Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Smackdown! vs. Raw 2011.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Z drabiny można i z klatki chyba też.

• Odpowiedzi 428
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

43

• Kacpios

40

• Rejden

21

• sm

17

Top użytkownicy w tym temacie

Dobra, wszystko już w tej grze odkryłem, przeszedłem wszystkie Road To WrestleMania bla bla..Postanowiłem więc napisać krótką recenzje naszej ukochanej gry o tematyce wrestlingowej. Tak więc :

Wielu od czasu pojawienia się pierwszych zdjęć/filmików z tej części Smackdown vs Raw, zastanawiało się czy ta gra będzie po piersze - lepsza od poprzedniczki, po drugie - najlepsza ze wszystkich. Czy tak do końca jest, niech każdy sam odpowie sobie na to pytanie, w końcu każdy ma swoje zdanie i każdemu podoba się co innego. Postaram się jedynie w skrócie opisać co jest dobre, a co jest złe, by pomóc nieco osobą, które w najbliższym czasie chcą zakupić tę grę, nie ważne czy na te gorsze konsole jak ps2, czy na te lepsze jak Xbox360, Playstation 3.

Trzeba na początku pochwalić okładkę tej gry, która pozostawia w tyle słabe okładki Smackdown vs Raw 2010, czy 2008. W wersji europejskiej na przodzie możemy zobaczyć Randyego Ortona, a obok niego - Undertakera, oraz Sheamusa. Na ale wkońcu okładka może być zajebista, a gra słaba, jak to było w przypadku Smackdown vs Raw 2009, więc przejdźmy do tego co widzimy, gdy już wkońcu odpalimy długo wyczekiwaną gierkę. Pierwsze co rzuca się w oczy, to na prawdę bardzo fajnie zrobione menu, w tle którego możemy zobaczyć m.in.Edga czy The Miza. Wiadomo, że pierwsze co trzeba zrobić to wypróbować jak się gra, więc i ja tak zrobiłem. Włączyłem pierwszy lepszy Singles Match, wybrałem The Miza i Drew McIntyra i można grać! A jednak nie..Gdy Miz wchodził do ringu, nagle zaatakował go Drew McIntyre i od razu mogłem przeczuwać że coś jest nie tak. Wylączyłem więc walkę i w oczy rzucił mi się napis WWE Universe Mode (Tłumaczenie na polski - największy minus tej gry). Jest to najbardziej zbędny tryb w historii Smackdown vs Raw. Nie rozumiem po co w ogóle on powstał, chyba jedynie dla odblokowania jobberów. Ani z tego jakiejś frajdy nie ma, ani nie wciąga. W Main Evencie PPV miałem przypadek, że walczyły Divy czy takie wielkie postacie i legendy jak R-Truth i Dolph Ziggler. Tryb jest ten strasznie niedopracowany, w niczym nie pomaga, ba on nawet denerwuje ludzi. Zrobiłem sobie porządek z rosterem, dałem pasy tym co chciałem, a to mi wszystko psuje. To mi z heel-turnuje Morrisona, a to mi zrobi z Undertakera #1 Contendera do Divas Tittle(serio-miałem taki przypadek), to mi przeniesie Cene na Smackdown. Nie mam pojęcia co przeszkodziło twórcą w stworzeniu ulepszonego trybu ze Smackdown vs Raw 2008 - 24/7 mode, który został bardzo dobrze przyjęty. A tak, dostaliśmy wielkie gówno, które jedynie psuje zabawe. Skoro jesteśmy już przy trybach - przejdźmy do Road To WrestleMania, które było tak bardzo oczekiwane przez wszystkich, po świetnych zapowiedziach. Wygląda to na pewno lepiej niż w poprzednich dwóch częściach, ale nie wszystkimi gra się fajnie. Te RTWM które zapowiadały się najgorzej(jericho, mysterio) wyszły zdecydowanie najlepiej, a takie których najbardziej wyczekiwałem(Christian, Cena[którego RTWM w 2010 było najlepsze]) wyszły kiepsko. Bo nie wiem ile będziemy jeszcze widywać feud Ceny z Ortonem(nawet w grze?), nie wiem ile jeszcze razy przypominany będzie nam tag team Edga z Christianem. Za to storyline z RTWM Reya Mysterio rwie jajca i nie obraził bym się, gdyby takie coś stworzyli na prawdę. Wtedy pierwszy raz chętnie oglądał bym Reya. RTWM Chrisa Jericho też jest bardzo dobra, story ładnie przemyślane. Zostawiłem na koniec sobie Road To WrestleMania - vs. Undertaker. Sam pomysł na takie coś jest wyśmienity, wrestlerzy którymi możemy zagrać też - CAW, Ziggler, Kingston, Truth, Morrison. Jednak same story już tak nie porywa i jest stworzone strasznie dziwnie i nie realistycznie. Ja chcę tutaj realnych storylinów, a nie ducha Paula Bearera, czy zbieranie dziwnych rzeczy do urny. Jest to na pewno lepsze RTWM niż Ceny niż Christiana, ale jak już pisałem - nie porywa. Ostatni już tryb to wszystkim dobrze znany z poprzedniej części - story designer mode. Jak ktoś lubi sam prowadzić federacje, sam tworzyć story, trzymać w ME Zigglera czy innego Morrisona a jobbować Cene, nie podoba mu się prawdziwe WWE - To jest tryb specjalnie dla niego! Około pięćdziesięciu nowych scen, które mogą zostać użyte przed walką, w środku walki, po walce, na backstage, w restauracji, a nawet w nocnym klubie! To co nie było tak zapowiadane wyszło zdecydowanie najlepiej. Świetne sceny z inwazją, świetne zrobione ataki, możliwość wybrania czy dany wrestler ma z rampy zrobić powerbomb, swantom bom, czy nawet Speara! Jeden z największych plusów w tej grze zdecydowanie.

