Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

wwe packi - pogubiłem się

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam. Jestem fanem wrestlingu - głównie WWE. Co prawda oglądałem wrestling daaaawno temu kiedy było jeszcze WWF, WcW orac EWC, ale po zmianach ciężko mi się połapać.

Trudność z oglądaniem i ogarnięciem tego wszystkiego co sie dzieje w WWE sprawia podział na packi.

Pomocy.

1- RAW

2 - WCW

3 - Smackdown

4- Superstars

I - Jest gdzieś lista zawodników którzy występują w poszczególnych "podligach" ???. Możecie je w kilku zdaniach opisać?

II - co się dzieje z zawodnikami których kiedyś lubiłęm oglądać goldbergiem i bang bang bigelow ??

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Toesoss

2

• Łajt

1

• Artx1674325948

1

• eutanatos

1

Top użytkownicy w tym temacie

No to tak... Na początek, w WWE te mini ligi to brandy. W WWE są dwa brandy, SmackDown! kolor niebieski, oraz RAW - kolor czerwony. Wszystkiego o nich możesz dowiedzieć się wpisując w google WWE RAW bądź SmackDown! Tam znajdziesz roster, tag teamy, stajnie, pasy oraz posiadaczy pasów. WCW nie ma, ECW nie ma... Zamiast ECW jest NXT, czyli tygodniówka na której młodzi wrestlerzy walczą o podpisanie kontraktu z jednym z dwóch głównych brandów WWE (smackdown, raw). Każdy żółtodziób NXT ma swojego trenera/mentora... najlepiej wpisz sobie wwe.com i wejdź w TV Shows, NXT i zobaczysz kto z kim jest, RAW i zobaczysz jaki jest roster i stan pasów, Smackdown - to samo co RAW. Superstars to jest gala która nie wiem kiedy się odbywa, ale prawdopodobnie w czwartki, ale nie co tydzień. Tam są góra trzy słabe walki...

Zamiast ECW jest NXT

Nie zupełnie. ECW upadło w 2000, czy tam 2001, a od 2006 należy do WWE i zostało reaktywowane.

o to zamiast ECW które stało się brandem WWE w którymś tam roku teraz oglądamy NXT :) Mam nadzieję, że dobrze wytłumaczone :)

II - co się dzieje z zawodnikami których kiedyś lubiłęm oglądać goldbergiem i bang bang bigelow ??

Pierwszy zakończył karierę, a drugi nie żyje.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
    • KyRenLo
      Danhausen ma pojawić się na najbliższym Smackdown. Ciekawe, czy wzorem czerwonej tygodniówki nie rzuci, aby przypadkiem klątwy na Drew. Zobaczymy:  
    • KyRenLo
      Gabe Kidd/David Finlay/Clark Connors podpisani oficjalnie w AEW: Tutaj można dodać, że Panem w środku było również zainteresowane WWE: Były zawodnik AEW Danhausen dołączył do WWE:
    • MattDevitto
      Niestety, ale dla Japończyków wygląda to coraz gorzej. I ja wiem, że współpraca z AEW, że jest jeszcze CMLL, ale sam roster New Japan z roku na rok przyjmuje obraz nędzy. Jak się tak zastanowić to oprócz zawodników z Japonii jedynym łakomym kąskiem dla federacji zagranicznych pozostał ZSJ...Jego odejście byłoby dla mnie podobnym ciosem jak strata AJ Stylesa przez TNA ponad dekadę temu. Niby wszystko idzie dalej, ale masz przylepioną łatkę drugiej ligi. Co gorsza - słabnący roster to tylko jeden
    • IIL
      Gabe Kidd, Clark Connors i David Finlay są w AEW... Tak się zastanawiam, czy poza odchodzącym wkrótce na emeryturę Tiger Mask IV ktoś tam jeszcze w NJPW pozostał?  
  • Dodaj nową pozycję...