Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Liga Mistrzów 2006/2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

parafrazujac znane haslo polskich stadionow i osiedli: "nienawisc do LFC, tak zostalem wychowany" :lol:

129287286446c8a666924a3.jpg

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• rocket

17

• evertonian

15

• theGrimRipper

14

• Streetovs

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Jak tylko zobaczylem boisko, a raczej strugi deszczu obficie padajace na murawe, pomyslalem: O KURWA! A potem przyszlo skojarzenie z meczem na wodzie w 1974. I tak jak wtedy, futbol totalny przegral... Byloby jednak niesprawiedliwoscia z mojej strony winic pogode za porazke MU. Red Devils nie zrobili dzis nic, aby wydrzec Milanowi zwyciestwo. Nie probowali nawet strzalow z daleka, ktore, na takiej murawie, mialyby jakies szanse powodzenia. Milanowi wychodzilo wszystko, ostatni taki ich mecz na tym szczeblu Ligi Mitrzow mial chyba miejsce w 1994, kiedy stlamsili moja Barce 4:0... Gratulacje dla Milanu, z taka gra nie powinni miec wiekszych problemow z Liverpoolem... Zreszta, chyba nawet nie obejrze tego meczu, bo: a) jestem wtedy w pracy; b) final bez MU, bez Barcy :?: eeech :/

Milan zagrał dzisiaj fantastyczny mecz. Kaka zadziwiał w srodku pola, profesor Seedorf zagrał niczym młody 24 lateki i ten niesamowity Oddo na prawej stronie. Zasłużyli na finał jak najbardziej. Z drugiej stony Man Utd zawiódł i to nieziemsko. Nie spodziewałem sie wielkiego meczu ze strony Ronaldo, bo uważam go za boiskowego egoistę i chama (mimo że czasem miewa przebłyski), ale Rooney, Giggs i reszta zawiedli. Spodziewam się teraz ładnego finału, może powtórki sprzed 2 lat, gdzie Liverpool wygra z Włochami. Oby oczywiscie, bo Milan gra naprawdę na wysokim poziomie.

53541565549537ccb6a05f.jpg

mogę powiedzieć ,że jako zagorzały fan LFC ciesze się z takiego wyniku , kibicowałem Milanowi i liczę , że to będzie jeszcze piękniejszy mecz niż 2 lata temu w Stambule. Pozdrawiam fanów LFC i Milanu, myślę że przegranie z takim Milanem jaki grał z ManU nie będzie hańbą :),ale historia lubi się powtarzać GO GO THE REDS! . Trzymam kciuki za piękne widowisko.

Jeśli Milan w finale zagra identycznie lub bardzo podobnie jak we wczorajszym meczu, to L'pool nie ma szans. Rossoneri grali wczoraj bardzo rozważnie, nie popełniali błędów. Natomiast gra ManU była chaotyczna i nie zby przemyślana. Ronaldo nie pokazał kompletnie nic. Praktycznie nie istniała linia pomocy. Ja jako fan ManU jestem okropnie zawiedziony. Liczę tylko na zdobycie mistrzostwa Anglii i Pucharu..

164305289646824b56733d3.gif

bRaYo, to samo można powiedzieć o grze Liverpoolu z Chelsea, nie dali nic zrobić podopiecznym Jose, grali konsekwentnie od początku do końca, rozegrali piękny mecz a kibice z Anfield zrobili piekło kibicom ze Stamford. Transmisja była tylko na DSF lub Premiere 9, oglądałem przez internet. :)

No i kolejny zespol/klub ktory lubie czyli Espanyol Barca w finale tym razem PUEFA, jest narazie ok w tym roku w europejskich pucharach:)
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• 3 tygodnie później...

Pisze te słowa w czasie przerwy w meczu finalowym..niestety dosc srednim meczu finalowym. Po takich druzynach jak LFC i Milan mozna sie spodziewac lepszej gry, a do tego bramka strzelona szczesliwie przez Milan...Mam nadzieje ze to poderwie do boju Liverpool i zrobi sie ciekawie w drugiej polowie :) trzymam kciuki za Liverpool

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Cóz własnie jestesmy po finale ligi mistrzów który był bardzo emocjonujący szczególnie końcówka .Niestety mój ukochany klub przegrał :( spryt włoski okazał się być tym razem lepszy od konsekwentnej gry Liverpool-u .Na koniec wkurzył mnie sedzia ktory niby przedłuży o 3 minut a zakonczył mecz dużo wczesniej .Byc moze liverpool strzelił by bramke na remis niestety zabrakło czasu

A ja meczu nie ogladalem :P

Wprawdzie w pracy nie bylem, ale tej namiastki bez FCB i ManUtd ogladac i tak mi sie nie chcialo... I zeby nie chwilowa wizyta na #wcwfans nie wiedzialbym nawet, jaki jest wynik ;-)

A ja meczu nie ogladalem :P

Wprawdzie w pracy nie bylem, ale tej namiastki bez FCB i ManUtd ogladac i tak mi sie nie chcialo... I zeby nie chwilowa wizyta na #wcwfans nie wiedzialbym nawet, jaki jest wynik ;-)

Milan był poprostu lepszy. Dida w świetnej formie. Inzagi dziękujemy za gole :!: Forza Milan :!:

8363302634890420816486.jpg

• Urządzenie:  Android

Nie pozostaje nic innego jak cieszyc sie ze zwyciestwa Milanu :D

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Ja również się cieszę z tego że Milan wygrał :D Lubię Włochy po prostu
Dobrze się bawisz?

1273742245481eaef5d2019.jpg

Bardzo dobrze , ze wygral Milan :D
Scorpion Death Lock

Ale przyznacie że Liverpool był ogolnie lepszy;) .Tylko co z tego.
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...