Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV TNA LockDown 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV TNA LockDown 2010:

1.

Steel Cage Match

Rob Van Dam vs James Storm

2.

Xcape Steel Cage Match (Nie jestem tego pewien)

Homicide vs Briana Kendrick vs Chrisa Sabin vs Alex Shelly

3.

Steel Cage Match

Kevin Nash vs Eric Young

4.

Steel Cage Match for TNA Women's Knockout & Tag Team Championships

The Beautiful People: Velvet Sky & Madison Rayne vs Tara & Angelina Love

5.

Steel Cage Triple Threat Match for TNA X Division Championship

Kazarian vs Shannon Moore vs Homicide

6.

Steel Cage Match

Team 3D: Brother Ray & Brother Devon vs The Band: Scott Hall & Kevin Nash

7.

Steel Cage Match

Kurt Angle vs Mr. Anderson

8.

Steel Cage Match for TNA World Heavyweight Championship

AJ Styles © vs D`Angelo Dinero

9.

Lethal Lockdown Match

Team Hogan: Abyss, Jeff Jarrett, RVD & Jeff Hardy vs Team Flair: Sting, Desmond Wolfe & Beer Money Inc: Robert Roode & James Storm

Swój wybór uzasadnij postem, w którym sensownie uzasadnisz swój wybór. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• pablo modjo

1

• undertaker124

1

• sashi10

1

Top użytkownicy w tym temacie

Miałem wątpliwości czy wybrać Lethal Lockdown czy Kurt Angle vs Mr. Anderson. Obie potyczki były świetnie poprowadzone. Po namyśle wybieram Team Hogan vs Team Flair. Początek może nie był zbyt obiecujący, ale to co działo się dalej było jak najbardziej satysfakcjonujące. Wyróżniły się przede wszystkim dwie postacie: Sting i Jeff Hardy. The Icon dobrze postąpił uniemożliwiając wejście Hardy'emu. A potem w klatce tylko asekurował swoich ludzi. Wyszło to bardzo stylowo. A akcja Jeffa na dachu klatki to kolejna scena, z tej gali, której nie zapomnę 8)

Mój głos leci na walkę Kurt Angle vs Mr. Anderson.Co tu dużo mówić były emocje, krew czy nawet akcje wysokiego ryzyka( Moonsault z szczytu klatki w wykonaniu Kurta, coś pięknego).Głos leci na tą walkę bez wątpliwość.

Również jak Zaqu7 miałem dylemat przed wyborem Kurt Angle vs Mr.Anderson i Team Hogan vs. Team Abyss.Głos leci jednak na tą pierwszą walkę.Była ona długo i do końca trzymała w napięciu.Obaj zawodnicy mieli krew co mnie bardzo ucieszyło, emocje no i Moonsault ze szczytu krat...Cud miód i orzeszki.TNA więcej takich pojedynków. :t_up:

paparoach.png

18659.png

No jak wy wszyscy. Ja też głowiłem się nad wyborem pomiędzy dwoma walkami. Czy wybrać Kurt vs Anderson, za ten piękny Moonsault i ciekawą, krwawą walkę lub postawić na pojedynek Team Hogan vs Team Flair który na początku trochę przynudzał ale potem zaczęło się dziać. Walka ta nabrała rumieńców i fajnych uderzeń przedmiotami oraz wejściem Flair i Hogana oraz Eric'a. Ciekawe mam mały dylemat ale jednak ta pierwsza walka Kurt Angle vs Mr. Anderson. To był super pojedynek i sądzę, że przynajmniej trochę lepszy niż Maint Event. :)

ahfo.png

luba_049.png

Najlepsza walka to Mr. Anderson vs. Kurt Angle, dobra była też ostatnia, ale obie były strasznie łatwe do przewidzenia. W dwóch przypadkach tak samo, Ci co na LockDown przegrali to na wcześniejszych Impactach okładali przeciwników. Zagłosowałbym na ME, ale przebieg walki bardzo przewidywalny. Wiedziałem, że na 100% wróci Hardy i się zemści. Głos na Kurt vs. Anderson. Ten moonsault był super.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Moim zadnie walka team hogan team flair ponieważ to co udało się zrobić było niesamowite niewiem czy oglądaliście dokładnie ale mi się w oczy rzuciła mina jednej kobiety która prawie płakała widząc jak Jeff wychodzi na szczyt drabiny na klatce.A pozatym całą widownia oglądała tą walkę z zapartym tchem :D

Ja zagłosowałem na walkę Angles Anderson. Ponieważ było sporo krwi i piękny moonsault :D

Wszystkie inne były ciekawe, ale tej przebieg był zaskakujący jak Kurt zamknął się znowu zamiast wygrać.

Po prostu piękna walka! :D

Angle vs Anderson. Human Suplex Machine w najwyższej formie, akcja z 6 suplesami pod rząd to było coś wspaniałego, jego moonsault ze szczytu klatki to moment który najbardziej mnie zachwycił podczas całej gali. Podczas walki było sporo krwi i czystego wrestlingu jakiego ja osobiście oczekuję. Sporo zwrotów akcji obaj zawodnicy dali z siebie wszystko. Wspaniała walka i nie niej wspaniała gala.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Zagłosuję na tą walkę co wszyscy czyli Kurt Angle vs. Mr Anderson. Ten pojedynek stal na świetnym poziomie od początku do końca. Oby dwaj zawodnicy dali z siebie wszystko i udowodnili, że są jednym z najlepszych w tym co robią. Świetnie poprowadzony feud między nimi w dużym stopniu przyczynił się do tego, że ci panowie pokazali najlepszy pojedynek tego roku. W tej walce był wszystko, co możemy sobie oczekiwać od Steel Cage'u, czyli krew i ryzykowne akcje. Jednak dwie akcję zapamiętam na długo: niesamowicie ryzykowny Moonsault z klatki wykonany przez Angle'a i imponujący belly to belly suplex również wykonany przez Kurta. Ciekawym pojedynkiem był również Lethal Lockdown, ale pojedynek Angla z Andersonem był trochę ciekawszy.

DEAD MAN WALKING

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Mój głos na kurt angle-anderson. Epicki pojedynek kończący całkiem niezły feud miedzy tymi dwoma wrestlerami. Walka pełna zwrotów akcji i emocji. Plus widowiskowe akcje. Jak dla mnie nic więcej nie trzeba. :t_up:

16476371734edf391100c30.jpg

zdecydowanie Ken Anderson vs Kurt Angle chłopaki pokazali kawał dobrego Show... jeśli ktoś jeszcze nie widział tej walki to niech Lepiej obejrzy bo warto... trzymająca w napięciu świetne akcje no i ten Moonsault Kurta aż mi ciary przeszły to trochę wysoko ;p także głosiwo Poleciało na tą walkę ..

Chris_Jericho_Banner_by_Cre5po.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...