Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WHS #2 Extreme

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Alabama 25.04.2010

______________________________________________________________________________________________________

Jest już na ringu GM Bret Hart

Bret Hart -Dobry wieczór Alabamo!!Jak się bawicie?

Publika - Good!!!!!!

Bret Hart -To nasze ostatnie Extreme przed Ring of Honor ,więc musimy znaleźć pretendenta do pasa Champion America,który na PPV zmierzy się z Dolphem Zigglerem wyłonimy go w pojedynku na zasadach Battle Royal .Oto zawodnicy walczący w nim :

-Samoa Joe

-Cody Rhodes

-Teddy Hart

-Justin Gabriel

-Jay Lethal

-Kenzo Suzuki

-Daniel Bryan

-Drew McIntyre

-Shark Boy

-Alex Riley

Będą oni wychodzić co minute.Pozostałe walki to :

-John Morrison vs Escoria

-Heath Slater vs Goldust(Jednorazowa wizyta na Extreme)

Więc jest co oglądać.Aha jeszcze jedno w pojedynku Battle Royal pojedynek rozpocznie napewno Drew McIntyre

Bawcie się dobrze !!

*Backstage*

Kenzo Suzuki rozmawia z Taiji Ishimorim

Kenzo Suzuki -Jesteśmy partnerami z tag teamu, chce żebyś mi pomógł w wygraniu Royal Rumble.

Taiji Ishimori -Jasna sprawa!

Pojawia się Bret Hart

B.H - Kenzo mam propozycje.

K.S -Słucham cię Bret

B.H -Jeżeli nie wygrasz Royal Rumble to ty i twój partner z Tag Teamu będziecie walczyć o pasy WHS WHS Tag Champions.Co wy na to?

K.S -Jasne! A czemu taka propozycja?

B.H -Ponieważ Extreme ma wakat na walkę na Ring of Honor i chcę go wypełnić

K.S -Aha!

B.H -Na razie życzę powodzenia w Royal Rumble

K.S -Dzięki.Nara

Wiliam Regal -Dobry wieczór.Hej Goldberg

Goldberg -YoYo.Ale nam się gala szykuje.WoWo

W.R -Masz dziś dobry humor widzę.

G. -Nie będziemy gadać przecież o moim humorze.Walka nam się zaraz rozpocznie

Na ring wchodzi Savanah

Savanah -Chciała bym przedstawić zawodników walczących w pierwszym pojedynku

Pierwszym z nich jest ważący 101kg i mierzący 185 cm John Morrison!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=G4536sDCLqE

Hello!! Savanah -mówi John Morrison

S. -W drugim narożniku ważący 123kg i mierzący 196 cm Escoria!!!!!!

Wychodzi w rytmach meksykańskich.

JOHN MORRISON VS ESCORIA

GONG!!

Walka zaczyna się o zwarcia które wygrywa Escoria i przeszedł do bocznego headlock'a.Wyrwał się John i irish whip i drop kick z miejsca i powala Escorię.John wychodzi na narożnik przygotowywuje akcje wyskokiego ryzyka lecz Dark Scoria wstaje i zrzuca go z narożnika ,John jest za ringiem meksykanin nie czeka na aż Morrison wróci schodzi i kopie wszędzie gdzie może.Escoria podnosi John i pcha nim w metalowy słupek,John uderza prawym barkiem.Wstaje a tam czka na niego backsuplex na schodki którymi się wchodzi.Escoria wpycha Johna na ring i zapina 1..2..wydostaje się.Meksykanin podnosi John i próbuje wykończyć swojego finsherem czyli Ura-nage slam.Już trzyma Heningna za szyje lecz ten wykonuje kilka kopów z kolana w brzuch ,Escoria musi puścić John'a ,gdy to się już staje to wykonuje na Escoria irish whip i Flying Chuck.Przypina 1..2... Jakimś cudem Escoria się wydostaje.Rockmen wychodzi na 2 line i czeka, Dark Escoria wstaje,gdy już wstaje to European uppercut.Jest udany Escoria pada na mate. Hennigan szykuje akcje kończącą czyli Starship Pain, w czasie lotu Escoria podnosi kolana do góry i Nitro,też leży obok meksykanina sędzia zaczyna liczyć

1...

2...

3...

4...

5...

6...