Tryby omówione, więc czas na nieco zmienione sterowanie. Sam pomysł z pinem na kółku/B, jest słaby, bo ludzie są już przyzwyczajeni do starego sterowania. Wielu chce podnieść rywala, tymczasem kładzie się na niego, bo po prostu się myli. Zdecydowanie nie potrzebna zmiana, zrobiona na siłę, byle więcej było udoskonalone. Znaczne zmniejszenie ilości movesów danego wrestlera też na minus. Poza tym raczej tak jak było w poprzednich częściach co cieszy, no bo ile można robić zmian?

Akcje z drabinami - cudo. Wkońcu drabina spada gdzie chce, wkońcu można ją połamać, wkońcu można z niej robić finishery, wkońcu możemy z niej w fajny sposób zrzucać.Czemu zaznaczyłem dwie ostatnie opcje? Bo dwie pierwsze są nie możliwe na Playstation 2 i PSP. Trzeba się niestety przyzwyczaić że te konsole są olewane - a szkoda, bo można z nich jeszcze trochę wycisnąć. Ze stołami też można wiele - łamać nie tylko finisherami, ustawiać gdzie się chce, zrzucać na nie z drabiny. Niestety znów tylko na nowsze konsole. NIe będe tego dawał w minus, bo istnieje takie cos - tylko na ps3 i Xboxa, ale jednak istnieje. HIAC też wkońcu zrobiony jak trzeba. Mamy więcej miejsca za ringiem, mamy możliwość używania przedmiotów, klatka jest świetnie zrobiona, jest dużo większa niż w poprzednich częściach. Można rozwalić ją by wejść na górę i wkońcu - wykonać z niej finishera! Zapomniałbym. Wkońcu jest wiele akcji wbijania w klatkę, chyba wiadomo o co mi chodzi. Te zmiany jak najbardziej na plus. Wkońcu grając takie stypulacje sprawia nam to przyjemność.

Wrestlerzy - Wszyscy którzy występowali w okresie tworzenia gry. Jedynie brak Danielsona dziwi, który jednak występował w telewizji już w lutym. Tutaj raczej nie mam zastrzeżeń, choć taki Yoshi Tatsu jest zupełnie zbędny. Tak ciężko było się wysilić i stworzyć Bryana zamiast niego? Najwyraźniej tak...

Legendy - Duży plus. Rock, Austin, Hart(niestety tylko w Kanadzie), Snuka, Funk, Roberts, Steamboat, :rvd: . Wszystkich trzeba oczywiście oblokować, ale na szczęście w RTWM, a nie w Universe mode. Tego bym nie wytrzymał.

