Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kontuzje w WWE, Problemy WWE w Europie i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

109110_512x288_generated.jpg

:arrow: John Morrison podobno poniósł poważną kontuzje na Tournee po Europie co można wnioskować z tego, że nie pojawia się na tapingach SmackDown. Oprócz tego także Rey Mysterio ma problemy, bo po walce na Tapingu SD z CM Punkiem nie dał rady zejść z ringu o własnych siłach.

Ezekiel+Jackson+3.JPG

:arrow: Ezekiel Jackson także poniósł kontuzje. W jego przypadku jest to poważniejszy uraz. Dotyczy to prawego uda. Jackson był w Centrum Medycyny Sportowej i Ortopedii w Birmingham gdzie Dr. Jeffrey Douglas przeprowadził operację, która się udała ale rehabilitacja potrwa około sześciu miesięcy.

:arrow: Beverly Mullins występująca w FCW została zwolniona. Była ona przez chwilę w ECW jako Courtney Taylor i występowala jako spikerka ale jej miejsca zajęła Savannah, któa do dziś jest spikerką w NXT. Od odejścia z ECW nie pojawiła się już w głównym brandzie, a parę dni temu WWE po cichu usunęło jej profil z rosteru FCW na stronie rozwojówki federacji.

:arrow: Consequences Creed i Nasty Boys po paru tygodniach od zwolnienia zostali usunięci z rosteru TNA na tnawrestling.com. Co ciekawe Daniels nadal tam widnieje.

:arrow: Spoiler na przyszłe RAW:

Jak wiemy Bret Hart ma zapowiedzieć na najbliższym RAW ShoMiz jako najlepszy Tag Team Wszechczasów jednak z niepotwierdzonych informacji wynika, że to się nie zdarzy, a na Extreme Rules zostanie dodana walka ShoMiz vs Hart Dynasty.

:arrow: A oto co napisała na swoim blogu nowa Divas Champinka Eve Torres pare godzin po tym jak zdobyla pas:

Nada nie mogę w to uwierzyć! Dziękuje za wiarę we mnie! W to, że wygram. I mam na celu przeniść teraz honor i dumę Divas Championship. Tak wiele mam do powiedzenia..... Będe pisać dziś na wieczorem na WWE Universe.

w-kiniski.jpg

:arrow: Parę dni temu odszedł były NWA Wordl Champion Gene Kiniski. Byłt o kanadyjski wrestler wytrenowany przez ŚP.Doryego Funka Sr.

3945252

:arrow: Triple H ostatnio jest bardzo poobjiany i oprócz jego problemów z szyją dokucza mu mięsień czworogłowu uda, który już dwa razy miał kontuzjowany (Raz w lewej nodze, raz w prawej). HHH spowodu teog najprawdopodobniej będzie występował mniej niz wcześniej.

:arrow: Jak wcześniej pisałem Christy Hemme podpisała nowy długi kontrakt z TNA. Szczegóły tego kontraktu pojawiły się na stronie Honky Tonk Mana i Christy podpisała kontrakt z federacją na trzy lata, a rocznie będzie zarabiać 175 tysięcy dolarów. Na stronie pojawiła się informacja, że jej kontrakt zdenerwował parę jej koleżanek w szatni.

:arrow: Matt Hardy napisał na swoim twitterze, że ma stluczoną ręke i biodro. Dodał też, że na ręce zrobił mu sie okropny siniak.

:arrow: Kurt Angle zaręczył się z 24 letnią modelką i aktorką z Pittsburgha Giovanną Yanotti. Zagrała ona między innymi małą rolę w filmie End Game. Inne filmy, w któych miała niewielkie role to Sorority Row czy Bloody Valentine w 3D. Angle za to zagrał tylkow jednym filmie o nazwie Beyond The Mat, który promował zapasy amatorskie.

:arrow: Jack Swagger po swoim zwycięstwie i zdobyciu World Heavyweight Championship wziął ślub ze swoją dziewczyną Cataliną White. Ślub odbył się w Las Vegas. Poniżej umieszcza zdjęcie żony Jacka:

1catalina0778fs.jpg

:arrow: Po tym jak na ostatniej gali TNA James Storm rzucał kulą ognia w Jeffa Hardyego ten drugi doznał lekkich opażeń. Storm robił to trzy razy i TNA wybrało w końcu najbardziej udaną próbe, którą można było zobaczyć w Impakcie.

:arrow: WWE przesunęło dwie imprezy SD! na żywo. Jedno, które mialo odbyć się w Stambule spowodu pyłu wulkanicznego zostało przeniesione na listopad. I drugie w Innsbrucku, które miało odbyć sie wczoraj ale kibice z Austrii zobaczą je dopiero dzisiaj. WWE przeprosiło wszystkich fanów, którzy zakupili bilety.

:arrow: WWE ma wielkie problemy z przemieszczaniem się podczas swojego Tuornee po Europie poniewaz trudno znaleźć otwarte lotnisko i zawodnicy i cała załoga WWE musi przemiszczać się autobusem. Wszyscy są tym podobno już zmęczeni i chcieliby wrócić do domu. Chris Jericho w swojej wypowiedzi wspomniał, że przez 36 godzin nie widziął już łóżka. Problemy moga byc także z powrotem załogi RAW do USA na poniedziałkową gale.

Trochę tego mało ale ostatnio coś mało się dzieje.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

1

• SweetChinMusic

1

• cumer1077

1

• Artx1674325948

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ile Kontuzji :shock: Jackson,HHH,JoMo....jeszcze Matta coś Boli.Czemu kurde Cena nie może mieć kontuzji? :D Nawet Fajna ta żona Swaggera.Co do tego Storma i Hardego.Naprawdę groźne to wyglądało. Szacun dla Twardego, że wogóle się odważył tak dostać.Teraz coś o walce która może zostać dodana

Może Tables Match?Myślę że byłoby to dobre rozwiązanie.Mam wielką nadzieje że Podopieczni Breta zdobędą wkońcu pasy tag team bo są bardzo uzdolnieni, szczególnie Tyson Kidd.

THX za Newsy :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Dobre newsy. Tak jak SCM powiedział tyle tych kontuzji ostatnimi czasy. Mam nadzieję, że kontuzja Johna Morrisona nie jest taka poważna jak np. Jacksona czy Edga. Co do Triple H, to sądzę że przerwa dobrze mu zrobi, bo teraz i tak nic nie pokazuje. A co do walki, która jest opisana w spoilerze:

Sądzę, że teraz WWE będzie chciało wypushować Hart Dynasty, bo kręcą się wokół tych pasów. Przewiduję, że właśnie na Extreme Rules zdobędą pasy tag-teamów. Ale co tam jeszcze robi Bret? Myślałem, że po Wrestlemanii już nie będzie go na RAW czy Smackdown. A tutaj praktycznie jest on co tydzień

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Faktycznie sporo tych absencji bedzie, ale wciaz jest sporo innych zawodnikow, ktorzy moga wystepowac. Nareszcie Eve ma pas, bo w sumie przydalaby sie jakas odmiana. Swagger, powodzenia na nowej drodze zycia. By the way, twoja kobietka jest niczego sobie :D . Newsy sa OK, w sumie jak zawsze...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

No rzeczywiście całkiem sporo tych kontuzji... Mam nadzieje że w przypadku Morrisona i Mystorio to nic poważnego bo tych dwóch zawodników najbardziej by mi brakowało spośród wymienionych "kalek". No i HHH ale jemu jak juz ktoś wspomniał może i przydałaby się przerwa i za jakiś czas powrót w wielkim stylu. Może zrobią tak że Sheamus go niby skontuzjuje na ER, HHH pójdzie na przerwe, w między czasie Rudy zdobędzie któryś pas (widziałbym go po drafcie na SD i za niedługo z pasem WHC) i The Game wróci od fazu odgrzebując ten feud i dalej by się toczył już o pas.

Co do spoilera

To walka była prawie pewne chociaż maiłęm jeszcze cichą nadzieje że R- Truth z Morrisonem dostaną rewanż i zdobędą pasy. Moim zdaniem Zasłużyli na nie bardziej niż Harty. No i ciekawe jak Bret wyjdzie z twarzą z tego. W końcu zawarł umowe.

Swagger gartulacje, fajna laska :D

Newsy dobre i złe szkoda że tak dużo kontuzji w WWE i źle że SD będzie przysunięte.

Edit:Boogey: Jeszcze jeden taki post i wlepie ci warna. I pamiętaj od tej chwili się obserwuje! :8

Cholera, normalnie jakaś plaga. Miejmy nadzieje, że to trochę przesadzone i Morrison, Mysterio, Ezekiel (chociaż i tak praktycznie go nie było) i Hunter wrócą szybko do zdrowia. I jeszcze Hardy coś narzeka na rękę. Szczerze to współczuje gwiazdom WWE, przemieszczać się przez całą Europę w autokarze...masakra. Dzięki za newsy, krótkie ale za to treściwe ;)

• Styl:  Jasny

Niestety kontuzje, kontuzje i jeszcze raz kontuzje. Mam nadzieje, że pokaże to słuszność "Please, don' try this". Mam nadzieję, że wszyscy w miarę szybko powrócą do zdrowia.

Jestem ciekaw rozwiązania konfliktu między Bretem, a ShoMizem. Jaką Hitman znajdzie wymówkę? Zobaczymy :)

Gratuluję Eve zdobycia Divas Champioship. Należało się jej.

Szczere gratulację dla Swaggera. Niezłą kobietę sobie znalazł :D

Załoga WWE poznała europejską gościnność. :D Nie ma to jak chmura na powitanie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...