Podnosi się Escoria i wstaje też John próbuje wkonać drop kick'a ,lecz Escoria łapie go za nogę i trzyma, chyba za długo John'owi udaje się wykonać mizoguri,meksykanin jest oszołomiony,ale o dziwo nie przewraca się John Morrison wykonuje The Moonlight Drive i to chyba koniec.Zapina 1..2....3.

JOHN MORRISON WYGRYWA POJEDYNEK Z ESCORIA

john-morrison-19.jpg

W.R -John Morrison jak zawsze świetny,ale jestem mile zaskoczny postawą Escori

G. -Zgadzam się z twoim zdaniem.Teraz wywiad z Teddy'm Hartem.

W.R -Zapraszamy na wywiad który przeprowadził Savanah

WYWIAD Z TEDDY'M HARTEM

Savanah -Hej Tedd.

Teddy Hart -Yoyo

S. -W tą niedziele będziesz walczył w Battle Royal.Co zamierzasz jeśli wygrasz?

T.H -Wiadomo że wygrać pas Champion America na Ring of Honor

S. -Ludzie uważają że masz łatwiej w tej federacje dzięki rodzinie -chodzi mi o Breta Harta.Co ty o tym myślisz??

T.H -Ale ktoś opowiada bzdury.Chyba ktoś zazdrości mi korzeni,z których jestem dumny

S. -Kto może ci zagrozić w Battle Royal?

T.H -Na pewno są dwaj zawodnicy którzy są faworytami są to Drew McIntyre i Samoa Joe.Aha zapomniałem o jeszcze jedym czyli o mnie.

S. -Jesteś pewny siebie to twoja taktyka , ale czy w życiu też taki jesteś?

T.H -No to Ba.Jestem za tym że ludzie którzy wiedzą o co chodzi są tylko w stanie coś osiągnąć.

S. -Musimy kończyć bo nas czas goni.Dzięki za wywiad i powodzenia w Battle Royal

T.H -Dzięki i nara!!!

G. -Teddy jest bardzo pewny siebie.W takiej taktyce trzeba być twardym i używać odpowiednich słów.Pytam ciebie bo ty byłeś tego typu wrestlerem.

W.R -Tak ja zawsze wiedziałem co chce i to osiągnąłem jestem tutaj w WHS

Reklama

Reklama Ring of Honor

Po Reklamie

*Backstage*

Na korytarzu spotykają się przypadkiem Goldust i Cody Rhodes

Goldust -Co Cody słychąc w Extreme, pytam bo nie wiem co się dzieje w rozwojówkach.

Cody Rhodes -Daj se spokój.Mam dziś warzny pojedynek i nie rozpraszaj mnie

G. -To sorry!!

C.R -Ja zamierzam być na Ring of Honor w przeciwieństie do ciebie bracie.

G. -O mnie się nie martw

C.R -Ja o ciebie nigdy.

G. -Może byśmy skończyli te kłótnie rodzeństwo powinno się szanować.Zgoda ?

C.R -No dobra bracie

G. -Na to czekałem latami

Braci Rhodes ściskają się a ich ojciec stoi za nimi i łzy leją się mu po twarzy

W.R -Wreszcie bracia Rhodes się pogodzili .

G. -Mi też się to podoba

W.R -Czas na walkę Goldust'a z Heatem Slaterem

GOLDUST VS HEATH SLATER

Savanah -Pierwszym zawodnikem jest mierzący 196cm i ważący 112kg Goldust!!!

Savanah -Przeciwnikiem Goldusta jest mający 188cm wzrostu i ważący 100kg Heath Slater !!!!

Razem Heath'em pojawił się John Morrison, choć miał przed chwilą walkę to jednak postanowił pomóc kumplowi

GONG!!!!!!!

Walka zaczyna się do wielu chop'ów ze strony Goldust'a jest świetnie przygotowany.Irish whip od Heath'a Slatera ,Złoty klęka przed Slater'em i podbródkowy który powala Heath'a.Dusty odbija się od lin wykonuje na wstającym Heath Clothesline.Będzie chyba Bulldog Złotas gdy już odpowiednio trzyma Heatha,lecz ten wyrywa się w ostatnim momencie i jest kilka kick'ów w nogi Goldusta który się kładzie na matę, Heath kopie go niemiłosiernie po twarzy niskimi kick'ami ,podnosi go i drop kick Dusty ląduje za ringem.Z ringu schodzi również Heath i robi na Goldust'ie Spinning spinebuster na stół komentatorski i wchodzi na ring sędzia już zaczyna liczyć

1..

2..

3..

4..

5..

6..

7..

8..

9..

W ostatniej chwili Goldust wchodzi na ring i wykonuje na Heath'ie irish whip ,przypadkiem na drodze znajduje się sędzia który zostaje powalony ,a Slater nadział się na Running stunner.Przypina ,lecz nie ma kto odliczyć w tym momencie na ring wskakuje John Morrison i atakuje Goldust'a Nitro Blast to chyba koniec ,ale przecież nie ma kto odliczyć a na koniec Heath Slater i John Morrison podnoszą Dusty'ego razem finisher Slater'a czyli Hangman's Neckbreaker.Ocuca sędziego który odlicza 1..2..3 Pin-Fall

WYGRYWA HEATH SLATER(JOHN MORRISON)

m_9e9d59718dd64af1b6a88acde3cb6dbc.jpg

W.R -Walka jak walka, ale to co zrobili Heath Slater z John'em to nie smaczne?

G. -Życie

*Backstage*

Bret Hart spotkał się z Teddy'm Hart'em

B.H -Hej Tedd

T.H -No yo

B.H -Masz zadanie specjalne na dzisiejsze Battle Royal w eliminować Drew McIntyre

T.H -Jak to zrobię to co z tego będe miał co ?

B.H -Będziesz pretędętem do pasa WHS Champion America na Extreme za 2 tygodznie chyba że wygrasz Battle Royal to masz walkę o pas na Ring of Honor.

T.H -Spoko

B.H -To dobrze życzę ci wygranej

W.R -Teraz czas na to czekaliśmy cały wieczór BATTLE ROYAL!!

G. -To przenosimy się na ring

Samoa Joe-Cody Rhodes-Teddy Hart-Justin Gabriel-Jay Lethal-Kenzo Suzuki-Daniel Bryan-Drew McIntyre-Shark Boy-Alex Riley(Battle Royal)

Na ring wchodzi Drew McIntyre

http://www.youtube.com/watch?v=KEB3UWiTFus&feature=related

Na ringu w ciemnościach pojawia Teddy Hart

http://www.youtube.com/watch?v=74X0-1IAWq0

GONG!!!

Początek należy Tedd'a który ma wiele sił i ma dla McIntyre kilka chop'ów i kick'ów ,ale drew odpowiada irish whip'em i big boot ląduje na twarzy Teddy'ego .10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 jest następny wrestler ,a jest nim Shark Boy wchodzi i zaczyna obijać McIntyre i jest knee lift.Teraz zajął się Hart'em kopie go w brzuch i w ramię i na koniec będzie spear ,w tym momencie Drew chwyta Shark Boy'a i Ego Trip.Teddy wstaje i próbuje wykonać clousline na szkocie , lecz się przeliczył wypada za ring TEDDY HART ODPADA.I nie będzie miał szans na walkę o pas w ciągu najbliższego miesiąca.Drew zaczął kopać leżącego Rekina,podnosi go po chwili Snap suplex .10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 na ringu Kenzo Suzuki za obok ringu jest Taiji Ishimori.Kenzo wchodzi odrazu z High knee strike w McIntyre, na koniec kilka lub nawet kilkanaście chop'ów .Chce wykończyć Drew Spear'em gdy już chce rozpocząć akcje zostaje wykonany na nim prze Sharka irish whip i na jeszcze do tego Facebuster.Shark zaczął współpracować z Drew'em,szkot podnosi Kenzo ,a Shark już jest gotów wykonać Missile dropkick.W tym czasie10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 wchodzi Justin Gabriel.Strąca z narożnika rekina który ląduje za ringiem SHARK BOY ODPADA.W odpowiednim momęcie uchyla się Suzuki i Drew zostaje trafiony Spin kick McIntyre pada jak rażony piorunem.Gabriel zaatakował jeszcze Japończyka drop kick'iem widać że chce uznawać żadnych kompromisów.Justin jest gotów na 450° splash na Drew'ie chce go wyrzyci lecz ten się mocno trzyma lina jest już po drugiej ,ale nie chce się puści Drew'a łapie Gabriela i się nie daje zepchnąć w tym czasie Kenzo przygotowuje Spear odwraca się Gabriel i jest Spear!! Był taki silny że Justin jest poza ringiem. JUSTIN GABRIEL ODPADA.Szczęście miał Drew ,że puścił się Gabriela bo pewnie też by odpadł w czasie gdy Suzuki się cieszy z w eliminowania Gabriel ,szkot wchodzi na ring.10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 Wychodzi Jay Lethal lecz odrazu ,gdy wchodzi clouslin wykonuje na nim Drew McIntyre.JAY LETHAL ODPADATo nowy rekord WHS.Drew na zmianę z Suzuki prawy za prawy.Tak przez ok.50sek.Irish whip Drew rozpędził się od lin i przwraca Japończyka.10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 Samoa Joe na ringu wchodzi i odrazu po silnym chop'ie dla obu, czyżby tak szybko prubuje wykonać Muscle Buster na Kenzo udany japończyk wygląda jak po zderzeniu z tirem jest próba wyrzucenia go za liny ,ale w tej chwili Drew McIntyre wykonuje na Samoa Big boota ,i znów wymiana chop'ów.Wstaje Samoa Joe staje za Drew'em gdy ten się odwraca kopie go w brzuch ,a potem wynosi do STF-u.Rzuca Drew'a na Kenzo i obaj leżą obłogiem na macie.10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 Wchodzi Alex Riley.Jest na ringu i wykonuje kombinacje kick'ów na korpós i w brzuch na przemian.Irish Whip Samoa odbija się i niespodziewanie spear dla Rileya.Samoańczyk podnosi McIntyre i wychodzi z nim na 3 line i jest Island Driver.I podnosi McIntyre i wyrzuca go za liny.DREW MCINTYRE ODPADA.Teraz Samoa bierze się za Rileya i Muscle Buster.Wyrzyca go za ring.ALEX RILEY ODPADA.10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 na ringu pojawia się Cody Rhodes zaczyna obijać się z Joe ,lecz on jest mocniejszy to wziął go sposobem i irish whip'em Suzuki'ego pchnoł na niego ,Kenzo od razu podnosi Samoa i pomaga Code'mu w zapięciu Cross Rhodes'a i jest udaje się mu zapią takiego dużego zawodnika.10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 Ostatni zawodnik czyli Daniel Bryan jest na ringu wchodzi i od razu pomaga wyrzucić Samoa Joe;go za ring udaje się im to.SAMOA JOE ODPADA w tym momencie rzucają się każdy na każdego.Brayan atakuje Rhodesa kilkoma chop'ami i na koniec Diving headbutt,ale za to Kenzo udanie wykonuje na Bryan Belly to back suplex.Wychodzi na 3 line i jest Springboard moonsault ,gdy wstanie po tej akcji bo sam uciepiał.Podnosi i wyrzuca Bryna za ring .DANIEL BRYAN ODPADA.Cody wstaje i irish whip na Japońcu i jest Snap scoop powerslam.Cody wstaje i ciągnie za włosy Suzuki'ego i podnosi Kenzo i może być Russian legsweep jest tak!! tak!! Teraz to formalność wyrzuca Suzukę za ring.KENZO SUZUKI ODPADA

CODY RHODES BĘDZIE WALCZYŁ O PAS CHAMPION AMERICA NA RING OF HONOR

24240609260903814186333.png

W.R -Ale emocje nie mogę się jeszcze do teraz uspokoić

G. -Zgadzam się z tobą

W.R -Musimy się żegnać.Dobranoc

G. -Narka!!

Extreme schodzi z anten!!!!

Dodano:

KARTA NA RING OF HONOR

- TED DIBIASE VS ESCORIA (ZASADY HARDCORE)

- KURT ANGLE VS SHEAMUS(NO HOLDS BARRED MATCH)

- ELIMINATION MATCH KOFI KINGSTON VS BATISTA VS REY MYSTERIO VS YOSHI TATSU WHS Internacional

- JAPANESE(TAJII ISHIMORI,KENZO SUZUKI) VS ROCKER(JOHN MORRISON,HEATH SLATER) WHS Tag Champions

- CODY RHODES VS DOLPH ZIGGLER Champion America

- ELIMINATION MATCH JOHN CENA VS CHRIS JERICHO VS JEFF HARDY VS CHRISTIAN World Heavyheight

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kingston

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie