Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA iMPACT! 19.04.2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Matt Hardy spotyka Dixie Carter i rozmawia z nią...

Matt Hardy: Dixie, dostanę walkę z Robem Terrym ?

Dixie Carter: Jasne, ale nie o pas mistrzowski i nie będzie to walka wieczoru...

Matt Hardy: Ahhh... Jestem pewny swojego zwycięstwa, a więc szkoda, że nie o pas mistrzowski. Trudno się mówi...

Wybuchają fajerwerki, fani szaleją... Rozpoczyna się kolejna gala spod znaku TNA, chodzi o TNA iMPACT!

MT: Mike Tenay !

Taz: Taz !

MT: Tradycyjnie witają państwa na gali TNA iMPACT!

Taz: Powiedz to...

MT: Co ? Aha ! Zapomniałbym... Jesteśmy świeżo po TNA Lockdown które zaszokowało świat, Jeff Hardy został nowym mistrzem świata wagi ciężkiej !

Taz: Tak... To było ciekawe, z resztą tak jak reszta gali PPV - Lockdown !

(Modest to the top... Modest at the top...)

1060jeffhardy.png

Na hali jest ciemno i migają zielone światła... Po chwili robi się trochę jaśniej, widać mgłę, a w kierunku ringu idzie Jeff Hardy który tauntuje !

Jeff Hardy: Witajcie... Przechodzę od słów do czynów... Pokonałem A... J... Stylesa ! Zdobyłem pas mistrza świata wagi ciężkiej, federacji TNA ! Pewnie nie jeden wrestler o tym śni i marzy, ale ja jestem w tym momencie posiadaczem tego pasa mistrzowskiego ! Podobnie jak mój przyjaciel Shannon Moore, też zdobyłem pas mistrzowski na gali Lockdown. Przybyłem tutaj tylko po to, aby wysłać oświadczenie paru wrestlerom którzy będą chcieli mnie wyzwać na walkę. Zanim to zrobicie to zastanówcie się najpierw 100 razy czy warto, bo wiedzcie, że ja w ringu będę walczył tak samo na Lockdown, a więc Swanton Bomb z klatki gwarantowane ! Zaczyna grać piosenka Jeffa, a ten zaczyna śpiewać i powoli odchodzi... Modest to the top ! Modest at the top ! Nara ludzie !

MT: A więc Jeff Hardy wysłał oświadczenie wszystkim wrestlerą TNA, aby mieli się na baczności i nie wyzywali go do walki o pas bo za każdym razem nie będzie akceptował wyzwań, ale jeżeli już będzie walczył to na 100 % !

Taz: Tak, a więc na galach iMPACT! będzie jeszcze goręcej niż jest ! Przenieśmy się na backstage...

BACKSTAGE

Motor City Machine Guns spotykają na korytarzu Team 3D

Brother Ray: Siema frajerzy... Wyzywamy was na walkę !

Alex Shelley: Ha, ha, ha ! Nie rozśmieszaj mnie Ray... Ty i twój braciszek nie potraficie wygrać nawet z The Band ! Lol...

Brother Ray: No to zobaczymy... Przyjmujecie wyzwanie !? Czy może po prostu się boicie !

Chris Sabin: Alex, to się robi tak. Ray, jesteś mocny tylko w gębie, jeżeli przyjmiemy wasze wyzwanie to niepotrzebnie stracimy czas i znowu z wami wygramy tak jak na Lockdown, jeżeli nie przyjmiemy wyzwania to zaoszczędzimy sobie czasu, a wy nie dostaniecie po mordach. Co jest dla was korzystniejsze ?

Brother Devon: Ah... Wy żałośni ludzie, boicie się o swoje pasy tag teamowe. Boisz się Sabin, jeżeli jednak nie to przyjmij wyzwanie walki jeden na jednego, ja kontra ty !

Chris Sabin: Nie no Devon... Rozwaliłeś mnie ! Mam się śmiać czy płakać ? Nawet w handicapie rozwalę ten żałosny Team 3D, z resztą nie tylko ja ale i Alex, oraz większość wrestlerów TNA !

Alex Shelley: Jeżeli będziecie mieli pasy tag teamowe to zrozumiecie, że lepszym wariantem jest wybranie walki z, np. nic nie wartym The British Invasion niż wybranie walki z najgorszym teamem świata - Teamem 3D... MCMG chcą odejść, Team 3D zachodzi im drogę, ale oni szturchają ich barkiem i odchodzą ze śmiechem.

RING

MT: A więc nie wiemy czy odbędzie się walka pomiędzy Motor City Machine Guns, a Teamem 3D...

Taz: Może zobaczymy jakieś ciekawe rozwiązanie typu Handicap Match bądź jakiś Elimination Tag Team Match ?

(I can slap a tornado !)

matthardy8cutoutbycrank.png

Matt Hardy unosi rękę do góry i pokazuje swój znak. Idzie w kierunku ringu... Wchodzi na narożnik i pokazuje swój znak.

Theme Roba Terry'ego

robterry05.png

Rob Terry z pasem Global Championship idzie na ring... Zdejmuje pas i wręcza go sędzi, przypominam, że będzie to No-Title Match !

GONG !

Obaj zaczynają od klinczu jednak to był błąd, Global Champion - Rob Terry jest dużo silniejszy od Matta, a więc ma większe szanse w bezpośrednich starciach. Jest boczny headlock w wykonaniu Roba, ale Hardy się uwalnia... Seria ciosów i kopnięć dla Big Roba, odbicie od lin, ale mamy Powerslama w wykonaniu Roba Terry'ego. Terry od razu przypina i jeden, dwa i kickout ze strony Matta Hardyego. Rob Terry powoli się podnosi, pomaga wstać Mattowi i jest uchwyt i próba suplexa, ale Matt Hardy atakuje swojego rywala i uwalnia się. Matt łapie pod DDT swojego przeciwnika i opada ale Rob Terry nie daje się przewrócić ! Matt Hardy pada na matę i otrzymuje jeszcze Elbow Dropa. Rob Terry pomaga mu wstać i częstuje go headbuttem ! Próba przypięcia, jeden, dwa ! Matt Hardy odkopuje... Big Rob powoli wstaje, Matt Hardy także, obaj są już trochę zmęczeni. Próba Scoop Slamu od Roba Terryego, ale Matt Hardy się ratuje, jest za plecami rywala, odbija się od lin i częstuje Roba Bulldogiem ! Matt wchodzi na drugą linę, tauntuje i Leg Drop ! Próba przypięcia, jeden, dwa... Rob Terry odkopuje, ale Matt Hardy dalej atakuje. Pomaga wstać rywalowi, irish whip na liny, ale jest skontrowany. Matt odbija się od lin, ale łapie swojego przeciwnika i Side Effect, aj nie ! Rob Terry przytrzymuje Matta w powietrzu i rzuca nim o matę ringu... Terry go podnosi, potężny cios i irish whip do narożnika. Hardy opiera się o narożnik, Big Rob biegnie w jego kierunku, ale Hardy unika zderzenia z nim ! Big Rob Terry opiera się o narożnik i jest już zmęczony... Matt atakuje corner clotheslinem, a następnie dokłada bulldoga ! Matt Hardy pomaga mu wstać, wysyła go na liny, zatrzymuje go potężnym i mocnym uchwytem i sprzedaje mu Side Effect ! Matt Hardy tauntuje, wchodzi na drugą linę, ponownie tauntuje i Leg Drop ! Próba przypięcia, jeden, dwa i mamy wybicie ze strony Terry'ego. Matt Hardy pomaga wstać swojemu przeciwnikowi, kopnięcie w brzuch i Twist of Fate ! OMG... The cower, one, two and three. Matt Hardy wins !

Matt Hardy def. Rob Terry

Taz: Walka nie była najlepsza, w sumie to trochę się zawiodłem... Liczyłem na coś lepszego w wykonaniu tych wrestlerów.

MT: Mi tam się podobało... Przypomnijmy o dzisiejszej walce wieczoru !

Tonight...

Powrót kontuzjowanego Samoa Joe ! Kolejna walka mistrza olimpijskiego - Kurta Angle...

Main Event - No DQ Match, Samoa Joe vs Kurt Angle

MT: Walka wieczoru zapowiada się ciekawie, jak na TNA przystało.

Taz: Przed nami kolejna walka, a więc zapinamy pasy i zaczynamy !

dineros2.png

D'Angelo Dinero: Yo... Jeff Hardy it's a new World Heavyweight Champion ? No ! I'm the Champion... Jeff Hardy, wyzywam cie na walkę o pas mistrzowski ! Teraz ! Ty i ja... Ladder Match ! Co ty na to ?

1019ericbischoff.png

Eric Bischoff: Mi to pasuję, jednak najpierw musisz zawalczyć o pretendenta. A z resztą srać te zasady ! Jeff Hardy kontra D'Angelo Dinero, walka o pas mistrza świata wagi ciężkiej, teraz !

1101jeffhardy.png

Jeff Hardy: Ej ! Chyba to ja jestem mistrzem i to moje zdanie tutaj też się liczy ! Prawda ? Nie muszę przyjąć twojego wyzwania, ale wtedy uznacie mnie za tchórza, a więc przyjmuję ! Walczmy teraz w Ladder Matchu !

GONG !

Obaj zaczynają od mocnego zwarcia, tak zwany klincz... Mamy headlocka w wykonaniu The Pope'a, Hardy próbuje wypchać Dinera na liny, ale ten się nie daje i dalej trzyma w headlocku swojego rywala. Hardy sprytnie się uwalnia, wykręca rękę swojemu przeciwnikowi, przyciąga go do siebie i powala clotheslinem ! Jeff Hardy częstuje go na dobicie potężnym Elbow Dropem z wyskoku ! Jeff pomaga mu wstać, kopnięcie w brzuch i Gordbuster Suplex ! Jeff nie przerywa swoich tortur. Pomaga wstać The Pope'owi, wyniesienie jak do Spinebustera ale upuszcza go na kolano, świetny Atomic Drop. Hardy jeszcze podwija nogi rywalowi który się przewraca, OMG ! Jeff skacze mu na czułe miejsca... Extreme Leg Drop ! Hardy energicznie wstaje, pomaga wstać swojemu rywalowi, irish whip na liny, skontrowany... Jeff odbija się od lin i powala The Pope'a Running Neckbreakerem ! Jeff zakłada Chin Lock'a, The Pope krzyczy i zdycha z bólu jednak powoli się podnosi, odwraca się i kopnięcie dla Hardyego. The Pope atakuje go serią kopnięć oraz ciosów z pięści... Jeff jest osłabiony, The Pope łapie go pod Suplexa i wykonuje go ! Potężny Suplex w wykonaniu D'Angelo Dinero który dalej atakuje, seria stompów... The Pope pomaga wstać Hardyemu i wysyła go do narożnika. OMG... Jeff Hardy jest odwrócony plecami do The Pope'a a to oznacza jedno... DDE ! OMG ! Jeff Hardy unika w ostatniej chwili tego zabójczego wjazdu kolanami. The Pope jest bardzo obolały, opiera się o narożnik. Jeff bierze rozbieg, aby wykonać corner clothesline, ale The Pope się odsuwa. Wow... Hardy wbiega na narożnik i Whisper in the Wind ! Jeff Hardy wyrzuca Dinero z ringu. Ten jednak szybko wstaje, ale otrzymuje Slingshot Crossbody ! Ho, ho ! To musiało boleć ich obydwóch... Jeff Hardy jednak się powoli podnosi, wyjmuje spod ringu drabinę którą wrzuca na ring. Jeff wraca do kwadratowego pierścienia... Rozkłada drabinę na środku ringu, Angelo chce wejść na ring ale otrzymuje... OMG ! Świetne Bassebal Slide. Dinero wpada w barierki, a Jeff ma szansę na zdjęcie pasa mistrzowskiego. Hardy powoli wchodzi na drabinę, jest bardzo zmęczony. Moja babcia która jeździ na wózku inwalidzkim już by szybciej weszła na tą drabinę. The Pope powoli wchodzi na ring, Jeff jest już na szczycie drabiny, ale D'Angelo Dinero także wchodzi na drabinę. OMG... Wymiana ciosów na szczycie drabiny, aj ! Jeff Hardy blokuje cios The Pope'a, łapie go i ! OMG... Coś niesamowitego ! Ha, ha, co za akcja !!! Jeff Hardy wykonuje na oponencie Twist of Fate z drabiny ! Obaj są bardzo zmęczeni, ledwo żyją... Jeff Hardy jednak stara się wstać, tak udało mu się. Hardy powoli wstał, ho, ho ! Zapowiada się Swanton Bomb, Jeff Hardy wyrzuca koszulkę. Jeff powoli wchodzi na drabinę, wysoką drabinę ! Idzie mu to naprawdę bardzo wolno, ale warto zaczekać bo szykuje się niezapomniana akcja ! Swanton Bomb z drabiny ! OMG... Jeff powoli wstaje, sędzia pyta się go czy wszystko w porządku. Hardy bardzo, ale to bardzo powoli wchodzi na drabinę. Jest już prawie na szczycie, a D'Angelo Dinero od czasu kiedy otrzymał Swanton Bomb się nie ruszył. Tak ! Jeff Hardy zdejmuje pas mistrzowski...

