Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Smackdown! vs. Raw 2011.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wczoraj grałem kilka godzin i muszę z czystym sumieniem powiedzieć, że jest to najlepsza wersja SvR. Przede wszystkim poprawiło się wstawanie wrestlerów, leżą bardzo długo. To mi się najbardziej podoba, jak grałem online w triple threat ladder match to nie było żadnego lagu związanego z opóźnieniem co zawsze zdarzało się w poprzedniej serii, niestety w Royal Rumble miałem tak jak kiedyś, nie wiem może to wina mojego internetu. Co do samego trybu RR online to w walce bierze udział 12 graczy, jak któryś wypadnie to wejdzie później innym wrestlerem, powiem szczerze, że mnie to zaskoczyło, gdy wypadłem Van Damem, nagle wszedłem R-Truthem. Ustawianie atrybutów cawom jest żałosne! Szczególnie gdy grasz online i trafisz na gościa, który ma overall 100, nic nie zrobisz, tamten nie da ci dojść do żadnego ruchu i szybko nabije finishera. Kolejna rzecz - Match Creator, kompletnie się zawiodłem. Na oficjalnej stronie pisało, że będzie można zrobić tables hell in a cell, tymczasem nic takiego nie można. Rozwalanie stołów w tables matchu jest dobrze pomyślane, po kilku akcjach na stół robi się tam co raz więcej takich jakby przełamań i dopiero wtedy można rozwalić stół rywalem. Jak wiadomo w TLC stół łamie się po jednej akcji, co z początku jest fajne, ale potem gdy jest pełno śmieci na ringu i nawet nie można ich podnieść to już jest trochę gorzej, ale ja jestem drobiazgowy, a w walce to ani trochę nie przeszkadza. Wrzucanie krzeseł do ringu, raz czy dwa mi się udało, ale zazwyczaj gdy chcę wrzucić krzesło do ringu to uderza ono o bok ringu. Poprawione zostały schody i przy Irish Whipie na nie, rywal się przewraca, można na nie wykonać powerbomby i inne takie akcje. Szkoda, że nie ma tego elementu, który był w TNA Impacie, czyli jeżeli biegniemy na schody i nie zdążymy skręcić lub zahamować to przewracamy się. Jak już jestem przy porównaniach z grą o TNA, to tam była zawarta rzecz, która w SvR mnie najbardziej denerwuje. Przerywanie akcji rywali! Jak wyniosę kogoś do powerbombu, czy mu wykręcę rękę, a rywal wbiegnie na nas, skoczy z narożnika to i tak ta akcja dalej trwa, a przeciwnik po prostu nie trafia, chociaż kieruje się prosto na nas! Nowością jest przewracanie drabiny gdy jest na niej jedna osoba, to mnie zawsze denerwowało gdy muszę wejść na drabinę, żeby strącić rywala. Bieganie w RTWM jest fajne, ale z czasem nudne, ciekawa jest możliwość walczenia z każdym kogo spotkanie się na backstage. Dziwi mnie w RTWM Rey postać Hurricane (!), nie można go odblokować, ale on się tam pojawia, możliwe że to jest jakiś bonus za przejście całej gry, a może będzie w dlc możliwość ściągnięcia grywalnego Hurricane. Co do nowych stypulacji to jest fatalnie, pojawiło się tylko 2 or 3 falls i kilka backstage z czego według mnie najlepsze jest Parking Lot Brawl, które bardzo przypomina to z SvR 2008. Takie są moje pierwsze wrażenia. Z pewnością jeszcze napiszę coś takiego po dłuższym kontakcie z grą.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

• Odpowiedzi 428
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

43

• Kacpios

40

• Rejden

21

• sm

17

Top użytkownicy w tym temacie

Mam grę od wczoraj i według mnie mimo że grałem oprócz niej tylko w 2009 i 2010 to jest najlepsza. Mam tylko jeden problem podczas walki na WWE Universe pod ring przyszedł Kane w masce nie mogę nim grać a w poradniku od Rejdena nie pisze jak go odblokować proszę o pomoc.

Musisz przejść chyba RTWM : vs Undertaker, z tego co mi wiadomo. Jak się pomyliłem, to poprawić ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Nie,musisz pokonać Kane w masce:

Masked Kane Attire: Win against Masked Kane in the VS Undertaker RTWM

Panowie właśnie przechodzę RTWM Christian'em. Mam dwa pytanka pierwsze to czy da się odblokować Hurricane? A drugie to jak się wbija do Locket Room'u i widzi się Hart Dynasty oraz Hurricane to trzeba tym pierwszym wykonać double knockout, więc jak go zrobić? :D Już raz ich pokonałem ale miał być bonus ale go nie dostałem, więc się muszę o to spytać.

ahfo.png

luba_049.png

Wiem jak już odblokować legendy- TRZEBA ROZMAWIAĆ Z WRESTLERAMI NA BACKESTAGE.Niżej macie liste z kim i gdzie rozmawiać.Nie ma za co ;) .

vs Undertaker

Challenge Matches:

Week 2 - Backstage Brawl - Randy Orton

Week 3 - Backstage Brawl - Kozlov

Royal Rumble - Backstage Brawl - Ziggler

Week 9 - Tables Match - Big Show

Week 12 - Backstage Brawl - Batista

WrestleMania - Last Man Standing - The Rock

Christian

Challenge Matches:

Week 4: After the Peep Show, before talking to Tiffany, go to the top locker room on the map and talk to Regal. He will challenge you for Superstars.

Week 5: Find Kane and get challenged to an Inferno Match.

Week 7: Find CM Puink in the hallways and talk to him. He will fight you in an extreme rules match at Superstars.

Week 9: Find Jericho in the trainer's room. He will challenge you for Superstars.

Week 11: Find Legacy backstage. Fight them 2-on-1 at Superstars.

**cash in against Edge**

WrestleMania: Check the Green Room to challenge Stone Cold

Rey

Challenge Matches:

Week 3 - Submission Match - Jericho

Week 4 - 6 Man Tag - Los Conquistadors

Week 6 - Singles Match - R Truth

Week 9 - Singles Match - Bourne vs Orton (talk to Orton in top Locker Room at Elim Chamber to set this up)

Week 10 - Cage - Hurricane (talk to him in the lower locker room to set this up before teaming with RVD)

WrestleMania - Extreme Rules - Terry Funk (find him in the Green Room)

Cena

Challenge Matches:

Week 4 - Backstage Brawl - Confront Sheamus in the middle Locker Room

Week 5 - Tag Match on SD - Fight Truth & Consequences (talk to MVP to set this up)

Week 7 - Tag Match on SD - Truth & Consequences for the titles (unlocks civilian MVP)

Week 8 - Backstage Brawl - Legacy (unlocks civilian Cena & entrance)

Week 11 - Tag Team - with Santino vs Legacy

WrestleMania - Singles Match - Vince in the Green Room

Jericho

Challenge Matches:

Week 1 - Singles Match - The Miz

Week 5 - Singles Match - Santino (talk to Santino at the Royal Rumble to set this up)

Week 7 - Parking Lot - Cena

Week 8 - Diva Match - Maryse vs Beth

Week 11 - Singles Match - Santino vs Big Show (talk to Santino in the hall to setup your interference)

WrestleMania - Singles Match - Find Steamboat in the Green Room

paparoach.png

18659.png

Kapcios , dzięki bardzo mi pomogłeś . Gram Christianem RTW , bardzo chcę odblokować Stone Colda

Są chwile w życiu kiedy trzeba się poddać !!!

A kogo trzeba wyzwać i gdzie,aby odblokować Robertsa i Snukę ?Bo bardzo chcę ich odblokować.

Snukę odblokowujesz grając Undertakerem RTW . W 10 week musisz wygrać poniżaj 3 minut Robertsa nie znalazłem , a szczerze wogóle go nie znam

Są chwile w życiu kiedy trzeba się poddać !!!

To mam jeszcze takie inne pytanko, jak można grać ściągniętymi CAW'ami. Ściągnąłem sobie z trzech ale nie wiem gdzie je można znaleść.

ahfo.png

luba_049.png

Tam przy wyborze postaci masz z lewej strony taką ciemną postać a pod nią napis Created Wrestlers coś w ten deseń ale nie jestem pewien :thumb: .

paparoach.png

18659.png

No właśnie w tym rzecz, że również podejrzewałem, że to tam jest ale jak to klikam to mi się nic nie wyświetla, jakby tam nic nie było.

ahfo.png

luba_049.png

Jestem trochę zawiedziony, RTWM vs Taker CAWem jest nawet fajne, Ceny też niczego sobie, ale nadal nie ma stołów komentatorskich, nie ma komentarzy i nie ma minitronów, żenada. Ogółem to się niepotrzebnie napalałem na 11.

Z prądem rzeki płyną tylko zdechłe ryby...

Tak to jest jak się kupuje na psp ;) Ja mam na PS2 i jest wyjebane w kosmos, a RTWM Reyem to jest cudo :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg