Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WHS #1 Extreme

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Philadelfia 17 Kwietnia

____________________________________________________________________________________________________________

Na ring wychodzi GM Bret Hart

Bret Hart- Witam państwa na gali extreme i chciałbym zapowiedzieć dzisiejsze walki

Pierwsz - Michael Tarver którego przeciwnikem będzie Cody Rhodes będzie to walka na zasadach Hardcore

Druga - Walka o pas WHS Tag Champions w której będą uczestniczyć team Japanese z Rocker

Walka wieczoru - Dolph Ziggler będzie chciał zdobyć pas Champion America,ale przeszkodzić mu w tym chce Jack Swagger

Zycze miłej zabawy i oddaje głos naszym komentatorom

schodzi z ringu

*Backstage*

Na Breta czeka już Drew McIntyre

Drew McIntyre- Panie prezesie słuchaj mnie,to ja jestem gwiazdą tej oragnizacji i chcę włączenia mnie do walki o pas Champion America !! Zrozumiałeś mnie??

Bret Hart- Ty synku będziesz mi rozkazywał?? Śmieszny jesteś ale mam dla ciebie propozycje możesz mieć walkę o pas w przyszłym tygodniu.

Drew McIntyre- Wreszcie zrozumiałeś swój błąd.

Bret Hart- Mam jeden warunek,mianowicie musisz wygrać dzisiejszą walę

Drew McIntyre- Spoko.Kim będzie mój przeciwnik

ZA BRETEM POJAWIAJĄ SIĘ SHARK BOY,DANIEL BRYAN I ALEX RILEY

Bret Hart- Poznałeś swych przeciwników będzie to Handicap Match 3 na 1

Drew McIntyre- Co??

Bret Hart- Głuchy jesteś

Bret odchodzi od zdumionego Drew

William Regal -Witam wszystkich.Dziś mamy wielkie święto w świecie wrestlingu czas zacząć galę Extreme ze mną jest Bill Goldberg

Goldberg- Po prostu Goldberg. Dzień dobry wszystkim!!

W.R- Co sądzisz o dzisiejszej gali. Jaka będzie według ciebie dzisiejsz najlepsza walka??

G.- Wiadomo że walka o pas Chamion America,ale ciekawie wygląda też walka Handicap Match

W.R - Miałem cię o to zapytać ale mnie upszedziłeś to chyba pewne że Drew McIntyre nie wygra tego pojedynku ponieważ nie da sobie rady z 3 przeciwnikami

G. - Dobrze jak wytrwa 2 minuty,ale wrestling to sport nieprzewidywalny i może się wszystko zdarzyć!

W.R -Zgadzam się z tobą w całej rozciągłości czas na pierwszą walkę dzisiejszego wieczoru lecz teraz czas na wywiad

Wywiad z Johnem Morrisonem

Savanah - Witam cię John

John Morrison -Elo wszystkim

S. -Mam pare pytań do ciebie. Czemu taka osoba jak ty walczy z młodym niedoświadczonym Heatem Slegerem??

J.M -Może i Heath jest młody ale wilekie serce do walki jest bardzo zadziorny takich lubię więc spytałem czy nie chciał by być moim partnerem tag team,a on się zgodził

S. -Zostawmy Heatha w spokoju teraz chciała bym spytać co chcesz osiągnąć w WHS ??

J.M -Wiadomo że moim marzeniem jest zdobycie pasa wagi ciężkiej ale narazie chce zostać mistrzem tag team

S. -Co myślisz o tej federacji wrestlingowej ??

J.M -Jest świetna dla mnie wiele lepsza od mojej poprzedniej!!

S. -Kto jest gwiazdom Extreme prócz ciebie ??

J.M -Ja gwiazdą nie jestem gwiazdom.Gwiazdom może się nazwać Undertaker,ja jestem nie żeby gwiazdożyć,ale robić wielkie show

S. - Nie będe cię już męczyć bo musisz zatrzymać siły na dzisiejszy pojedynek. Dzięki wielkie za wywiad.

J.M -Nie ma za co.Do zobaczenia

Czas na pierwszą walkę,zmierzą się w niej Michael Tarver i Cody Rhodes

W głośnikach słychać muzykę Tarvera na ekranie pojawia się napis 1.8

Jest już na ringu Tarver

Cody wychodzi wyluzowany jest pewien siebie wita się z publicznością widać że po rozstanie z członkami Legacy stał się lubiną postacią.

GONG!!!!!!

...

Końcówka : Walka jest bardzo jednostrona Cody Rhodes robi co chce wykonuje akcje ryzkowne,ale wszystkie się mu udają.

Michael Tarver wygląda jak by się zderzył z tirem. Na leżącym Tarvere Cody wykonuje Knee drop,wszyscy się dziwią że Tarver wstaje na nogi chyba jakiś przypływ adrenaliny i atakuje Rhodesa kilkoma sierpami i Cody jest zamroczony i tarver obala Rhodes podbródkowym przypina 1.. Cody nie jest jeszcze zmęczony.Tarver zaczyna bić rękami w przysiadzie i chce wykończyć zamroczny Codego .Cody wstaje gdy już stoi na nogach to tarver szykuje finshera Tarver's Lightning,lecz nie trafia Bionic Elbow od Rhodesa i na koniec szykuje dla Tarvera Cross Rhodes. Cody zapina 1..2..3 PIN-FALL

CODY RHODES WYGRYWA

Cody_Rhodes_a_cropped.jpg

Pojawił się Ted DiBiase i zaczyna aktakować z chodzącego Codego Rhodesa krzesłem uderza go kilka krotnie w plecy i mówi nad leżącym Codym "że to on jest największym wrestlerem byłego Legacy" i podnosi Codego i zapina Million Dollar Dream

i zaczyna dusić Codego na szczęscie Codemu pomaga Escoria i przerywa to gnębienie Codego i zaczyna obijać Teda w pewnym momęcie razem z Rhodesem wykonują podwójny vertical suplex i zostawiają Teda leżącego w pobliżu ringu.

*Backstage*

Cody rozmawia z Escariom :

Cody Rhodes -Dzięki za pomoc bo było krucho.

Esocaria -Nie mogłęm patrzyć jak się znęca na tobą.

C.R -Mam propozycję!

E. -No słucham cię.

C.R -Zostańmy Tag team.Co sądzisz o mojej propozycji ?

E. -Zgadzam się świetnie nasze cele to Pasy WHS Tag Team

C.R -A jak.Jak będziemy się nazywać ??

E. -może good boys co?

C.R - zarąbista nazwa

C.R -Dobra choć do szatni muszę odpocząć bo się zmęczyłem

REKLAMA

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PO REKLAMIE

W.R -Ale zaskoczenie Escaria i Cody Rhodes Tag Team

G. -No też jestem zaskoczony,ale może dobrze że będą razem mogą się rozwinąć pod swoim okiem

W.R -Nie przedłużjmy następna walko to walka o pasy WHS Tag Team

Na ringu pojawiają się Japanese pod okiem Antonio Inkiego który jest ich managerem

Po chwili są też Rocker

GONG!!!!!!

...

Końcówka :

na ringu są Taiji Ishimori i John Morrison.Heath Slater został kontuzjowany przez mizoguri wykonane przez Ishimori ,ale jakoś się doczołgał do narożnika i zrobił zmianę..Inoki odwraca uwagę sędziego obaj Japończycy robią Suplex i robią zminę na ringu zostaję Kenzo Suzuki i wykonuje irish whip na narożnik Morrison przewraca się i Kenzo szykuje Speara John wstaje odwraca się i w ostatniej chwili się unika speara Kenzo ląduje na słupku trzymającym narożnik to jest nokaut Morrison wyskim Kickiem zatakował jesszcze Ishimoriego i wykonuje Starship Pain zapina 1..2..3 PIN-FALL

senzatitolo1zi.jpgHealth-Slater-200x300.jpg

ROCKER ZOSTAJĄ POSIADACZAMI PASÓW WHS Tag Team

W.R -Walka piękna,ale Inokiego z tej strony nie znałem

G. -Wiedział że jego zawodnicy są gorsi chciał za wszelką cenę wygrać tą walkę

W.R -Teraz walka w której nie wiemy co się stanie

G. - Wygrają Bryan,Shark i Riley tak ja uważam

W.R -Uważasz że Bret nie lubi McIntyre??

G. -Tak mi się wydaje ponieważ był on pupilem Vince McMahona

W.R -Bardzo Prawdopodobene nie mamy pewności więc nie spekulujmy teraz czas na walkę

Shark Boy,Alex Riley i Daniel Bryan są faworytami tej walki

Na ring wychodzi Drew McIntyre lekceważy wszystkich jest wygwizdywany przez publike

Nim zacznie się walka musi się trochę pochwalić

McIntyre -To ja jestem Najlepszym wrestlerem świata więc pokonam tych trzecg głupców

Brayn -Walczymy czy się chwalimy co??

GONG!!!

...

Końcówka:

Walka pod dyktando Bryan,Sharka i Riley

Drew może zadał 10 ciosów i nic więcej a za to jego przeciwnicy bili go nie miłosiernie wykonywali potrójny suplex , Shark i Riley robili akcje popisową Doomsday Device,a Bryan udało się mu zrobić Diving headbutt to była rzeź Drew nie mógł ustać na nogach jak już wstał to dostał od Shark Boya Facebuster i to był koniec sędzia uznał że Drew nie może kontynuować.

Walka trwała tylko 3.21min.Drew nie będzie pretendentem do pasa Champion America

ZWYCIĘZCAMI WALKI SĄ ALEX RILEY , SHARK BOY I DANIEL BRYAN

th_Shark_Boy.jpg908_Daniel_Bryan.jpgm_0b04a10194074c858542d61cac3b0a19.jpg

REKLAMA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Po reklamie

W.R -Tak jak sądziłeś McIntyre został rozłożny na łopatki

G. -Ciesze się że moje prognozy się potwierdziły.Tylko szkoda mi się go trochę zrobiło jak ci w trzech go rozłożyli

W.R -Masz racje lecz teraz musimy się prznieść na ring gdzie juz jest Bret Hart

Bret Hart -Drew McIntyre został rozłożny przez trzech zawodników i zaprzepaścił swoją szansę na zdobycie pasa Champion America,ale mogę mu dać jeszcze jedną szansę do walki na naszym pierwszym ppv czyli Ring of Honor jednak musiał by wygarć pojedynek 8-osobowe Royal Rumble który odbędzie się w przyszłym tygodniu zwycięstwa będzie pretendentem do pasa Champion America na Ring of Honor.Uczestnikami będą :

-Samoa Joe

-Cody Rhodes

-Teddy Hart

-Justin Gabriel

-Jay Lethal

-Kenzo Suzuki

-Daniel Bryan

-Drew McIntyre

A teraz zapraszam na walkę wieczoru o pas Champion America pomiędzy Dolphem Zigglerem i Jackiem Swagger

*Backstage*

Na Breta czkają już Shark Boy i Alex Riley

Alex Riley do Harta -My coś dla ciebie zrobiliśmy to ty teraz zrób coś dla nas.

Bret Hart -Czego chcecie??

Shark Boy -Żebyś na włączył do Royal Rumble

Riley Kiwa głową

B.H -Muszę się zastanowić dam wam odpowiedź w przyszłym tygodniu

A.R -Dobra zaczekamy

S.B -Do widzenia panie prezesie w przyszłym tygodniu

B.H -Narazie chłopaki

Słychać "I am Perfection" czyli wychodzi Dolph Ziggler

Pokazuje na pas który leży na stole komentatorskim

W drodze na ring jest juz tez All American American Jack Swegger

GONG!!!!!!

Walka zaczyna się od wielu punchami które wprowadza Jack Swegger,lecz Dolph odpowiada Irish whip i uderzenie łokciem w twarz Sweggera ten upada.Udeżenie było na tyle mocne że All American ma rozwalony nos ale chce walczyć dalej nie poddaje się.Dolph dusi swego przeciwnika po kilku chwilach sędzia zaczyna sprawdzać lecz Jack próbuje się wyrwać gdy mu się to udaje wykonuje irish whip i kopie Zigglera w brzuch a ten się cały krzywi z bólu.Multiple suplex variations od Jacka i zapina 1..2.Dolph chwyta się lin sędzia jest zmuszony przerwać liczenie Dolph dochodzi do siebie,gdy jack zaczyna kłucić się z sędziom i zaczyna go znowu dusić Jack zaczyna się robić czerwony na szczęście chwyta się lin a sędzia jest zmuszony odciągną dolpha od niego.Ziggler prubuje ponownie lecz teraz z wyskokiem Jackowi udaje się odskoczyć i Dolph nadziewa się na liny i pada a t wym czasie Jack czeka aż Dolph się poniesie i chce wykonać finishera czyli Gutwrench Power Bomb

gdy już wstaje Ziggler to Jack prubuje dobrze go chwycić lecz nie udaje mu się bo Ziggler uderza do kilka razy w brzuch pięściom i się wydostaje i jest chyba na fali bo wykonuje irish whip złączony z drop kick i tak kładzie na matę Sweggera i zapina 1..2..wydostaje się jakiś cudem Jack jest jednak bardzo oszołomiony Dolph Ziggler jest gotów do wykonania Zig Zag (Jumping Russian Legsweep),gdy już Jack wstaje pomagając sobie narożnikem to zostaje wykonany na nim Zig Zag i to już na pewno koniec 1..2..jednak sędzia zauważe że noga Jacka leży na linach Dolph się robi nerwowy i zapina dzwignie i nie naturalnie wykrzywia plecy Jacka ten po kilku sekundach się podaje i przegrywa pas Mistrzowski!!

DOLPH ZIGGLER NOWY CHAMPION AMERICA!!!!!!!!!

item-2341.jpg

W.R -Piękna walka

G. -Wejde ci w słowo ponieważ widzę że Savanah złapała na zapleczu Dolph Zigglera

W.R -To przenosimy się savanah

Savanah -Na początek gratulacje jesteś nowym mistrzem

Dolph Ziggler -Dziękuje

S. -Jak to być pierwszym mistrzem ??

D.Z -Świetnie narazie jeszcze chyba to do mnie nie dociera ale czuje się yyy.Nie umię tego określić

S. -Stworzyliście z Jackiem świetną walkę.Jak postrzegasz swojego dzisiejszego przeciwnika po tej walce??

D.Z -Dał mi się mocno we znakie,ale go pokonałem.Jack jest jedym z lepszych wrestlerów Extreme

S. -Kto jest najlepszym wrestlerem Extreme

D.Z -Jeszcze sie pytasz wiadomo że ja!!

S. -Głupie pytanie.Wiesz że będziesz musiał bronić pasa na Ring of Honor?? A twoim przeciwnikiem może być Drew McIntyre

on jest bardzo zdeterminowany żeby zdobyć ten pas który masz na ramieniu.

D.Z -Wiadomo że Drew chce ale tu już musi sobie wszystko sam wywalczyć a nie jak w poprzedniej organizacji gdzie był pupilem Szefa.

S. -Twój cel w tej organizacji to??

D.Z -Dostać Kontrakt w Hardcore i zdobyć tam pas

S. -Dziękuje za poświęciłeś mi 5 minut

D.Z -Dla mnie to sama przyjemność uwielbiam udzielać wywiadów .Do widzenia wszystkim

S. -Oddaje głos komentatorom

W.R -Dolph jakim może być mistrzem??Bo wiem że znasz go dobrze

G. -Znam go jest świetnym chłopakiem i będzie dobrym mistrzem

W.R -Niestety nasz czas dobiega końca.Zadam ci jeszcze jedno pytanie kto wygra w przyszło tygodniowym Royal Rumble??

G. -Wygra je Daniel Bryan bo ma świetną technike

W.R -Ja uważam że Teddy Hart może nas zaskoczyć.Do widzenia zapraszmy na czwartkowe Hardcore!!

G. -Żegnam was

ZAPRASZAM NA CZWARTKOWE HARDCORE :?:

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Toesoss

1

• Kingston

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Gala słaba, tzn. nie najlepsza... Jedyne co ci dobrze wychodzi do trochę estetyka, mi by się nie chciało dodawać kolorów przy każdych osobach itd. Walki bardzo krótkie co powinno się zmienić... Backstage średnie, ogólnie może 5/10 ? nie wiem...