Jeff Hardy def. D'Angelo Dinero

MT: Jeff Hardy pokazał, że jest tutaj tylko po to, aby wygrywać z innymi.

Taz: Tak, brawa dla Jeffa Hardyego który kolejny raz wygrywa ! Od swojego powrotu do TNA nie przegrał jeszcze ani jednego starcia !

MT: Jestem ciekawy czy w ogóle przegra... Już za chwilę starcie pomiędzy Desmondem Wolfem, a Abyssem oraz James'em Stormem !

storm16cutoutbycrank.png

Na ring wchodzi James Storm w towarzystwie Roberta Rooda

abyss18cutoutbycrank.png

Abyss zdecydowanym krokiem wchodzi na ring

desmondwolfe6cutoutbycr.png

Desmonde Wolf wchodzi na ring

(You think you know me...)

MT: O co chodzi ? Co to za muzyka ?

Taz: Fani nie wiedzą co się dzieje ! Wow... Rated R Superstar ! Edge wbiega na ring, kopniak w brzuch dla Storma i Edgecution !

MT: I... Edge'O'Matic dla Abyssa ! Coś niesamowitego, Scoop Slam dla Wolfa... Edge tauntuje przy narożniku, Wolf wstaje i Spear by Edge !!!

Taz: Roode jest za Edgem z krzesłem, Edge odwraca się, OMG ! Unika chairshoota, odbicie od lin i Spear ! Edge zapanował nad dzisiejszym iMPACT!'em !!!

Edge: Desmonde Wolf... Wyzywam cię na walkę ! Za tydzień na gali TNA iMPACT! Co ty na to aby był to... No DQ Match !? (You think you know me... One this day....)

Taz: Edge w TNA ! Podejrzewam, że to dlatego Shark Boy i inni zostali zwolnieni z TNA. Za Mr.Andersona przyszedł Matt Hardy, teraz czas na Edgea który przybył za Shark Boya.

MT: Szykują się nie zapomniane emocje na następną galę... Przenieśmy się na backstage, do biura Dixie Carter wchodzi Doug Williams.

BACKSTAGE

Doug Williams: Chcę walki o pas X-Division. Chcę rewanżu !

Dixie Carter: Dzisiejszą ostatnią walką jest starcie Samoa Joe z Kurtem Angle, więc możesz zawalczyć dopiero za tydzień.

Doug Williams: Nie chce mi się czekać aż tydzień... Co to ma być ? Chcę walki i mam ją dostać, a jak nie to będziesz miała poważne problemy !

Dixie Carter: Zaraz ty będziesz miał problemy jak nie wyjdziesz z mojego gabinetu ! Twój portfel nieźle schudnie a ty stracisz pracę ! Możesz walczyć za tydzień z Kazarianem o pretendenta.

Doug Williams: Co to ma być ? Gorzej ci czy co ? Mam niby czekać dwa tygodnie na głupią walkę z Moorem o pas X-Division ?

Dixie Carter: Na głupią walkę ? Nie zależy ci na rewanżu w klatce ? To go nie dostaniesz...

Doug Williams: Zaraz, zaraz...

Dixie Carter: Żegnam !

RING

MT: Dixie Carter wyrolowała Douga Williamsa.

Taz: Ha, ha ! Ciekawy jestem czy zobaczymy ten pojedynek...

MT: Czas na walkę wieczoru ! Samoa Joe vs Kurt Angle, No DQ Match...

samoajoe4.png

Samoa Joe spokojnie wchodzi na ring i czeka na swojego rywala.

1261kurtangle.png

Kurt Angle taunutje i wchodzi na ring...

GONG !

Kurt Angle jeszcze nie do końca wszedł na ring a Samoa już go atakuje... Seria ciosów i irish whip na liny i Back Body Drop. Kurt Angle powalony... Samoa Joe okłada go serią ciosów w parterze, następnie pomaga mu wstać, ale powala go potężnym headbuttem ! Samoa Joe wychodzi z ringu, bierze metalowe krzesło i wchodzi z nim na ring. Kurt Angle powoli wstaje, odwraca się i Chairshoot ! OMG ! Samoa Joe zakłada Kurtowi krzesło na nogę, Samoa właśnie przez niego został kontuzjowany i to w nogę kiedy to Kurt założył mu na nią krzesło i skoczył z narożnika. To samo robi teraz Samoa Joe, wchodzi na drugą linę, ale Kurt zdejmuje krzesło i ucieka z ringu. Chwilę za nim odpoczywa, wyjmuje spod niego kosz na śmieci i wraca na ring... Samoa Joe chce zaatakować Kurta Angle krzesłem, ale ten się odsuwa i nokautuje rywala potężnym ciosem koszem na śmieci. Angle próbuje wykonać Samoa Joe irish whip do narożnika, ale ten kontruje. Kurt został wbity w narożnik z taką siłą, że aż się odbił od niego... Wyniesienie ze strony Samoa Joe i Running Powerslam ! Samoa Joe wkurzony ustawia do góry nogami swojego rywala przy narożniku, zakłada mu kosz na śmieci i niski dropkick ! Ho, ho jeszcze trochę i po tym skoku Samoa'y zrobiła by się dziura w ringu. Samoa Joe przewraca Kurta Angle i przypina, jeden, dwa ! Ile siły musi mieć Mistrz Olimpijski, aby po takich torturach odkopać !? Samoa Joe pomaga mu wstać, irish whip do narożnika, Kurt chce na niego wskoczyć, ale Samoa Joe kontruje na Powerbomb... Kurt Angle jest bezradny tak jak Rey Mysterio w walce z The Great Khalim ! Samoa Joe wychodzi z ringu, wyjmuje spod niego stół i drabinę, szykuje się emocjonująca akcja. Samoa wrzuca stół i drabinę, a po chwili zastanowienia próbuje wejść na ring, ale otrzymuje Bassebal Slide ! Samoa Joe wpada w barierki... Kurt Angle wychodzi z ringu z metalowym krzesłem ! Seria ciosów krzesłem w Samoa Joe który zaczyna krwawić, ale twarz Kurta jest już z krwi cała czerwona i to praktycznie od początku walki... Kurt Angle wchodzi na ring, ustawia drabinę i stół na samym środku. Wraca za ring po Joe'a i wrzuca go na ring, po chwili sam na niego wchodzi. Kurt pomaga wstać Samoa Joe'owi, ale otrzymuje serię ciosów i Suplex'a ! Joe szybko wstaje, wrzuca Kurta na drabinę, ale ten się dobrze złapał i wspina się po niej, ale po co ? Samoa Joe też wchodzi, ale z drugiej strony, będzie zajebiście bo za Kurtem jest stół !!! Wymiana ciosami na górze, OMG ! Kurt Angle wynosi na barki Samoa Joe'go i ustawia go sobie pod Angle Slam... OMG ! Angle Slam z drabiny na stół ! The Cower... One, Two Three !

Kurt Angle def. Samoa Joe

MT: Świetne zwycięstwo Kurta który się teraz z niego cieszy !

Taz: Angle Slam z drabiny na stół... Kto by o tym pomyślał !?

MT: Patrz ! Samoa Joe atakuje Kurta Angle... Wyniesienie i Muscle Buster ! iMPACT! jak zawsze - ciekawy ! Widzimy się za tydzień, Mike Tenay...

Taz: Oraz Taz !

BACKSTAGE

Desmonde Wolf jest na parkingu...

Desmonde Wolf: Come On Edge !

OMG ! Spear by Edge... Edge wbija się w Wolfa Spearem !

Edge: Chciałeś mnie to masz...

------------------------------------------------

Ehhh... Słabe na pewno bo nie miałem w ogóle weny... Napisałem to żeby tylko było i koniec... Żadnych pomysłów nie miałem, może zacznę coś innego pisać ?

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Toesoss

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie