Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BREAKING NEWS! Zwolnienia w WWE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

co do Sheltona to zgadzam się z wszystkimi poprzednikami.....Vince chyba po tej walce z Bretem za bardzo dostał po głowie i teraz ma bardzo dziwne pomysły

ciekawe jakie plany mają dla Zacka Rydera, Kozlowa, Regal (dziadek, którego widzę to aż mi się nóż w kieszeni otwiera), Ezekiel, Croft, Barreta skoro ich jeszcze trzymają :(

i moja jedna z ulubionych div poszła w odstawkę....z mojego punktu widzenia jest kilka div, które bardziej zasługują na zwolnienie

strach pomyśleć co będzie dalej z taką polityką :t_down:

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• barylakismen

1

• Hacjend

1

• miraz007

1

• swiroos1674325948

1

Szkoda Bardzo Tych Którzy Musieli Odejść.Moim Zdaniem Shelton I Mike Knox Powinni Pójść Śladami Jeffa I RVD Przechodząc Do Tna Staliby Się Ważnymi Postaciami W Walkach O Pasy Mistrzowskie :) Jeśli Chodzi O WWE To Nie Mam Pojęcia Co Robi Tam Hornswoglle :|

WTF!?!?! WWE właśnie zwolniło jedną z najbardziej utalentowanych Div w federacji. Przypomnę, że Mickie jako jedna z nielicznych nie była byle modelką wziętą z ulicy przerobioną na wrestlerke jak to ma w zwyczaju robić WWE (Kelly Kelly) ale ona była autentyczną wrestlerką. Występowała nawet w TNA jako Alexis Laree i mam nadzieje, że tam wróci zwłaszcza, że nawet w TNA dywizja kobiet się nieco uszczupliła.

Jeśli chodzi o całą resztę to nie dziwię się, że została zwolniona ale bardzo szkoda mi Sheltona, WWE całkowicie spieprzyło jego postać ale teraz ma szanse coś osiągnąć... w TNA?

beznazwyi.png

To było pewne ale Shelton? Mickie? Knox? Jimmy? WTF!? Oni mogli jeszcze zrobić wielkie kariery ale WWE oczywiście spieprzyło sprawe. Mickie no t było pewne. WWE krytykowało ją za wage i było przeciwne jej karierze muzycznej co jest dziwne, bo Jericho jakoś może grać z Fozzy. Knox jak na warunki świetny w ringu wygląd poprostu świetny do zrobienia z niego monstera ale feudy z Mysterio to śmich na sali. Miałem nadzieje, że zrobią coś z niego jak ponad rok temu występował w Elimination Chamber o WHC ale potem zniknął i tylko jobbował. Shelton ogólnie był marnowany od początku, bo zawodnik, który powinien dostać WWE Championship musiał męczyć się i jobbować każdemu. W ECW pokazał swój talent walką z Christianem na TLC ale WWE nie doceniło tego i poleciał. Jimmy gdyby nie gimmick to byłby spokojnie kandydatem do Intercontinental. Fu Naki także dosyć utalentowany i jego gimmick zawsze był śmieszny i muszę to powiedzieć Kung Fu Naki i jego gimmick karateki nie ssał tak bardzo był jednym ze śmieszniejszych postaci. Slam Master J to taki średni wrestler, który jak dla mnie może poradzić sobie na scenie niezależnej dosyć dobrze i jeszcze o nim usłyszymy. Widać robią miejsce dla gwiazd NXT szkoda, że zwalnianiają utalentowanych, a taki Ezekiel, który może ma fajny gimmick ale jest bardziej drewniany niż Tripel i Sina razem wzięci :shock: No cóż miejmy nadzieje, że teraz przynajmniej przerwę zrobi sobie Batek, a Trajpel pójdzie na operacje i może zobaczymy kogoś nowego w feudzie z Ceną chyba, że dadzą Szajbusa, bo Orton teraz fecem będzie więc nie ma szans.

Co do zwolnień to można było się tego spodziewać , że zwolnią Funakiego , Wang Yanga czy Slam Mastera Jr , ale zwolnienie Sheltona czy Mickie James to raczej złe posunięcie ze strony Vinca. A i jeszcze Katie Lea Burchill także została zwolniona tak jak jej brat w lutym ( Paul Burchill) , Mike Knox - jego zwolnienie także trochę mnie zaskoczyło chociaż no nie pamiętam kiedy ostatnio wygrał jakąś walke. Ciekawe gdzie zobaczymy tych zawodników zapewne TNA albo ROH , ale jeśli np. Shelton i Mickie mieliby dolączyć do TNA to raczej powinna powstać nowa tygodniówka bo zaczyna się tam robić tłoczno trochę , albo niech robią 1 tygodniówke , ale 3 godzinną.( to tylko moja sugestia, nikt nie musi się z tym zgadzać ).

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

W związku z cięciami i brakami pomysłów na postacie zostali zwolnieni z WWE:

- Mike Knox

- Mickie James

- Shelton Benjamin

- Kung Fu Naki

- Jimmy Wang Yang

- Katie Lea Burchill

- Slam Master J

Czy ich całkiem pojebało? Ja cie pierdziele wywalają najlepszych zawodników. Niedługo w federacji zostaną same koksy i wtedy będzie fajnie. WWE robi sie jeszcze gorsze niż jest. Nie wiedziałem że to jest możliwe. Jedna z najlepszych div i do tego Mike Knox i Shelton Benjamin :applause: Dobrze że już jakiś czas temu przerzuciłem się na TNA :lol

Vince'owi chyba kompletnie odbiło!!!Przecież wyrzucanie takich zawodników i div jak Shelton Benjamin, Mike Knox lub Mickie James jest nienormalne.Najbardziej szkoda mi Sheltona bo to jeden z moich ulubionych zawodników :( .Teraz pewno TNA poluje już na tych zwolnionych wrestlerów z WWE, teraz właśnie Vince będzie miał za swoje bo myślę że połowa tych zawodników znajdzie się w TNA :).Po prostu jednym słowem to mnie wkur :censored: .

- Mike Knox

- Kung Fu Naki

- Jimmy Wang Yang

- Katie Lea Burchill

- Slam Master J

Kolejne cięcia w WWE, przyznam szczerze że w/w osoby już dawno powinny być zwolnione. W jakiś sposób WWE ich blokowało, chociaż może tym zawodnikom to odpowiadało. Mike Knox, nie widziałam go na SD spory kawał czasu, ale nie brakowało mi go specjalnie to samo jest z pozostałymi. Zdziwiło, zdenerwowało mnie zwolnienie tylko dwóch osób mianowicie: Mickie i Shelton'a, James ostatnio miała pas kobiet, a teraz nagle ją zwalniają? Czy jej kariera muzyczna przeszkadzała Vince'owi ? Wpis fanki na twitte'rze Jericho :

@JenniferL134: why is it you can promote & sing w/Fozzy but Maria & Mickie can't have their own music careers?
Skoro on może śpiewać ze swoim zespołem, dlaczego nie mogła robić tego Mickie ?

Myślę, że sylwetka byłej divy jest w porządku, nie mam pojęcia czemu się jej czepiają. Nie dość że dywizja kobiet WWE była słaba, teraz już stacza się na dno.

A Shelton jest jednym z lepszych wrestlerów, którzy w ostatnich czasach opuścili federagje Vinca. Mam nadzieje że on i Mickie już niebawem zasilą roster TNA.

lita_4_w55.jpg

Character is what you are in the dark.

Kompletna paranoja! Vince'owi co się poprzestawiało we łbie. Z trzema odejściami się zgodzę. Slam Master J, Kung Fu Naki i Katie Lea Burchill nie byli zupełnie potrzebni WWE. Reszta natomiast miała umiejętności, aby zaistnieć w tej federacji. Szczególnie zostałem zaskoczony dwoma zwolnieniami: Shelton Benjamnin i Mickie James. Poczekajmy bo jak TNA sięgnie jeszcze po Sabu, Matta Hardego, Sheltona, Marie i Mickie to Vince będzie bardzo żałował tych zwolnień.

DEAD MAN WALKING

Czasami denerwuje mnie ta cała sprawa. Ciągłe zwolnienia potem problemy że przechodzą na inne gale TNA ROH itp. Gdyby McMahon pomyślał to by zwolnił tych którzy nie mają pushu .

lubie placki

Noo Vince trochę zaczyna nie panować nad swoim cyrkiem.

Mike Knox szczerze to nie lubiłem za bardzo tego zawodnika, a po drugie w ogóle nie istniał w życiu WWE więc tę decyzję rozumiem.

Mickie James nie wiem czemu Vince zdecydował się ją zwolnić, bo jest ona dobrą zawodniczką, ale pewnie chodziło o tej jej wybryki.

Zwolnienie Sheltona dobrze zrobi temu zawodnikowi. Jest od bardzo zdolnym zawodnikiem więc jestem pewny że TNA weźmie go pod swoje skrzydła i tam pokaże nam co potrafi.

No a reszta zupełnie nic nie pokazywała więc się nie dziwię że poszli na bruk, jedynie Jimmy Wang Yang coś tam działał w federacji, no ale nie było pomysłów więc papa.

johncenanexusk.jpg

Hustle Loyalty Respect

Never Give Up

Co do zwolnień, generalnie już Sheltona widzę w TNA, fakt że jestem przeciwny temu żeby od razu każdego zwolnionego łączyć z TNA, ale Shelton to inna historia, niedawno głośno było o tym że Angle stara się przeciągnąć Haasa i Sheltona do TNA, Haas zaraz po tym złożył rezygnację która została odrzucona, zaraz potem został zwolniony, więc Team Angle gotowe w starym genialnym składzie, zresztą nie oszukujmy się Shelton potrafi tworzyć genialne walki. Shelton nie był nigdy ME ponieważ twierdzono że nie ma odpowiednich mic skilli, ale warto dodać że w Popie też tego nie widział co TNA wykorzystało perfekcyjnie.

Wang Yang, generalnie świetny jego walki w Japonii gniotły mnie. Tak więc czas powrócić do Japonii, bądź pobawić się w indy, bo potencjał ma ogromny.

o, nareszcie WWE zaczyna myśleć.! ;d

tylko dziwie się, że Sheltona i Mickie...nie lubiłam ich, ale w sumie dawali się we znaki...

Randy.! <3 [heel of heels 4ever.! -.-]

Edge ;* Triple H ;* Y2J ;* Miz ;*

wiele osób pisało do mnie z zapytaniem, czemu się tutaj nie udzielam

przepraszam, ale mam zbyt mało czasu ;c

jbc, szukajcie mnie tutaj:

http://zapytaj.com.pl/Profile/user_284644.html pzdr.;))

Ja także jestem poruszona zwolnieniem Mickie . Była jedyną prawdziwą divą w wwe . Nie rozumiem, jak można było zwolnić tak utalentowaną wrestlerkę ( 5 x women ' s champion ) Mam nadzieję, że WWE szybko odczuje jej brak .

Co by tu powiedzieć..Vince to Vince jakby był taki będzie obchodzi go tylko kasa. Najbardziej żałuję zwolnienia Sheltona, potem Mickie, troszkę Knoxa, a o reszcie było praktycznie wiadomo. Szkoda..Po prostu szkoda. Smutno mi patrzeć jak Vince'owi tylko siedzi money w głowie. Co tu dużo mówić po prostu on niszczy WWE i niedługo wyjdzie tak, że TNA pod każdym względem wyprzedzi WWE oczywiście jeżeli Vince tak to będzie dalej trzymał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...