzial, ze ma mecz dla nich z druzyna przez niego wybrana. Jesli oni ich pokonaja to dostana title shota na pojedynek o pasy UTTC. Zaraz po nim Miz powiedzial, ze gdyby chcial oduzajacej umysl niekompetencji, to poszedlby na mecz Oriolesow. POtem General Manager SmackDown! oznajmil, ze dodal jeszcze jedna druzyne do ich pojedynku, po czym powiedzial, ze jesli wygraja z jedna, to zaraz pozniej zmierza sie z inna. Miz sfrustrowany wykrzyknal, ze Bob Braker bylby lepszym GM od niego, p oczym dodal ze oni sa powodem tego, ze ludzie zaplacili za przyjscie tylko by ich zobaczyc. Ted znow oznajmil, ze znow dodaje kolejna druzyne do ich pojedynku. Mizanin sie wsciekl i zadal pytanie do Longa co zrobi pozniej, czy doda czwarta druzyne, wiec w rezultacie Big Show zakryl usta jemu by wiecej nie gadal. GM na koniec powiedzial, ze jesli pokonaja te 3 ekipy, to wtedy beda mogli sie nazwal najlepszymi, lecz jesli przegraja z jedna z druzyn, to beda musieli sie z nimi pojedynkowac na RAW o pasy.

PART 4 - ShowMiz vs John Morriosn & R-Truth;

Zaczyna The Miz i Morrison. Ten pierwszy zadal kilka uderzen rywalowi, lecz pozniej zostal przewrocony i John Zmienil sie z Truthem. Obaj odbili go od lin i przewrocili, po czym Ron wykonal leg drop a w tym samym momencie Morrison wykonal standing moonsault. Miz sie podniosl i szybko zmienil sie z Big Showem, ktory na wstepie na pelnym biegu wpadl na czrnoskorego rywala. Zadal mu dwa ciosy i zmienil sie spowrotem z Mike'iem. Ten po chwili wzial rozbieg i zaatakowal kopniakiem kleczacego rywala, a po chwili zaczal go dusic. Po chwili sie wydostal, odbil od lin przeciwnika i kopnal rywala w twarz. Po chwili obaj sie zmienili ze swoimi partnerami. Morrison wykonal dropkick i zadal kilka punchow, po czym zostal odepchniety w naroznik i tam zaskoczyl Big Showa, objal nogami jego glowe i zaczal go dusic. Wychylil sie dodatkowo poza liny i przydusil rywala tez do nich. Sedzia odliczyl do pieciu i zakonczyl pojedynek na korzysc ShowMiz.

PART 5 - Wbiegniecie MVP i ledwo ruszajacego sie Marka Henry'ego;

Na wstepie MVP chcial przypiac Showa, po czym odbil sie od lin i chcial wykonac big boota na kleczacym rywalu, lecz ten zlapal jego noge i odepchnal, po czym zmienil sie z Mizem, ktory na wstepie zainkasowal clothsliene. Montel wykonal jeszcze suplex i zmeinil sie z Markiem, ktory zaatakowal rywala glowa. POdniosl rywala, przyparl do naroznika i chcial zmiazdzyc go cialem z rozbiegu, lecz Miz uciekl z pola zaglady. Gruby juz sily nie mial, wiec w rezultacie sie zmienil z partnerem. Ten wbiegl i wykonal ponownie suplexa na przeciwniku, po czym wykonal ball in. Przy probie przypiecia wbagl Big Show i zaatakowal Montela. Zaraz potem wbiegl Henry, lecz nadzial sie na big boota The World Largest Athlete'a. Chcial on pozniej zaatakowac MVP'ego lecz ten zrobil unik i Show znalazl sie poza ringiem. Pozniej Porter wykonal play maker na Mizie, lecz zza ringu Show wykonal KO Punch na rywalu Miza a ten go przypial i ShowMiz pokonali kolejna ekipe. Po chwili...

