Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

HWS #1 HARDCORE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

15 Kwietnia Orlando

_________________________________________________________________________________________________________

Na ring wchodzi Shawn Michaels

-Witam wszystkich na nowo skonstruowanej Gali o nazwie WRESTLING HARDCORE SUPERSTARS

nie będę przedłużał i oddaje głos komentatorom naszy gal czyli Tommemu Dreamerowi i Mattowi Strikkerowi

Matt Striker - Witam wszystkich ze swojej strony i zapraszam na najciekawsze widowisko w histori wrestlingu

Tommy Dreamer- Ja również witam i dołaczam się do słów Matta

M.S - Więc zacznijmy pierwszą walką będzie hardcore match między Evanem Bournem - Big Showem Tommy jak uważasz kto wygra tą walkę??

T.D - Mi się wydaje że siła Big Showa wygra z skocznością Evan Bourna

M.S - widzę że na zapleczu już szykuje się BIg Show naszej reporterce udało się namówić na wywiad BIg Showa

Savanah - Witam cię Big Show

Big Show - Witam serdecznie

S. - Co myślisz o dzisiejszym swoim Rywalu Evanie Bourne

B.S - Nic nie myślę wię ino że z nim wygram

S. -Dzięki za wywiad już zaraz walczysz więc nie będę przeszkadzać

B.S - Nie ma za co

Na głośnikach rozbrzmiewa Axeman w_ Take Off intro

Więc na ring wychodzi Evan Bourne i niesie ze sobą Kij bejsbolowy

W chwili gdy zakonczyła się jego muzyka wejściowa rozbrzmiewa Crank It Up

i idzie Big Show i wiezie ze sobą wuzek z super market i wiele zakrywek o koszy

Historyczna chwila PIerwsza walka WHS rozpoczęta

BIG SHOW - EVAN BOURNE

Big Show rzucił się w pierwszych minutach na Evan który był bardzo bolęnie obijany pokrywą o kosza przez BIg Show

największym błedem Evan były zwarcia z BIg Showem ,który kilkakrotnie uderzył headbuttem gdy po jednym z nich evan bourn stał oszołominy Big Show Popchnoł go na liny i wyknał Big Boota Evan wyglądałna na martwego Big Show przypina 1..2.. i evan chwyta się lin Big Show był bardzo zdenerwowany na sędziego lecz po chwili wychdzi na 2 line i chcę zakończyć walkę skokiem lecz jednak w ostatniej chwili Evan usuwa się i big Show jest oszołominy ,leży na macie Evan wstaje i odbija się od lin i wykonuje niskie kopnięcie w głowę i zaczyna okładać BIg showa Kijem bejsbolowym, przygotowuje się Air Bourne akcja się udaję i Evan przypina Big showa 1..2..3

Evan Wygrywa z Big Showem

M.S - Mieliśmy wielką niespodziankę Evan Bourne wygrał z Big Showem.Co sądzisz o tym Tommy??

T.D - Evan zrobił wiele w tej walce aby zmęczyć Big Showa i się mu to udało, gdy wydczuł szansę na wygraną to ją wykorzystał

TERAZ CZEKA NAS PIERWSZA WALKA O PAS NASZEJ ORGANIZACJ MIĘDZY KOFIM KINGSTONEM - KANE

Na rigu pojawia się west africa czyli kofi kingston

Po chwili wychodzi Big Red Machine

Walka rozpoczęta

Na szali jest pas WHS Internacional

Zaczyna się od zwarć które niespodziewanie silnejszy okazuję się Kofi Kingston wykonuje wiele low kicku i high kicku

w głowę lecz kane za kazdym razem wstaje jest bardzo wytrzymały Kofi odbija się od lina lecz nadziewa się na big boota

i leży na macie lecz kane już się szykuje do finshera,lecz Kofi orentuje się o co chodzi czestuje kane niskimz kopami w okolice kolana i odbija si od li i szykuje Trouble in Paradise kane chyba po czymś takim się nie podniese na koniec Boom Drop 1..2..3 Koniec!!!

KOFI KINGSTON STAJE SIĘ POSIADACZEM PASA WHS Internacional

Następne walki po reklamach

Po reklamach

Następną walką będzie triple theat match między MARK HENRY - TED DIBIASE - KURTEM ANGELEM

Lecz gdy wchodził na ring Kut Angle zatakował go Sheamus z niewiadomego powodu

i Kurt nie był w stanie rozpocząć walkę został przetransportowany do szpital z złamaniem nogi ta kontuzja powina wykluczyć go na przynajmnie 3 tyg ze walk na WHS

Wracając do pojedynku odbędzie się więc 1 on 1 match na zasadach Hardcore

Ted DiBiase jest juz na ringu tak samo jak Mark Henry

Walka się zaczął lecz nie widać aby jeden ani drugi chciał pierwszy zatakować

Lecz po chwili doszło do pierwszego zwarcia i oczywiście wygranego przez Henrego Który wyciąga krzesła spod ringu i zaczyna masakrować przeciwnika lecz Ted niehce się podać gdy wstaje zostaję zapięty Bear hug i zaczyna się robić nie bezpiecznie lecz ted wydostaje się z Bear Huga i zaczyna bić Henrego po twarzy lecz ten wygląda jak by tego nie czuł lecz po chwili wykonuje vertical suplex na takim olbrzymi jak henry prubuje zapiąć 1...2.. henry odrzuca Teda na metr widać że ma jeszcze siłe więc pojedynek trwa dalej henry szybko odzyskuję władzę nad pojedynkem i wpycha Dibiase w narożnik gdzie okłada go nie miłosiernie pięściami i krzesłem lecz po chwili Ted wywinoł się Markowi Henremu prubuje założyć Million Dollar Dream lecz nie jest w stanie złapać Marka i ten to wykorzystuje i wykonuje na nim finishera World's Strongest Slam i to chyba koniec 1..2..3

Mark Henry wygrywa z Tedem Dibiase w Hardcore Matchu

M.S - Mamy wielkie widowisko dziś więc nie mogło zabraknąć Hardy Boyz co sądzisz o reaktywowanym tag team braci hardy ??

T.D - To świetny pomysł lecz obawiam się że współpraca między braćmi nie będzie się układać tak jak ma ale to zobaczymy na ringu

M.S - Teraz odajemy głos savanah która zapytała o to samo co ja ciebie gwazdy HWS Oddaje jej głos

Savanah - Co myślisz o reaktywacji Hardy Boyz??

Goldust - to świetnie że braci wrócili i walczą razem lecz doszli nam następni przeciwnicy do pasów tag teamu

Rey Mysterio - Super pomysł na to czekałem długi czas i najbardziej ciesz mnie powrót Jeff Hardego mojego przyjaciela

Chris Jericho - Jeff jest wielkim wrestlerem ,lecz Matt nie jest tym samy wrestlerem co kiedyś.Wydaje mi się że tem pomysł nie wypali i skończy się feudem między braćmi

Wychodzą Yoshi Tatsu i Goldust

wiadomy przy muzyce Yoshiego czyli Jpop Drop

Rozbrzmiewa nutka Hardy Boyz

Braci wyglądają na całkowicie pogodzonych lecz o tym się przekonamy w ringu jak będą wspułpracować

Walka się zaczyna a stawka będzie pas World Tag Champions

Rozpoczynają Yoshi Tatsu i Matt Hardy

zaczynają walkę przez wiele kicku od Yoshiego na Matta i ten widać że to odzczuwa lecz odpowiada Yoshiemu

Corner clothesline i ten widać że jest bardzo osłabiny i dostaje bity przez matta łokciemw twarz pojawiła się krew na twarzy Yoshiego matt wychdzi na 2 line i wykonuje DDT lecz w ostatniej chwili yoshi wyrywa się z DDT i Matt spada z dużej wyskości

Yoshi wykonuje zminę z Goldustem i ten szybko wpada na ring i nie daje wykonać zminy Mattowi z Jeffem podnosi matt i wykonuje na nim Spinebuster i zapina 1..2.. Matt wyrywa się Goldust nie odpuszcza i zaciąga Matta do narożnikagdzie okłąda go i robi zminę z Yoshim i wykonujom Vertical Suplex ale piękna podwójnna akcja lecz matt ma jeszcze siły zeby dojść do narożnik lecz pierwsze wykonje clousline i ma czs na zmianę z Jeffem.Na Ringu pojawia sie Jeff i wykonuje podcięcie słabego yoshiego i uderza go Mule kick na leżącym Yoshim szykuje coś na niego jeff lecz ma coś wcześniej dla goldust wykonuje high kick na twarz a golustem zajmuje się Matt za ringiem wracając na ring Jeff wykonuje Sitout jawbreaker i wychodzi po tym na trzeciom linę i szykuje dla yoshiego niespodziankę Swanton Bomb i przypina 1..2...3

Hardy Boyz wracają w wielkim stylu są mistrzami World Tag Champions

M.S - Piękna walka co o niej sądzisz ??

T.D - Zgadzam się z tobą jednak współpraca między hardy boyz była świetna

M.S - teraz czas na walkę wieczoru

WALKA O PAS World Heavyheight między JOHNEM CENA - TRIPLE H - RANDYM ORTONEM

Wszyscy są już na ringu więc zaczynamy

Na początek Triple H i John Cena rzucili się na Randemu Ortona

I wukonują na nim podwójene suplex i zostawiają go i zaczynają walczyć między sobą i jak zawsze John Cena otrzymuje niesamowite będzki na koniec Triple po clousline wchodzi kolanem w Johna a ten leży na pół żywy Triple H okłada Johna a za jego plecami Randy Orton wrócił do sił i atakuje cała siła na Triple H zakończa to serię Scoop powerslam John Cena wykonuje za jego pleców Attitude Adjustment i zapina nie przytomnego Randego 1..2.. Triple H przeywa liczenie i Mounted punches otrzymuje John Cena o HHH który znów jest na półnieprzytomy i podnosi Johna i próbuje wukonać The Pedigree

przerywa to jednak Randy Orton drop kicka w plecy i udaje się mu wykonać RKO i przypina 1..John Cena przerywa pin

i próbuje udanie wykonać Twisting belly to belly suplex na leżącym Randym zapina STF i przetrzymuje i po chwili widać na twarzy randyego orton grymas bólu i musi się poddać ,bo nie ma koto tego przerwać ponieważ Triple H ledwo oddycha

JOHN CENA ZOSTAJĘ MISTRZEM World Heavyheight

M.S - Ależ piękna ta ostatnia walka.Ja jestem pod wrażeniem!!

T.D - Świetna walka jestem zadowolony z tej walki dawno takiej w żadnej innej federacji nie widziałem

M.S - Nasz Transmisja dobiega Końca lecz mam czas aby się ciebie spytać jak ci się podobało na naszej pierwszej tygoniówce

T.D - Było świetnie aby wszystkie takie gale były takie Fantastyczne!!!!!!!!!!

M.S - My musimy się żegnać

T.D - Do widzenia na następnej gali !!!!!! Bądzcie z nami za tydzień

M.S - Żegnam Państwa ! I przypominam że w niedziele będzie gala tygodniowa Extreme zapraszm w iminiu Willima Regala i Goldberg !!!!!!! Do widzenia za tydzień

GALA HARDCORE SCHODZI Z ANTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeśli ktoś chce pomóż z Extreme to pisać na nr.gg.10191951 :lol

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koksik

2

• Wrestling Fan

1

• Kingston

1

• Qui-Gon

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jowisz spójrz na swój profil masz 3 posty, a 2 tematy, więc wydaje mi się że nie powinieneś pisać walk w kąciku Bookerów, ponieważ twoje walki są mało sensowne i bardzo krótkie i wydaje mi się że ktoś taki jak ty nie powinien pisać w kąciku Bookera.

Ja jestem już tu od miesiąca mam ponad 130 postów lecz jeszcze żadnego tematu w kąciku bookera nie napisałem bo wiem że wymyślam słabe walki, podobnie jak ty.Ty jesteś tu 2 dni a masz dopiero 3 posty i 2 tematy czyli tak w ogóle napisałes 1 post.

I mówie to wszystkim nowym użytkownikom żeby nie pisali bezsensownych walk w Kąciku, bo taki takie tematy niszczą BGZ :(:t_down:

Dodano:

Na ring wychodzi Shawn Michaels

No to w końcu nie wiem czy on wchodzi na ring czy schodzi.Pracuj nad ortografią

Jowisz spójrz na swój profil masz 3 posty, a 2 tematy

No i co z tego, w takim razie? To znaczy, że, aby pisać, w kąciku bookera trzeba mieć 500 czy 1000 postów i 100 czy 200 tematów?? Nawet nowicjusz może napisać coś znakomitego licznik postów i tematów nie ma tu nic do rzeczy kolego ;).

Dobra co do gali. Nie czytałem całej, ale jeżeli dopiero zaczynasz to nie jest tragicznie. Więc tak..walki dłuższe zdecydowanie. Wszyscy widzą, że Hardcore schodzi z anteny wystarczyło by napisać bez wykrzykników czy powiększenia. Popracuj nad ortografią. Nie oceniam, jestem ciekawy co pokażesz, w następnych tygodniówkach. Pozdro ;).

Wrestling Fan chodzi mi oto że nie lubię takich którzy przychodzą do tego forum i mają więcej tematów niż postów i chciałbym żeby trochę się poduczyli i żeby dopiero potem pisali takie trudne tematy.Mi chodzi tylko oto aby nowicjusze zapoznali się z forum poczytali różne gale z kącika

i potem pisali fajne tematy w tym dziale. :):) Bez urazy Jowisz ;)

Ma prawo do pisania walk, bez względu na ilość postów...

Co do gali :

Krótkie walki, napisane słabą polszczyzną z powtórzeniami.

Można powiedzieć, że brak backstage.

Ogólnie gala strasznie krótka.

Popracuj nad walkami, bo to główny punkt gali, ale nie zapomnij urozmaicić trochę backstage.

Życzę powodzenia w prowadzeniu federacji :t_up: .

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

Słabiutko, walka krótkie i mało ciekawe, wywiad złożony z jednego pytania, świetnie. =)) Weź trochę się postaraj i napisz dłuższe walki i popracuj nad nimi, bo nie dość, że są krótkie to jeszcze do tego ledwo wiem co tam napisałeś. Ciężko w ogóle coś rozczytać, bo zjadasz litery i przekręcasz słowa. Popracuj nad tym i chyba najlepiej będzie jak dasz mniej walk ale za to będą dłuższe i ciekawsze. Proponuje abyś dawał galę co dwa tygodnie, wtedy miał byś więcej czasu na napisanie sensownej walki, a nie takie co teraz dajesz. Robione na odwal się. Więc przemyśl to wszystko i napisz coś porządnego. :t_up:

ahfo.png

luba_049.png