Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Liga Mistrzów 2006/2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Fantastyczny ManU. Taki wynik w 1/4 finału LM to swiadczy o potedze i sile tego klubu.

ManU - Chelsea. Taki finał typuję. To bedzie klasyk, a do tego wielki smaczek dla angielskich kibiców. Mistrzowska korona w Anglii prawie rozstrzygnięta (choć ostatnio ManU gubi pkt), i taki finał będzie pokazem siły obu klubów. Niestety jak juz wczesniej wspominałem Chelsea wygra, bo matematyczny rachunek prawdopodobienstwa istnieje Chłopcy Romana muszą w koncu cos wygrać (w Europie), a ja nadal jestem za Lverpoolem.

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• rocket

17

• evertonian

15

• theGrimRipper

14

• Streetovs

11

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśliby do takiego finału doszło, to będzie jednym słowem WAR. Niebawem w Premiership ma dojść do takowego matchu, więc jeśli w Champions League wszystko pójdzie "dobrze", to match w lidze będzie przetarciem.

Osobiście jestem wdzięczny Milanowi za to, że odprawił przemądrzałych szwabów z kwitkiem, ale w przypadku konfrontacji z ManU, mam nadzieję, że odpadną.

Co do meczu Chelsea vs. Liverpool to Chelsea będzie miało trudny orzech do zgryzienia, mając w pamięci ostatnie mecz tej dwójki w Lidze Mistrzów, które zbytnio nie wychodziły na korzyść pupilków Romana.

"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

Jako kibic Realu czuję się wywołany do tablicy ;) . To oczywiście prawda, co napisałeś, ale problemy z ofensywą Realu zaczęły się na długo przed przybyciem do Madrytu Capello. Z Raulem i Ronaldo naprawdę mało można było pod bramką zrobić. Teraz trochę większy ruch się zrobił, bo wreszcie gra Robinho, no i jest van Nistelrooy. Problemem natomiast pozostaje to, co niby we Włoszech mają najsilniejszego, czyli obrona.

Six, jak milo slyszec ze sa jeszcze (tak jak ja) kibice Realu :) problemy Realu zaczely sie tak naprawde gdzies na poczatku sezonu 2002/2003 a moze nawet troche wczesniej. A capello ktory przybyl do Madrytu z misja odbudowy potegi Realu ewidentnie nie podolal temu zadaniu mozna czasami odniesc wrazenie ze zespol stracil entuzjazm do gry i zatracili motywacje. Jest tez sprawa wpadek z slabymi zespolami...kiedys Real chociaz ze byl w kryzysie wygrywal z zespolami z nizszej polki teraz coraz czesciej widzimy takie wpadki jak w meczu z Recreativo . Krolewscy poprotu wpadli w rutyne duzo pilkarzy w juz pilkarsko emerytowym wieku al;e naszczescie juz duzo z tego grona odeszlo a na ich miejsce sprowadzono mlodych zawodnikow z ciekawa przyszloscia (np Marcelo czy Higuain). Tacy gracze jak R.Carlos, Raul czy Helguera sa poprostu wypalenii i powinni sie zastanowic czy dalej ciagnac ta gre w Realu (wiem ile zrobili dla klubu ale jesli moga cos jeszcze zrobic dla realu i odejsc w chwale to bylo by to lepsze niz odejsc w nielasce :P )a co do transferow Realu na przestrzeni kilku ostatnich lat to mozna powiedziec ze zaden im sie praktycznie nie zwrocil bo przeciez Real nie zdobyl od 2003 roku zadnego trofeum :P ale mam nadzieje ze to sie nie dlugo zmieni i van NIsterlooy Robinho Gago i reszta cos wreszcie ugraja :)

Ja osobiscie zaluje ze teraz nie emocjonujemy sie ze w polfinale bedzie mecz ManU-Real ale coz zycie toczy sie dalej moze za rok bedzie lepiej :P a co do samych polfinalow to bez wzgledu na ilsoc strzelonych bramek beda to emcze ciekawe pelne emocji a jak bedzie naprawde juz niedlugo zobaczymy :)

A teraz cos co mnie zaskoczylo troche zszokowalo po tym jak to przeczytalem nie koniecznie zwiazane LM :P przytocze cytat moze :D

To moze byc najbardziej spektakularny transfer w polskiej pilce od przejscia Kuszczaka do Manchesteru United. Lukasz Fabianski znalazl sie na celowniku Barcelony! Trener Katalonczykow FRank Rijkaard ogladal bramkarza Legii na wideo i chce zeby "fabian" trafil na Camp Nou

hmm teraz tylko ciekawe na ile to jest prawda( news z gazety FAKT kazdy wie co to mzoe znaczyc :) ) jesli doszlo by do tego transferu to bylaby to swietna sprawa miec 2 bramkarz w najlepszych klubach swiata a przeciez jeszcze jest Boruc ktorym interesuja sie czolowe kluby Europy

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Może post niezbyt o tegorocznej LM..

Klopoty Realu zaczely sie po zwolnieniu Del Bosque, ktory 'byl malo medialny'.. Za dużej wiedzy na temat zagranicznej pilki nie mam, ale kiedy byl Vicente byly i sukcesy, Real regularnie zdobywal Puchar Mistrzow, wygrywal Lige bez problemow, prezentowal swietny futbol..

Klopoty Realu zaczely sie od debilnej decyzji Florentino Pereza na stanowisku prezydenta ktory zwolnil Del Bosgue :shock: po zdobyciu mistrza dlatego ze nie zdobyl LM i Pucharu Krola a mistrz to za malo. To mial w nastepnych sezonach real nic nie zdobywal :D to fakt.

Ale Real nic nie zdobyl od momentu sprowadzenia Beckhama po zdobyciu majstra w 2003 :D , moze jak teraz sie pozbyli go to cos zdobeda

Lubie jakos Real, ale z Hiszpanii bardzo lubie Real Zaragossa.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

co do ew finalu Chelsea-MU to byloby to niezle jaja, bo jest szansa na to ze w przeciagu 3 tygodni druzyny zagraja ze soba 3 razy :) liga, ew final Pucharu Angli, ew FInal LM :)

niewatpliwie wiekszym klasykiem bylby pojedynek LFC-MU, bo i kosa wieksza hehe jednak nie chce znowu katowac sie mozliwoscia wygrania przez RS pucharu, bo znow beda pierdolic ze niby sa tak dobrzy jak MU czy Chelsea :D

129287286446c8a666924a3.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Kluczowym błędem jeżeli chodzi o Real było sprzedanie do Chelsea jednego z najlepszych defensywnych pomocników świata, czyli Makelele, ale dobra, bo się offtop zrobił ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

• Urządzenie:  Windows

No ja fnalu sie juz doczekac nie moge i juz chce zobaczyc jak MU wzniesie puchar w gore :D
Scorpion Death Lock

Moim faworytem też jest MU to co pokazali z Romą było nieprawdopodobne.

Ciężko tutaj obstawiać kto wygra Ligę Mistrzów według mnie. Typuje jednak finał Manchaster - Chelsea i zwycięstwo MU.

Ja licze na Liverpool bo to jedyny klub angielski ktory lubie poza Arsenalem :) choc chcialbym aby to Milan krolowal w tym roku ale to wydaje mi sie malo realne :(

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Ganzes dziwny zbieg okoliczności że naszym ulubionym klubem jest Milan a zespołem G n R 8) Ja tam chciałbym finał ACM vs FCC z wygraną Milanu która jest całkiem prawdopodobna ponieważ Milan z meczu na mecz lepiej gra.

8363302634890420816486.jpg

mimo ze jestem wielkim fanem mu i bede im kibicowal to obawiam sie ze makaroniarze moga wygrac...

united sa w tej chwili zdziesiatkowani przez kontuzje i to moze byc kluczowe, zarowno w walce o Mistrza, jak i na drugim planie czyli LM

129287286446c8a666924a3.jpg

to moze byc kluczowe, zarowno w walce o Mistrza, jak i na drugim planie czyli LM

dokladnie jesli zawodnicy nie wroca do zdrowia ferguson bedzie mial nie ciekawa sytuacje a w Manchesterze chca powtorki z 1999 czyli potrojna korona mam tylko nadzieje ze nie odpuszcza w LM

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Zmieszany/a
        • Haha
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Giero
      Za nami ostatni epizod WWE Friday Night SmackDown przed Backlash 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Po raz pierwszy od czasu Elimination Chamber w telewizji pojawiła się Alexa Bliss. Była tajemniczą tag team partnerką mistrzyni US – Zeliny Vegi. I pokonały drużynę Chelsea Green i Piper Niven. Nia Jax z kolei została nową pretendentką do mistrzostwa kobiet, pokonując Jade Cargill. W kluczowych momentach Naomi zaatakowała Tiffany Stratton, która oglądała walkę przy ringu. A to rozkojarzyło Cargill. Axiom i Nathan Frazer zaliczyli najważniejsze dotychczas zwycięstwo w ich karierach. Pokonali mistrzów tag team – Street Profits w non-title matchu. Można zatem spodziewać się, że wkrótce Fraxiom zawalczą o tytuł. John Cena zamykał show, odnosząc się do jego sobotniej walki z Randym Ortonem. „Viper” ponownie zaskoczył mistrza WWE, wymierzając mu RKO. Skrót SmackDown
    • Kaczy316
      Szkoda, że to na SNME, ja bym dał na jakimś PLE, ringowo się zapowiada fajne starcie, chyba, że na takim MITB czy później szykują coś lepszego, a tak może być, jakiś Drew McIntyre czy coś?
    • Kowalski
      1. John Cena (c) 2. Becky Lynch 3. Gunther 4. Jacob Fatu (c) 5. Dominik Mysterio (c)
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 1 Data: 10.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Chiba, Japan Arena: YohaS Arena Publiczność: 1.000 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • KyRenLo
      Saturday Night’s Main Event: Bez niespodzianek, skoro nie było miejsca w karcie na Backlash. Joe Hendry:
  • Dodaj nową pozycję...