Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BREAKING NEWS! Zwolnienia w WWE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wwe-logo11.jpg

W związku z cięciami i brakami pomysłów na postacie zostali zwolnieni z WWE:

- Mike Knox

- Mickie James

- Shelton Benjamin

- Kung Fu Naki

- Jimmy Wang Yang

- Katie Lea Burchill

- Slam Master J
  • Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• barylakismen

1

• Hacjend

1

• miraz007

1

• swiroos1674325948

1

zawodnik o takich zdolonościach jak Shelton zostaje wyrzucony?? Vince chyba z tym wyrzuceniem to drafta robil :t_down:

szkoda mi tez Micki James oraz dwóch azjatów którzy naprawdę jak sie pojawiali to można było sie posmiać,mam nadzieje że ktoś z tej trójcy trafi do TNA

Najbardziej z tych zwolnionych szkoda Sheltona. Przecież można było wywalić kogoś innego. Natomiast reszta mi wisi prawdę mówiąc. WWE nie miało na nich pomysłu ,więc po co mają tu siedzieć ? Może co niektórym uda się przejść do TNA i może tam nie będą zapchaj-dziurami. :]

eddiec.th.jpg

punkem.jpg

• Styl:  Jasny

Co do Sheltona to masakra :t_down: choc czytałem na zagranicznej stronie wrestlingowej, że ponoc trwają rozmowy na temat jego ewentualnego przedłużenia kontraktu. Tak czy siak chyba się nie zmieni i zwolnią Sheltona - wielka wielka szkoda :t_down::t_down: może mu się poszczęści w innej federacji - już go widzę w TNA w walce ze Styles'em :roll: reszta jest obojętna. No może jeszcze szkoda Mickie i Yanga.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Jeśli to prawda to WWE popełniło wielki błąd. Shelton to bardzo zdolny zawodnik a Knoxa nawet lubiłem. Oby przeszli do TNA bo chociaż tam coś zdziałają.

Dziwne posunięcie bardzo. Slam Mastera rozumiem i mi go wcale nie szkoda, kung fu też. No Wang Yanga też rozumiem ale jego już mi troche szkoda, zawsze wnosił troche humoru. No ale może przygotowują sie do pushowania Yoshi Tatsu i nie potrzeba tylu karate azjatów. Ale reszta?

Mike Knox moim zdaniem był potrzebny, może nie mieli na niego narazie pomysłu ale ja go lubiłem, mogli go chociaż na jakiś czas zesłać do Super Stars... Moim zdaniem pokazywał stosunkowo spore umiejętności w porównaniu z wieloma innymi olbrzymami. Bardzo lubiłem jak wykonywał flying bear :D

Kate Burchill mi nie robi ale Mickie James?! Jak mogli się pozbyć jednej z najbardziej uzdolnionych div... Przeciez James była ostatnią posiadaczką pasa div przed McCool i było to może z 1,5 miesiąca temu. Moim zdaniem jest sporo div które nadawały by się do wywalenia jak Burchill ale napewno nie Mickie James...

Noto teraz najwięszky szok... Czy Vinca do reszty pogieło?! Trzymają takiego Crofta z Barettą, takiego Hardego, Chava, Mastersa czy Regala a pozbywają się jednego z najzdolniejszych zawodnikow w WWE... Nikt z obecnych posiadaczy pasów nie równa się z nim umiejętnościami. Szczerze mówiąc po rozpadzi ECW bardzo czekałem na jakiś push Sheltona, nawet liczyłem że wygra MitB. Byłby idealną osobą do odebrania Drew pasa IC. Yhhh szkoda słów... Oby trafił gdzieś gdzie go docenią. Powodzenie Shelton!

Myślicie że robia miejsca dla rostera NXT?

Co ?Shelton ?

Chyba Vince'mu się coś w główce poprzewracało . Shelton jest dobrym zawodnikiem i napewno lepszym niz 1/4 zawodnikow raw.

Mike Knox pokazywal cos go tez mi troche szkoda a reszta to mi wisi syfi tylko na raw

Mój Shelton odszedł ? Vince why?! Ale mi smutaśno kurde tak bardzo chciałem i nawet myślałem że to realne że będzie mistrzem WHC przecież Swagger został a on czemu by nie ? Ach to jest błąd Vinc'a to samo tyczy się VInca i trochę żal mi Knoxa . Ale Cóż..

Nie no, zaczynałem lubić McMahona jak dał Swagger'owi WHC, ale teraz zwalnia Sheltona !? Co to ma być... On jest jakiś ułomny. Jak jeszcze sie dowiem, że on będzie w FCW to kompletnie sie wkurze... Jakoś na Barette i Crofta mają pomysły, dają ich jako wyjście awaryjne, czyli ich szanse na jakie kolwiek zwycięstwo są żadne. Mickie James ? Kolejne nie dobre posunięcie, będzie jej trochę szkoda. Oby teraz TNA wzięło ją i Sheltona i pokazało McMahonowi, że oni mają talent.

Jaki żal :( .Shelton Benjamin zwolniony :!::!::!::?: .No i Mickie James...Przecież nie dawno miała title Women Championship i feud z Michele McCool aż tu nagle taka niespodzianka.Nie ładnie Vince :t_down: Tak się nie robi.To że ECW przestało istnieć to nie znaczy żeby od razu usuwać zawodników.Mogli wszyscy przenieść się na SD bądź Raw.Oby połowa z nich znalazła się w TNA.Tam na pewno będą docenieni i prawidłowo "wykorzystani".

Edytowane przez Gość

paparoach.png

18659.png

To jest normalnie masakra.

Gdy czytałem newsa, to pierwsze nazwisko, które uderzyło mnie w oczy to Mickie James. :censored: Moim zdaniem jedna z najlepszych Div w WWE. :mad:

Shelton Benjamin podobnie. Jak Vince mógł to zrobić!?!?! Zdecydowanie posiada umiejętności na miarę pasa.

Mike Knox jakoś mnie nie fascynuje. Nie będę za nim płakał.

Co do reszty, to w akcji widziałem tylko Jimmy Wang Yanga (przy tym został rozgromiony) więc nie będę oceniać.

Po zwolnieniu świętej pamięci Umagi czy też Mr.Kennedy'ego już wtedy WWE popełniło błąd, a teraz...? OMG to się w głowie nie mieści. Oni nie mieli pomysłu na Knoxa? Znaleźli pomysł na beznadziejnego Festusa a na Knoxa, nie? Przecież ten gość doskonale nadawałby się do roli ochroniarza w tag teamie z jakimś cwaniaczkiem...Co do Sheltona...właśnie Vince pozbawił pracy jednego z najbardziej utalentowanych gości na Raw, jak i w całym WWE. Benjamin kręcił świetne walki na TLC czy innych fajnych stypulacjach, no powiem szczerze, że nie spodziewałem się tego. Ktoś wspomniał, że WWE robi miejsce na rostera NXT...możliwe. Ale czy myślicie, że taki Slater czy Gabriel będą coś znaczyć? Nie, oni będą jobbować. To samo z Bryanem, McMahon go zniszczy i odstawi na niższą półkę, taka jest prawda. Jedynym z NXT, który może coś osiągnąć jest Wade Barret, ale po tym co się stało coraz bardziej spada mój szacunek do World Wrestling Entertaiment...

• Reputacja:   1

Pierwsze słowa które mi się nasuwają to WHAT THE FUCK IS GOING ON? Co się dzieje do jasne cholery? CIĘCIA? Jakie cięcia przecież Vince ma kasy jak lodu i jeszcze robi cięcia? Dobra mniejsza z cięciami, niech sobie robi ale żeby wyrzucać takich zawodników jak Shelton, Mickie James, a nawet Jimmy Wang Yang. Tka Jimmy Wang Yang on miał zadatki na Main Eventera, wystarczyłoby zmienić mu gimmick. Mickie nie dawno Women's Championship, feud z Michelle. Shelton Benjamin jeden z najlepszych zawodników WWE żeby nie powiedzieć że najlepszy, i co? Nic poszedł won bo nie robisz kasy. Zamiast zwolnić takie drewniaki jak Shemaus, Drew(no) McIntyre, Shad itd. to nie trzeba zwolnic Sheltona bo on nie robi na pieniędzy. Moim zdaniem za miesiąc zobaczymy Sheltona w TNA i bardzo dobrze, będzie z nim to samo co Eljahem Burke a.k.a D'Angelo Dinero The Popem, pierw będzie nie pozorny a pozniej dostanie title shota i wskoczy do Main Eventu a Vince się zdziwi i nie zrobi nic bo zostaną mu takie drewna jak McIntyre, Batista, Cena, Sheamus. Nie zrobi nic kiedy TNA się wzmocni i nie wygra tak jak z WCW zwalniając tak utalentowanych zawodników. Jestem Bardzo Kur :censored: a Zawiedziony decyzjami Vinca :evil:

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Zgadzam się z prawie wszystkimi, ale Shelton??????? Świetny technik, potrafiący zawalczyć w hardcorze, po porostu jeden z lepszych zawodników w tej federacji. Może zamiast zwalniać takich zawodników jak on, Vince powinien się zastanowić nad zatrudnieniem nowych bookerów, którzy braku weny nie rekompensowaliby zwolnieniami takich wrestrelów. Jedyna nadzieja w tym, że TNA jak najszybciej zaproponuje mu kontrakt i wyląduje on tam gdzie jego miejsce czyli w ME.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Gdyby nie NXT,spodziewałbym się zwolnienia jeszcze Carlita.

Moim zdaniem zagrożeni jeszcze są następujący wrestlerzy (nie ma ich w NXT): Primo,Zack Ryder,Vladimir Kozlov,Chavo Guerrero,Goldust oraz chyba szmacony ostatnio Kane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...