Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE w Polsce - petycja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam, zbieramy wszystkich fanów wrestlingu, ktorzy chcieliby zobaczyc gale na zywo w Polsce

Jesteś fanem wrestlingu, chcesz zobaczyć WWE na żywo w Polsce? Zapisz się na specjalną stronę na Facebooku "WWE in Poland"

http://www.facebook.com/pages/WWE-in-Po ... 8671304503

Im nas więcej tym większa szansa na przyjaz gwiazd WWE do Polski. Przekażcie info wszystkim zainteresowanym pls.

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Turej

2

• wonex

1

• Bulldog1674325988

1

• pawcio260

1

Top użytkownicy w tym temacie

a wie ktos czy byłby Cena też? :D

Ta, jak w ogóle WWE o tym nie wie, że on to zrobił. A i tak tam nie będzie tyle osób, żeby ktoś na poważnie się tym zainteresował. Jak WWE czy TNA przyjedzie do Polski to na pewno nie z powodu tej niby "petycji". Tak na marginesie, kto by chciał Cenę oglądać?

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Po pierwsze WWE będzie w Polsce z 20 lat lub później jak Polska będzie miała specjalne areny.Po drugie WWE o tym nie wie więc niech nikt nie liczy że WWE lub TNA było w Polsce.

a wie ktos czy byłby Cena też? :D

Z tego co wiem to nie. Cena niestety w tym czasie będzie kręcił reklamówke pepsi. Albo Coli :thinking: Nie jestem pewien...

Na razie na polske jest zdecydowanie za szybko. Marzycie o galach w polsce... Może lepiej by było zacząc od tego że jak następnym razem WWE będzie w trasie po europie to nie zatrzyma się w niemczech i chociaż zajrzy na jakieś spotkanie z fanami :P Ale sądze to szybko nie nastąpi. W polsce wrestling jest za malo popularny. Nawet nie mieliby u nas gdzie zrobić gali porządnej. Zresztą nawet jakby przynieśli swoją arene to czy myślicie że zapełniła by się chociaz do połowy? Ja nie. Przeciętni ludzie nawet kibice sportowi niemają pojęcia o wrestlingu, zapytani nie będą wiedziec kto to jest John Cena. Jakbyście zapytali przeciętnego człowieka czy potrafi wymienić jakichś wrestlerów:

- No pewnie! Jest Hogan i nooo... teen... yyy... no Hogan, Hulk Hogan jest.

WWE nie ma po co przyjeżdżać do kraju gdzie większośc ludzi nie wie co to jest WWE.

A i jeszcze inna kwestia. Hipotetycznie zakładamy że ta petycja z "miliardem" podpisów dochodzi do kogoś w WWE. Taki ktoś sobie myśli "No fajnie, mamy fanów nawet tam". Zacznie się zastanawiać czy może by nie zajrzeć do polski przy następnej wizycie w europie. Pomyśli sobie że skoro tyle ludzi się interesuja tu wrestlingiem to może mamy dobry poziom wrestlingu. Z ciekawości poszuka czegoś o polskiem wrestlingu i... znajdzie ddw z panem Pawłowskim, Donem Roidem i... jeżeli będziemy mieli szczęscie i koleś nie zejdzie na zawał albo nie wypadnie przez okno z beki amerykański youtubowy świat wrestlingu zainteresuje się polską jako najżałośniejszym widowiskiem wrestlingowym wszyechświata :P

• 2 tygodnie później...

Wystarczy jakiś stadion...

Kiedyś robili Wrestlemanie na stadionach...Tylko po co WWE w Polsce...No Po co??...Niech Polski wrestling trochę zakwitnie i wtedy a potem możemy myśleć o poważniejszych federacjach jaką jest WWE

Jeśli mowa o stadionie. Przecież w Polsce jeden duży stadion jest w budowie. I to w warszawie(chyba).

Ależ Spodek w Katowicach jest wspaniałym miejscem. Nie Rozumiem dlaczego się zastanawiacie nad miejscem wystąpienia WWE. A może by jakieś RAW kiedyś zawitało do Polski? O albo jeszcze lepiej - "The Week in Poland" - Raw, NXT, Superstars, Smackdown. Ale mam marzenia :D . A co do miejscówki to jestem jak najbardziej za Katowicami i spodkiem. Tylko jeden minus dla większości fanów... Chodzi mi o dojazd. No fani z nad morza trochę będą mieli drogi, ale także chodź by z Warszawy. Ja jestem z Zabrza. 30 minut jazdy do Katowic samochodem. Także mi jak najbardziej leżą Katowice :D

No przecież to nie ma sensu. Jak już wszyscy zdążyli napisać wcześniej nawet jeśliby przyjechali do Polski do po pierwsze gdzie? A inną kwestią zainteresowanie. Ilu ludzi by przyszło, bo przecież nawet jeśli wrestling u nas ma jakieś małe zainteresowanie to wątpie, żeby ludzie z całej Polski by poprzyjeżdzali. Bo napewno by to zrobili w Warszawie i mi tak szczerze mówiąc to tak średnio by się chciało jechać do Wawy, bo mam ładny kawałek. Do tego wątpie, aby WWE patrzyło i szukało po necie jakiś petycji gdzie mamy następny razem jechać. Ponieważ jadą w stałe miejsca gdzie są pewnie swojego.

• 2 miesiące temu...

Haha ludzie to mają pomysły przecież WWE nawet nie wie o tym a po 2 to nie ma sensu..

Kiedy w polsce były pierwsze próby prezentowania wrestlingu w tv to puszczano jakieś stare walki z niezbyt umiejętnym komentarzem, do dziś nie zapomnę takich polskich tłumaczeń jak Kazio Świecka czy Rikus Dzikus (Randy Savage), lub tez Żądełko (Sting), teraz mamy programy na Eurosporcie i tv puls. Jak widać dalej jesteśmy za murzynami ale jest lepiej, nawet w bravo sport można trafić na plakat Reya Misterio, więc kto wie, może za 10 lat i nam będzie obejrzeć gale na żywo.

WWE w polsce?Jakoś sobie tego nie wyobrażam.Na pewno nie zebrało by się tyle osób ile jest na przeciętnym House Showie.Wrestling w Polsce musi się się jeszcze trochę rozwinąć(choć muszę przyznać ,że jest już sporo fanów tego sportu).Oprócz tego zgadzam się z przedmówcą ,że WWE nawet o tym nie wie.Można powiedzieć temat zamknięty,bo nic z tego nie będzie.

• 2 tygodnie później...

Polska ma szanse na przyjazd WWE do polski pod kilkoma warunkami którymi może polska może spełnić , ale musi ktoś się tym zająć .

odrazu sie dolaczam chce zobaczyc wwe

Hmm, idea fajna, tylko pytanie, czy to ma jakiś sens. Myślę, że jeśli byłyby jakiekolwiek szanse to bliżej byłoby tego WF, tam są osoby, które mają większą styczność z WWE. Jeśli na poważnie to oczywiście podpisuję się pod tą petycją oboma rękami, ale mimo wszystko trudno o house show WWE w Polsce.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
    • CzaQ
      Jak Ty mnie znasz  Musiałem wygoglować, ale było warto
    • Jeffrey Nero
      Super plakaty promujące najbliższe Dynamite.  
  • Dodaj nową pozycję...