Myślę że opisałem wszystko co się zmieniło na plus, jak też na minus. Chciałem przybliżyć tą gierkę osobą które jeszcze w nią nie grały i po tej recenzji będą mniej więcej wiedziały czy się opłaca. Czy jest to częśc lepsza od 2010? Na pewno. Czy jest to część najlepsza? Trudno wybrać. Pod względem grafiki tak, lecz brakuje mi tu kilka nowych rzeczy - stypulacji, które są takie same jak w 2010 i w 2009. Stawiał bym ją minimalnie wyżej niż częśc z 2008 roku która moim zdaniem jest wyjebana w kosmos. Zapomniałem wspomnieć o poziomie trudności. Polecam pograć przynajmniej na Hard, który jest na prawdę trudniejszy niż miało to miejsce w tamtych odsłonach. IMO opłaca się wydać kasę, bo gra nie znudzi się prędko o co w dzisiejszych czasach jest trudno.

Przygotował Sebu - kopiowanie bez mojej zgody zabronione, grozi moim przyjazdem do osoby która to skopiuje, a to nie będzie przyjemne :P

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

http://caws.ws/svr2011/list.php?cat=1

http://caws.ws/forum/forum/252-ps2pspwii/

sa to stronki z caw do smackdown vs raw 2011

wie ktos moze jak to wgrac?

np save z caw lub po prostu pojedyncze cawy

prosze o odp

jak ktos sam zrobil jakies postaci to pochwalcie sie :P

A jak w wersji na ps2 zrzucić jednego zawodnika z drabiny nie wchodząc na nią?I gdy jesteśmy na drabinie to jak wykonać inne ciosy niż zwykłe punche czy finisher?

Mam pytanie co do walki z specjalnym sędziom i lumberjack matchu mianowicie czy da się je odblokować?

Niestety nie,one są tylko w RTWM.

Nie da się próbowałęm

A ja mam pytanie odnośnie grających na emulatorze PCSX: czy u was też nie wyświetla się obraz na titantronie, tzn. mamy pokaz slajdów i jeden "slajd" się zmienia na minutę?

Barman to oswiec mnie jak rozwalic ten stół gram na ps2 i nie moge za grzyba go rozwalic powiedz jakie klawisze musze uzyc zeby ten stół rozpierdzielic

Dodano:

oswiec mnie jak rozwalic ten stół

Barman to oswiec mnie jak rozwalic ten stół gram na ps2 i nie moge za grzyba go rozwalic powiedz jakie klawisze musze uzyc zeby ten stół rozpierdzielic

Jesus Christ. Podchodzisz do stołu.k wciskasz X albo inny przycisk zależności od konsoli.Irish Whip kółkiem, i gdy leży przeciwnik na stole wykonujesz Finishera (Trójkątem) i basta.Dodam jeszcze, że może być to zwykły Strong Grapple Moves.

paparoach.png

18659.png

:arrow: Zawodnicy/Divy/Legendy:

Brie Bella: Wygraj jeden pojedynek o Women’s Championship Divą na PPV (WW E U Mode)

Druid: Ukończ wszystkie Road To Wrestlemania (RtWM)

Ezekiel Jackson: Wygraj 5 pojedynków na Superstars dowolnym zawodnikiem[tylko 1 vs 1 Match](WWE U Mod)

Finlay: Wygraj jeden pojedynek na Smackdown dowolną gwiazdą (WWE U Mode)

Gail Kim: Wygraj jeden pojedynek Div[tylko Divas Match](WWE U Mode)

Goldust: Wygraj dziesieć pojedynków na Raw dowolną gwiazdą (WWE U Mode)

Jake "The Snake" Roberts: W vs. Taker RtWM nie odnieś dużych obrażeń w tygodniu 9 w pojedynku z Jake’m. (RtWM)

Jimmy "Superfly" Snuka: W vs. Taker RtWM wygraj w mniej niż 3 minuty w 10 tygodniu. (RtWM)

Mickie James: Wygraj pięć pojedynków dowolną Divą [ tylko 1 vs 1 Match] (WWE U Mode)

Mike Knox: Wygraj pięć pojedynków an Smackdown dowolną gwiazdą[ tylko 1 vs 1 Match] (WWE U Mode)

Nikki Bella: Wygraj Women’s Championship dowolną Divą na PPV. [tylko 1 vs 1 Match](WWE U Mode)

Paul Bearer (Manager): Ukończ vs Taker RTWM i pokonaj go w krócej niż 90 sekund w 12 tygodniu.(RtWM)

Ricky Steamboat: W Y2J RtWM, wygraj Ricky Steamboat Challenge na WrestleManii[Musisz zrobić wszystkie Chalenge Match] (RtWM)

Rob Van Dam: Ukończ Rey Mysterio RTWM[Rey musi być dobry](RtWM)

The Rock: W vs. Taker RtWM, wygraj The Rock Challenge na WrestleManii[Musisz zrobić wszystkie Chalenge Match] (RtWM)

Shelton Benjamin: Wygraj 10 pojedynków na Smackdown z dowolnymi gwiazdami.(WWE U Mode)

Stone Cold Steve Austin: W Christian RtWM, wygraj SCSA Challenge na WrestleManii[Musisz zrobić wszystkie Chalenge Match] (RtWM)

Terry Funk: W Mr. 619 RtWM, wygraj Terry Funk Challenge na WrestleManii[Musisz zrobić wszystkie Chalenge Match] (RtWM)

Vince McMahon: W RtWM Ceny, wygraj z Vince’m McMahon’em, Sheamus’em i Drew McIntyre w Challenge na WrestleManii[Musisz zrobić wszystkie Chalenge Match] (RtWM)

Vladimir Kozlov: Wygraj jeden pojedynek na RAW dowolną gwiazdą (WWE U Mode)

William Regal: Wygraj dziesięć pojedynków na SuperStars z dowolną gwiazdą. (WWE U Mode)

Yoshi Tatsu: Wygraj pięć pojedynków na RAW dowolną gwiazdą. (WWE U Mode)

Zack Ryder: Wygraj jeden pojedynek na Superstars z dowolną gwiazdą. (WWE U Mode)

:arrow: Stroję

Batista tym co chodzi w RtWM): W RtWM Jericho wygraj Guntlet Match w tygodniu 8. (RtWM)

Chris Jericho (tym co chodzi w RtWM): W Jericho RtWM, porozmawiaj z Steph w GM Office, po czym wygraj pojedynek z Santino w tygodniu 1 z małymi obrażeniami i po wykonaniu jednego Finisher’a. (RtWM)

Christian (tym co chodzi w RtWM): W Christian RtWM, pokonaj Tyson’a Kidd lub William’a Regal na Royal Rumble. (RtWM)

Christian (Conquistador): W Mysterio RtWM wykonaj wyzwanie Christiana i Edge’a w tygodniu 4. (RtWM)

CM Punk (T-Shirt): Kup „ALL Axxes” w WWE Shop.

Edge (tym co chodzi w RtWM): W Christian RtWM pokonaj Big Show’a w szatni(środkowej) na Elimination Chamber.(RtWM)

Edge (Conquistador): W Mysterio RtWM wykonaj wyzwanie Christiana i Edge’a w tygodniu 4. (RtWM)

Jack Swagger (tym co chodzi w RtWM): W Mysterio RtWM, walcz w Tagu ze Swagger’em(nie Evan’em) w tygodniu 3 i wygraj Jack’iem pojedynek. (RtWM)

John Cena (Entrance/ tym co chodzi w RtWM): W Cena RtWM, w tygodniu 8 wygraj Challenge z Ted’em i Cody’m. (RtWM)

Masked Kane Attire: W vs. Taker RtWM pokonaj Masked Kane – zgromadź wpierw wszystkie dusze. (RtWM)

MVP (tym co chodzi w RtWM): W Cena RtWM wygraj oba pojedynki w tygodniu 5 i 7 z Truth’em i Knox’em. (RtWM)

Randy Orton (strój sędziego): W Cena RtWM, pokonaj Orton’a na WrestleManii, przegrywając w tygodniu 9. (RtWM)

Randy Orton (Garnitur): W Cena RtWM, pokonaj Orton’a na WrestleManii, wygrywając w tygodniu 9. (RtWM)

Randy Orton (T-Shirt): W Cena RtWM, pokonaj Orton’a w 3 minuty w tygodniu 12[i Quit Match], przegrywając w tygodniu 9. (RtWM)

Rey Mysterio (tym co chodzi w RtWM): W Mysterio RtWM, wyeliminuj Evan’a z Royal Rumble i wygraj pojedynek. (RtWM)

Rey Mysterio (Zły)/ Entrance Scene: Przejdź Mr.619 RtWM jako zły.(RtWM)

Shawn Michaels (tym co chodzi w RtWM): Kup „ALL Axxes” w WWE Shop.

Ted DiBiase (T-Shirt): W Cena RtWM pokonaj Ted’a w tygodniu 11, w Tag Team Challenge przeciwko Legacy. (RtWM)

Todo Americano: W Mysterio RtWM, wykonaj finisher Evan’a na Todo Americano w tygodniu 12. (RtWM)

Triple H (tym co chodzi w RtWM): W Y2J RtWM, w 6 tygodniu ucieknij na parking bez przegrania Triple’m H. (RtWM)

Vince McMahon (Garnitur): W Y2J RtWM pokonaj Triple H na WrestleManii 26 w pojedynku o pas WWE(RtWM)

:arrow: Areny

Druid Arena: Ukończ wszystkie RtWM.

Backlash: Wygraj raz na Backlash dowolną gwiazdą.(WWE U Mode, musi być select match!)

The Bash: Wygraj raz na The Bash dowolną gwiazdą.(WWE U Mode, musi być select match!)

Bragging Rights: Wygraj raz na Bragging Rights dowolną gwiazdą.(WWE U Mode, musi być select match!)

Breaking Point: Wygraj raz na Elimination Chamber dowolną gwiazdą.(WWE U Mode, musi być select match!)

ECW: Wygraj raz na SummerSlam dowolną gwiazdą.(WWE U Mode, musi być select match!)

Extreme Rules: Wygraj raz na Extreme Rules dowolną gwiazdą.(WWE U Mode, musi być select match!)

Hell In A Cell: Wygraj raz na Hell In A Cell dowolną gwiazdą.(WWE U Mode, musi być select match!)

Judgment Day: Wygraj raz na Judgment Day dowolną gwiazdą.(WWE U Mode, musi być select match!)

Night of Champions: Wygraj raz na Night of Champions dowolną gwiazdą.(WWE U Mode, musi być select match!)

Survivor Series: W Wygraj raz na Survivor Series dowolną gwiazdą.(WWE U Mode, musi być select match!)

TLC: Wygraj raz na TLC dowolną gwiazdą.(WWE U Mode, musi być select match!)

Tribute to the Troops: Wygraj raz na WrestleManii dowolną gwiazdą.(WWE U Mode, musi być select match!)

:arrow: Pasy

ECW Belt: Wygraj na Extreme Rules. (WWE U Mode)

WCW Belt: Wygraj na The Bash. (WWE U Mode)

WWE Tag Team Belts: Stwórz zespół i pokonaj mistrzów.

World Tag Team belts: Stwórz zespół i pokonaj mistrzów.

:arrow: Challenge Match

vs Undertaker

Challenge Matches:

Tydzień 2 - Backstage Brawl - Randy Orton

Tydzień 3 - Backstage Brawl - Kozlov

Royal Rumble - Backstage Brawl - Ziggler

Tydzień 9 - Tables Match - Big Show

Tydzień 12 - Backstage Brawl - Batista

WrestleMania - Last Man Standing - The Rock – znajdziesz go w Green Room

Christian:

Challenge Matches:

Tydzień 4: After the Peep Show, before talking to Tiffany, go to the top locker room on the map and talk to Regal. He will challenge you for Superstars.

Tydzień 5: Znajdź Kane’a i zostań wyzwany przez niego.

Tydzień 8: Znajdź Punk’a w holu i pogadaj z nim – wyzwie cię pojedynek na Superstars.

Tydzień 9: Znajdź Jericho w pokoju lekarskim - wyzwie cię pojedynek na Superstars.

Tydzień 11: Znajdź Legacy - wyzwą cię pojedynek na Superstars.

Zainkasuj walizkę na Edge’u.

WrestleMania: Wyzwij Stone Cold’a na pojedynek – jest w Green Room’ie.

Rey Mysterio

Challenge Matches:

Tydzień 3 - Submission Match – Jericho – Chris jest na parkingu.

Tydzień 4 - 6 Man Tag - Los Conquistadors – dolna szatnia.

Tydzień 6 - Singles Match - R Truth -

Tydzień 9 - Singles Match - Bourne vs Orton(jeśli jesteś ”Dobry”) / Orton vs Mysterio(Jeśli jesteś „Zły”)

Tydzień 10 - Cage Match - Hurricane (jest w dolnej szatni, w jak jesteś „Dobry" zrób to za nim zaczniesz pojedynek Tag Team’owy)

WrestleMania - Extreme Rules - Terry Funk - jest w Green Room'ie

John Cena

Challenge Matches:

Tydzień 4 - Backstage Brawl - Sheamus w środkowej szatni.

Tydzień 5 - Tag Match na SD - Walcz Truth & Consequences (pogadaj z MVP - on to ustawi)

Tydzień 7 - Tag Match na SD - Truth & Consequences

Tydzień 8 - Backstage Brawl - Legacy

Tydzień 11 - Tag Team - z Santino vs Legacy

WrestleMania - Singles Match - Vince jest Green Room'ie

Chris Jericho

Challenge Matches:

Tydzień 1 - Singles Match - The Miz

Tydzień 5 - Singles Match - Santino (pogadaj z Santino na Royal Rumble - on to ustawi)

Tydzień 7 - Parking Lot - Cena

Tydzień 8 - Diva Match - Maryse vs Beth - Maryse poprosi cię o znalezienie Horns'a. Malec jest w gabinecie lekarskim. Wróć później do Maryse.

Tydzień 11 - Singles Match - Santino vs Big Show (masz pomóc Santino wygrać z Show'em)

WrestleMania - Singles Match - Steamboat jest w Green Room’ie.

Wszystko przetłumaczone co i jak zrobić :thumb: .

Nie chcę cię oskarżać o plagiat, ale to prawie identyczne tłumaczenie z moim, które opublikowałem 31 X na WU oraz Atti. Jak napisałem na obu forach, to zabroniłem go kopiować bez mojej zgody.

Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

Nie chcę cię oskarżać o plagiat, ale to prawie identyczne tłumaczenie z moim, które opublikowałem 31 X na WU oraz Atti. Jak napisałem na obu forach, to zabroniłem go kopiować bez mojej zgody.

No tak przyznaje się, że to co napisałem wziąłem z Twojego Forum, lecz nigdzie nie widziałem tam wzmianki o Zabronieniu kopiowania tego tekstu za co przepraszam Cię osobiście.Jeżeli chciałbyś wnosić o usunięcie tego tekstu w tym temacie to oczywiście nie mam nic przeciwko.Poproszę któregoś z Glob Modów o usunięcie tego wpisu i dla Ciebie to będzie koniec tematu.Dla mnie zaś o kopiowanie z innej strony tekstu może być kara i nie chcę tu nikogo obijać w bawełnę i kłamać że to nie ja zrobiłem skoro jest to nie prawdą.Za mój błąd oczywiście przepraszam Administracje i Całą Ekipę i mój los jest w Waszych rękach.To tyle i jeszcze przepraszam za kłopot Stunera i Użytkowników BGZ.Peace out.

Tupałski - Posta usunąłem. Moim zdaniem nie należy Ci się warn gdyż przyznałeś się bez bicia i przeprosiłeś...

paparoach.png

18659.png

A co mają z Tobą zrobić ? Przecież przeprosiłeś i IMO nic wielkiego się nie stało więć żaden warn ani nic z tych rzeczy Ci się nie należy, no chyba że ... :roll:

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Tak Sebu, ale wziąłem to z Polskiego Forum to to jakby reklamowanie.Zresztą nie mnie to oceniać tylko wyższy szczebel.Najwyżej zostanę ukarany i po sprawie :roll: .

paparoach.png

18659.png

Popieram Sebu - nic się wielkiego nie stało i nie powinni ci za to dawać warn'ów. Po prostu przeoczyłeś ten fragment o zakazie kopiowania. Stało się i nic już tego nie zmieni. Ten post może zostać, tylko dopisz że jest mojego autorstwa i tłumaczony z postu The Rock'a z TSH. Tyle.

Kacpios, zwykła nie uwaga. Chciałem zwrócić tylko uwagę, bo nie lubię jak ktoś kopiuje cudzą pracę. Nie mam ci tego za złe, bo każdemu się może zdarzyć. A no jaka to reklama - żadna przecież. Gdybyś dał linka to by już była.

Tyle od mnie. Pozdro

Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif