Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WHS #2 Hardcore

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Anaheim 22.04.2010

___________________________________________________________________________________________________________

Słychać theme Shawna Michealsa ,który ma przy sobie mikrofon

Witam wszystkich w Anaheim

Publika -Shawn Micheals!!!

Dziękuje za owacje ,ale czas przedstawić dzisiejsze walki są to walki pretendetów o pasy World Heavyheight i WHS Internacional na PPV Ring of Honor w walkach klatach o pasy wyżej wymienione (będą to walki na zasadach przypięty odpada 3 pretendetów + Mistrz(ostatni który zostanie jest mistrzem))

Walki dzisiejsze to :

O Pretendetów o pas World Heavyheight

-Undertaker vs Chris Jericho

-Great Khali vs Jeff Hardy vs Christian (2 będzie walczyć na Ring of Honor)

WHS Internacional :

-Ted DiBiase and Mark Henry - Yoshi Tatsu and Rey Mysterio (Wygrani wchodzą do walki o pas WHS Internacional)

-Kane - Batista

W tym czasie

*Backstage* :

Do walki szykują sie Rey i Yoshi

Rey Mysterio - Yoshi zależy mi na walce w Ring of Honor więc postaraj się

Yoshi Tatsu - Za kogo ty mnie uważasz?? Ja zawsze walcze na 100%

R.M -Dla mnie ten pas jest teraz najważniejszy i na ring of honor go zdobęde !

Y.T - Nie chciał bym cie zmartwić ale to ja będe mistrzem

R.M - Może na dziś to zostawimy i będziemy walczyć na całego. Ok??

Y.T - Ok. Ja zaczne w tej walce

w rozmowe wtrąca się Ted DiBiase

Ted DiBiase - Pod słuchałem waszą rozmowe i jesteś cie śmieszni to ja i najsilnieszy człowiek świata wygramy

Pojawia się Shawn Michaels

Shawn Michaels - Widze że między wami iskrzy to tym lepiej. Mam dla was propozycje żeby zmienić ten mecz na tornado match. Co wy na to ?

R.M - Zgadzamy się!

T.D - Nie wiem

R.M - Boicie się nas!Haha

T.D - My was zgadzam się i proszę żeby był to mecz bez zasad tylko pin kończy pojedynek

S.M - To mi się podoba i zgadzam się na zasady zaproponowane przez Teda. Idzcie się przygotowywać ponieważ walczycie drudzy

Ted pokazał że Rey wyjdze nie o własnych siłach

Matt Strikker - Dobry wieczór

Tommy Dreamer - Cześć ludzie

M.S - Jak tam Tommy co słychać w wielkim świecie wrestlingu?

T.D - Po staremu. Chodzą słuchy,że Kurt Angle chce walczyć na Ring of Honor z Shemusem,lecz nie wiadomo czy wyzdrowieje

M.S - Nie dziwie się Kurtowi chce walczyć o honor Sheamus go zatakował z zaskoczenia i złamał mu noge

T.D - To jednak nie jest złamana noga,lecz zwichnięta więc ma szansę na występ bo złamana noga to przynajmniej 3 tygodnie odpoczynu o wrestlingu,a zwichnięta o góra 2 tygodnie

M.S - Zaczynamy 1 walka to walka między Undertakerem,a Chrisem Jericho przenosimy się na ring

CHRIS JERICHO VS UNDERTAKER

Słuchać nutę Chrisa Jericho

http://www.youtube.com/watch?v=O66-aR6fX6Q

Jest na ringu staje na 2 linie i pokazuje logo Ring of Honor że on tam będzie

Wchodzi mityczny Undertaker przy swej muzyce

http://www.youtube.com/watch?v=M0Dhh2n6Kes&feature=related

W czasie gdy Undertaker wchodzi na ring Jericho szybko z niego schodzi

GONG !!!!!!!!!!!

...

Końcówka:

Undertaker jest w narożniku. Jericho bierze rozbieg, ale Undertaker łapie go za szyje i ciska w narożnik, po czym obija i wielką ilości punchy. DeadMan odbija się od lin i wykonuje Running Lariat. Undertaker podnosi Chrisa i zakłada Arm Lock. Taker wchodzi na narożnik i wykonuje Old School. Undertaker szykuje się do wykonania chokeslamu. Deadman łapie Jericho za szyję, ale ten kontruje kopnięciem w krocze po czym zakłada Walls Of Jericho. Taker gdy się juz wyrwał Taker na kolanach. Chris bierze rozbieg i wykonuje dropkick. Y2J wstaje i odbija się od second rope wykonując lionsault. Chris pinuje 1...2... Deadmanowi udało się wykonać kick out. Undertaker nagle wstaje. Y2J zaczyna go obijać, ale ten nie reaguje. Y2J odbija się od lin, ale Taker go kopie i próbuje wykonać Last Ride. Chris kontruje i wykonuje Hurricanrane na Takerze . Jericho podnosi Takera i próbuje wykonać Irish Whip , ale deadman kontruje i to Chris dostaje Big Botta. Sędzia odlicza 1...2... Chris wstaje, ale Undertaker wykonuje na nim chokeslam. Taker pinuje Chrisa, ale ten w ostatnim momencie kick outuje. Undertaker podnosi Jericho i próbuje wykonać Last Ride, ale Chris zeskakuje z Takera i wykonuje Codebreaker. Jericho pinuje 1...2...3...

CHRIS JERICHO WYGRYWA!!

cjer_08112008hmm__8_728797a.jpg

Jericho Będzie walczyć na Ring of Honor o pas World Heavyheight

T.D - Jestem zaskoczny że Taker nie wygrał z Jericho ale zaskoczenie

M.S -Teraz czas na wywiad z Triple H

Savanah - Cześć HHH

HHH - Elo

S. - Ludzie zastanawiają sie czemu cię nie ma na 2 tygodniówce Hardcore?

HHH - Nabawiłem się kontuzji i będe wykluczony na przynajmniej miesiąc

S. - Jak wrucisz to co zamierzasz ??

HHH - Zdobyć pas wagi ciężkiej

S. - W tych trudnych chwilach kto cię wspiera bo jak wiemy przeżyłeś wiele ciężkich kontuzji.

HHH - Wiadomo moja piękna żonka i dzieci

S. -Dziękuje za wywiad

HHH - Fajny wywiad to nie problem dla mnie bo nie mam co robić

S. - Dowidzenia i życzę szybkiego powrotu do zdrowia

M.S - Ale szkoda że Triple H jest kontuzjowany napewno miał by duże szanse na pas wagi ciężkiej

T.D - Napewno

M.S - Teraz czas na Tornado Match

REY MYSTERIO I YOSHI TATSU VS TED DIBIASE I MARK HENRY

Słychać thema Reya

Rey wychodzi razem z Yoshi i się cieszom jak dzieci

Po chwili wchodzą Henry i DiBiase przy

http://www.youtube.com/watch?v=Pk1H5mHXn-k

GONG !!!!!!

...

Końcówka

Mark Henry rzucił się na Yoshiego Tatsu i robi z nim co chce np.Powerslam.Yoshi chyba nie wie gdzie jest, leży na macie plackiem Henry w tymczasie idzie pomóż Tedowi który ma problemy z Reyem.Henry wraz z Tedem wykonują Backsuplex i okładają na ziemi Reya który jest cały obolały. Tatsu odciąga Henrego i wyskakują za ring, Rey wstał i wykonuje kilka dropkick i oszołomił Teda i wykonuje Tornado DDT kładzie go na liny i przygotowywuje 619 lecz ten w ostatniej chwili łapie go i zapina Million Dollar Dream i dusi Reya który traci siły. Sędzia nie może tego przerwać ten pojedynek może tylko zakończyć pin .Ted pochwili rzuca Reyem o mate i stara się zapiąć 1.. na ringu pojawiają się Cody Rhodes i Escoria i przerywają liczenie wykonuja na Tedzie podwójny Backsuplex i Cody wykańcza to Bulldog i kładą razem z Escoriom go na liny i pomagają ocucić Reya,gdy się to udaje Escoria i Rhodes wyskakują za ring i ratują Yoshiego który leży na stole a Mark Henry chce na niego skoczyć z narożnika. Rhodes w ostatniej chwili odsuwa stół i Henry ląduje na ziemi Escoria jeszcze go chwyta żeby nie wszedł na ring.Escoria wykonuje na nim Escoria Powerslam,Cross Rhodes .W tym czasie na macie Rey doszdł całkowicie do siebie i wykonuje 6-1-9 i na koniec splash Rey przypina 1..2..3

Rey Mysterio i Yoshi Tatsu będą walczyć na Ring of Honor!!

rey-mysterio.jpgyoshi+tatsu+ecw.jpg

M.S -Walka przednia,ale to wkroczenie Good Boys mi się nie podbało.

T.D -Czemu, przecież oddali tylko Tedowi za to co zrobił na Extreme.Zasady ząb za ząb.

Reklama

Reklama Ring of Honor

Po Reklamie

Wychodzi Kurt Angle

http://www.youtube.com/watch?v=r20o20WpCqk&feature=related

Ma mikrofon w ręku

Kurt Angle -Hello!! Chce zamienić kilka słów z Sheamusem

Rozbrzmiewa theme Sheamusa

http://www.youtube.com/watch?v=EsivJx7KZ0Q&feature=related

Pojawia się Sheamus

Sheamus -Czego chcesz ode mnie ??

K.A -Żebyś mi wytłumaczył dlaczego mnie zatakowałeś tydzień temu??

S. -Dla jaj!!Nie jesteś godzien walczeć w tej federacji

K.A -To mam dla ciebie propozycje, zawalczymy na Ring of Honor przegrany przechodzi do Extreme. Co ty na to??

S. -Witaj się z rozwojówką. Dziwne że tylko ci zwichnołem noge,a nie złamałem bo tak zamierzałem. Ale i tak pewnie odczuwasz skutki tamtego pojedynku!

K.A -Chcesz się przekonać ??

S. -HAHAHAH!!!

Angle kopie w czułe miejsce Sheamusa jest on oszołominy biegnie na niego Angle który wykonuje Release German Suplex. Zostawia leżącego Sheamusa

kurt_angle-0.jpg

M.S -Mamy chyba pierwszy feud ??

T.D -To świetnie ,że Sheamusa już tu nie będzie!!

M.S -Nie bądz taki pewien bo możesz się przeliczyć.

T.D -Zobaczymy

M.S -Teraz czas na walkę Jeff hardy,Christian i Great Khali

*Backstage*:

Jeff Hardy wchodzi do sztni Christina

Jeff Hardy -Musimy zjednoczyć siły bo jeden na jeden z Khalim nie wygramy, więc proponuje spisek ty i ja na niego co ty na to??

Christian -Spoko pomysł

J.H -Zarąbiście

C. -Tylko trzeba uważać na jego menagera

J.H -Tym się nie martw dostanie raz w łeb to leży do końca.To narazie spotkamy się na ringu

C. -Następnym razem zapukaj jak wejdziesz

J.H -Spoko

JEFF HARDY VS CHRISTIAN VS GREAT KHALI

Słychać theme Jeffa

http://www.youtube.com/watch?v=7EgFLny2g4s

Jest bardzo pewny siebie

Christian jego muzuka brzmi świetnie

http://www.youtube.com/watch?v=UHHwID3pvn0

Publika głośno krzyczy PEEP!!

Christian wchodzi na ring i razem z Jeffem Hardym rozruszli publike

Na ring wchodzi Great Khali przy swych indyjskich rytmach

http://www.youtube.com/watch?v=kS1HyseiC7g

GONG!!!!!!!!!!

...

Końcówka :

Walka pod dyktando Jeffa i Christiana którzy współpracują wzorowa i najlepszą akcją było dodwójny spear w którym jednak oni też odczuli. Christan zrobił Tornado DDT z 2 liny,a Jeff Mule Kick.Khali był zapięty lecz gdy sędzia doliczył do 2 to jego manager położył jego noge na linach i musiał przerwać. Jeff się bardzo zdenerwował i pobiegł za Ranjin Singhem lecz gdy doszedł do niego ten uderzył go kijem bejsbolowym w twarz sędzia tego nie zauważył ponieważ zajęty, ponieważ walka trwała Khali wykonał na Christianie kilka punchu i irish whip Big boot kończy się dla Christiana na macie, gdy już wstaje dostaje jeszcze clousline i Giant Chop to chyba koniec.Jeff Hardy idzie oszołomiony na ring.. Great Khali zapina 1..2. Jeff zdąża i nie daje, aby Khali wygrał . Khali jest bardzo zdenerwowany ,jeff widzać że jest jeszcze oszołominy Khali prubuje wykonać na nim Khali Bomb lecz Jeffa w ostatniej chwili ratuje Christian i wykonuje drop kicka w plecy Khalemu jeff przygotowywuje na Khalim Sitout jawbreaker udany!!! Podnoszom Khalego i Jeff pomaga w dobrym przygotowaniu Killswitch. Jest Killswitch!!! Zapinają razem 1..2..3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JEFF HARDY I CHRISTIAN BĘDĄ WALCZYĆ W KLATCE NA RING OF HONOR!!!!!!!!!!!

400px-Jeff-Hardy-IC-Champ,-Entrance,-RLA-Melb-10.11.2007_filtered.jpguntitled.bmp.jpg

Na ring wchodzi Ranji Singh prubuje ściągnąć Khalego z ringu lecz nie skutecznie.

Na koniec Ranjim otrzymuje drop kick od Christina.Jeff wchodzi na 3 line i jest Swanton Bomb , zostawiją dwóch Indyjczyków na ringu nieprzytomnych.

M.S -Walka ładna lecz to co zrobili na koniec z managerem Khalego straszne !!

T.D -Należało mu się sam sobie zaczoł

M.S -Znamy uczestników walki wieczoru na Ring of Honor są nimi :

-John Cena(posiadacz pasa World Heavyheight)

-Chris Jericho

-Jeff Hardy

-Christian

Zostało jeszcze jedno miejsce w walce o pas WHS Internacional(posiadacz Kofi Kingston)

Walką wieczoru jest walka między Kane,a Batista.

KANE VS BATISTA

Na ring wchodzi Big Red Machine

http://www.youtube.com/watch?v=0XCS0_PDphw

Świetnie się jak narazie bawi, ale zobaczymy po walce z Animalem

Jest już theme Animala

http://www.youtube.com/watch?v=H9o9A5XWjwE&feature=related

Śmieje się z Kane mówi do niego że jest śmieszny

GONG!!!

...

Końcówka:

Przewage ma Kane wykonał wiele chops.Kane odbija Batistę od lin i robi Big Boot. Zapina Backbrackera,widać jak Dave cierpi.Animalowi udało się wyrwać ,odrazu Kane chwyta Batiste i pcha nim w słupek i wykonał serię czops i kicks Znów odbija Batistę od lin i mamy potężny clothesline. Kane wchodzi na narożnik. Szykuję się flying clothesline, ale Batista robi unik.Podnosi Kane i wykonuje suplex .Czeka, aż Kane wstanie i robi mu spear.Pin: 1...2.. Nie! Kane chwyta się lin! Batista atakuje go serią punchs,irish whip i Swinging side,podnosi Kane z maty i ponownie irish whip, lecz Kane teraz kontruje irish whipem wystawia noge na Big Boota ,znów trafił Dave.Bije mocno po twarzy Animala w przysiadzie. Kane wchodzi na narożnik i robi flying clothesline.Ponownie nie trafia !!!Wstaje ,Spinebuster od Dave.Batista podnosi Kane i chyba chce wykończyć Kane.TAK jest Batista Bomb !!Teraz to tylko formalność Pin: 1...2...3! Koniec!

Batista wygrywa i będzie walczył o pas na WHS Internacional !!

Batista-wwe-06.jpg

M.S -Świetna gala co nie już za troche więcej niż, tydzień pierwsze PPV

T.D -Dobrze powiedziane

M.S -Musimy już kończyć.Dobranoc

T.D -Nara ludzie

HARDCORE SCHODZI Z ANTEN!!!

Sorry za końcówki,ale miałem trudną sytuacje w szokle.Teraz bedą całe walki !!

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Toesoss

1

• Kingston

1

• Luba

1

Top użytkownicy w tym temacie

To jest jakby to powiedzieć, bardzo słabe. Nie wiem czy dobrze przeczytałem, ale wg. mnie te zdanie nie ma żadnego sensu... Angle kopie w czułe miejsce Sheamusa wstaje i biegnie na Angle który wykonuje na nim Release German Suplex i na koniec Diving Moonsault. Co to ma być ? Angle kopnął w jaja Sheamusa i wstaje ? Mogłeś napisać, że Sheamus wstaje, ale przejdźmy dalej. Angle kopnął rudego, wstaje ? I biegnie na Angle, czyli co ? Biegnie sam na siebie i wykonuje sam na sobie Release German Suplex i Divinh Moonsault ? Prawie każde zdanie, nie każde, są jakieś dzikie i "niedorobione". Jest parę błędów w pisowni... "Przewage ma Kane wykonał wiele chops." A to co ? Chop'ów, a nie chopsów... Gale słabe i muszę się zastanowić czy mam dalej je czytać.

Masz parę błędów ze sformułowaniami ale trudno. Poza tym nie dawaj końcówek walk tylko całe, bo końcówki psują całokształt. Do tego przydałoby się zapowiadanie zawodników, aby czytelnik mógł wczuć się w klimat. Backstage był ok ale mógłbyś go dać z trzy razy. Ogólnie nie jest najgorzej. Mogę ocenić na 4/10. Następnym razem postaraj się bardziej. :P

ahfo.png

luba_049.png