[b]PART 6 - ...Wejscie The Hart Dynasty i Breta Harta.[/b]

Na samym poczatku obaj zaatakowali wracajacego do swojego naroznika Big Showa a pozniej wykonali swoj finisher na Mizie, po czym David przypial przeciwnika i wygrali, wiec w rezultacie oni na RAW beda mieli okazje walki o pas.

PART 7 - Backstage Todd Grisham i Sheamus;

Rudy powiedzial, ze Triple H jest zbyt wielkim tchorzem by sie pojawic dzis w ringu. Dodal takze, ze moze stanac z nim twarza w twarz albo przegrac. Na koniec dodal, ze on i tak wygra.

PART 8 - CM Punk (with the rest of SES) vs Rey misterio;

Punk zadal rywalowi kilka ciosow, po czym odbil sie od lin, lecz Rey wykonal dropkick. Po wymianie ciosow CM wyrzucil rywala poza ring, wyszedl do niego, lecz ten zlapal jego glowe miedzy nogi i rzucil nim o ring. Po powrocie popchnal go na liny i szykowal sie do 619, lecz ten wstal i chcial na Reyu wykonal GTS, lecz ten tez sie wydostal, odbil sie od lin, jednakze skonczylo sie to zainkasowaniem przez niego scoop slamu, po czym ponownie go wyrzucil i tam zebral kopniaka od Sereny, ktora wykorzystala nieuwage sedziego. Punk wyszedl do niego zadal kilka punchow i wrzucil spowrotem na ring. Przeskoczywszy 3 line wyladowal na lezacym Misterio (w stylu Chavo). Po chwili zalozyl submission hold, z ktorego pare chwil pozniej sie rywal wydostal zadajac kilka kopniakow, w tym jednego w glowe. Misterio chcial podniesc rywala, lecz ten wrzucil go w naroznik, po czym oparl go o 1 line i zadal kilka ciosow w plecy. Sedzia go odciagnal i moment wykorzystal Gallows zadajac cios podbrodkowy. Zaraz pozniej CM wykonal backbreaker i zalozyl znow submission. Maly sie uwolnil, aczkolwiek nadzial sie na clothsliene. Zaraz pozniej wykonal 3 leg dropy i zalozyl trzeci submission. Misterio sie wydostal, wrzucil Punka w naroznik, po czym szykowal sie do moonsaulta, lecz rywal go popchnal i usiadl na linach. Cm wzial go na barki i znow szykowal sie do GTS, jednakze ten znow sie nie dal i popchnal go znow na liny w celu wykonania 619, lecz przy odbiciu sie od lin Serena zlapala go za nogi, po czym sedzia juz nie wytrzymal i wygonil oby dwoch. Punk wyszedl za ring z niedowierzaniem i tak Misterio zaskoczyl go dropkickiem i moonsaultem 2 liny. Po powrocie na ring Rey odbil sie od top rope naskakujac na rywala, po czym chcial wykonac crossbody odbijajac sie z 2 liny, lecz Punk zatrzymal go dropkickiem. Zaraz potem Punk odbil sie z top rope i wykonal clothsliene. Po chwili szykowal sie znow do GTS, lecz Rey go przewrocil i chcial przypiac. Po powstaniu Punk kopnal rywala w twarz. Zaraz po tym obaj wstali, Rey popchnal ponownie na liny przeciwnika i wykonal 619. Nagle spod ringu ktos dal na ring krzeslo, sedzial wyrzucil je spowrotem, lecz jego nieuwage wykorzystal ten tajemniczy gosciu powalajac Reya za ringiem, po czym znow sie schowal. Punk wzial na ring Misterio i wykonal GTSm przypial i wygral.

PART 9 - Shad Gaspard vs JTG;

Obaj byli zwiazani ze soba skorzanym pasem. Walka polegala na tym, ze ktory dotknie kazdy z 4 naroznikow ten wygra. Na poczatek JTG uderzyl pale razy rywala, lecz ten z uzyciem liny go powalil, Dotknal 3 naroznikow, lecz w drodze do 4 przecienik uderzyl go pare razy skorzanym pasem. Dotknal 1 naroznika, lecz Shad szybko sie podniosl i probowal wyrzucic go za ring, a ten wyladowal tylko za linami. GAspard uderzyl pasem jego reke, a ten spadl przed barykade. Dotknal 2 rarozniki, lecz w drodze do 3 JTG sie zablokowal za ringiem uniemozliwiajac tym zdobycie kolejnych "CheckPointow" przez Shada. Po chwili przecieagania JTG przydusil przeciwnika do lin, dotknal 1 naroznik, wykonal leg drop a' la Zack Ryder, dotknal 2 i 3 narzonik, a przy probie dotarcia do czwartego, Gaspard powalil rywala. Wyszedl poza ring i przeciagnal rywala do narzonika, uderzajac jego barkiem o to, po czym zaatakowal go pare razy pasem w reke. Wrocil na ring i zalozyl submission hold z uzyciem pasa. Obrocil go plecami do siebie wciaz go duszac i zaliczyl po kolei 3 narozniki, lecz jego rywal tez to zrobil pod nieuwaga Shada. Przed czwartym JTG wykonal Shout Out i dotknal 4 naroznik, wiec w rezultacie wygral.

PART 10 - Backstage, Todd Grisham;

Powiedzial, ze jest lekko poturbowany Triple H ale bedzie w stanie rywalizowac w dniu dzisiejszym.

PART 11 - WHChampionship JAck Swagger © vs Randy Orton;

Po chwili zapasow JAck przyparl rywala do naroznika i chcial wykonac kilka uderzen w glowe, lecz Viper sie wydostal sam wszedl na liny i uderzyl Swaggera lokciem, po czym wykonal backbreaker. Wyszedl poza ring, Orton za nim i tam Jack po chwili zaatakowal go suplexem. Po chwili wrocili na ring gdzie Jack uderzyl pare razy przeciwnika w narozniku i znow wykonal suplex. Gdy wstali Randy probowal przejac inicjatywe, lecz Swagger go powalil i znow zadal kilka ciosow i wykonal 2 z rzedu suplexy, po czymrzucil go w naroznik, wyszedl za ring po pas, lecz w ringu czychal na niego Orton, ktory odzyskal inicjatywe, zadal kilka ciosow, lecz Jack ponownie powalil przeciwnika. Powtorzyl jeszcze raz czynnosc i szykowal sie do swojego splashu. Przy probie jego wykonania Orton szybko wstal i zaatakowal w locie pasem Swaggera, po czym uderzyl go kilka razy i wykonal scoop slam. Szykowalsie do swojego DDT, lecz JAck odparl i wyrzucil za ring Randy'ego. Sam wszedl za niego i wyciagnacl spod ringu kosz, po czym chcial zaatakowac rywala lecz ten odparl kopniakiem i sam uzyl tego przedmiotu. Uderzyl nim pare razy o stol komentatorski i wrzucil go na schodki i tam 2 razu obil jego glowe. Wrocili na ring gdzie jak zwykle Orton obijal rywala, po czym staral sie wykonac high knee, lecz ten uciekl za ring i wzial ze soba krzeslo. Po probie powrotu zebral od Vipera DDT, po czym ten szykowal sie do RKO, lecz odpuscil, wzial krzeslo, postawil na srodku ringu i na nim chcial wykonac swoj finisher. Przy probie wykonania JAck popchnal rywala na krzeslo, a ten spadl na niego plecami. Po tym szykowal sie do gutwrench powerbomb, ktorego finalnie wykonal i wygral. Gdy WHChampion ospuscil ring tam Orton wykonal mu RKO.

PART 12 - Sheamus na ringu;

Powiedzial, ze jesli sie tu Hunter nie zjawi to zawola sedziego, by ten uznal go za zwyciezce tego pojedynku. Po chwili pokazali Todda Grishama, ltory powiedzial, ze Triple H nie bedzie zdolny do kontynuowania matchu, lecz nagle z szatni wyszedl byly czlonek DX odpychajac announcera i kierowal sie w strone ringu.

PART 13 - Sheamus vs Triple H;

Triple H powalil rywala, zaatkowal go kilka razy. To samo zrobil za ringiem-uderzal nim gdzie popadnie. Wrocili na ring, gdzie poczestowal go spinebusterem i zaraz po tym szykowal sie do Pedigree, lecz jego kontuzjowana reka mu w tym nie pomogla i finalnie Rudy sie wydostal i zaatakowal go clothslienem. Za ring stoczyl sie Hunter, gdzie zostal pare razy uderzony przez przeciwnika. Wrocili na ring i tam Irlandczyk kontynuowal napastowanie przeciwnika. Podnisol go, przyparl do naroznika i tam uderzyl go kilka razy. Triple H chcial odzyskac inicjatywe lecz nadzial sie na clothsliene, po czym Sheamus zalozyl mu submission hold. Triple H sie wydostal i wykonal suplex. Wyszedl za ring i tam zebral od Rudego neckbreaker, po czym wrocili na pole walki i chcial zaatakowac Triple H'a w narozmiku, lecz odparl atak zadajac kopniaka w twarz i wykonujac DDT. Po chwili obaj wstali i Hunter zainkasowal backbreaker i powerslam. Rudy wyszedl za ring by wziac metalowa pale, lecz przy probie ataku oberwal pare razy, lecz to nie pomoglo zbytnio i Sheamus wykonal punch z uzyciem swojej broni. Potem szykowal sie do Crucifix powerbomb, lecz nie dal sie i wyrzucil rywala za ring. Ten zas wyciagnal spod ringu kij, lecz nie dal rady nim zaatakowac wychodzacego tam Triple H'a. Ten wzial kij i uderzyl nim go pare razy i szykowal sie do Pedigree, lecz przeciwnik sie nie dal i go powalil, po czy, wykonal superkick. Wrocili na ring gdzie powtorzyl cios. Sedzia sie pytal czy moze kontynuwac, a ten go oepchnal i pokazal gest "Suck It". zdenerwowany Rudzielec zadal jeszcze 2 razy superkick, przypial i wygral. Po walce Trypiak zebral jeszcze jeden kopniak.

PART 14 - Backstage, Josh Matthews i Edge;

Josh sie zapytal na co jest nastawiony edge na dzisiejsza walke. Ten odparl, ze w Steel Cage Matchu sa 3 opcje do wygranej-poprzez pin-fall, submission, albo ucieczka z klatki przez drzwi lub gora, po czym oznajmil ze nie pozwoli Chrisowi z niej uciec. Dodal takze, ze nawet nie ma zamiaru sam wygrac poprzez wyjscie z klatki.

PART 15 - WWE Women's Championship Michelle McCool © (with Layla El i Vicky "The Chrum" Guerrero);

Po zawarciu McCool zadala kilka ciosow rywalce i probowala zaatakowac ja w narozniku, lecz ona odparla cios, weszla na 2 line i wykonala clothsliene. Michelle wyszla za ring i tam zebrala kolejnego puncha. Layla probowala zaatakowac The Glamazon miotla lecz ona odparla, wziela miotle zaatakowala jej brzuch i wrzucila ja na ring. Tam chcac ja dobic wtracila sie Gruba, ktora zaczela drzec ryja. Layla zwiala, wec zajela sie McCool, ktora popsikala jej w oczy sprayem do wlosow. Wyjela deske do prasowania i uderzyla rywalke. Po chwili zadala jej kolejnych kilka ciosow i zalozyla submission hold. Z zaskoczenia Beth probowala ja przypiac lecz jej sie to nie udalo. Przyparla rywalke do naroznika, przykryla deska i wykonala dropkick, po czy, wyszla za ring by wziazc spowrotem deske lecz przy probie powrotu Phoenix odwdzieczyla sie dropkickiem. Gruba i Layla zlapaly Beth by Michelle znow jej psiknela w oczy, lecz ta sie schylila i prysnela swojej partnerce z tag-teamu. Beth wykorzystala moment zaatakowala McCool, wrzucial na stol i obila jej glowo o niego pare razy. Wrocily na ring gdzie Glamazon uderzyla rywalke 3 razy kubelkiem. po czym posadzila ja na top rope w narozniku. Tam zas szykowala sie do suplexa, lecz Prosiak i Layla pomagaly swojej przyjaciolce, ktora wykorzystala moment i zepchnela Beth wprost na deski do prasowania. Po chwili szykowala sie do Styles Clash ( ;) ), lecz Beth odparla i wykonala Glam Slam, po czym przypiela i wygrala, wiec w rezultacie zostala nowa Women's Champon.

PART 16 - Backstage, Josh Matthews i Chris Jericho;

Announcer zapytal sie Chrisa czy porazka z NXT Rookiem jakos wplywa na jego dzisiejszy mecz. Ten odparl pytaniem czy on jest jak reszta tych hipokrytow, ktorzy mysla ze jedna porazka moze ruszyc Chrisa Jericho. Dodal takze, iz jedna porazka nie jest w stanie zepsuc statystyk bedac najlepszym.Potem powiedzial, ze porazka z Heathem Slaterem nie zmienia faktu, ze jest wielkim graczem. Potem oznajmil ze robi wszystko to co mowi i to co zamierza zrobic, poniewaz jest czlowiekiem szczerym, po czym dodal, ze na najblizszym pojedynku zakonczy kariere Edge'a na zawsze. Powiedzial rowniez, ze robaki zwane Edgeheadami nigdy wiecej juz nie beda tauntowac "Spear".

PART 17 - Edge vs Chris Jericho Steel Cage Match;

Przed wejsciem Chris wzial krzeslo i chcial wejsc na ring, lecz Edge wykonal dropkick, uderzyl nim o barykade, i wrzucil na ring. Chris od razu chcial uciec, lecz Adam zlapal go za gacie, sciagnal na dol i zadal puncha. Pozniej zadal jeszcze kilka ciosow. Chcial obic go o naroznik, lecz ten wskoczyl na niego i chcial znow uciec, lecz Edge chwycil go za noge i sciagnal na top rope, po czym go zrzucil na ring. Nastepnie uderzyl nim o klatke, przydusil do lin i chcial wykonac spear lecz przywalil o nia sam. Po chwili Jericho odbil sie od 2 liny i wykonal dropkick, po czym przydusil rywala i wykonal suplex i przeszedl do duszenia. Odpuscil, po czym odbil sie od lin lecz Edge sie schylil i wrzucil go ponownie w klatke. Podniosl sie, wykonal typowe dla face'a clothsline'y, facefrost i edgecution. Zaraz pozniej powstali, lecz Jericho wykonal buldog i chcial uciec z klatki. Edge znow mu przeszkodzil. Stojac na top rope edge probowal zaatakowac Chrisa kopniakiem, lecz ten zlapal mu noge, zeskoczyl z 3 liny i zalozyl walls of Jericho. Rated R sie wydostal i wykonal edgeomatic. Po chwili Jericho chcac go zaatakowac zebral big boota, po czym Copeland szykowal sie do spear, jednakze Chris chcial uciec przez drzwi. Edge znow mu przeszkodzil lecz Y2J zaatakowal go zamykajacymi sie wlasnie drzwiczkami, po czym mial szanse wyjsc z klatki i wygrac lecz wszedl spowrotem. Tam szykowal sie do uderzenia krzeslem Edge'a lecz ten wykonal spear, chcial przypiac, lecz Jericho kicked-out. Rated R wstal by podniesc rywala a ten wykonal codebreaker from out of nowhere, po czym znow sie szykowal do ucieczki, lecz rywal znow go wzial spowrotem do srodka. Tam zas zadal mu kilka ciosow, aczkolwiek Jricho go popchnal i w rezultacie edge spadl kroczem na line aq potem na mate. Chris wciaz sie wspinal by wyjsc z klatki, lecz znow edge na posterunku powedrowal za nim. Obaj usiadli na gorze klatki i tam Rated R uderzyl go kilka razy. Obaj zeszli na liny, gdzie Chris zeskoczyl spowrotem na mate, odbil sie od 2 liny i wykonal codebreaker stojacemu na tym poziomie Copelandzie. Po chwili powstali obaj i Chris zaatakowal jego noge. Wzial krzeslo i chcial dobic jego uszkodona konczyne, lecz ten sie odsunal, wstal i zadal kilka ciosow po czym wrzucil go 3 razy na klatke. Pozniej chcial obic go o naroznik, lecz ten sie zatrzymal tam i zaczal sie wspinac, lecz Edge znow go sprowadzil na liny. Obil jego glowe o metalowy slupek, a ten spadl na mate. Chris sie czolgal do wyjscia, lecz Edge zadal mu kilka punchow i przytrzasnal drzwiami jego noge, po czym pare razy ja mu wykrecil i zaatakowal, a nastepnie szykowal sie na spear. Chris sie podniosl i Rated R wykonal swoj finisher, przypial i wygral.

[b]PART 18 - WWE Championship BAtista vs John Cena © Last Man Standing Match;[/b]

Po zwarciu Cena powalil Batiste 2 razy ramieniem i ten 2 razy wyszedl za ring, lecz za drugim podejsciem wzial krzeslo, ktorym chcial zaatakowac Johna, lecz ten uciekl, odbil Batiste od lin i wykonal buldoga i suplex. Sedzia odliczyl do 4, ten wstal, znowu ulubieniec dzieci obil go o naroznik, lecz przy probie ataku z rozbiegu nadzial sie na jego lokiec. Animal odbil go od naroznika i wykonal clothsliene. Sedzia doliczyl do 5, wstal i zainkasowal big boota. Gdy wstal to Batista go wrzucil go w naroznik i zaatakowal jego noge 2 razy, po czym przydusil go do lin i kontynuowal tortury jego konczyny. Po chwili wykonal clothsliene. Sedzia odliczyl 6, ten sie podniosl i zainkasowal suplexa. Obaj wyszli za ring i tam Cena wrzucil rywala na schodki. Po chwili obaj znalezli sie na ringu, gdzie Animal zalozyl submission a'la Rick Flair. John sie obrocil i odwrocil submission hold przeciwko Batiscie. Sedzia doliczyl do 6, obaj wstali i obaj wykonali clothsliene, po czym znow wstali, Sina wykonal swoje akcje pod publiczke. zaraz po you can't see me, Batek uciekl poza ring i wyjal metalowy przemiot, ktorym zaatakowal jego korpus. Wrocili na ring i tam Dzon wykonaj Attitude Adjustment na krzeslo. Sedzia oliczyl do 9, ten wstal a babyface w miedzyczasie wszedl na top rope, by wykonac leg drop, lecz Batista popchnal sedziego na liny, w rezultacie Cena na nich stojacy stracil rownowage i spadl kroczem na naroznik. Gdy wstali obaj to Batek wykonal spear, po czym powtorzyl czynnosc. Animal wyjal spod ringu stol, ktorego oparl o naroznik, lecz John z zaskoczenia chcial zalozyc STF, lecz lezacy rywal popchnal go na ten stol. Po chwili obaj znalezli sie poza ringiem gdzie BAtek obil rywalowi plecy i wrzucil go na barykade, ktora przy okazji rozwalil. Wstal przy odliczonych dziewieciu, a w miedzyczasie Animal oczyscil stol komentatorski i postawil przy nim schodki i szykowal sie do wykonania Batista bomb, lecz Cena wykonal na nim attitude adjustment na stol. Przy 9 podniosl sie a John wyciagnal kolejny stol i usadowli go na srodku ringu. Wrzucil Animala spowrotem i chcial ponownie wykonac swoj finisher, lecz Batista odparl wykonujac spinebuster na stol. Zaraz pozniej wstal rywal batisty i zainkasowal Batista bomb. Potem Cena wykorzystal nieuwage rywala i zalozyl mu STF. Sedzia odliczyl do 9, Batek wstal, a w miedzyczasie Sina wyszedl z ring, wziaz tasme i zakleil lezacemu Batiscie nogi razem ze slupkiem, co uniemozliwilo mu powstanie. Sedzia odliczyl do 10 i pojedynek wygral nasza wielki Jasiu Sina.

ps. Za bledy przepraszam ;)

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png