Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Liga Mistrzów 2006/2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Ladnie Milan szkoda tylko beznadziejnej gry Didy

Owszem, Milan bardzo ladnie, mecz godny finalu, dwoch rownorzednych rywali, ale czemu sie czepiasz Didy? Gdyby nie on, siadlo by o kilka bramek wiecej... Swojaka tez trudno mu zarzucic, robil co mogl, gdyby nie on, to Gabi wpakowalby pilke glowa do bramki... To juz bardziej van der Sar cieniowal, przy pierwszym golu nie zrobil nic, przy drugim niewiele wiecej :/ Kaka byl niesamowity, ale zabraklo mu wsparcia partnerow, a MU, glownie w drugiej polowie, znakomicie gral zespolowo. Nie ma obecnie drugiej druzyny tak szybko i dokladnie grajacej pilka...

W kazdym razie wynik pozostaje sprawa otwarta, mam jednak nadzieje, ze Sir Alex i spolka przelamia w koncu kompleks Milanu i zdolaja awansowac do finalu... Juz dawno im sie to nie nalezalo tak bardzo, jak w tym sezonie... Potrojna korona? Byloby pieknie... I szkoda tylko, ze nie doczekalem sie w tym sezonie finalu Barca - MU... Serducho by sie niezle rozdarlo :/

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• rocket

17

• evertonian

15

• theGrimRipper

14

• Streetovs

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

theGrimRipper pewnie dlatego czepia sie Didy tak jak ja ze to nie poraz pierwszy (i pewnie nie ostatni) zawala glupia bramke :/ a potem broni niezle - ale tak nie mozna grac prawie caly sezon rozumie raz moze dwa razy :/ - Niech Milan w koncu kupi bramkarza :)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Popis ManU godny uznania lecz trzymam mocno kciuki za równie dobry rewanż zakończony zwycięstwem Milanu oczywiście :P

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

i po meczyku Chelsea-liverpool 1:0 meczyk ciekawy dosc milo sie ogladalo :P wynik zapewni nam emocje w rewanzu tak samo jak w meczu Manu-Milan

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Tak Chelsea i Liverpool pokazali dobrą piłkę ale moim zdaniem bezwzględu na to kto z tej pary przejdzie do finału i tak przegra z MU lub Milanem. Milan ma dobrą sytułacje przed rewanżem na San Siro wynik 1-0 i 2-1 daje im finał ale MU tak łatwo skóry nie sprzeda zapowiada się ciekawa walka między tymi ekipami.

Har Har Liverpool 1: 0 Chelsea

22' Agger

1 gol nie zaliczony -Kuyt

Karne: Liverpool 4:1 Chelsea

2 obronione przez Reine

tak trzymać The Reds!! Mówiłem że będzie finał , będą Ateny :D

WALK ON, WALK ON

YOUR DREAMS IS OUR REALITY!

WE LOVE YOU LIVERPOOL!

pieprzone kurwy ze stamford. teraz jestem pewien ze juz nic nie wygraja w tym sezonie!! mam nadzieje ze sie tylko podloza nam w ostatniej kolejce

129287286446c8a666924a3.jpg

pieprzone kurwy ze stamford. teraz jestem pewien ze juz nic nie wygraja w tym sezonie!! mam nadzieje ze sie tylko podloza nam w ostatniej kolejce

Moze tak troche spokojniej? To tylko sport..

Gdyby to ode mnie zalezalo, to po takim tekscie mialbys juz trzecie ostrzezenie i zakaz pisania... Ale poniewaz to forum o wrestlingu, a nie o LM, i modem jestem juz tylko pro-forma, to dam spokoj i nie bede sie czepial... Tez nie lubie tych, jak to okresliles, k... ze Stamford, ale sa pewne granice...

Wracajac do tematu: mnie osobiscie taki przebieg sprawy cieszy, bo po raz kolejny okazuje sie, ze pieniadze nie graja... Poza tym moja wspollokatorka, ktora przesadnie przezywa mecze, jest fanka Liverpoolu, a to gwarantuje mi swietna zabawe, jak w finale MU bedzie tlamsil ekipe Gerrarda ;-)

Gdyby to ode mnie zalezalo, to po takim tekscie mialbys juz trzecie ostrzezenie i zakaz pisania... Ale poniewaz to forum o wrestlingu, a nie o LM, i modem jestem juz tylko pro-forma, to dam spokoj i nie bede sie czepial... Tez nie lubie tych, jak to okresliles, k... ze Stamford, ale sa pewne granice...

Wracajac do tematu: mnie osobiscie taki przebieg sprawy cieszy, bo po raz kolejny okazuje sie, ze pieniadze nie graja... Poza tym moja wspollokatorka, ktora przesadnie przezywa mecze, jest fanka Liverpoolu, a to gwarantuje mi swietna zabawe, jak w finale MU bedzie tlamsil ekipe Gerrarda ;-)

Mała poprawka to Milan pogromi Liverpool z tą różnicą że nie będzie już tej idiotycznej wpadki co wcześniej ;-)

8363302634890420816486.jpg

Nie mam nic do Milanu, w przeciwienstwie do innych wloskich klubow, ale jesli jutro znowu chca oprzec cala swoja sile na Kace, to raczej im sie to nie uda... Mala jest szansa, ze Evra znowu bedzie wskakiwal na kolegow pod wlasna bramka, tym bardziej, ze nie zagra za kartki chyba ;-)

Według mnie trzeba prowokować C Ronaldo żeby dostał kartkę i zszedł z boiska. Milan nie musi opierać gry na Kace. Równie dobrze może grać Pirlo albo rajdy skrzydłami Seedorfa czy Jankuvolskiego.

tak, tyle ze ostatnio im tego brakowalo ;-)

obiektywnie analizujac sklady, Milan ma przewage w obronie, MU na bramce i w ataku, w pomocy jest remis i zdecyduje dyspozycja dnia... ale Nowe Dzieci Alexa w tym sezonie nieraz juz mnie zadziwily in plus, majac stosunkowo malo glupich wpadek (wlasciwie to tylko 2x Arsenal, West Ham, a to tylko w Premiership), wiec sadze, ze dzis, po zacietym meczu, bedzie albo brakowy (wysoki) remis, albo MU jedna bramka zwyciezy... no, i nie macie Paolo, a to jednak podpora druzyny, chocby tylko mentalna...

No ale mamy przecież Neste czy Oddo. Do tego wraca Inzagi. Ciekawe kto założy opaskę kapitana. Stawiam właśnie na Inzagiego.

Ja tam sie ciesze ze Liverpool wygral i awansowal...Liverpool to klub z tradycja i budowal swoja druzyne przez kilkanascie sezonow...a Chelsea?Przyszedl Romek Abramowic rzucil kase na stol "kupujcie kogo chcecie" i tak powstala obecna Chelsea :)

le jesli jutro znowu chca oprzec cala swoja sile na Kace, to raczej im sie to nie uda...

ja mysle ze to sie specjalnie nie zmieni znowu pilki bede zagrywane do Kaki a on juz bedzie miec wolna reke co z nia zrobic jak by byl Ronaldo to Nilan mialby wieksze szanse niz obecnie..W Manu jak by sie dzisiaj C.Ronaldo i Giggs rozkrecili to bylo by niezle :D

obstawiam ze ManU dziisaj awansuje Final Manchester-Liverpool :P

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 597 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...